|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Cytat:
wszystkim wam kochane dukanki dziekuje za pomoc w odzywianiu ![]() no i obejrzalam z mezem dwa filmy a zaraz mykam spac ciekawe ile jutro waga pokaze ale mam rowerek i jutro 30 min pojezdze na bank! z watrobka pomidorami i oliva dam sobie spokoj puki co Gratki dla nowego zwiazku choc nie wiem kto z kim co i jak ![]() dobranoc
![]() |
#902 |
Rozeznanie
|
dobranoc.... wieczór nie był dobry... zaczynam rozumieć to nie ten... szkoda łez... szkoda czasu... szkoda...dziekuje ze jestescie...
ps, dukam grzecznie... |
![]() ![]() |
![]() |
#903 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() I rozumiem Cię bardzo dobrze. U nas też kryzysowo i raczej ma się ku końcowi ![]()
![]() |
#904 | |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie chudzinki.
Dzisiaj zamykam 1 miesiąc dukania z dzisiejszym spadeczkiem - 400 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
Hej siostro!! i jak tam minął wczorajszy dzionek??? do wieczorka bez fajeczki?? Ja jeszcze popalałam ale wyszło tego raptem 4 fajki - rewelacyjnie jak na mnie. Nie mogę się już doczekać tabexu - kiedyś już go brałam i chyba nic nie pozwala na tak bezproblemowe rzucenie palenia jak on. Zero nerwów, chcicy na dymka i słodkie - przynajmniej na mnie tak podziałał. Niestety jak zauważyłam że zaczynam ostro przybierać na wadze wróciłam do dymienia - GŁUPIA JA!!!! ![]() ![]()
12.07.10 r. xx ![]() 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 (cel nr I ![]() ![]() Edytowane przez KAJA-B Czas edycji: 2010-08-12 o 06:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wczoraj był blisko i trudno cieszyć się czyjąś bliskością kiedy wiemy że to na chwile... cały poranek wczoraj myślałam czy to zdarzyło się naprawee... podpadam w dziwne szaleństwo które nijak ma sie do rzeczysitosci.. swiat wokól staje sie mdły nijaki... swieci slonce, piekny dzien sie zaczyna a ja mam łzy w oczach i mam ochote walic glowa w sciane... jedno jego slowo i tak szybko i łatwo rezygnuje z siebie... wczoraj wyszedł... siedziałam na balkonie kilka godzin palac papierosy w ciszy bez słow... sama ze soba jak zawsze... mam wraznie ze jest mnie coraz mniej, chyba schudlam tak czuje, nie jem juz tyle, nie grzesze... kawa faja kawa faja i praca.... smece ale jest mi zle... nie pozwolcie nikomu krasc swojgo czasu i emocji... kawa i siadam do pracy,,, nie mam czasu nadrobic zaleglosci a moze siły... mam nadzieje ze trzymacie sie dzielnie i ze sa piekne spadki ![]() milego dnia... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Rozeznanie
|
Kaja-B gratuluję spadku
![]() U mnie niestety cos sie dzieje, mimo, że nie grzeszę waga mi podskoczyła wczoraj i dzisiaj i się wkurzam, bo w sumie o cały kilo więcej więc dziś mam znowu 75,4 - czy to wpływ owulacji?? Jutro zamknę miesiąc. Po dzisiejszym ważeniu ubyło mnie od początku 4,5kg - jest fajnie, ale liczyłam na więcej. Dziś jedziemy na wypad, więc zważę się w niedziele rano. Walka z moim tłuszczem nie jest prosta. Hlip Hlip |
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, taka szybka prośba, czy któraś z Was mogłaby mi przesłać książkę nr 2 na maila? Chciałam sobie parę stron w biurze wydrukować a mam zablokowane wszelkie serwery ściąganiowe
![]()
#910 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#911 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Próbowałam ją załadować na skrzynkę, ale jest za duża ma 36Mb Edytowane przez rumcia1 Czas edycji: 2010-08-12 o 07:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#912 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana pamiętaj jedną ważną rzecz - święte słowa mojej kochanej mamusi, która zawsze była moją najlepszą przyjaciółką - JEŻELI PŁACZESZ PRZEZ FACETA ( chodzi o łzy smutku czy złości a nie te radości) TO ZNACZY, ŻE NIE JEST CIEBIE WART !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzeba myśleć pozytywnie, jesteś młoda, piękna, mądra więc żaden facet nie będzie Ci mącił w głowie niepotrzebnie. Twój czas jest zbyt cenny by Ci jakiś samiec go kradł !
Księżniczką swojej bajki, królową własnego życia ! --------------------------- I faza - 1,4 kg II faza - 2,4 kg ( licząc z dniem dzisiejszym ) ------------------------ Do celu 4,7 kg dziś spadek o ,5 kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zadomowienie
|
DUK DUK
zamelduje sie tylko z moim spadkiem.... -0,5kg!!!!!!!!!!!! ![]() hurrra ide zasuwac... tak mi Was brakuje... ![]()
#914 |
Wtajemniczenie
|
Napisane przez zlotqo
![]() ja zrobiłam placuszki otrębowe na słodko ale jakoś mi nie wyszły.. pierwsza porcja się spaliła, druga już była spoko - zjadłam z jogurtem+słodzik+ odrobina kakao. z tym kakao to trzeba uważać żeby nie przesadzić... :/ ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ Ja z biegiem czasu,odkryłam,że lepiej wychodzą na samej skrobii,niż z twarożkiem(wtedy jajeczniczka się robi ![]() ![]() ![]() Miłego dnia....zdrowia nade wszystko,bo z nim łatwiej planować wszystko.... ![]() U mnie na III-ce stabilizacja i nadal utrwalanie.... ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2010-08-12 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Raczkowanie
|
Witam
Gratki dla spadków ![]() ![]() Wiem, wiem co za problem wejśc na 1s zobaczyc ile tak pokazuje, zejśc i po bolu. Tyle, ze z rana, to mi sie d... nigdy z budzikiem nie chce podnieść, to później mam tak, że w jednej ręce szczotka do zębów, druga ubiera i wszystko "na jednej nodze" robione, to o wadze zawsze zapomne i tak mam juz od 3 dni. Jakos ostatnio mam trudności ze wstawaniem. I co rano obiecuje sobie, że "dzisiaj się wyspię" a i tak wieczorem jestem tak leniwa, że jak sie juz usiąde to nawet do łózna moich zwlok mi sie nie chce zawlec i tyle z obietnicy :/ Mam nadzieje, ze jutro w końcu uda mi sie zwazyc, bo sama juz jestem ciekawa ile to teraz będzie. mam cicha nadzieję, na spadek jakis ladny ![]()
#917 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
gratulejszyn !!!! piękny spadek ![]() ![]()
![]() |
#918 |
Raczkowanie
|
U mnie również spadeczek - 0,5kg
![]() ![]() gratulacje ![]() ![]() a dla tych z zastojem - głowa do góry ![]() Miłego dnia !
Księżniczką swojej bajki, królową własnego życia ! --------------------------- I faza - 1,4 kg II faza - 2,4 kg ( licząc z dniem dzisiejszym ) ------------------------ Do celu 4,7 kg dziś spadek o ,5 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam podpobnie z tym rannym wstawaniem ![]() ![]()
![]() |
#920 |
Raczkowanie
|
Witam,
ja się witam dziś już z III Fazy. Małe podsumowanie. Dukanie od 05.05.2010 -12 kg, reszta obwodów jest w podpisie. Po 3,5 miesiącu dietkowania przyszedł wczoraj taki dzień kiedy powiedziałam dość i zjadłam: pół batonika WW, paczkę flipsów, kulki czekoladowe(garść), 6 kromek chleba z serem, piwo. Potraktowałam to jak ucztę i postanowiłam, że był to pierwszy dzień III Fazy. Waga już dawno wskazywała 55 i nie chciała spadać a @ nie widać wiec trzeba zacząć normalnie jeść. Dziś po obżarstwie było 1,2 kg wiecej ![]() Pozdrawiam i życzę spadków
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 ![]() pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie dzisiaj -0,1kg, ale i tak się cieszę ![]() ![]()
![]() |
#922 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluję pięknego wyniku !!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#923 |
Rozeznanie
|
Duk Duk
![]() Gratuluje spadków dziewczyny ![]() Jestem już z wami ![]() ![]()
![]() |
#924 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja rano, to czuje sie jak w filmie Mission: Impossible i gdy naginam do pracy, bo "tylko minuta została!!" to doslownie slyche w głowie tę muzyke z tego filmu ![]() poza tym, to spałabym non stop. ostatnio troche osłablam, ale mimo to trwam dalej na Dukanie, bo tak łatwo to sie nie dam ![]()
"When nothing goes right... go left" Edytowane przez milaminka80 Czas edycji: 2010-08-12 o 08:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zadomowienie
|
a ku-ku
![]() u mnie bez zmian... chyba przezywam drugi zastoj w mojej dietowej karierze ![]() ![]() ps: gratki za spadki ![]() ps2: avaratis? a ile juz krecisz hula hop? ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- avataris!!!!!*
15.03. 2010 początek dietki = 73,8kg / 163cm ![]() po uderzeniówce: - 1,8kg jest: 59,4kg ![]() -14,4 kg będzie: 58kg ![]() ![]() "8 sesja" na VACU aktiv ![]() "pierwsze kręcenia Hula Hop Anion" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Raczkowanie
|
Bije się z myślami bo wczoraj nic waga na uderzeniówce nie zmniejszyła się a dzisiaj z 61,7 na 61,6
![]() ![]() Witam Panie w 2 Fazie i gratuluje spadków. Murzyneczka sobie upichce tylko jest problem bo nigdzie nie było skrobi kukurydzianej i bede musiała posłużyć się mąką. |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Raczkowanie
|
Hej
Jestem po pierwszym dniu fazy U. Powiem Wam, że brakuje mi jakiegoś "zapychacza" bo te twarożki, jogurty i jajka to jakoś tak siedzą w żołądku i niby jestem najedzona a brakuje mi takiej przykrywki na to wszystko. Niedobrze mi terochę... Wczoraj kuopiłam sobie słodzik i w drodze do domu już sobie wzięłam do ssania jedną tabletkę. Ale mi błogo było! Zmieniło to trochę smak w buzi... Ja na prawdę na tej U to nie mogę/nie powinnam jeść chleba dukanowego? I mam wrażenie, że dużo stego strasznie jem... a dukan w przykładowym jadłospisnie podawał mniej (wiem, że nieby bez ograniczeń zaleca)... ale wątpliwości w głowie się nakłębiło!
![]() |
#928 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
15.03. 2010 początek dietki = 73,8kg / 163cm ![]() po uderzeniówce: - 1,8kg jest: 59,4kg ![]() -14,4 kg będzie: 58kg ![]() ![]() "8 sesja" na VACU aktiv ![]() "pierwsze kręcenia Hula Hop Anion" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |||||||||
Zadomowienie
|
O matyldo! Dogoniłam. A teraz będę odpisywać i znowu mnie Avataris podsumuje, że całą stronę zajmę
![]() Cytat:
Cytat:
Przepraszam, że wtrącam sie tak dalece, ale pamiętam jeszcze jak to jest i naprawdę nie chciałabym żebyś popełniła taki sam błąd, bo długo się wygrzebywałam z tego doła i marazmu... ![]() ![]() Moose, ale wynik... ![]() A powiedz mi, ile Ty masz wzrostu, bo mój małż też idzie ze mną i ma już 79 na wadze, a ma 180 wzrostu. Ni o moim zdaniem jeszcze odrobinkę mógłby pociągnąć zanim całkiem brzuch zniknie, ale tak żeby nie przegiąć w stosunku do wzrostu... O widzisz, Lesia, szukałam odpowiednich słów żeby wyrazić swoje obrzydzenia, ale zacięłam się na chwilę, a tu Ty wypowiedziałaś dokłądnie to, co ja poczułam. Telepatia czy jak...? ![]() Oj, Emilia, nie histeryzuj... Ustawicie jeden stół założony wieśniakami, jajcami i wodą i będzie tanio obleciane weselicho ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysiłek się opłaci... Bierz się do roboty, dziecino! Cytat:
Cytat:
Bądź dzielna, dziewczyno... ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
Upiecz sobie chleb, tylko bez skrobi czy nie daj Boże mąki, taki z otrąb owsianych i pszennych z jajkami, z sera, z przyprawami i proszkiem do pieczenia i jedz. Tylko tak sobie wycyrkluj żeby w tym chlebie mie przekroczyć porcji 3 łyżek otrąb dziennie. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Raczkowanie
|
stwierdziłam, że chlaba dukanowego nie mogę na U bo ciągle staram się wyłapać różnice pomiędzy U a fazą II PP...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.