Bukiety ślubne - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-18, 11:25   #901
junia1
Raczkowanie

Dot.: Bukiety slubne

Może któraś z Was wie z jakich kwiatów zrobine sa te bukiety:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (15,0 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (19,2 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 61piekna.jpg (40,5 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 201.jpg (74,5 KB, 58 załadowań)

decupage wymianka
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=578034
junia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-18, 11:27   #902
ancia19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez junia1 Pokaż wiadomość
Może któraś z Was wie z jakich kwiatów zrobiny jest ten bukiet:
mi to wygląda na tulipany
ancia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-18, 11:41   #903
junia1
Raczkowanie

Mam jeszcze pytanie jak wybrać kwiaciarnię żeby zrobili mi taki bukiet jaki im pokażę na zdjęciu. Na co zwrócić uwagę?? Koleżanka zamówiła w jednej kwiaciarni Pani ją zapewniała że będzie identyczny, jednak w dniu ślubu okazało się że daleko do podobieństwa. Nie chciałabym mieć takiej niespodzianki, podczas mojego ważnego dnia.

decupage wymianka
Stary 2007-02-18, 17:54   #904
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Cytat:
Może któraś z Was wie z jakich kwiatów zrobine sa te bukiety:
Ostatni bukiet na pewno ma w sobie cantedeski inaczej nazywane miniaturkami kalii oraz eustomę.
Trzeci ponownie cantedeski, róże i storczyk.
Drugi cantedeski, róże i jakas zielenina
Pierwszy nie mam zielonego pojęcia, ale przychylam się do odpowiedzi powyżej że to tulipany.

Cytat:
Napisane przez ancia19 Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy macie zdjęcia jakiś minimalistycznych bukietów z orchidei? Myślę o jednej gałązce z kilkoma kwiatami, przybranej tylko raffią i kryształkami, chciałabym najlepiej dalikatne różowe kwiaty...
Załączam zdjęcie mojej sukni - myślicie że taki bykiet bedzie pasował???

Jesli chodzi o bukiet z orchidei to mam tylko taki (w połączeniu z różą), ale powiem szczerze że nie bardzo on mi pasuje do twojej sukni. Wydaje mi się że masz całkowitą rację, żeby to była jedna gałązka . Kulka nie będzie już tak pasowała.

Cytat:
Napisane przez Loise Pokaż wiadomość
Chodzi zapewne o amarylis?
Niestety nie wkleje zdjecia bo nie umiem
[1=1d36bece409c03b7a589597 7e3eaa07c69f6d3f6_6423717 1b1711;3712342]wpisz w wyszukiwarkę amarylis
estella taki miała do ślubu, bialy.
http://www.giftsint.co.za/images/Amarylis.jpg[/quote]

Tak chodziło mi dokładnie o ten kwiat

Poniżej wklejam moją suknie, nadmienie ( o ile to ważne ), że jestem wysoką, raczej szczupłą blondynką - wobec tego jakie bukiety pasowałyby ? Zależy mi na skromnym bukiecie, koniecznie z czerwonych kwiatów.

Jolinek widzę, że mamy podobne suknie przymierzałam taką jak twoja, ale zdecydowałam się na bardziej prostą i skromną , niemniej jednak gratuluje ci wyboru
Chyba mamy podobny gust.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz%20510.jpg (30,8 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mojaaaa.jpg (17,9 KB, 60 załadowań)

Michasia... nasz wigilijny cud

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-11-23 o 02:51 Powód: post pod postem
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-18, 18:11   #905
junia1
Raczkowanie

Jolink bardzo dziękuję pytam w razie gdyby w kwiaciarni nie wiedzieli Ponawiam pytanie jak wybrać kwiaciarnię i na co zwrócić uwagę??
Jolink spójrz na moją sukienkę czy te bukiety które wybrałam nadają się do tej sukni czy nie bardzo?? Sukienka w poście 1020

decupage wymianka
Stary 2007-02-18, 18:49   #906
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Bukiety slubne

Cytat:
Jolink bardzo dziękuję pytam w razie gdyby w kwiaciarni nie wiedzieli Ponawiam pytanie jak wybrać kwiaciarnię i na co zwrócić uwagę??
Jolink spójrz na moją sukienkę czy te bukiety które wybrałam nadają się do tej sukni czy nie bardzo?? Sukienka w poście 1020
Junia1 wydaje mi się że te bukieciki jak najbardziej będą pasować do twojej sukienki. Mi osobiście najbardziej podoba się ostatni bukiet (zdaje się że był to dokładnie bukiet bienioki) Naprawdę piękny.

Stary 2007-02-18, 18:59   #907
junia1
Raczkowanie

Ten ostatni właśnie najbardziej mi się podoba ale nie wiem czy w kwiaciarni zrobią taki sam bardzo się obawiam żebym niemiała niespodzianki i zerowego podobieństwa.
Tak to ten bukiet dokładnie bukiet bienioki jak dla mnie BOSKI!!!

decupage wymianka
Stary 2007-02-18, 19:16   #908
Seona
Zakorzenienie

Dziewczyny, polecam Wam te stronki Ja z nich wybierałam bukiety (ślub brałam dwa razy więc potrzebowałam 3 bukietów)

http://glorioza.one.pl/default.php?c...sort=2a&page=5

http://www.zysiak.pl/wiazanki-bukiety-slubne.php

http://www.roza-kwiaty.pl/list.php?offset=27

http://www.kwiatowewnetrze.pl/

Myśle, że jaki wybierzecie- taki wam kwiaciarka zrobi
Na ślubie kościelnym jako 2 bukiet (ten, który zostawiałam miałam ten właśnie)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Resize of Rotation of IMG_0139.jpg (42,2 KB, 119 załadowań)

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-18, 22:24   #909
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek

Dziewczyny szukam u was POMOCY!!! Mam nadzieję że poradzicie mi coś bo ja już sama nie wiem co i jak. A więc moją sukienkę zamieszczam poniżej, ale mam problem z bukietem. Zawsze marzyłam o miniaturkowych kaliach takich jak na zdjęciach, ale patrząc na sukienkę to wydaje mi się że chyba nici z nich. Bukiet chyba nie za bardzo będzie współgrał z tymi kwiatami z boku sukienki. A może się mylę. Bardzo proszę poradzcie coś

Dodam jeszcze jedną ważną rzecz. Chodzi o to żeby kwiaty były bardzo trwałe, ponieważ plener będę miała prawdopodobnie w poniedziałek lub w ostateczności we wtorek. Chciałabym żeby przetrzymały w nienaruszonym stanie te 2 dodatkowe dni. Jeśli chodzi o kalie to nie ma problemu one potrafią ponad tydzień, ale jeśli nie pasują to sama nie wiem jakie kwiaty by to przetrzymały.
Czekam na wasze opinie

PS. Najbardziej podoba mi się ostatni bukiet z trawą.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1558a.jpg (20,0 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mĂłj bukiet.jpg (114,0 KB, 118 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buki_03.jpg (18,6 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _251499_n[1].jpg (19,4 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20061117124435%5B1%5D.jpg (17,5 KB, 58 załadowań)

Stary 2007-02-18, 23:20   #910
ewalena
Zadomowienie

Myśle że kalie-cantedeskie doskonale pasują. Wybrała bym wariant prosty trzymany na przedramieniu, aby nie zagmatwywac dołu. Całośc bedzie pieknie czytelna i elegancka.
ewalena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-18, 23:29   #911
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek

Ewalena a nie masz wrażenia że będą się one kłóciły z tymi kwiatami - niby różami na sukience Bo ja się najbardziej o to boję.

Stary 2007-02-18, 23:54   #912
martuko
Wtajemniczenie

Jolinek, nie widać dokładnie jakie sa te kwiaty na sukience, a może byś je połączyła z eustomą, jak w bukiecie z postu 1000??? takie połaczenie wydaje mi się ze daje bardziej romantyczny bukiet, tylko nie wiem jak z trwałościa eustomy.
Moje pytanie i prośba o zdjęcia - jakie drobne kwiatki (dodatki) mogłyby sprawic że bukiet będzie lżejszy? do sukienki z koronką. Chodzi mi o nazwy i jak wyglądają
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 11:42   #913
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
Jolinek, nie widać dokładnie jakie sa te kwiaty na sukience, a może byś je połączyła z eustomą, jak w bukiecie z postu 1000??? takie połaczenie wydaje mi się ze daje bardziej romantyczny bukiet, tylko nie wiem jak z trwałościa eustomy.
Moje pytanie i prośba o zdjęcia - jakie drobne kwiatki (dodatki) mogłyby sprawic że bukiet będzie lżejszy? do sukienki z koronką. Chodzi mi o nazwy i jak wyglądają
Właśnie nad tym samym się zastanawiałam żeby połączyć ewentualnie kalie z eustomą. Tylko sama nie wiem czy estoma jest w miarę wytrwała. Może ktoś wie

Stary 2007-02-19, 12:11   #914
martuko
Wtajemniczenie

jestem przekonana że ewalena wie jak się ytu pokaże to mam nadzieję że cos pomoże ))
Stary 2007-02-19, 12:55   #915
bienioka
Rozeznanie

Cytat:
.
Tak to ten bukiet dokładnie bukiet bienioki jak dla mnie BOSKI!!!
DZIĘKI

Junia1 powiem ci jedno. musisz strasznie uważac przy wyborze tych katalogowych bukietow. moja florystka zaufania powiedziala mi, ze w wielu wypadkach nie ma szans, aby bukiet byl identyczny. zdjecia sa retuszowane, gałązki pogrubiane lub pocieniane komputerowo. pokazalam kilka bukietow mojej florystce i powiedziala, ze czegos identycznego nie da sie zrobic. wiedziala co mi sie podoba, jak styl i zrobila po swojemu. zaufalam jej w 100%. efekty widac na zdjeciu. mi rowniez bukiet sie bardzo podabal. minusem byly jednak eustomu, ktore bardzo szybko(po 3 dniach) zwiędły, no i bukietu nei mozna zasuszyc (mi akurat na tym nie zalezalo).

Junia1 uwazam, ze dobra florystka bez problemu zrobi taki bukiet. moze nie identyczny, ale baaardzo podobny. acha no i powiedz jej, ze bukiet byl robiony na mikrofonie. poczatkowo chcialam taki "na reke" z wystajacyni łodygami przewiazanymi gruba wstazka. pani mi jednak odradzila. powiedziala, ze lodygi z 2 gatunkow kwiatkow brzygko beda wygladaly, a po druhie latwo nimi pobrudzic sukienke, szczegolnie zaraz po wyciagnieciu ich z wody, no i co najwazniejsze w mikrofonie jest woda, wiec kiwty trzymaja sie teoretycznie dluzej

w razie pytan sluze pomoca
bienioka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 13:07   #916
martuko
Wtajemniczenie

bienioka. własnie, mówimy o twoim bukiecie i Ciebie nie zapytalysmy ) to już wiemy wszystko, ja myślałam,że ty sama ten bukiecik robiłaś, tez mi isę niesamowicie podoba.
A co do zasuszania bukietu, hmmm, no własnie... to jest argument który zdecydowanie przemawia za różami
Stary 2007-02-19, 16:22   #917
junia1
Raczkowanie

Dziękuję za obszerny opis myślę że podjęłam decyzję i taki bukiet jak Ty chciałabym mieć w rączce. Mam nadzieję że nie będziesz zła jeszcze tylko zdjęcie wydrukuję i pójdę do kwiaciarni zapytam czy zrobią takie cudeńko

Cytat:
Napisane przez bienioka Pokaż wiadomość
Junia1 uwazam, ze dobra florystka bez problemu zrobi taki bukiet. moze nie identyczny, ale baaardzo podobny.

w razie pytan sluze pomoca
Wiesz tylko zastanawiam się po czym poznać dobrą florystkę, ja nie mam zielonego pojęcia o układaniu kwiatów i za bardzo nie wiem jak wejdę do kwiaciarni na co zwrócić uwagę czy a bukiety na ladzie nie znam nikigo kto miałby niedawno ślub i był taki wybredny jak ja - żeby kogoś zapytać.
Czy może pokazać jej bukiet na zdjęciu i prosto z mostu wyjechać że to takie takie i takie kwiaty na mikrofonie żeby się trochę przestraszyła?? Szczerze mówiąc nie mam zaufania do Pań w kwiaciarnii. Jeszcze teściowa wymyśliła, że jej siostra dostała pracę w kwiaciarni to zrobi mi bukiet - na dodatek ona nawet nie ma przeszkolenia kwiaciarskiego, a wiązanki pogrzebowej nie potrzebuję, przecież nie wiem co ona wymyśli nie mając o tym zielonego pojęcia. Już powiedziałam, że mam wybraną kwiaciarnię tak delikatnie i zmieniłam temat. Chyba za bardzo się tym przejmuję

decupage wymianka

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-11-23 o 02:51 Powód: post pod postem
Stary 2007-02-19, 23:50   #918
ewalena
Zadomowienie

Jestem(mam kłopoty z klawiaturą i całym programem ale moze uda mi sie cos napisac) Zdjecia z postu 1028
1) tulipany o bardyo długich główkach+niedzwiedzia trawa, ale mogą to byc także pąki lili/ robiłam taką żółtą wiązanke
2)róża+kalia+kalina (jeśli robiona w mikrofonie b.trwała)
3)róża+kalia+storczyk cymbidium (storczk musi byc dobrze przygotowany)
4)eustoma(fioletowa,kremo w, biała)+kalia+róża(chyba jedna) dla juni1 doskonała
Wiązanki proste do wykonania, jedyny problem to zachowanie proporcji.
Uwaga! Bukiety nie są produkowane na taśmie, muszą byc inne bo materiał kwiatowy za każdym razem inaczej wygląda.
Wybierając kwiaciarnie zwracajcie uwage czy zadają Wam pytania np.jaka suknia, jaki kolor-dociekając jaki odcien, jaka różnica wzrostu itp. zapytajcie czy możecie zobaczyc wykonane wiązanki(trzeba niestety przyjśc w sobote przed odebraniem wiązanek przez Młodch
Stary 2007-02-20, 00:02   #919
martuko
Wtajemniczenie

ewalena a jak z trwalością takich kwiatów jak eustoma, storczyk??? I jak długo wytrzymaja róże w bukiecie bez wody???
Stary 2007-02-20, 11:28   #920
bienioka
Rozeznanie

martuko - wygaje mi sie, ze storczyku sa baaardzo trwale. najpierw chcialam bukiet wlasnei ze storczykow, ale slub mialam w sierpniu i florystka powiedziala mi, ze nie zrobi mi ze storczykow, bo wlasnie w sierpniu sa w stanie spoczynku i albo ich nie ma wcale, albo sa bardzo nietrwale, brzydkie i male.
ewalena czy to prawda????
co do eustom to juz napisalam wyzej. w porownaniu do kantadesek sa nietrwale. juz na tzreci dzien platki mialy klapniete, pobrazowialy, po prostu byly brzydkie.

juznia1 - nie masz ulubionej kwieciarni?? nie ma w twoim miescie takiej "renomowanej", ktora cie cieszy dobra opinia?? popytaj, pewno znajdziesz.
idz wczesniej, porozmawiaj z paniami, posluchac, co one ci powiedza, jakie zadadza pytania. zobacz tez, czy maja katalog bukietow slubnych wlasnej roboty, a nie tylko zwykle kaalogi. no i nie rob bukietu i siostry twojej tesciowej!!!
bienioka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 12:16   #921
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
ewalena a jak z trwalością takich kwiatów jak eustoma, storczyk??? I jak długo wytrzymaja róże w bukiecie bez wody???
Ewalena ja również bardzo proszę o odpowiedź na powyżesze pytanie. Interesuje mnie jakie kwiaty oprócz kalii sa najbardziej trwałe, i gdybym zdecydowała się na jakieś połączenie kalii to z jakim trwałym kwiatem by się to wszystko ładnie komponowało?
Na dzień dzisiejszy to chyba obstawiłabym same kalie, takie jak ty proponowałaś mimo tego że niektórzy mówią że nie będa pasować. Chociaż są i tacy co nie mają wątpliwości twierdząc od razy że nic się nie będzie gryzło z tymi kwiatami na sukience. Zresztą ty jesteś na bieżąco, masz na co dzień z bukietami do czynienia i na pewno znasz się na rzeczy.

Wklejam jeszcze jedną propozycję tylko nie mam pojęcia co to za kwiaty Może wiesz?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 27.jpg (29,5 KB, 87 załadowań)

Stary 2007-02-20, 21:20   #922
ewalena
Zadomowienie

Fakt storczyki w sierpniu spią, ale Holendrzy maj na nie sposoby i są dostępne tylko nieco droższe. Z ich trwłością bywa różnie - jeśli bukieciarz potrafi je przgotowac przez odp.preparaty mogą zachować 14dniową trwłośc jeśli są robione w mikrofonie (dość trudne dla niedoświadczonych). Eustoma jest bardzo trwała jeśli jest dobra jakościowo, a zrobiona w mikrofonie doskonale wytrzyma kilka dni jeśli będziemy uzupełniac wode w gąbce mikrofonu.
UWAGA!!! Bukiety układane w reku nie bedą nigdy trwałe - bez wody nic nie wytrzyma.
Jolinek to TY decydujesz jak masz wyglądac i jaką będziesz miec wiązanke!!!!
Kwiaty w wiązance to papawer czyli jaskier albo anemon na zdjęciu odmiana o podwójnych płatkach+zielona nierozwinieta kalina i farbowana gipsówka Pinkolina
Stary 2007-02-20, 21:53   #923
ewalena
Zadomowienie

Kolory bukietów można zmieniac wg potrzeb.
Było pytanie o lekkość bukietu- im kwiaty przestrzenniej ułożone tym bukiet wygląda lżej. Lekko wyglądają także pastele. Pieknie wzglądają różyczki gałązkowe - mają drobne kwiatki i piekne drobniutkie pączki - dla mnie sam puch!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bukier (1044).jpg (20,6 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bukier (105).jpg (100,8 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bukier (1093).jpg (20,4 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bukier (1160).jpg (51,3 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1010b.jpg (31,2 KB, 42 załadowań)
Stary 2007-02-20, 22:00   #924
ewalena
Zadomowienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 571b.jpg (31,7 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 671b.jpg (31,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 746b.jpg (32,6 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 803b.jpg (31,8 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 819b.jpg (41,8 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1037b.jpg (29,7 KB, 28 załadowań)
Stary 2007-02-20, 22:00   #925
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek

Ewalena dzięki bardzo za odpowiedź
Naprawdę wszystkie twoje rady są na wagę złota

Stary 2007-02-20, 22:43   #926
ewalena
Zadomowienie

Służe wściekle!!!!!! Sprawia mi to ogromną radość!!!!!
Stary 2007-02-20, 23:54   #927
elsi
Zakorzenienie

Królowo Leno, widzę, że wciąż wściekle wspaniale panujesz w tym wątku No, ale dość podlizywania się, czas przejść do meritum
Znów będę Cie męczyć o konwalie. Zewsząd dochodzą mnie głosy, że to kwiaty szalenie nietrwałe i nie warto z nich robić ślubnego bukietu. Ja jednak jestem uparta bestia i nie dam się tak łatwo przekonać. Wciąż zamierzam mieć taki bukiet, na dodatek także sama wykonać - nawet już polecony mi przez Ciebie ( ) mikrofon florystyczny. Tak naprawdę przecież ten bukiet jest ważny tylko w trakcie ceremonii, potem to już mniej istotne. Powiedz mi, czy jest jakieś sposoby przedłużenia ich żywotności?
Z góry dziękuję za odpowiedź
elsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 08:14   #928
ewalena
Zadomowienie

Dzięki ,dzięki dzięki,ale ja uwielbiam gadać, a kwiaty szczególnie te do ślubu to taki piękny temat. Wiązanka może uszlachetnić nawet bardzo skromną sukienkę i popsuc bardz elegancą.
Muszę się przyznać że nie eksperymentowałam z przedłużaniem trwłości konwalii. ale to znów chodzi o ich świeżość i polecam konwlie ogrodowe są grubsze i mają naprawdę białe kwiaty. Leśnie lepiej pachną ale są nietrwałe.
Spróbuje się dowiedzieć na SGGW w Katedrze roślin Ozdobnych czy można jakoś utrzymać j dłużej. Bo kilka godzin no ok.3-4 wytrzymają spokojnie bez szczególnych zabezpieczeń.
Kiedy ten ślub bo zapomniałam? jak się pojawią konwalie zrobię eksperyment może jeszcze wtedy zdążę coś doradzić. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za ciplutkie słowa
Stary 2007-02-21, 11:31   #929
elsi
Zakorzenienie

Dziękuję za odpowiedź Rozumiem Twoją pasję, bo sama mam swoje i potrafię "męczyć" nimi otoczenie. Natomiast Twoje porady są nieocenione co potwierdzi każda z piszących tu Wizażanek.
Ślub mam 5-go maja i szczerze powiedziawszy mam obawy, czy "trafię" w termin kwitnienia konwalii. Zwłaszcza w obliczu tego, co się teraz wyprawia z aurą.
O tym, by wykorzystać konwalie leśne nawet nie pomyślałam, ponieważ są one pod ścisłą ochroną, a ja jako biolog jestem w tym temacie bardzo zasadnicza.
Natomiast co do ogrodowych i ich świeżości, to mój TŻ już ma zapowiedziane, że będzie musiał wybrać się po kwiaty na giełdę na drugi koniec Krakowa, raniutko w dzień ślubu
Dziękuję za zaangażowanie!
elsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 12:03   #930
ewalena
Zadomowienie

O Kraków!!!!!!!!!!! Już pisałam że mam koleżankę po fachu w Krakowie -Ania Fudali (aniafudi@ineria.pl) ona właśnie robiła na jakiś konkurs wiązankę z konwalii oraz bardzo fajną ozdobę do kwiatów.
Zaraz do niej napiszę, może ma zdjęcia, a jak byś się chciała czegoś dowiedzieć myśl że chętnie pomoże.
Wiem że ma świetne pomysły w porównaniu z Warszawą naprawdę wiązanki wykonuje bardzo tanio (nie namawiam ale.....)
Wklejam bukiet, ale moim zdaniem są nieciekawe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bukier (374).jpg (39,5 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bukier (1997).jpg (19,9 KB, 37 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości