Udało się po poronieniu :D cz.II - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-22, 17:22   #901
Pamela86
Zakorzenienie

Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II

Cytat:
Napisane przez Enia_ Pokaż wiadomość
dalsza część.....
jeju ale piękne ciuszki fajnie miec takiego lumpka w mieście, zazdraszczam

a mi przyszła pościel jest zajefajna zarówno wzorek jaki tż wybrał jak i gatunek, w dotyku czuć ze jest bardzo porządna bardzo jestem zadowolona z zakupu jutro cykne fotki w dziennym swietle bo wszystko ładnie poukładaliśmy w łóżeczku

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

my dziś znowu byliśmy w przychodni, bo mały dostał w weekend wysypke na twarzy pediatra stwierdziła że to łojotokowe zapalenie skóry, poczytałam troche o tym i kurcze z tego co czytam to bardziej mi sie wydaję że mały ma trądzik niemowlęcy, bo łojotowkowe zapalenie skóry to inaczej ciemieniucha a on narazie żadnych łusek nie ma na czole i głowie, chyba że dopiero wyjdą
ale to jeszcze nie taki problem, wykryła jakies szmery w serduszku u Franka, niby powiedziała że takie szmerki małe często wystepują u niemowlaków i nie ma sie czym przejmować ale trzeba to sprawdzić
wiec oczywiście ja już myslę wszytsko co najgorsze masakra
już dzwoniłam do kardiologa i jestesmy umówieni za tydzien we wtorek

a teraz Franek płacze bo ma kolke a ja już nie wiem co mam z nim robić żeby przestał płakać
hej kochana

ojej wspolczuje Franiowi, ale na pewno wszystko bedzie dobrze, nie martw sie na zapas trzymam za was kciukaski

ponoc na kolki dobre sa takie rurki co sie wklada dziecku w pupcie

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 18:05   #902
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

Cytat:
Napisane przez olbka Pokaż wiadomość
ja jak musiałam leżeć zaraz na początku (5 tydz, nie było mnie 3 tyg i wróciłam), to usłyszałam, że teraz to panuje taka paranoja ciążowa i że nigdzie na Zachodzie nie podtrzymuje się takich ciąż, tylko w Polsce. I w ogóle wyszłam od dyrekcji zaryczana na maksa... I od nowa dostałam wtedy plamień Już też raczej tam nie wrócę...
no niestety, w anglii nie podtrzymuja ciazy. ogolnie pierwsze 3 miesiace to nie interesuja sie wogole. jestem teraz ok 8 tygodnia i pierwsza wizyte przeznaczona tylko na wywiad (ile dzieci ile poronien kidy ostatnia miesiaczka itp) mam 9 grudnia czyli ok 11 tygodnia. pierwsze usg jest ok 12 tygodnia. wczesniej nic. ja dostalam leki na podtrzymanie z polski od lekarza u ktorego bylam w sierpniu na badaniach i uslyszalam tutaj ze te leki moga dziecku zaszkodzic. ale za to na wszystko stosuja paracetamol. kiedys z kolezanka zastanawialam sie czy jako antykoncepcja tez jest dobry bo co poszlam do lekarza ze soba lub corka to dostawalysmy paracetamol
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 18:20   #903
madzik2221
Zakorzenienie

Pam no to fajnie ze posciel superzasta bo ja bede miec taka sama takze juz sie nie martwie pewnie jutro bedzie to spytam mamy co i jak

Enia ciuszki cudne i te spodnie granatowe

Enis kochana nie denerwuj sie,bedzie wszystko dobrze.sciskamy Was mocno

a ja wypralam wszystkie spodnie dresowe i leginsy i nie mialam w czym isc dzisiaj.wcisnelam na siebie za ciasne dzinsy i poszlam do sklepu.kupilam se 2 pary leginsow.byly w promocji wiec co mi tam.tego nigdy za wiele. poza tym sa z dobrego materialu i jakies takie cieplejsze
a tak to cos nam sie zasypia i chyba sie wczesniej poloze bo jakos wyspac sie nie moge ostatnio

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 18:29   #904
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
Pam no to fajnie ze posciel superzasta bo ja bede miec taka sama takze juz sie nie martwie pewnie jutro bedzie to spytam mamy co i jak

Enia ciuszki cudne i te spodnie granatowe

Enis kochana nie denerwuj sie,bedzie wszystko dobrze.sciskamy Was mocno

a ja wypralam wszystkie spodnie dresowe i leginsy i nie mialam w czym isc dzisiaj.wcisnelam na siebie za ciasne dzinsy i poszlam do sklepu.kupilam se 2 pary leginsow.byly w promocji wiec co mi tam.tego nigdy za wiele. poza tym sa z dobrego materialu i jakies takie cieplejsze
a tak to cos nam sie zasypia i chyba sie wczesniej poloze bo jakos wyspac sie nie moge ostatnio
no nie musisz sie martwic ze posciel jest badziewiacka bo jest superowa i w gratisie dostałam małego jasia to Oliwcia bedzie miala sie do czego przytulać

ja tez ostatnio poszlam w zaciasnych spodniach do sklepu rozpietych ale mialam tunike to nie było widać ciazowych nie chcialo mi sie prasować

tez jestem jakas spiaca ale czekam na na wspólnej

Stary 2010-11-22, 18:36   #905
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
no nie musisz sie martwic ze posciel jest badziewiacka bo jest superowa i w gratisie dostałam małego jasia to Oliwcia bedzie miala sie do czego przytulać

ja tez ostatnio poszlam w zaciasnych spodniach do sklepu rozpietych ale mialam tunike to nie było widać ciazowych nie chcialo mi sie prasować

tez jestem jakas spiaca ale czekam na na wspólnej
ja nie dostane w gratisie jaska bo mam w paczce ale moze cos innego wsadza fajnego

daj spokoj z tymi spodniami ledwo szlam
martwie sie bo ciagle mam twardy brzuch.pojawia sie takie cos twarde i zaraz znika,nie wiem co to ale mam nadzieje ze niegrozne.no i czekam do jutra na magnez bo maja mi przywiezc do sklepu bo zamowilam moze bedzie po nim lepiej.

22/23.05.2010
Stary 2010-11-22, 18:42   #906
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie dostane w gratisie jaska bo mam w paczce ale moze cos innego wsadza fajnego

daj spokoj z tymi spodniami ledwo szlam
martwie sie bo ciagle mam twardy brzuch.pojawia sie takie cos twarde i zaraz znika,nie wiem co to ale mam nadzieje ze niegrozne.no i czekam do jutra na magnez bo maja mi przywiezc do sklepu bo zamowilam moze bedzie po nim lepiej.
ha ja tez mialam jasia w komplecie a dostałam drugiego

a z tym brzuchem masz tak jak ja niestety... to cos twarde co znika to twardniejaca macica, mi magnez w miare pomógł, nie jest źle...
ostatnio czasem coś mnie brzuch pobolewa jak na @

dzis tż poukladal posciel w łóżeczku i mowi no to teraz mozesz wybuchać

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

a i małej chce kupic taka zabawke u nas w sklepie kosztuje 27zł moglaby miec troche bardziej żywe kolory no ale niech juz bedzie...
http://allegro.pl/zabawka-edukacyjna...325403805.html

Stary 2010-11-22, 18:46   #907
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
ha ja tez mialam jasia w komplecie a dostałam drugiego

a z tym brzuchem masz tak jak ja niestety... to cos twarde co znika to twardniejaca macica, mi magnez w miare pomógł, nie jest źle...
ostatnio czasem coś mnie brzuch pobolewa jak na @

dzis tż poukladal posciel w łóżeczku i mowi no to teraz mozesz wybuchać

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

a i małej chce kupic taka zabawke u nas w sklepie kosztuje 27zł moglaby miec troche bardziej żywe kolory no ale niech juz bedzie...
http://allegro.pl/zabawka-edukacyjna...325403805.html
oo to ja moze tez bede miala
kurde to ja tez bede lykala 3 razy dziennie tak jak mi gin zalecil.a ciebie boli pewnie bo macica cwiczy skurcze przed porodem ale ci fajnie

powiedz tz-towi ze wybuchniesz w sylwka jak ta petarda on tez ma pomysly.uplakalam sie ze smiechu

fajna ta zabawka ja sie rozgladalam ostatnio za pozytywkami z fisher price.i znalazlam taka fajna ktora z boku sie przypina wydaje dzwiki i tam w srodku ma taka wode i plywaja rozne rzeczy i swieci.i mysle czy jej nie wziac poszukam na all moze tez bedzie

22/23.05.2010

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-22, 18:52   #908
mokra6
Zadomowienie

Mi też brzuch twardnieje, tylko nie na długo i przeważnie jak się przemęczę.
Teraz mam zgagę Wziełam Rennie, ciekawe czy pomoże

Dziś byliśmy cały dzień poza domem- musiałam jechać do przedszkola, wygadałam się z dziewczynami przy okazji i aż się lepiej poczułam. I bylismy na zakupach typu kable, rurki i takie różne badziewia do wykańczania domu I byliśmy w gościach u TŻ chrzestnego, bo miał wczo imieniny.
Wczorajszy dzień też był fajny, bo cały dzień u nas byli goście, jedni odjeżdzali i następni już wchodzili Aż odżyłam! Bo siedzimy zawsze w domu jak stare zgredy

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 18:55   #909
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
Mi też brzuch twardnieje, tylko nie na długo i przeważnie jak się przemęczę.
Teraz mam zgagę Wziełam Rennie, ciekawe czy pomoże

Dziś byliśmy cały dzień poza domem- musiałam jechać do przedszkola, wygadałam się z dziewczynami przy okazji i aż się lepiej poczułam. I bylismy na zakupach typu kable, rurki i takie różne badziewia do wykańczania domu I byliśmy w gościach u TŻ chrzestnego, bo miał wczo imieniny.
Wczorajszy dzień też był fajny, bo cały dzień u nas byli goście, jedni odjeżdzali i następni już wchodzili Aż odżyłam! Bo siedzimy zawsze w domu jak stare zgredy
u nas to samo,jak nie wyciagne tego mojego chociaz na zakupy tak d..a a czy chrzestny nie ma czasem Janusz na imie??
co do brzucha to mam to samo,mam nadzieje ze przejdzie a zgagi nie mam.za to mam wielki apetyt na batoniki

22/23.05.2010
Stary 2010-11-22, 19:20   #910
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
u nas to samo,jak nie wyciagne tego mojego chociaz na zakupy tak d..a a czy chrzestny nie ma czasem Janusz na imie??
co do brzucha to mam to samo,mam nadzieje ze przejdzie a zgagi nie mam.za to mam wielki apetyt na batoniki
Janusz Janusz
No ja też bym chętnie gdzieś do ludzi wychodziła albo żeby nas ktoś odwiedzał, ale różnie to bywa... Mój jak ma wolne to tylko łóżko i pilot
A Ciebie nadal trzymają te batoniki?Mi o dziwo zgaga przeszła!

Stary 2010-11-22, 19:53   #911
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Janusz Janusz
No ja też bym chętnie gdzieś do ludzi wychodziła albo żeby nas ktoś odwiedzał, ale różnie to bywa... Mój jak ma wolne to tylko łóżko i pilot
A Ciebie nadal trzymają te batoniki?Mi o dziwo zgaga przeszła!
no jak moj tata stad wiedzialam
przyjdz do mnie,mnie tez zadko kto odwiedza ale ja jestem pamietliwa i beda oni chcieli zebym ja przyszla Moj tz to samo albo komp albo ipod i spanie oszalec idzie tak siedzac calymi dniami w domu
batoniki nie przeszly i zaczyna mnie to bardzo niepokoic,bo jak tak dalej pojdzie to sie niebawem nie zmieszcze w drzwiach
cos mnie glowa zaczela bolec....

22/23.05.2010
Stary 2010-11-22, 20:12   #912
Enia_
Zadomowienie

widzę że wy już o wybuchaniu

Ja ciuszki poprałam, znów męczyłam sprawozdanie a teraz wyleguje się na wyrku i oglądam M jak milość wkurza mnie ten serial ale jestem na bieżąco
No i najważniejsze zajadam się kanapeczkami z wędlinką, serkiem,ogórek,pomidor, rzodkiewka mniam

Co do pościeli ja zamawiam jednak tą większa 100x 135 bo kilka znajomych i bratowa doradziły mi taka gdyż na razie dziecko i tak nie śpi pod nią a później bardziej przydaje się większa i nie trzeba znów wydawać kaski na wypełnienie tylko najwyżej na nowy wzorek

Oglądam i oglądam i nie mogę się zdecydować
http://allegro.pl/ala-i-as-posciel-1...317056493.html miasteczko różowe przypadło mi do gustu
http://allegro.pl/10-ele-posciel-haf...323348037.html żyrafki albo śpioch
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009

Edytowane przez Enia_
Czas edycji: 2010-11-22 o 20:35
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 20:21   #913
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
widzę że wy już o wybuchaniu

Ja ciuszki poprałam, znów męczyłam sprawozdanie a teraz wyleguje się na wyrku i oglądam M jak milość wkurza mnie ten serial ale jestem na bieżąco
No i najważniejsze zajadam się kanapeczkami z wędlinką, serkiem,ogórek,pomidor, rzodkiewka mniam

Co do pościeli ja zamawiam jednak tą większa 100x 135 bo kilka znajomych i bratowa doradziły mi taka gdyż na razie dziecko i tak nie śpi pod nią a później bardziej przydaje się większa i nie trzeba znów wydawać kaski na wypełnienie tylko najwyżej na nowy wzorek

Oglądam i oglądam i nie mogę się zdecydować
ja juz jestem do przodu z m jak milosc takze nie mam co ogladac,bo to co teraz leci to juz widzialam
mm te kanapeczki musza byc pyszne szkoda ze ja nie moge pomidorka
co do poscieli to nawet nie wiem jaki rozmiar ale ten mniejszy niz ty chyba wzielam pokaz ktore wzorki ci sie najbardziej podobaja a my ci pomozemy jesli chcesz oczywiscie

22/23.05.2010
Stary 2010-11-22, 20:42   #914
Enia_
Zadomowienie

Cytat:
ja juz jestem do przodu z m jak milosc takze nie mam co ogladac,bo to co teraz leci to juz widzialam
co do poscieli to nawet nie wiem jaki rozmiar ale ten mniejszy niz ty chyba wzielam pokaz ktore wzorki ci sie najbardziej podobaja a my ci pomozemy jesli chcesz oczywiscie
Madziu ja sama nie wiem czego szukam, czy kolorku uniwersalnego czy racziej pod córcie
podoba mi się też Feretti ale droga strasznie 5 częsci kosztuje 280

Nie wiem czy chce baldachim czy nie
Łóżeczko bedzie stało u nas w sypialni więc chce może coś pod jej kolor, mamy fiolotowo kremowe ściany, taki jasny fiolet zasłon i narzut
09.09.2009
Stary 2010-11-22, 20:47   #915
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu ja sama nie wiem czego szukam, czy kolorku uniwersalnego czy racziej pod córcie
podoba mi się też Feretti ale droga strasznie 5 częsci kosztuje 280

Nie wiem czy chce baldachim czy nie
Łóżeczko bedzie stało u nas w sypialni więc chce może coś pod jej kolor, mamy fiolotowo kremowe ściany, taki jasny fiolet zasłon i narzut
no oni maja drogo bardzo
ja tam stwierdzilam ze baldachim jest zbedny i to kolejne miesjce do skladowania kurzu.zmienisz posciel i baldachim tez musisz kupic pod kolor drugi w razie czego zeby pasowal.no chyba ze kupisz na zmiane taka sama posciel.
a dzidziusiowi nie musisz tak jak masz u siebie w pokoju bo pozniej zrobisz mu wlasny kat i bedzie mialo tak samo jak ty.ja tam wybralam kolor pod chlopczyka a nie pod sciany czy zaslony

22/23.05.2010
Stary 2010-11-22, 20:52   #916
Enia_
Zadomowienie

Cytat:
no oni maja drogo bardzo
ja tam stwierdzilam ze baldachim jest zbedny i to kolejne miesjce do skladowania kurzu.zmienisz posciel i baldachim tez musisz kupic pod kolor drugi w razie czego zeby pasowal.no chyba ze kupisz na zmiane taka sama posciel.
a dzidziusiowi nie musisz tak jak masz u siebie w pokoju bo pozniej zrobisz mu wlasny kat i bedzie mialo tak samo jak ty.ja tam wybralam kolor pod chlopczyka a nie pod sciany czy zaslony
nie no baldachimu nie bede dokupywała bo jak dla mnie jest on wygodny tylko wtedy jak dziecko jest małe ,ładnie się prezentuje
Jak będzie starsze to na pewno już baldachim będzie usunięty i wszystkie pierdoły też a na wymiankę będzie można zaszlaleć z dobrą 5cz feretti np
A co do pokoiku, chce aby pasowało do sypialni bo dokąd będzie spała w łóżeczku będzie na pewno z nami w pokoiku a jak będzie miała przenosić się do swojego to już bedzie spała na tapczaniku który już czeka
09.09.2009
Stary 2010-11-22, 20:57   #917
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
nie no baldachimu nie bede dokupywała bo jak dla mnie jest on wygodny tylko wtedy jak dziecko jest małe ,ładnie się prezentuje
Jak będzie starsze to na pewno już baldachim będzie usunięty i wszystkie pierdoły też a na wymiankę będzie można zaszlaleć z dobrą 5cz feretti np
A co do pokoiku, chce aby pasowało do sypialni bo dokąd będzie spała w łóżeczku będzie na pewno z nami w pokoiku a jak będzie miała przenosić się do swojego to już bedzie spała na tapczaniku który już czeka
a no to faktycznie bierz pod kolor swojego pokoju.do tego czasu to sie spierze i nowe kupisz ja to wogole dobra jestem.bo nie mam ani lozeczka ani wozka ani mebelkow a juz kupilam posciel i inne rzeczy no ale ja to jak zwykle od d..y strony cos robie

22/23.05.2010
Stary 2010-11-22, 21:08   #918
Enia_
Zadomowienie

Cytat:
a no to faktycznie bierz pod kolor swojego pokoju.do tego czasu to sie spierze i nowe kupisz ja to wogole dobra jestem.bo nie mam ani lozeczka ani wozka ani mebelkow a juz kupilam posciel i inne rzeczy no ale ja to jak zwykle od d..y strony cos robie
ja tez zaczynam od konca
ta fajna też taka inna
http://allegro.pl/12-elem-komplet-po...314045753.html

na mamuśkowym u mnie dziewczyny podały linki do porodów chcecie ?a macie
sn i cc miłego oglądania
http://www.123hjemmeside.dk/fam-nielsen-/2732707
http://www.123hjemmeside.dk/Familien-Nordling/6782373
09.09.2009
Stary 2010-11-22, 21:32   #919
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
a gdzie widziałaś te odcinki?
bo ja tez oglądam przynajmniej staram się jak Franek mi pozwoli
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-23, 07:46   #920
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez zaczynam od konca
ta fajna też taka inna
http://allegro.pl/12-elem-komplet-po...314045753.html

na mamuśkowym u mnie dziewczyny podały linki do porodów chcecie ?a macie
sn i cc miłego oglądania
http://www.123hjemmeside.dk/fam-nielsen-/2732707
http://www.123hjemmeside.dk/Familien-Nordling/6782373
no inna faktycznie.te krowki mi sie podobaja
filimiki obejrze pozniej bo dopiero sniadanko zjadlam

Enis mam link do polskich kanalow za darmo tam znajdziesz m jak milosc z odcinkami do obecnej srody http://www.tv-klub.net/justinstream/

no ja wlasnie wstalam,w sumie nawet nie wiem czy spalam,bardziej bym to wierceniem nazwala niz spaniem.Juz dawno tak sie nie wyspalam mialam isc wczesniej spac a tu nici z moich planow.bo zasnelam moze cos kolo 1 a potem sie obudzilam zaraz na siku i znowu powtorka z rozrywki no a rano mnie tz obudzil bo przeciez nie obyloby sie bez tluczenia i szelszczenia najgorsze ze sklep od 9 a u mnie 8 jeszcze nie ma.pochlonelam ostatnia buleczke i zostaly mi 2 mandaryny w razie wu moze wytrzymam

22/23.05.2010
Stary 2010-11-23, 08:33   #921
mokra6
Zadomowienie

Ja tez słabo spie. Wieczorem szybko chce mi sie spac, a potem budze sie do łazienki i nie moge zasnac, jak juz sie uda to i tak ok.6 pobuda i moge wstawac.
Ogladalam te filmiki z porodami i na koniec wyłam jak bóbr A cesarka jest straszna! Oby mnie to nie czekało! Muszę iśc do okulisty, bo mnie mój dr wysyła, bo mialam kiedyś wszczepianą soczewkę. Mam nadzieję, że będę mieć zgodę na sn

Stary 2010-11-23, 08:53   #922
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez słabo spie. Wieczorem szybko chce mi sie spac, a potem budze sie do łazienki i nie moge zasnac, jak juz sie uda to i tak ok.6 pobuda i moge wstawac.
Ogladalam te filmiki z porodami i na koniec wyłam jak bóbr A cesarka jest straszna! Oby mnie to nie czekało! Muszę iśc do okulisty, bo mnie mój dr wysyła, bo mialam kiedyś wszczepianą soczewkę. Mam nadzieję, że będę mieć zgodę na sn
ja jeszcze nie ogladalam,przegladalam oferty z ciuszkami na all i znalazlam pare tanich sklepow i tam sobie zamowie po pare sztuk kaftanikow,spiochow i innych rzeczy reszte kupie w pl albo pozniej zamowie czekam na wyplate a tu jeszcze tydzien

22/23.05.2010
Stary 2010-11-23, 09:08   #923
Pamela86
Zakorzenienie

dobry

ja dopiero wstalam wlasnie wcinam śniadanko a później biore sie za robienie zupki kalafiorowej

ale sie pogoda zrobiła ciemno jest jak w d**** od jutra ma sypnąć śniegiem... ja nie chce zimy

mała mi wczoraj tak szalała w brzuszku ze myslalam ze zaraz wyskoczy z niego a tż sie śmial ze pewnie łóżeczko sie jej podoba i chce juz w nim spać

Stary 2010-11-23, 09:12   #924
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
dobry

ja dopiero wstalam wlasnie wcinam śniadanko a później biore sie za robienie zupki kalafiorowej

ale sie pogoda zrobiła ciemno jest jak w d**** od jutra ma sypnąć śniegiem... ja nie chce zimy

mała mi wczoraj tak szalała w brzuszku ze myslalam ze zaraz wyskoczy z niego a tż sie śmial ze pewnie łóżeczko sie jej podoba i chce juz w nim spać
a ja rozmyslam co tu gotowac i w sumie nie chce mi sie specjalnie ale trzeba.no i pomyslow brak
co do zimy to hmm nie specjalnie lubie,ale takie mrozne powietrze dobrze robi
noo to co bedzie jak wozek przywioza

22/23.05.2010
Stary 2010-11-23, 09:15   #925
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
a ja rozmyslam co tu gotowac i w sumie nie chce mi sie specjalnie ale trzeba.no i pomyslow brak
co do zimy to hmm nie specjalnie lubie,ale takie mrozne powietrze dobrze robi
noo to co bedzie jak wozek przywioza
no ja mam kalafiora to połowe wrzuce do zupki a reszte na jutro do mieska zostawię

ojej nawet nie mów bo jak przywieziemy wózek to chyba zacznę rodzić
zaraz porobie zdjęcia łóżeczka z pościelą to wstawię

Stary 2010-11-23, 09:20   #926
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
no ja mam kalafiora to połowe wrzuce do zupki a reszte na jutro do mieska zostawię

ojej nawet nie mów bo jak przywieziemy wózek to chyba zacznę rodzić
zaraz porobie zdjęcia łóżeczka z pościelą to wstawię
ja nie mam weny do gotowania cos
koniecznie kochana wrzuc bo jestem bardzo ciekawa jak wyglada

22/23.05.2010
Stary 2010-11-23, 09:25   #927
Pamela86
Zakorzenienie

Kołderka jest dużo wieksza niz na zdjeciu 100x135 ale tak ja poskładałam, no i jeszcze prześcieradełka nie założyłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-23, 09:30   #928
Enia_
Zadomowienie

Na TVN jest "Ojej będziemy mieli dziecko"
Pokazują jak się urodziła córcia i jak facet przewija, kąpie i ogólnie opowiada że na SR to było inaczej a teraz inaczej
Mówi że dziecko potrafi wyc dwie godziny jakby robili mu operacje na otwartym sercu faceci
Spotyka się z kumplami na piwie i opowiada co robi Kolega go pocieszył mówiąc ":Stary jeszcze 8 lat i Mila będzie umiała się zająć sobą i będziesz miał czas wolny dla siebie"

Cytat:
A mnie jakoś nie wzruszyły filmiki, tylko mała zaczęła się bardziej ruszać
Cytat:
ja jeszcze nie ogladalam,przegladalam oferty z ciuszkami na all i znalazlam pare tanich sklepow i tam sobie zamowie po pare sztuk kaftanikow,spiochow i innych rzeczy reszte kupie w pl albo pozniej zamowie czekam na wyplate a tu jeszcze tydzien
Przeglądaj i dawaj linki

Cytat:
dobry

no niech jeszcze posiedzi w brzuszku
09.09.2009
Stary 2010-11-23, 09:32   #929
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Hej Pamela śliczna pościel całą noc spalan i padam na nos.
Stary 2010-11-23, 09:35   #930
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Hej Pamela śliczna pościel całą noc spalan i padam na nos.
Dziekuje
Tak to jest na poczatku ciazy, ja tez wtedy caly czas chcialam spac... co tż przychodził to ja spałam ale jakoś po 12tc to przechodzi

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości