|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
Dlaczego myslisz, że blog, do którego podałas wcześniej link to też jej? Jak dla mnie to zupełnie inny styl pisania.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-02-07 o 22:24 |
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Bo miałam go w ulubionych dwa razy, raz do bloga i raz do notatki o Lou Lou; ale nie mam pewności, dlatego szukam kogoś kto pamięta adres starego bloga. Mam nadzieję, że się mylę
nasza sunny monday przepadła naglewymyśliłam, że ziz skasowała tamtego bloga i ktoś założył nowego o tym samym adresie, to by miało sens jeśli styl pisania jest zupełnie inny
Edytowane przez Estella Czas edycji: 2011-02-07 o 22:29 |
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo Sunny Monday blogowa czyli Lilipad wizażowa (Zizou) znowu namieszała kilka miesięcy temu.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-02-07 o 22:30 |
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, kontaktowałam się z kilkoma dziewczynami w tej sprawie, że jej się to nie nudzi
czyli pewnie jest to zbieżność adresów; dzięki bogu, bo już myślałam, że znowu wrócila, uff
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubie raczej beże i brązy. Chociaż chodzą za mna cienie typowe dla MAC czyli np Satin Taupe![]() A co do bloga kosmetykoholiczka.blogspo t.com to nie wiem czy to coś pomoże ale prowadzi go wizazanka oh! Tu jest jej post pierwszy od góry https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=485795&page=153 |
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
jak brązy to koniecznie Satin Taupe
nie znalałam drugiego tak fajnego cieniapomyślę nad cieniami dla Ciebie i dam Ci znac - niedługo będę robic o nich posta ![]() Nina na bank powróci, ale mam nadzieję, że później niż prędzej Ewus widziałam, ale ta wizażanka nie wygląda na ziz, najprawdopodobniej to zbieznośc domen ulżyło mi, bo skoczyło mi ciśnienie w pierwszej chwili
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jeszcze na oku róż Melba Śledzę bloga więc post mi nie umknie ![]() Ja nie wiem o co chodzi z ta wizazanka chyba jej nie spotkałam
|
|
|
|
|
#909 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki, jeszcze 2 ![]() Cytat:
![]() Czytałam, ten różowy ciekawy- mam pigment Rose MACa, wygląda podobnie. A na pudełkach nie ma składu? Pierre Rene nowe też mają taką konsystenscję, a w składzie jest paraffinum l. Z kolei nowy L'Oreal też jest taki jakby woskowaty, ale parafiny nie ma.Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czasami sobie simsy zapuszczeKOBO na opakowaniach wkładów nie ma napisanego składu ![]() Inglot wogóle się zmienia i to raczej na gorsze Podnoszą ceny, a co najlepsze w kazdym salonie dostaje sie inna informacje A MAC kusi, tylko jest drogi wiec na pierwsze cienie z MAC chciałabym dobrze zainwestować fundusze hehe Tylko boje się ze MACzki mnie wciągną
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#912 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby na bazie jest lepiej, ale rano nie mam czasu na takie fanaberie jak baza pod tusz.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tak przy okazji - spóźnione życzenia imienionowe Cytat:
Okazało się, że żadna zniżka na ten zapach nie wchodzi w grę, a za 115zł żadna z nas nie ma ochoty go kupować Cytat:
A ten teraźniejszy mam z Eskulapa z zamówienia z 1 grudnia 2010r. i chyba nikt mnie nie przebije z ceną. Za 250ml dałam wtedy 24,86zł Nie dość, że ogólnie mają tanio, to wtedy trafiłam na jakieś dni Avene i wszystkie kosmetyki mieli jeszcze 20 czy 30% taniej Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż faktycznie teoria Estelli wydaje się być najsensowniejsza. Zwolnił się adres, więc ktoś inny sobie go przejął i tyle. A co ta nasza ziz znów namieszała, jeśli można wiedzieć Bo też mnie zdziwiło, że znów cisza w eterze, znaczy na blogu
|
|||||||||
|
|
|
#913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Brawo! No to należy Ci się jakiś mały prezencik za to
Cytat:
Witaj ![]() Cytat:
Akurat ostatnio z nudów czytałam jakiś nasz stary wątek i trafiłam na moment kiedy wyszło na jaw wszystko z nią. -------------- Zrezygnowałam dziś z malowania kresek tą żelową kredką z Avonu. W lodówce ani trochę nie zrobiła się twardsza. No niestety nie odpowiada mi taka jej konsystencja
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
to szczęście
![]() zdjęcie jest w albumie w profilu kochanie Cytat:
oszukała parę osób i zniknęła że coś kupi komuś.. wyśle i koniec końców nie ma ani jej ani tej rzeczy co śmieszniejsze sama przyjmuje paczuszki
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo niedługo znów wróci z kolejnym wcieleniem, a że styl pisania ma dość chrakterystyczny to pewnie szybko się okaże, że to ona.
|
|
#916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No pięknie.... Rzeczywiście szczęście![]() Estella wiesz może jaka jest różnica w cenie wkładów cieni MAC a tych w opakowaniach? ![]() Uciekam bo mam dziś egzamin rzyrafka pewnie twardo się uczy to ja tez wracam do książek |
||
|
|
|
#917 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Chcę mieć welon, ale taki do chodzenia - czyli nie 7-metrowy tylko do pasa mniej więcej... Jakoś sobie nie umiem wyobrazić ślubu bez welonu![]() A wesela nigdy nie chciałam mieć, ale P. chciał... jak mnie przekonał, to sam stwierdził, że może nie Ale jednak jestem "ostatnią" córką rodziców, więc ostatecznie będzie spore wesele, jakoś przeżyję![]() Cytat:
Cytat:
Nawet nie wiecie, jak trudno mi było wybrać sukienkę, tylko we wczesnym dzieciństwie marzyłam o takiej sukience, później żadna mi się nie podobała... Wahałam się pomiędzy tą a taką z tafty, piękna, ale jednak stwierdziłam, że tamta to nie moja bajka, w tej będę sobą Ale czasem jak niechcący włączę zdjęcie tamtej to żałuję, że nie ma tradycji dwóch sukienek np. na ślub i weseleEstello, pamiętasz jak kupiłyśmy na spółkę "klona" Naked Lunch - z Silk Naturals Nekkid? Wtedy nie do końca byłam przekonana, ale teraz to mój ulubiony cień A i jeszcze: skłaniam się ku paletce z Inglota, ale chciałabym mieć kilka cieni z MACa w niej - czy one pasują? I czy magnesy wtedy działają, bo już się pogubiłam, które palety maja magnes a które cienie... Powodzenia wszystkim jeszcze sesjującym! |
||
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciężkie i przytłaczające.Ciekawa jestem w ogóle kiedy się w PL zmieni moda i nie będzie już sukni ślubnych wyglądających jak beza. EDIT: Właśnie się odrobiłam ze wszystkim w pracy na dziś i nie wiem co ze sobą począć. Chyba muszę zacząć wolniej pracować, serio EDIT 2: a moje perfumy z Dolce jeszcze nie wysłane, bo czekają na dostawę (dostałam od nich maila)
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-02-08 o 10:09 |
|
|
|
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo w inglocie paletka jest magnesem a w MACu wkład![]() Nie dziękuje ![]() |
|
|
|
|
#920 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli to raczej nie ona; trochę niefortunny zbieg okoliczności, miejmy nadzieję, że ziz się już znudzi i da nam spokój. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() To nie jest idealny klon, ale jest trochę podobny; też go mam, ale rzadko używam, bo wolę prasowane cienie. Mam w planach takie porównanie - można tez się pokusić o cien z Inglota, ktory pokazałam - też nie jest identyczny, ale troszkę podobny
|
|
|
#921 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I robi pajęcze nóżki.Cytat:
Do Wawy bardzo chciałabym wpaść w niedalekiej przyszłości. Nawet na dłużej niż tylko parę godzin. Kuzynka zaprasza mnie na weekend ale wizyta musi poczekać do wiosny(marzec/kwiecień) bo w lutym mam więcej do zrobienia niz jest wolnego czasu ![]() Cytat:
Ja go widuje w paru miejscach i kosztuje ok 13-15zl. W zeszłym tygodniu dorwałam go w promocji za 8,90zl Ja mam dopiero pierwszą butelkę Cleanance więc nie wiem jaką gęstość miał wczesniej ale mi do mycia wystarcza tylko jedna mała kropla. Moim zdaniem jest bardzo wydajny. Cytat:
![]() W tamtym roku dwie moje przyjaciółki wychodziły za mąż. Byłam w wielu salonach i naoglądałam się najróżniejszych sukien. Przyjaciółki też do końca nie wiedziały czego chcą. I przez to ich mierzenie i zdecydowałam jakich sukienek sama nie chcę mieć; żadnych księżniczek, bez, kilku warst halek, kół itp. Widzi mi się lekka, zwiewna sukienka w greckim stylu ![]() Twoja też mi się podoba, na pewno będziesz ślicznie wyglądać! Przez Wasze gadanie o cieniach zachciało mi się małej paletki Inglota lub Kobo. Ja jestem zdecydowanie niecieniowa, nawet uszczupliłam ostatnio swój zbiór cieni(i tak mały) i pozbyłam się tych nieużywanych. No i teraz trzeba tę pustkę czymś zapełnić
|
|
#922 |
|
po prostu Em :)
|
gayenka taką miała, pięknie wyglądała.
|
|
#923 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Też chcę taką!
Widziałam tylko zdjęcia ale potwierdzam, cudowna była. Dziwnie tak nie musieć chodzić na zajęcia, spać do południa i nie uczyć się. Jutro jadę po wpis, po drodze wstąpię do Natury n małe kosmetyczne zakupy, bo baaardzo kusicie tym kobo!
|
|
|
|
#924 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
fuksjaa a Ty już po sesji?
|
|
#925 |
|
|
|
|
|
|
#926 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie widziałam dziś w Naturze, ale jakoś nie zwróciłam uwagi że można kupić same wkłady- po ile sa same i w opakowaniach? Ja mojego wygrałam w komplecie z JOYa i niestety chcę następnych Ale to dopiero jak zacznę zarabiać (mam nadzieję szybko )Cytat:
![]() Buu, no to przykro mi, ja tak kusiłam nimi ![]() Cytat:
wiem, że w profilu, czekam na przyjęcie do znajomych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Ty lubisz cienie mineralne? Miałam kilka odsypek (nadal gdzieś coś zostało) ale ani to się nie trzyma powieki, ani kreska z wodą nie trwa nawet pół godziny, zawiodłam się. A podkłady (różne marki) robią mi ciasto na twarzy ![]() Cytat:
Macałam te Kobo perłowe dziś, podoba mi się złoto, brąz, fiolet, miętka, błękitek ![]() Cytat:
![]() Ojejku, jakbym chciała zdać za pierwszym podejściem to czwartkowe, a szanse maleją z każdą sekundą. No, to zmykam na CSI a potem na House'a
|
|
#927 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z okazji robienia-wszystkiego-żeby-nie-mieć-czasu-się-uczyć zrobiłam przegląd pielęgnacji i przy okazji fotki, idę wrzucać do odpowiedniego wątku. Sporo mi ubyło w porównaniu z tym, co było kiedyś.
|
|
|
#928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się podoba dużo sukni Magie Sottero http://www.maggiesottero.com/collect...?line=m&page=0 niektóre są cudne Cytat:
|
|
#929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm na str MACa wkład 11$ czyli na "nasze" jakieś 33zl. Czyli róznica plus minus 16zł Cytat:
Ja też jeszcze studiuje, ale ma ogromną ochotę sobie odłożyć trochę grosika i kupić co nieco ![]() Cienie KOBO są po 14zl wkłady a 18zl w opakowaniach wiszą na samym dole szafy W porównaniu z Inglotem wypadają dobrze KOBO ma fajne kolory Też mam chrapkę na taki kolor![]() Gratuluje zdania egzaminu!
|
||
|
|
|
#930 |
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.

nasza sunny monday przepadła nagle

Podnoszą ceny, a co najlepsze w kazdym salonie dostaje sie inna informacje

Niby na bazie jest lepiej, ale rano nie mam czasu na takie fanaberie jak baza pod tusz.
Okazało się, że żadna zniżka na ten zapach nie wchodzi w grę, a za 115zł żadna z nas nie ma ochoty go kupować
Nawet mamy już zaproszenia
Tzn. większość pewnie wyślemy pocztą, ale i tak nie wiem, czy będę miała w lutym weekend bez wizyt rodzinnych...
Chcę mieć welon, ale taki do chodzenia - czyli nie 7-metrowy tylko do pasa mniej więcej... Jakoś sobie nie umiem wyobrazić ślubu bez welonu