![]() |
#901 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
dziewczyny ja tez wysle jutro, nawet jakbym wyslala dzis to nie ma szans ze ta osoba dostalaby przed swietami
![]() nie wiem czy w tej sytuacji nie zadzwonic chociaz, skoro i tak bedzie wiadomo od kogo? napiszcie, jesli to Wy to zadzwonic? ![]() ![]() luna, ciesze sie ze lepiej sie czujesz ![]() maatra i sylwia ![]() ale jestescie dzielne ![]() ![]() poza tym tymi jadlospisami to robicie mi w zoladku cos strasznego. ja chce to wszystko zjesc ![]() ![]() (mialam grochowke na obiadek ![]() ![]()
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
ja prezent wysle dopiero po swietach
przepraszam ![]() ![]()
#903 |
Zadomowienie
|
Ja mysle, ze teraz to juz nie ma sensu ukrywania kto komu kupowal prezent.
Kofika mysle, ze skoro wysylasz po swietach to moze dasz tej osobie znac, zeby nie czekala. Wiecie jak to jest jak sie czeka ,a nie wie sie kiedy przyjdzie.
#904 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale za to mam antyjadlospis, na bank wywolalby wymioty juz od samego czytania: czarnina/tatar na przystawke flaki/golonka na obiad plesniak na deser ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zadomowienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2389433 6]
czarnina/tatar na przystawke flaki/golonka na obiad plesniak na deser ![]() ![]() nienawidze flakow brrr.. ok, to ja juz sle priva i mi tez mozna jak cos, to bede wiedziec czy czekac na awizo.
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
kurde ja moj prezent zostawialm u bb, ciekawe czy moj tez slala?? chyba nie, musze do niej zadzwonic
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Przyczajenie
|
Hejka Kobitki
![]() Czy moglabym dolaczyc do Waszego grona? Mam 26 lat,jestem w Anglii dopiero ok.3 tyg. i niestety jeszcze nikogo nie znam,noo poza ludzmi u ktorych razem z moim partnerem wynajmujemy pokoj...dlatego wpadlam sobie do Was poplotkowac jesli oczywiscie nie macie nic przeciwko ? ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To chyba zalezy od osobistych preferencji, bo ja nie lubie dodawac czosnku czy majeranku do drobiu - uwazam ze to zbyt delikatne mieso na takie eksperymenty ![]() ![]() Cytat:
![]() I jak tam rury? Mojej siostrze rura do prysznica zamarzla wczoraj ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2389433 6]Ale za to mam antyjadlospis, na bank wywolalby wymioty juz od samego czytania: czarnina/tatar na przystawke flaki/golonka na obiad plesniak na deser ![]() Juz widze miny uczestnikow czytajacych menu na wizji ![]() A ja golonke lubie ... oczywiscie z piwem ![]() Cytat:
![]() Napisz wiecej o sobie. Imiona rodzicow, wymiary, numer karty kredytowej wystarcza na poczatek ![]() ![]() Wczoraj jechalam do pracy prawie godzine ![]() ![]() Prezentow dla 2 osob i mojej kurtki jeszcze nie ma ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
ja tez czekam na przesylke dla tz, kurde, pewnie nie dojdzie na wigilie...
![]() witaj ayrada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
witaj ayrada
![]() Dziś do mnie doszła paczka od ss ![]() ![]() Dziękuję bardzo ![]() ![]()
#911 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#912 |
Zadomowienie
|
Wpadłam zobaczyć jak spotkanie się udało, bo powiem szczerze myślałam o was, jak dacie radę dojechać i że w ogóle się wam chciało
![]() ![]() Ja swój ss prezent wysłałam do wiolqn, mam nadzieję, że adresatka go już otrzymała ![]() Lecę się szykować, pewnie później wyjdziemy z TŻ do restauracji z racji moich dzisiejszych urodzin...ech, wcale się nie cieszę, zdaję sobie tylko sprawę że się starzeję ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim ![]()
#913 |
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2389433 6]
czarnina/tatar na przystawke flaki/golonka na obiad plesniak na deser ![]() mniam, flaki...... potrzebne mi dobre sposoby na grype bo nic nie chce dzialac, ![]()
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżówka purpurowa, czyli echinacea czosnek (ja jem miażdzony z kanapką; TŻ pije z mlekiem i miodem: fuj) syrop z cebuli (na kaszel) herbata z cytryną i miodem/ cukrem (zwykle 1/2 cytryny na kubek herbaty, ale ostatnio ta mikstura podrażniała mi gardło) ciepła woda z sokiem z malin goraca kąpiel w ziołach herbata z lipy bańki (jeśli jest infekcja dróg oddechowych) inhalacje z olbas oil paracetamol na bóle maść typu wick. poza tym standardowe antyprzeziębieniowe leki, witaminy otd. a do tego: leżeć, dużo pić itd. wiola dużo zdrówka. ![]() kuseczko sto lat ![]() a co to za dołek z 30związany ![]() cudny to wiek ![]()
Blogi są dwa ![]() blogowo: poradnik emigranta nowy post: 14/10/2012 Obyście tego postu nie potrzebowali blogowo: aktywnie nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici ![]() Edytowane przez ***luna Czas edycji: 2010-12-21 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Wtajemniczenie
|
A do mnie SS juz doszedl.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#916 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A zycie dopiero zaczyna sie po trzydziestce ![]() Cytat:
![]() Moj sposob Wiolqn: dwie aspiryny na noc (przygotowac pizamy na zmiane) , goraca herbata z miodem i cytryna w duzej ilosci , duzo czosnku. Jesli gardlo boli to antyseptyczny spray. Zdrowiej! witaj Ayrada ![]() Jeszcze trzy dni i wolne ![]() U mnie juz bardzo spokojnie w pracy... oczywiscie nie narzekam. Wczoraj przyjechaly zakupy z techo, jeszcze tylko musze kupic kapuste kiszona w Sainsbury'm . W piatek od rana kuchnia moja .
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
kuseczka, zdrowia i duuuuuuuuuuuzo usmiechu
![]() dla mnie ostatnim szalem jest lampa na podczerwien na zatoki. stosuje ja na plecy, bo cos mi sie stalo, na razie nie moge isc do lekarza bo musze miec zaswiadczenie ze jestem zdolna do studiowania, jeszcze sie baba przyczepi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Raczkowanie
|
Kuseczka wszystkiego najlepszego!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zadomowienie
|
a ja proponuje miksturke na grype ze spirytusu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
ostatnio mama mi tłumaczyła, że na grypę najlepsza setka przed snem
![]()
#921 |
Raczkowanie
|
dobry wieczor
![]() duzo by pisac dlaczego mnie nie bylo, ale juz jestem, zainfekowana, ale nadal w jednym kawalku, skorzystam z waszych rad danych wiolqn, moze mi tez pomoga ![]() ![]() Luna ja tez zawsze pije mleko z miodem i czosnkiem,moja mama dodawala jeszcze do tego maslo ![]() to ja tez sie przywitam z Ayrada i Beafrance ![]() ![]() Kuseczka jeszcze raz duzo zdrowka, milosci,pieniazkow i w ogole spelnienia wszystkich marzen ![]() ![]() szkoda, ze sie wszystkim dziewczynom nie udalo dotrzec na spotkanie, ale ciesze sie, ze wszystkie wrocily do domu bezpiecznie ![]() szperrr ja juz wieki temu mialam Ci napisac, to ja mieszkam w Penrith ![]() BB Twoj kot jest przegenialny, jak ogladam zdjecia na FB to az mi sie mordka cieszy, bardzo bym chciala miec wlasnego kotka ![]() do mnie SS tez doszedl ![]() ![]() ![]() nadrobilam 20 stron zaleglosci,ale juz nie pamietam, co mialam komu odpisac ![]() ![]()
#922 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakies tam spotkanie bylo ..... Cytat:
![]() aaa to ja powinnam sobie juz dolek kopac chyba ![]() ![]() mialam cos jeszcze dodac ale .... ida swieta ![]() *** podobno jade jutro podobno nie bede musiala stac w kolejce podobno wszytsko dziala normalnie podobno mialam wziac tylko mala walizke ..... mam plecak+torebke+torbe z prezentami + wlasnie sie przepakowalam do wiekszej ........ ide spac bo nie moge na to wszytsko juz patrzec ![]() papappapa
![]() |
#923 |
Zadomowienie
|
Kofika13 heh co prawda jeszcze do 30-stki mi troszkę brakuje ale pożyjemy, zobaczymy
![]() ![]() ![]() Wróciliśmy z restauracji dopiero. Najedzona jestem tak,że aż się w spodniach zapiąć nie mogę ![]() ![]() ![]() Dziękuję wam za życzenia urodzinowe ![]() ![]() ![]() A te ss to nie ma pozostać tajemnicą ![]() ![]() ![]() Mykam a wszystkim chorowitkom zdrówka życzę ![]()
#924 |
Zadomowienie
|
ja tez juz dostalam ss
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz zapozno jest ![]() fajnie ze urodziny sie udaly!!! Bea ![]()
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Kofika, wiem że Ty już w podróży....
ale trzymam kciuki, żeby wszystko przebiegło pomyślnie i Twoje plany się spełniły ![]() ![]() Kuseczka spóźnione życzenia urodzinowe ![]() ![]() i proszę nas tu usługami pogrzebowymi nie straszyć ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Szperrr, ze mnie jest krawcowa samouk ![]() pokrowce na poduszki uszyłam, bo maszyna ma specjalną stopkę do zamków ![]() chyba nie potrafiłabym Twojego zamówienia ![]() ![]()
#928 |
Przyczajenie
|
Hejka
![]() Odrazu na dzień dobry dziekuje za mile powitanie ![]() lorelei hihi na poczatek moge podac nr buta,reszta z czasem,bo teraz sie wstydze ![]() kuseczka Wszystkiego najlepszego,przedewszystk im duzo zdrowka,a jak ono bedzie to i cala reszta :róża: beafrance Widze ze nie tylko ja odliczam dni do wolnego hihi ![]() ![]() Kurcze tyle o zrobienia a ja jak zwykle mam lenia,wlasnie wtedy kiedy jest najwiecej roboty,przydalby sie ktos kto dalby pozadnego kopniaka w 4 litery i zagonil do kuchni ![]() Milego dzionka Wam zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zadomowienie
|
lola jaka masz maszyne? zadowolona z niej jestes?
mam ochote kupic w nadchodzacym roku i przypomniec sobie jak sie szyje. mama kiedys mnie uczyla na starym Luczniku ![]()
#930 |
Zakorzenienie
|
beafrance, taką mam:
http://www.johnlewis.com/230223685/Product.aspx od dwóch miesięcy ![]() póki co jestem zadowolona, ale ja szyję bardziej w ramach hobby, a nie na co dzień, więc pewnie jeszcze trochę czasu minie zanim wykorzystam cały potencjał tej maszyny ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.