![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Dość dobrze się czujemy, choć czasem zdarzają się jakieś bóle-dziwne, nie wiadomo skąd, ale maluchy rosną zdrowo. W poniedziałek kolejna wizyta i może dowiemy się kto tam siedzi
![]() A u Ciebie szczyt cyklu sie zbliża ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#903 |
Raczkowanie
|
Tacca ja też trzymam kciuki żeby @ nie przylazła
![]() ![]()
#904 |
Zakorzenienie
|
Ewa ślub za półtora roku, to do tego czasu juz maluszek odchowany będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a ![]() ![]()
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Im bliżej terminu @ tym bardziej jestem ciekawa, ale na szczęście są to chwilowe przebłyski tylko, bo nie mam czasu o tym mysleć (chyba, że mam wolną chwilę, jak teraz ![]()
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
Dzięki!
![]() Mnie tez spryszczyło, ale u mnie to również przed@owa norma. ![]() Tak mi się chce spać, że już nie mogę... Nie będę przecież o tej porze kawy piła... Lece się zdrzemnę godzinkę... Poszłabym na jakieś l4, gardło mam zawsze bolące więc i pretekst by się znalazł, ale obiecałam sobie, ze do marca pracuję ostro... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czemu nie ma sensu brać bromka?? mi ginka kazała cały czas brać!! Biedulko a czym Ty sie tak stresujesz ![]() Kochana a powiedz mi jeszcze jak wykryć tą faze lutealną?
![]() |
#909 | ||
Zakorzenienie
|
napisałam Ci priv
![]() Cytat:
![]() ok zaraz zmienię ![]() to już na pewno ędziecie w trójeczkę ![]() ![]() Cytat:
czekamy niecierpliwie aby poznać płeć Twoich maluszków ![]() Alexa trzymam kciuki, żeby wogóle nie przylazła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 22 staraczki kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Mag83 -(Magda, 27 lat, ...) staranka zawieszone Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Ziobra - (Agata, 27 lat, lubelskie) cykl 20, last @ 24,07 Equita - (Maja, 31 lat, Austria) cykl 14, last @ 29.08 Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 17, last @ 12,09 Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie) cykl 18, last @ 10,12 Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 24, last @20,12 Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)cykl 16, last @ 22,12 ![]() Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) cykl 22, last @ 24,12 Caroline_1988 - (Karolina, 22 lata, kuj - pom)cykl 3, last @ 28,12 Darusiaaaa - (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 1, last @ 29,12 Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) cykl 16, last @ 2,01 Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 22, last @ 4,01 alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 8, last @ 4,01 Mezaga - (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 38, last @ 6,01 Tincia - (Justyna, 27 lat, Zielona Góra)cykl 1, last @ 6,01 Karolca - Karolina, 24 lata, kuj - pom) cykl 2, last @ 7,01 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 26, last @ 14,01 Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 16, last @ 15,01 Irmusia81(Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 22, last @ 14.01 Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 24, last @ 20,01 Atila- (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 12 zafasolkowanych: Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011) Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011) Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011) iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 15 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Ziobra, Equita, Kobra913, Malami82, Zafrine, - dziewczyny odezwijcie się ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Raczkowanie
|
dzięki Kochana
![]() ![]() a teraz przeczytałam, że jesteś na liście zawieszonych staranek i Tacca też a to dlaczego??
#911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do fazy lutealnej to ona zaczyna się po owulacji i albo wyznaczyć można początek monitoringiem albo obserwacjami. Ja prowadzę obserwacje cyklu już 3 lata więc dokładnie wiem co gdzie i kiedy ![]() Pewnie jak zajdę w ciążę, to będę wiedziała już na początku hehehe. Ale Wam nagadałam. Ale musiałam się wyżalić.
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od razu skojarzyła mi się piosenka Hey, aż ją sobie włączyłam ![]() Wiecie co, przed chwilą coś mnie ukłuło w lewej stronie brzucha i coś mi tam zaczęło jeździć i to chyba sa ruchy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Nadia suuuper
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mezaga, każdy czasem musi się wygadać ![]()
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
Aguś ja tez pracuję z klientami i wiem co to jest stres z tym związany, a połowa ludzi to niestety debile. Tej mamuśce trzeba było powiedzieć że ma 14 dni na odbiór okularów, a później zgodnie z prawem będziecie naliczać jej opłatę za przechowanie za każdy dzień. To zawsze działa i jutro przybiegli by z kasą po okulary
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziś oglądałam Twoje cudaaa!!! ![]() a te obserwacje to tempka śluz itd?? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale super Kochana ![]() ![]() ![]() Alexa ja zawiesiłam jak miałam bardzo wysoką prolaktynę i lekarz powiedział,że przy takiej to nie ma owu i szans na dzidzię...a potem kazał się wstrzymać ze staranaiami dopóki leków nie skończę brać...leki skończyłam dwa tygonie temu, wczoraj byłam zrobic wyniki, w następną sobotę 05,02 idę do niego to zobaczymy co tam z wynikami i usg zrobi... no i wogóle jakiś taki luz mam teraz i co będzie to będzie ![]() Poza tym no coś nie tak musi być...ciekawa jestem co to HSG wykaże ![]() Mezaga tak to jest z ludźmi ![]() ![]() Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2011-01-25 o 18:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Tak bym chciała, żeby każda z Was już miała swojego dzidziusia w brzuszku i żebyście już zapomniały o starankach i cieszyły się ciążą. Wierzę, że każda z Was szybko zafasolkuje i ja będę czytała jak Wasze maluchy sie rozwijają
![]() Alexa Nasza Aga to artystka, wiem, bo Aga zrobiła mi dwie śliczne kartki na rocznicę szwagierki ![]() ![]() Paula a wniki będzie miał gin czy sama odbierasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#921 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Do tego miałam podwyższoną tarczycę i Eltroxinem ją zbiłam, ostatnie wrześniowe wyniki ok ![]() ![]() Na wyniki trochę poczekam...i prześlą je od razu do gina, także jak pójdę na wizytę to on je będzie już miał (mam nadzieję - bo tu wszystko długo trwa). W sumie to leczę się tu a w Polsce przy okazji badania robię i czasami gina odwiedzam bo taniej ![]() Cytat:
![]() Ze szpitala prześlą je do gina i jak pójdę na wizytę to będzie już miał. Zawsze mi drukuje i daje kopię ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Wtajemniczenie
|
No i w końcu jestem
![]() Tez pracuję z ludźmi i potrafią wydziwiać o wszystko, ale jak się przez tel wykrzyczą, to jak przychodzą to zazwyczaj już potulnie. Tyle, że jak wiem, że przyjdzie ktoś kto darł ryja, to od rana brzuch mnie boli... No i nie można popuszczać, bo jak raz odpuścisz, to wlezą ludzie na głowę. Ehhh... Swoja firmę macie? Ty z mężem? paulinaizabela a o cóż chodzi z tym różowym kolorem na liście? Czemu niektóre laski z dzidziami w brzuchach są różowe a inne czerwone?
![]() 14 sierpnia 2010 ![]() ![]() 4 listopada 2011 ![]() Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-01-25 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#923 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałam micromaxa z Tupperware ![]() ![]() ![]() micromax przyda mi się przy odchudzaniu, bo to takie naczynie do gotowania na parze w mikrofali. Nie dośc że szybko to jeszcze zdrowo ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
Zawsze mam stracha czy to co robię się spodoba, mimo, że robię to co robię już kilka lat ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
Tincia różowy to jak już wiadomo, że córeczka będzie, niebieski jak synek, a czerwony jak nie wiadomo co będzie
![]() Aga szwagierki mina była bezcenna jak na tym jednym skleiła, że to ona i mąż przed ołtarzem, aż łzy w oczach miała ![]() Ja idąc za Twoim przykładem chcę sama zrobić albumik ciążowy na pamiątkę-ciekawe jak mi to wyjdzie, bo jeszcze się za to nie wzięłam, ale materiały juz mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Horoskop na styczeń się nie sprawdził
![]() Czasem jest we mnie taka iskierka nadziei, pomimo tego, że realnie rzecz biorąc nie ma żadnych szans.
#930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A horoskopy to ... sama wiesz jak to z nimi jest, co tu dużo mówić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.