|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Copyraptor
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Dodaja, ale ja Ci wcale nie zarzucam, że nie dbacie o panele
jakoś nie doczytałam, i myślałam, że jeszcze w ogóle nie macie paneli. U mnie na szczęście są całkiem porządne, ale w sumie w większości pomieszczeń jest dywan (strasznie brzydki |
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Paulunia ja zalecam jeden raz dziennie. A jakby się pojawiły stolce takie półpłynne to wtedy 2 razy.
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh co do dywanów i innych przedmiotów to ja nic nie mówię, bo walnęłabym elaborat na 3 strony
|
|
|
|
|
#904 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
ja jeszcze o tym nie myślę, na razie i tak jestem wyjątkiem wśród studentów, bo mam całe mieszkanie dla siebie, a nie akademik/wynajmowany pokój/miejsce w pokoju...Czasem sobie tylko marzę, jak będzie wyglądała moja kuchnia, duża, ze stołem, i dużą ilością światła, i masa szafek...
|
|
|
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
opuszczalam was rano a tu 4 strony wiecej to kto tu mowi o smierci watku ... babki ja nie nadazam
Paula a moze zabki ? nadrobie was chyba jak wroce do Irlandii niedam rady nastepne 3 dni urlop ale u rodzinki to wiadomo zalata ni
|
|
|
|
#907 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#908 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Przy takiej determinacji SPD wątek na pewno nie umrze, będziemy gonić z częściami "Nibylandię" - choć i tak ostatnio tam przystopowały, bo pamiętam, że był taki czas, że nowy wątek pojawiał się dosłownie co chwilę.. ![]() Cytat:
Pomysł na prezent też super, na pewno trafi w gust z tego co piszesz ![]() Cytat:
![]() Daj znać co Ci powiedzą w poradni, mam niestety podobne problemy do Twoich.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
niektórzy tu są na diecie !! Mi też się coś kruszy ze stepera.. |
||||||||
|
|
|
#909 |
|
Copyraptor
|
Wizna, ale one wcale nie są aż tak kaloryczne
przynajmniej w porównaniu z ich oryginałem ze skwarkami i tłuszczem
|
|
|
|
#910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() eeeeeeeee... że chłe? czy ja znowu czegoś nie dostałam?? ![]() miałam tylko stertę makulatury i takie cuś do wężyka odpływowego (czego i tak nie używam, bo jest inna inst. odpływowa i się nie da). jak to wygląda ten czerwony plastik?? jakby co moja pralka bez tego żyje i buczy, ale kto wie... jutro i prawdopodobnie do niedzieli będę miała gości w domu, rodzice i sis przyjadą, więc od rana się organizuję w domku i wrócę tu dopiero po weekendzie (standardowo ) kurde aż poszukałam tego czerwonego u siebie ale ni ma. nie było. Aaby bonusa dostałaś Cholerka - podobne marzenie mam... ![]() dobra uciekam nie szalejcie
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O widzisz to nie jestem sama z sypiącym sie stepperem
|
|
|
|
|
#912 |
|
Zadomowienie
|
Paulunia oby mała sobie poradziła z chorobą i szpital nie był konieczny. Ile razy musiałam tam wylądować, bo najbardziej mi było szkody na oddziale tych malutkich dzieci, bo one nie rozumieją za bardzo funkcjonowania szpitali i rygorów
![]() ala, cholerka dajecie linki do takich cudów, że ślina sama leci ![]() Ja dzisiaj pół dnia po urzędach latałam ciemny chleb ze słonecznikiem, codziennie świeży i jeszcze kroją na miejscu, że można sobie podzielić kromki i pomrozić Jutro tylko 8 godzin w pracy i weekendzik A w sobotę umówiłam się do kosmetyczki, bo trzeba coś ze sobą zrobić
|
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pasek się przeciera. Jak się zupełnie "skruszy" to nie będzie oporu
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam to samo z rowerkiem, na szczęście też był na gwarancji
|
#916 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() super
|
|
|
|
|
#917 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie kliknęłam pralkę i za 3 dni będę ją testować
|
|
#918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety chwilowo nie mam czasu na pieczenie, ale planuję upiec trochę na walentynki ![]() Cytat:
Choć wolałabym dostawać bonusy bardziej pożyteczne, a nie w stylu "I co z tym?" ![]() Pierwsze pranie za mną Ale w porównaniu z moją starą, to przy tej spać można! Sąsiedzi już nie będą mówili, że kota codziennie piorę Ciekawe tylko, jak rzeczy... Zaraz idę wyciągnąć... Jaką? Jaką?
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-02-03 o 19:43 |
||
|
|
|
#919 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
My tylko raz byłyśmy w szpitalu jak mała miała roczek i nie chce żeby to sie powtórzyło. Zrobie wszystko choć wiem, że ode mnie mało zależy żeby była z nami w domku Co do ząbków to wszystko możliwe. Przy wyjściu każdego zęba miała zapalenie gardła, górnych lub dolnych dróg oddechowych, krtani więc wcale bym się nie zdziwiła gdyby to z ich powodu miała to wszystko. Musi to szybko przejść poprostu musi Kraven w takim razie narazie będę dawać po jednej Dzięki
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
ja siedzę sobie, mała śpi, nawet jej n ie budzę, bo mi tak dziś dała popalić, ze sama potrzebuję odpocząć w spokoju.
chyba sobie omleta zjem na kolację jak wstanie, bo nic nie jadłam nawet na obiad dziś
|
|
#921 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Hej Laseczki!
wczoraj wróciliśmy do czewy i jakoś tak leniwie nam minął czasże nawet się tutaj nie odzywałam, ale ja też nie pozwole na śmierć wątku i już nadrabiam ![]() wczoraj robiliśmy pizze mamy dudiny i muszę przyznać że jest pychotka ![]() dzisiaj też dostała próbki kawy douwe egberts i popijaliśmy z tżtem zaraz im napiszę maila z opinią, bo była naprawdę smaczna.dostałam też na maila info że mogę odebrać darmową pastę STĄD ale nie mogę wybrać gabinetu, może Wam się uda dziewczyny to napiszcie jak to zrobić! w ramach oszczędzania dostaliśmy od rodziców tż kaczkę, ale nigdy nie robiłam takiego mięska i kompletnie nie wiem z której strony się za to zabrać więc każdy przepis mile widziany ![]() ala i cholerka jesteście moimi kulinarnymi guru pyszności pokazujecie, a nad piankami na Twoim blogu Cholerka to się zatrzymuję i ślinie... ślinię... ślinię...co do kasy to u nas skromnie, ale liczę na poprawę bo wczoraj popisałam umowe na dodatkowe zlecenie z pracy i mam nadzieję że szybciutko dostanę kaskę, wysłaliśmy też papiery tż o zwrot z podatku i obliczyli że dostaniemy cos koło 250 funtów więc będzie jak znalazł albo na prezenty weselne albo na spłatę kk tygrysku wysłałam zaproszenie do znajomych bo też chętnie zobaczę prezent dla kuzynki! uwielbiam takie "spersonalizowane" upominki! aaaaa... dzisiaj na polsacie "tylko miłość"! gorąco polecam ja płakałam jak bóbr na końcowych scenach. a jak któś nie ma polsatu, albo nie może obejrzeć dziś to na youtubie tez mozna znaleźćCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() do nas też przyjeżdzają w sobotę znajomi. tż będzie na ich ślubie świadkiem i będziemy pogłebiać więzi ![]() ja też ![]() o ja nadrobiłam za Ciebie kochana, bo wypiłam dziś trzy, po 1,5 roku nie picia kawy to naprawdę spora ekstrawagancja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|||||||
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
ja w ogóle coś ostatnio wymęczona jestem.
Mała tak daje popalić, ze mi się czasem wszystkiego odechciewa ![]() jak usypia na drzemkę to nawet nie wiem co mam robić, czy sprzątać, czy spać,czy czytać coś w necie...
|
|
#923 |
|
Copyraptor
|
Aaby - o, hm, muszę się rozejrzeć. Wybieram się do Ikei niebawem, to poszukam. Dzięki
![]() Ssnow - chętnie Ci pianki zrobię, mam nadwyżki białek.
|
|
|
|
#924 |
|
Zadomowienie
|
haha:0 bardzo chętnie w sumie z jedrzejowa do krakowa to jakieś 80 km więc nawet mogłabym kiedys po nie podskoczyć jak będę w domu
![]() albo jeszcze lepiej jak będę odwiedzać moje krakowskie psiapsióły to się spotkamy na kawkę przy piankach
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#925 |
|
kobieta za ladą
|
hej
ja mam jakiś zanik chęci i otumanienie rozumu mój ma nocki więc po południu jestem zmuszona zachowywać sie z Julką jak mysz pod miotłą bo ma problemy ze snem znowu i sie wybudzaobiad sprzątanie ululanie młodej i już wieczór dziś mi wstała o 17,50 więc cudowny wieczór przede mną ![]() ssnow ty nawet jajka w domu nie zmarnujesz ciesze sie ze pizza smakowała![]() paulunia skierowanie do szpitala wcale nie oznacza najgorszego lekarze zazwyczaj wypisują tak na zaś jak jest weekend przed mamą dziecka i wiadomo do lekarza 1 kontaktu dostać sie bez szans![]() oby szybko wyzdrowiała Juluńka ![]() ja jutro w ramach zaciskania pasa do wypłaty robie uszka z barszczem,farsz mam od świąt
|
#926 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie po uszkach to wspomnienie pozostało
|
|
|
|
#927 |
|
kobieta za ladą
|
ssnow ja narobilam farszu do pierogow jak głupia więc jutro tylko ciasto zagniotę i barszcz zrobie
mega szybki obiad a jaka oszczędność
|
#928 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() O, a ja mam jedno jajko ważne do jutra! Muszę ciastka dziś zrobić |
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
od poniedziałku wydaliśmy z tż 6 zł na chleb tylko
ale jutro jedziemy na zakupki .... mamy tylko 70 zł ... muszę dziś konkretną listę zrobić ... ale jeśli uda się przetrwać za tyle pieniążków, to będę tak dumna, że szok... ( mamy 150 zł na luty na jedzenie - dobrze, że mam trochę zapasów w domu, więc do zakupu pozostają nam drobiazgi tj. mleko, wędlina , ser, i ogólnie coś do kanapek... no i płyn do płukania ust. _________________________ _________________________ __________ jednak kupimy coś za pow 100 zł bo dają bony na wartość podatku VAT patrzę na przykładowy paragon, na kwotę 112 zł w supermarkecie 20 zł to podatek VAT i to jeszcze przed podwyżkami
Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2011-02-03 o 21:08 |
|
|
|
#930 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za piękny wpis w indeksie i extra kaskęA gdzie można dostać ten odświeżacz? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.

jakoś nie doczytałam, i myślałam, że jeszcze w ogóle nie macie paneli. U mnie na szczęście są całkiem porządne, ale w sumie w większości pomieszczeń jest dywan (strasznie brzydki 

Heh co do dywanów i innych przedmiotów to ja nic nie mówię, bo walnęłabym elaborat na 3 strony
niedam rady nastepne 3 dni urlop ale u rodzinki to wiadomo zalata ni

) i tym sposobem pojadłam za free