Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-03, 17:27   #901
cholernarejestracja
Copyraptor

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Dodaja, ale ja Ci wcale nie zarzucam, że nie dbacie o panele jakoś nie doczytałam, i myślałam, że jeszcze w ogóle nie macie paneli. U mnie na szczęście są całkiem porządne, ale w sumie w większości pomieszczeń jest dywan (strasznie brzydki ) i tak.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 17:28   #902
kraven
Zakorzenienie

Paulunia ja zalecam jeden raz dziennie. A jakby się pojawiły stolce takie półpłynne to wtedy 2 razy.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 17:32   #903
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Dodaja, ale ja Ci wcale nie zarzucam, że nie dbacie o panele jakoś nie doczytałam, i myślałam, że jeszcze w ogóle nie macie paneli. U mnie na szczęście są całkiem porządne, ale w sumie w większości pomieszczeń jest dywan (strasznie brzydki ) i tak.
Nie no chyba się nie zrozumiałyśmy Heh co do dywanów i innych przedmiotów to ja nic nie mówię, bo walnęłabym elaborat na 3 strony Ale, ale jak się dorobie swojego to będzie wymuskane
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 17:35   #904
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Nie no chyba się nie zrozumiałyśmy Heh co do dywanów i innych przedmiotów to ja nic nie mówię, bo walnęłabym elaborat na 3 strony Ale, ale jak się dorobie swojego to będzie wymuskane
ja jeszcze o tym nie myślę, na razie i tak jestem wyjątkiem wśród studentów, bo mam całe mieszkanie dla siebie, a nie akademik/wynajmowany pokój/miejsce w pokoju...Czasem sobie tylko marzę, jak będzie wyglądała moja kuchnia, duża, ze stołem, i dużą ilością światła, i masa szafek...
Stary 2011-02-03, 17:41   #905
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
ja jeszcze o tym nie myślę, na razie i tak jestem wyjątkiem wśród studentów, bo mam całe mieszkanie dla siebie, a nie akademik/wynajmowany pokój/miejsce w pokoju...Czasem sobie tylko marzę, jak będzie wyglądała moja kuchnia, duża, ze stołem, i dużą ilością światła, i masa szafek...
Ja w mojej grupie jestem jedyną osobą na 40, która nie mieszka z rodzicami. Czasami patrzą na mnie jak na ufo jak mówie, że musze zrobić zakupy, sprzątnąć mieszkanie i ugotować obiad
Stary 2011-02-03, 17:42   #906
irenkaaa
Zakorzenienie

opuszczalam was rano a tu 4 strony wiecej to kto tu mowi o smierci watku ... babki ja nie nadazam
Paula a moze zabki ?
nadrobie was chyba jak wroce do Irlandii niedam rady nastepne 3 dni urlop ale u rodzinki to wiadomo zalata ni
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 17:45   #907
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Ja w mojej grupie jestem jedyną osobą na 40, która nie mieszka z rodzicami. Czasami patrzą na mnie jak na ufo jak mówie, że musze zrobić zakupy, sprzątnąć mieszkanie i ugotować obiad
nie no, u mnie sporo osób jest z daleka bardzo, ale jestem jedyną chyba taką kurą domową...ale odkąd poczęstowałam ich domowymi ciastami i ciastkami, to docenili zresztą to jedna znajoma z grupy namówiła mnie, żebym założyła bloga

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 17:50   #908
wiznatalka
Rozeznanie

Witajcie

Przy takiej determinacji SPD wątek na pewno nie umrze, będziemy gonić z częściami "Nibylandię" - choć i tak ostatnio tam przystopowały, bo pamiętam, że był taki czas, że nowy wątek pojawiał się dosłownie co chwilę..

Cytat:
Napisane przez tygrysekak Pokaż wiadomość
Znalazłam coś, co dzisiaj będę robić - trzymajcie kciuki, żeby się udało

Muffiny z szynką i serem

Muffiny z pieczarkami i parówką

Muffiny z papryką i fetą
daj znać jak wyszły muffinki
Pomysł na prezent też super, na pewno trafi w gust z tego co piszesz

Cytat:
Dzień dobry

Wczorajsze problemy z wizażem nie pozwolily mi tutaj wejść. Ale nie ma tego zlego. Oblewaliśmy z tż koniec naszych sesji, które skonczyły się bez poprawek Było milo

W ramach oszczędzania na wczorajszym spotkaniu z przyjaciółką i kolegą, pan kelner nie podliczył na rachunku mojej sałatki (btw. oni wzięli pizze a ja sałatkę włoską ) i tym sposobem pojadłam za free
Pan kelner chyba się zestresował jak zapytalam z jakiej firmy serwują czekoladę i zapomniał o mojej sałatce

Wieczór spedzilam u lekarza, bo tyle ludzi bylo. Skierowanie jest, teraz tylko iść i zapisać się do poradni Boję się, ale pójdę choćby nie wiem co !
Fajnie Ci się udało z tą sałatką
Daj znać co Ci powiedzą w poradni, mam niestety podobne problemy do Twoich..
za przepisy

Cytat:
pierwszy post w nowej cześci - to oficjalny wniosek do aaby - powinien zaczynać się od słów ... i nie opuszczę Cię aż do śmierci
świetny pomysł

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
TŻ musiał jechać do innego miasta więc musiałam zadzwonić do teściowej żeby zawiozła nas do lekarza.
Jestem poprostu załamana i nie mam siły nawet pisać
Lece do małej
Buziaki kochane
Będzie dobrze, wszystkie ciocie kciuki trzymają

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Coś dla dietujących
KLIK
ale super te roladki..

Cytat:
Uparte te chłopy okropnie - mój TŻ do lekarza wybiera się wtedy, gdy przegląd zębów się zbliża i badania okresowe z pracy i to wszystko. Kaszel, gorączka, grypa - nie przekonują go do złożenia wizyty u doktora - ech
i tak dobrze, że chociaż dentystę odwiedza

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
8

ja wróciłam i robie sobie galaretkę
a wyniki egzaminu dobrze dobrze zdałam

Cytat:
Lili - u mnie dziś na blogu pikantne kopytka, za porcję dla dwóch osób wychodzi jakoś 4-5zł, polecam

I jeszcze zdjęcie na zachętę
no nie masz litości kobieto niektórzy tu są na diecie !!

Cytat:
Kurcze nasz mały dywan z pokoju zabrudził się od steppera- jak stepuje coś tam się kruszy i strasznie brudzi dywan. Odrazu go przepiorę w tych miejscach, ale też nie wiem co robić w przyszłości
Mi też się coś kruszy ze stepera..
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 17:52   #909
cholernarejestracja
Copyraptor

Wizna, ale one wcale nie są aż tak kaloryczne przynajmniej w porównaniu z ich oryginałem ze skwarkami i tłuszczem
Stary 2011-02-03, 17:55   #910
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Tak w ogóle ogłaszam wszem i wobec, że wczoraj po południu przyjechała pralka TŻ wieczorem podłączył. Dziś do południa puścił pustą pralkę na 90 stopni - podobno "świszczy jak odrzutowiec, ale i tak jest ciszej, niż przy poprzedniej" Jak tylko wrócę do domu, to wstawiam pranie!
btw, Golden, co to za czerwony plastik, który był luzem?

eeeeeeeee... że chłe? czy ja znowu czegoś nie dostałam?? miałam tylko stertę makulatury i takie cuś do wężyka odpływowego (czego i tak nie używam, bo jest inna inst. odpływowa i się nie da). jak to wygląda ten czerwony plastik??
jakby co moja pralka bez tego żyje i buczy, ale kto wie...
jutro i prawdopodobnie do niedzieli będę miała gości w domu, rodzice i sis przyjadą, więc od rana się organizuję w domku i wrócę tu dopiero po weekendzie (standardowo )

kurde aż poszukałam tego czerwonego u siebie ale ni ma. nie było. Aaby bonusa dostałaś a mówiłam że jak odrzutowiec
Cholerka - podobne marzenie mam...

dobra uciekam nie szalejcie
Stary 2011-02-03, 17:55   #911
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość
Daj znać co Ci powiedzą w poradni, mam niestety podobne problemy do Twoich..

Mi też się coś kruszy ze stepera..
Dam znać, jednak tam się bardzo długooo czeka. Jutro chyba podjadę się zapisać na nabliższy termin. Obstawiam coś koło wakacji

O widzisz to nie jestem sama z sypiącym sie stepperem
Stary 2011-02-03, 17:59   #912
evilcia
Zadomowienie

Paulunia oby mała sobie poradziła z chorobą i szpital nie był konieczny. Ile razy musiałam tam wylądować, bo najbardziej mi było szkody na oddziale tych malutkich dzieci, bo one nie rozumieją za bardzo funkcjonowania szpitali i rygorów

ala, cholerka dajecie linki do takich cudów, że ślina sama leci

Ja dzisiaj pół dnia po urzędach latałam Nadal nie mogę odżałować 84 zł za prawo jazdy Nakupowałam multum rzeczy, mam nadzieję, że na jakiś czas starczy jedzonka. Mięsko na weekend kupione, wędlina na kanapki też, a w tygodniu znowu obiady w barze koło pracy. Jutro tylko muszę jeszcze trochę wcześniej wyjechać do pracy i po drodze kupić zapas chleba do pomrożenia. Jedyna piekarnia, gdzie mają tak pyszny ciemny chleb ze słonecznikiem, codziennie świeży i jeszcze kroją na miejscu, że można sobie podzielić kromki i pomrozić

Jutro tylko 8 godzin w pracy i weekendzik A w sobotę umówiłam się do kosmetyczki, bo trzeba coś ze sobą zrobić
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 18:01   #913
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Dam znać, jednak tam się bardzo długooo czeka. Jutro chyba podjadę się zapisać na nabliższy termin. Obstawiam coś koło wakacji

Pasek się przeciera. Jak się zupełnie "skruszy" to nie będzie oporu

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 18:03   #914
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
To oddam na gwarancję, mam 7 lat
Stary 2011-02-03, 18:05   #915
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
To oddam na gwarancję, mam 7 lat
Miałam to samo z rowerkiem, na szczęście też był na gwarancji

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 18:10   #916
wiznatalka
Rozeznanie

Cytat:

beznadzieja, że tyle trzeba czekać do specjalisty

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
super
Stary 2011-02-03, 18:12   #917
Caroline_88
Zadomowienie

Właśnie kliknęłam pralkę i za 3 dni będę ją testować

- Marilyn Monroe
Caroline_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 18:42   #918
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
A papilotki takie zwykłe, niskie, czy takie wysokie może też widziałaś?

Polecam kupowanie papilotek tutaj: http://allegro.pl/papierowe-foremki-...431646925.html są ładne, tanie, i jest ich duuużo (zazwyczaj są pakowane po 100, te są 150). My z dziewczynami z Krakowa robimy zazwyczaj zbiorowe zamówienia, żeby zaoszczędzić na przesyłce
Wiesz co, nie wiem, bo w ikei są tylko takie. Ja wykorzystałam to, że siostra jechała, więc za przesyłkę nie płaciłam
Niestety chwilowo nie mam czasu na pieczenie, ale planuję upiec trochę na walentynki

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość

eeeeeeeee... że chłe? czy ja znowu czegoś nie dostałam?? miałam tylko stertę makulatury i takie cuś do wężyka odpływowego (czego i tak nie używam, bo jest inna inst. odpływowa i się nie da). jak to wygląda ten czerwony plastik??
jakby co moja pralka bez tego żyje i buczy, ale kto wie...
jutro i prawdopodobnie do niedzieli będę miała gości w domu, rodzice i sis przyjadą, więc od rana się organizuję w domku i wrócę tu dopiero po weekendzie (standardowo )

kurde aż poszukałam tego czerwonego u siebie ale ni ma. nie było. Aaby bonusa dostałaś a mówiłam że jak odrzutowiec
Zrobię przy okazji foto tego czegoś Choć wolałabym dostawać bonusy bardziej pożyteczne, a nie w stylu "I co z tym?"
Pierwsze pranie za mną Powiem tak: jest meeega cicha! Przy wirowaniu tylko tak świszczy jak wiertło u dentysty Ale w porównaniu z moją starą, to przy tej spać można! Sąsiedzi już nie będą mówili, że kota codziennie piorę
Ciekawe tylko, jak rzeczy... Zaraz idę wyciągnąć...

Cytat:
Napisane przez Caroline_88 Pokaż wiadomość
Właśnie kliknęłam pralkę i za 3 dni będę ją testować
Jaką? Jaką?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2011-02-03 o 18:43
aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 18:59   #919
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość
Będzie dobrze, wszystkie ciocie kciuki trzymają
Dzięki Z mocą SPD jutro już będzie szaleć

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
Paula a moze zabki ?
Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Paulunia oby mała sobie poradziła z chorobą i szpital nie był konieczny. Ile razy musiałam tam wylądować, bo najbardziej mi było szkody na oddziale tych malutkich dzieci, bo one nie rozumieją za bardzo funkcjonowania szpitali i rygorów
Musi być dobrze innej opcji pod uwagę nie biorę. Teraz układa klocki z tatusiem śmieje się więc mam nadzieję, że będzie dobrze. Gorączki nie ma tylko te gardło daje jej o sobie znak bo ciężko jej pić i jeść i nawet mówić
My tylko raz byłyśmy w szpitalu jak mała miała roczek i nie chce żeby to sie powtórzyło. Zrobie wszystko choć wiem, że ode mnie mało zależy żeby była z nami w domku

Co do ząbków to wszystko możliwe. Przy wyjściu każdego zęba miała zapalenie gardła, górnych lub dolnych dróg oddechowych, krtani więc wcale bym się nie zdziwiła gdyby to z ich powodu miała to wszystko. Musi to szybko przejść poprostu musi

Kraven w takim razie narazie będę dawać po jednej Dzięki
Stary 2011-02-03, 19:03   #920
lili1987
Zakorzenienie

ja siedzę sobie, mała śpi, nawet jej n ie budzę, bo mi tak dziś dała popalić, ze sama potrzebuję odpocząć w spokoju.

chyba sobie omleta zjem na kolację jak wstanie, bo nic nie jadłam nawet na obiad dziś

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 19:29   #921
ssnowdrop
Zadomowienie

Hej Laseczki!
wczoraj wróciliśmy do czewy i jakoś tak leniwie nam minął czasże nawet się tutaj nie odzywałam, ale ja też nie pozwole na śmierć wątku i już nadrabiam
wczoraj robiliśmy pizze mamy dudiny i muszę przyznać że jest pychotka my dodaliśmy jeszcze jajko do ciasta, bo skorupka rozwaliła się w trakcie podrózy, a że szkoda było wywalić to przelałam je do kubeczka i potem dodaliśmy do ciasta, taka oszczędność

dzisiaj też dostała próbki kawy douwe egberts i popijaliśmy z tżtem zaraz im napiszę maila z opinią, bo była naprawdę smaczna.
dostałam też na maila info że mogę odebrać darmową pastę STĄD ale nie mogę wybrać gabinetu, może Wam się uda dziewczyny to napiszcie jak to zrobić!

w ramach oszczędzania dostaliśmy od rodziców tż kaczkę, ale nigdy nie robiłam takiego mięska i kompletnie nie wiem z której strony się za to zabrać więc każdy przepis mile widziany
ala i cholerka jesteście moimi kulinarnymi guru pyszności pokazujecie, a nad piankami na Twoim blogu Cholerka to się zatrzymuję i ślinie... ślinię... ślinię...

co do kasy to u nas skromnie, ale liczę na poprawę bo wczoraj popisałam umowe na dodatkowe zlecenie z pracy i mam nadzieję że szybciutko dostanę kaskę, wysłaliśmy też papiery tż o zwrot z podatku i obliczyli że dostaniemy cos koło 250 funtów więc będzie jak znalazł albo na prezenty weselne albo na spłatę kk

tygrysku wysłałam zaproszenie do znajomych bo też chętnie zobaczę prezent dla kuzynki! uwielbiam takie "spersonalizowane" upominki!

aaaaa... dzisiaj na polsacie "tylko miłość"! gorąco polecam ja płakałam jak bóbr na końcowych scenach. a jak któś nie ma polsatu, albo nie może obejrzeć dziś to na youtubie tez mozna znaleźć

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
wogóle muszę Wam coś powiedzieć;d zazwyczaj zasypiam później niż tŻ i jak kładę się spać, muszę tż doprowadzić do właściwej pozycji, żeby mi było wygodnie ... no i zazwyczaj chcę buziaka, i mówię do niego "kochanie daj buzi" a on śpiąc, z zamkniętymi oczami robi ustami taki dziubek jak ja uwiebiam ten moment
jak słodziutko

Cytat:
Pisałam właśnie, że TŻ nie mógł przyjechać więc zadzwoniłam po teściową. Mała ma zapalenie gardła i migdałków. Poza tym są powiększone. Jeszcze ta gorączka, wysypka i stwierdził, że idzie weekend i gdyby po antybiotyku nie było poprawy lub cos nas zaniepokoi to wypisze skierowanie do szpitala bo ma naprawdę poważne zapalenie
Na szczęście osłuchał i płuca i oskrzela czyste.
dużo zdrówka dla Twojej perełki,mam nadzieję że szybciutko jej minie to choróbsko!

Cytat:
Teściowa przywiozła nam 3 kg sera i wielką kostkę masła. Myślę, że masła na miesiąc wystarczy a i jeszcze ser wędzony ale ja osobiście go nie lubie. Nie wiem co bym dzisiaj bez niej zrobiła. Powiedziała, że mam dzwonić jak tylko coś sie będzie działo a ona nawet w nocy przyjedzie. Kochana naprawdę
super masz teściową! myślę, że wiele dziewczyn z naszego wątku Ci zazdrości

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
8

ja wróciłam i robie sobie galaretkę
a wyniki egzaminu dobrze dobrze zdałam
gratulacje Kochana!ja też wczoraj byłam po wpis i piękne 4,5 widnieje w moim indeksie,który bezpiecznie leży sobie w dziekanacie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Tak w ogóle ogłaszam wszem i wobec, że wczoraj po południu przyjechała pralka TŻ wieczorem podłączył. Dziś do południa puścił pustą pralkę na 90 stopni - podobno "świszczy jak odrzutowiec, ale i tak jest ciszej, niż przy poprzedniej" Jak tylko wrócę do domu, to wstawiam pranie!
btw, Golden, co to za czerwony plastik, który był luzem?

Poza tym w tym tygodniu TŻ ma drugie zmiany i siedzę w domu samiutka... No dobra, z kotami Ale lenię się niesamowicie i nawet za naukę nie mogę się wziąć O baty poproszę!
W ogóle muszę przyznać, że ostatnio jest u mnie baaardzo źle z organizacją. Kompletnie nie potrafię się ogarnąć i jakoś sobie dnia rozplanować... Marna ze mnie SPD

W niedzielę przyjeżdża do nas kuzyn TŻa z żoną i synkiem, a ja oczywiście kompletnie o tym zapomniałam i nie zamówiłam klocków Po pracy pojadę do zabawkowych u nas (są dwa; co prawda małe, ale może coś będzie). Mam nadzieję, że coś znajdę, bo do Bdg już do niedzieli nie jedziemy...
gratuluje! mam nadzieję,że ta pralkowa passa dotrze i do mnie
do nas też przyjeżdzają w sobotę znajomi. tż będzie na ich ślubie świadkiem i będziemy pogłebiać więzi

do nauki aaby jak bliżej jak dalej!

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Ja używam ajaxu i jestem zadowolona.
ja też mogę Wam też polecić super odświeżacz do powietrza flowershop lemon&pappermint, cena ok. 4 zł, a zapach boski! zdjęcie poniżej

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
dziś chyba tylko 1 kawę wypiłam, nawet nie mam kiedy sobie zrobić
o ja nadrobiłam za Ciebie kochana, bo wypiłam dziś trzy, po 1,5 roku nie picia kawy to naprawdę spora ekstrawagancja

Cytat:
Od 13 do teraz sprzątaliśmy z tż i jeszcze nie skonczylismy
Została kuchnia i salon, ale dywany już wytrzepane, także szybko pójdzie. Nawet pod wanną sprzątalam, wszystko lśni. Wypastuje u nas podłoge i będzie super.
wzorowa SPD!

Cytat:
ja nie rozumiem kompletnie takich ludzi... przecież właśnie po to są studia, żeby sie do dorosłego życia przygotować a nie tylko wkuwać informacje. a potem się okazuje że dorosły człowieka zupy sobie ugotować nie umie... ehhh
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1_b4f398f2ac87.jpg (1,4 KB, 100 załadowań)
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 19:38   #922
lili1987
Zakorzenienie

ja w ogóle coś ostatnio wymęczona jestem.
Mała tak daje popalić, ze mi się czasem wszystkiego odechciewa

jak usypia na drzemkę to nawet nie wiem co mam robić, czy sprzątać, czy spać,czy czytać coś w necie...

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 19:38   #923
cholernarejestracja
Copyraptor

Aaby - o, hm, muszę się rozejrzeć. Wybieram się do Ikei niebawem, to poszukam. Dzięki

Ssnow - chętnie Ci pianki zrobię, mam nadwyżki białek.
Stary 2011-02-03, 19:45   #924
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
Ssnow - chętnie Ci pianki zrobię, mam nadwyżki białek.
haha:0 bardzo chętnie w sumie z jedrzejowa do krakowa to jakieś 80 km więc nawet mogłabym kiedys po nie podskoczyć jak będę w domu
albo jeszcze lepiej jak będę odwiedzać moje krakowskie psiapsióły to się spotkamy na kawkę przy piankach
i gotta find my place
i wanna hear my sound
Stary 2011-02-03, 19:48   #925
dudipopka
kobieta za ladą

hej
ja mam jakiś zanik chęci i otumanienie rozumu mój ma nocki więc po południu jestem zmuszona zachowywać sie z Julką jak mysz pod miotłą bo ma problemy ze snem znowu i sie wybudza
obiad sprzątanie ululanie młodej i już wieczór
dziś mi wstała o 17,50 więc cudowny wieczór przede mną

ssnowty nawet jajka w domu nie zmarnujesz ciesze sie ze pizza smakowała

paulunia skierowanie do szpitala wcale nie oznacza najgorszegolekarze zazwyczaj wypisują tak na zaś jak jest weekend przed mamą dziecka i wiadomo do lekarza 1 kontaktu dostać sie bez szans
oby szybko wyzdrowiała Juluńka

ja jutro w ramach zaciskania pasa do wypłaty robie uszka z barszczem,farsz mam od świąt

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 19:50   #926
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
ssnowty nawet jajka w domu nie zmarnujesz ciesze sie ze pizza smakowała
ja jutro w ramach zaciskania pasa do wypłaty robie uszka z barszczem,farsz mam od świąt
jakem SPD u mnie po uszkach to wspomnienie pozostało
i gotta find my place
i wanna hear my sound
Stary 2011-02-03, 19:54   #927
dudipopka
kobieta za ladą

ssnow ja narobilam farszu do pierogow jak głupia więc jutro tylko ciasto zagniotę i barszcz zrobiemega szybki obiad a jaka oszczędność

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 19:54   #928
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
haha:0 bardzo chętnie w sumie z jedrzejowa do krakowa to jakieś 80 km więc nawet mogłabym kiedys po nie podskoczyć jak będę w domu
albo jeszcze lepiej jak będę odwiedzać moje krakowskie psiapsióły to się spotkamy na kawkę przy piankach
Okeeej!

O, a ja mam jedno jajko ważne do jutra! Muszę ciastka dziś zrobić
Stary 2011-02-03, 19:57   #929
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

od poniedziałku wydaliśmy z tż 6 zł na chleb tylko ale jutro jedziemy na zakupki .... mamy tylko 70 zł ... muszę dziś konkretną listę zrobić ...

ale jeśli uda się przetrwać za tyle pieniążków, to będę tak dumna, że szok... ( mamy 150 zł na luty na jedzenie - dobrze, że mam trochę zapasów w domu, więc do zakupu pozostają nam drobiazgi tj. mleko, wędlina , ser, i ogólnie coś do kanapek... no i płyn do płukania ust.

_________________________ _________________________ __________
jednak kupimy coś za pow 100 zł bo dają bony na wartość podatku VAT patrzę na przykładowy paragon, na kwotę 112 zł w supermarkecie 20 zł to podatek VAT i to jeszcze przed podwyżkami

iskierka zgasła...

Edytowane przez sikoreczka111
Czas edycji: 2011-02-03 o 20:08
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 19:59   #930
wiznatalka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
Hej Laseczki!

dzisiaj też dostała próbki kawy douwe egberts i popijaliśmy z tżtem zaraz im napiszę maila z opinią, bo była naprawdę smaczna.

co do kasy to u nas skromnie, ale liczę na poprawę bo wczoraj popisałam umowe na dodatkowe zlecenie z pracy i mam nadzieję że szybciutko dostanę kaskę, wysłaliśmy też papiery tż o zwrot z podatku i obliczyli że dostaniemy cos koło 250 funtów więc będzie jak znalazł albo na prezenty weselne albo na spłatę kk

gratulacje Kochana!ja też wczoraj byłam po wpis i piękne 4,5 widnieje w moim indeksie,który bezpiecznie leży sobie w dziekanacie

ja też mogę Wam też polecić super odświeżacz do powietrza flowershop lemon&pappermint, cena ok. 4 zł, a zapach boski! zdjęcie poniżej

ja nie rozumiem kompletnie takich ludzi... przecież właśnie po to są studia, żeby sie do dorosłego życia przygotować a nie tylko wkuwać informacje. a potem się okazuje że dorosły człowieka zupy sobie ugotować nie umie... ehhh
Mam tą kawkę i bardzo mi smakuje, zarówno w wersji rozpuszczalnej jak i zwykłej

za piękny wpis w indeksie i extra kaskę

A gdzie można dostać ten odświeżacz?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości