![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jutro rano pazurki potem jade po świadkową,póżniej do księdza i dalej już nie pamietam co tam miało być...uhhh |
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Raczkowanie
|
Damianowa
![]() ![]() hehe sie usmiałam z tych pogniecionych kleczników ![]() ![]() A ja bylam juz raz na makijazu,ale zostalam pomalowana na fiolet - a dodatki mam ŁOSOŚ jak myslicie jak by pasowalo ?Oczy mam zielono brazowe-pół na pół ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo chyba nie chcesz się do sali dopasować? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Raczkowanie
|
Justi nie.. w sensie,ze dodatki np kwiaty .
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |||
Raczkowanie
|
Śliczna
![]() Cytat:
![]() do zielonych oczu fiolet jest idealny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny idę na wesele do koleżanki w lipcu i szukam sukienki, zupełnie nie wiem gdzie szukać, chcę taką za kolanko albo zupełnie długą, znacie jakieś fajne sklepy na śląsku gdzie jest wybór sukien wieczorowych czy koktajlowych? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
Ja wziełam swoja z polecenia bo malowała do slubu 2 moje koleżanki.
![]() |
#908 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#910 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam makijażystkę z przypadku, inne miały zajęty termin. ![]() Na początku chciałam tą z Kato http://www.makeupslubny.pl/galeria/ maluje i czesze ale mój termin miała zajęty ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#911 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, ale że jest jeszcze jeden ślub po nas to muszę uzgodnić z koleżanką strojenie. nawet gdy weźmiemy tą kwiaciarkę to koszty na pół pójdą Cytat:
Pisałyście o makijażystce. mnie będzie koleżanka malować. już na jedno wesele mnie malowała. muszę się umówić na próbny makijaż z nią. Cześć tak w ogóle.. coś mnie głowa boli. za godz uciekam biegać... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Raczkowanie
|
Amandi a u Mnie nie bedzie oczepin,ani welonu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Zadomowienie
|
A ja po pierwszej przymiarce sukni (zamawiana była na rozmiar). W sumie w pasie idealnie, mocno mnie ściskało, lekko zwęzić tzreba w biodrach i w biuście, doszyć push-up'y, zmienić aplikację na bardziej wyrazistą. I wybrałam welon - długi, ale z takiego bardzo lejącego się tiulu. Zwykle welony są sztywne, ale wybrałam taki mięciutki, dużo lepiej się układał. Po prostu piękny. Szkoda, ze nie mam foty w welonie, tylko tyle dało się zrobić ukradkiem i tak są kiepskie. Zaraz po nich moja maam została skarcona, grzecznie choć stanowczo ;p
I kupiłam bieliznę ![]() Kupiłam jeszcze jeden komplet biały, jak szaleć to szaleć, zostaje odłożony na podróż poślubną. Firma polska Nipplex, nie miaąłm nigdy wcześneij, ale pięknie leży i śliczne majteczki są w tym komplecie (komplet nazywa się Magda) ![]() A moja mama wreszcie kupiła sukienkę w Monnari ![]() ![]() Udany zakupowy dzień ![]() Oczywiście jak teraz patrze na neta, to tą drugą białą bieliznę mogłam przez neta kupić ciut taniej, eh ale chciałam już. Ogólnei wiele rzeczy opłaca się przymierzyć w sklepie,ale kupić w sklepach internetowych, ostatnio kupowałam 2 stroje z feby przez ich sklep internetowy, za jeden z nich zapłaciłam 125 zł, dziś widziałam go w sklepie za 179zł. Widze, że nie tylko ja nie będę miała welonu po Kościele, ale planuję z nim zatańczyć pierwszy taniec.. Jeszcze zoabczę, ale ładnei nawet wyglądało jak go miałam przewieszony przez rękę.. Przeanalizuję jak będę go miała w domu. (pierwsze zdjęcia bielizny zes trony triumpha)
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-04-28 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi zwykle mówili w salonach, że suknie z nowej kolekcji można fotografować po podpisaniu umowy. Ale pomijając to, wyglądasz pięknie ![]() A gdzie Twojej mamie udało się dorwać tę sukienkę? Moja też na nią polowała, ale nigdzie nie mieli, a lista na zapisy dłuuugaaa... W końcu kupiła inną, sama nie wiem dlaczego taką, bo wg mnie jest zupełnie nie w jej stylu, a zwykle ubiera się bardzo ładnie. Mam nadzieję, że na niej będzie wyglądać lepiej, niż na wieszaku... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 |
Zadomowienie
|
No nie pozwolili robic nadal zdjęć... Nie kłóciłam sie i nie dopytywałam..
A sukienka - no moja mama się na listę zapisała na nią gdzieś 2 tygodnie temu, 2 dni temu była w salnie i kobieta jej mówi, że niestety skończyły się na 3 osoby na liście przed nią. Ale pani bardzo uczynna ponoć dzwoniła chyba do 8 salonów w Polsce i znalazła rozmiar 36 w Szczecinie, no i mojej mamie przywieźli. Dzisiaj kupiła w Silesi, widziałam późneij, ze na wieszakach wisiały jeszcze chyba ze 3 , ale większe rozmiary. Moim zdaneim to jakaś masakra z takim zapisywaniem się.. Wszędzie jest na plakatach, a kupienie graniczy z cudem..
#917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Raczkowanie
|
Amandi wszystko jest sliczne a ta bielizna
![]() ![]() Mialas mi dac namiary na kwiaciarke ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 |
Zadomowienie
|
jeśli to ja miałam dac to już wysłane na priv
![]()
#921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A suknia bajeczna ![]() i super w niej wyglądasz ![]()
![]() |
#922 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawi mnie ile dałas za bielizne bo sie przymierzam do kupna A w suknie wygladasz zabójczo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 | ||
Raczkowanie
|
![]() ![]() W sobotę robi ślub wkleję Wam zdjęcia z tego kościoła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż dla mnie też dziwne jest zachowanie sprzedawców ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#925 | |
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() ![]() Cytat:
bardzo ładna też jest z tego kompletu góra, niestety bez push-up'ów, u mnie odpada. tylko ten pas nie ma regulowanych tych pasków.. i teraz nie wiem czy to nie będzie problem ;/ nigdy wcześneij nie miałąm pasa i nie zwracałam uwagi.. no zobaczymy, musze szybko kupić pończochy i sprawdzić.
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje wszystkie miały regulowane paski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zadomowienie
|
Może ja jeszcze nei odkryłam gdzie on jest regulowany? ;p
![]() |
#928 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Spróbuj sobie wcześniej założyć całość. Mnie np. był strasznie niewygodnie w pasie, i zrezygnowałam ![]()
![]() |
#929 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.