|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Cytat:
|
|
|
|
|
#902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o SPA to mogę jedynie pomażyć to byłoby extra!latam jeżdże i dogrywam ostatnie sprawy a teraz właśnie wrócilismy z ostatniej lekcji tańca i powiem Wam że wszystko nam sie chrzaniło,a wcześniej było super,to chyba dlatego że 1000 mysli na minute i ciężko się skupić,ale na weselu damy z siebie 100% dziękuje Damianowa fajnie wiedzieć że mnie wspomnisz na chwilke w sobote ja chyba zaraz![]() jutro rano pazurki potem jade po świadkową,póżniej do księdza i dalej już nie pamietam co tam miało być...uhhh |
|
|
|
|
#903 |
|
Raczkowanie
|
Damianowa
hehe sie usmiałam z tych pogniecionych kleczników Ale to chyba taki materiał ![]() A ja bylam juz raz na makijazu,ale zostalam pomalowana na fiolet - a dodatki mam ŁOSOŚ jak myslicie jak by pasowalo ?Oczy mam zielono brazowe-pół na pół Ide jeszcze raz,aby Mnie Pani basia pomalowala inaczej, bo mi sie wydaje,ze te kolory-fioletowe oczka z lososiem beda sie gryzły,moze cos doradzicie |
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo chyba nie chcesz się do sali dopasować?
|
|
|
|
|
#905 |
|
Raczkowanie
|
Justi nie.. w sensie,ze dodatki np kwiaty .
|
|
|
|
#906 | |||
|
Raczkowanie
|
Śliczna
![]() Cytat:
![]() do zielonych oczu fiolet jest idealny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny idę na wesele do koleżanki w lipcu i szukam sukienki, zupełnie nie wiem gdzie szukać, chcę taką za kolanko albo zupełnie długą, znacie jakieś fajne sklepy na śląsku gdzie jest wybór sukien wieczorowych czy koktajlowych? |
|||
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wziełam swoja z polecenia bo malowała do slubu 2 moje koleżanki.
|
#908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę rzucać prawdopodobnie bukietem ![]() Cytat:
![]() Ja mam makijażystkę z przypadku, inne miały zajęty termin. ![]() Na początku chciałam tą z Kato http://www.makeupslubny.pl/galeria/ maluje i czesze ale mój termin miała zajęty |
||
|
|
|
#911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, ale że jest jeszcze jeden ślub po nas to muszę uzgodnić z koleżanką strojenie. nawet gdy weźmiemy tą kwiaciarkę to koszty na pół pójdą Cytat:
Pisałyście o makijażystce. mnie będzie koleżanka malować. już na jedno wesele mnie malowała. muszę się umówić na próbny makijaż z nią. Cześć tak w ogóle.. coś mnie głowa boli. za godz uciekam biegać... |
||
|
|
|
#912 |
|
Raczkowanie
|
Amandi a u Mnie nie bedzie oczepin,ani welonu
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#914 |
|
Zadomowienie
|
A ja po pierwszej przymiarce sukni (zamawiana była na rozmiar). W sumie w pasie idealnie, mocno mnie ściskało, lekko zwęzić tzreba w biodrach i w biuście, doszyć push-up'y, zmienić aplikację na bardziej wyrazistą. I wybrałam welon - długi, ale z takiego bardzo lejącego się tiulu. Zwykle welony są sztywne, ale wybrałam taki mięciutki, dużo lepiej się układał. Po prostu piękny. Szkoda, ze nie mam foty w welonie, tylko tyle dało się zrobić ukradkiem i tak są kiepskie. Zaraz po nich moja maam została skarcona, grzecznie choć stanowczo ;p
I kupiłam bieliznę Już wcześneij o niej pisałam, ale dziś się zdecydowałam. Piękny pas.Kupiłam jeszcze jeden komplet biały, jak szaleć to szaleć, zostaje odłożony na podróż poślubną. Firma polska Nipplex, nie miaąłm nigdy wcześneij, ale pięknie leży i śliczne majteczki są w tym komplecie (komplet nazywa się Magda) ![]() A moja mama wreszcie kupiła sukienkę w Monnari Jest piękna. Też Wam załączam ![]() Udany zakupowy dzień ![]() Oczywiście jak teraz patrze na neta, to tą drugą białą bieliznę mogłam przez neta kupić ciut taniej, eh ale chciałam już. Ogólnei wiele rzeczy opłaca się przymierzyć w sklepie,ale kupić w sklepach internetowych, ostatnio kupowałam 2 stroje z feby przez ich sklep internetowy, za jeden z nich zapłaciłam 125 zł, dziś widziałam go w sklepie za 179zł. Widze, że nie tylko ja nie będę miała welonu po Kościele, ale planuję z nim zatańczyć pierwszy taniec.. Jeszcze zoabczę, ale ładnei nawet wyglądało jak go miałam przewieszony przez rękę.. Przeanalizuję jak będę go miała w domu. (pierwsze zdjęcia bielizny zes trony triumpha)
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-04-28 o 23:49 |
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi zwykle mówili w salonach, że suknie z nowej kolekcji można fotografować po podpisaniu umowy. Ale pomijając to, wyglądasz pięknie I suknia też jest świetna.A gdzie Twojej mamie udało się dorwać tę sukienkę? Moja też na nią polowała, ale nigdzie nie mieli, a lista na zapisy dłuuugaaa... W końcu kupiła inną, sama nie wiem dlaczego taką, bo wg mnie jest zupełnie nie w jej stylu, a zwykle ubiera się bardzo ładnie. Mam nadzieję, że na niej będzie wyglądać lepiej, niż na wieszaku... |
|
|
|
|
#916 |
|
Zadomowienie
|
No nie pozwolili robic nadal zdjęć... Nie kłóciłam sie i nie dopytywałam..
A sukienka - no moja mama się na listę zapisała na nią gdzieś 2 tygodnie temu, 2 dni temu była w salnie i kobieta jej mówi, że niestety skończyły się na 3 osoby na liście przed nią. Ale pani bardzo uczynna ponoć dzwoniła chyba do 8 salonów w Polsce i znalazła rozmiar 36 w Szczecinie, no i mojej mamie przywieźli. Dzisiaj kupiła w Silesi, widziałam późneij, ze na wieszakach wisiały jeszcze chyba ze 3 , ale większe rozmiary. Moim zdaneim to jakaś masakra z takim zapisywaniem się.. Wszędzie jest na plakatach, a kupienie graniczy z cudem..
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak powiedziałam, że kupuję to od razu mi powiedziano, że mogę fotografować
|
|
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, tamtej już i tak nie odda. W ostateczności to ja mam być gwiazdą tego dnia, a nie sukienka z Monnari |
|
|
|
|
#919 |
|
Raczkowanie
|
Amandi wszystko jest sliczne a ta bielizna
Mialas mi dac namiary na kwiaciarke ? ![]()
|
|
|
|
#920 |
|
Zadomowienie
|
jeśli to ja miałam dac to już wysłane na priv
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A suknia bajeczna i super w niej wyglądasz
|
|
#922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawi mnie ile dałas za bielizne bo sie przymierzam do kupna A w suknie wygladasz zabójczo |
|
|
|
|
#923 | ||
|
Raczkowanie
|
![]() W sobotę robi ślub wkleję Wam zdjęcia z tego kościoła hehe jak nie zapomnę aparatu---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż dla mnie też dziwne jest zachowanie sprzedawców ja powiedziałam, że biorę a czy mogę zrobić zdjęcie - nie ma sprawy to nie
|
|
#925 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny
Taka nie do końca teraz byłam przekonana do tej mojej sukienki, ale Wasze opinie mnie uspokoiły ![]() Cytat:
bardzo ładna też jest z tego kompletu góra, niestety bez push-up'ów, u mnie odpada. tylko ten pas nie ma regulowanych tych pasków.. i teraz nie wiem czy to nie będzie problem ;/ nigdy wcześneij nie miałąm pasa i nie zwracałam uwagi.. no zobaczymy, musze szybko kupić pończochy i sprawdzić.
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardziej są to ozdoby, na "rozbieraną" randkę Nie trzymają się tak dobrze jak te "babcine" pasy, zjeżdżają ale to takie moje doświadczenia Najlepiej pochodź w nich trochę i zobacz jak się sprawują ![]() Moje wszystkie miały regulowane paski
|
|
|
|
|
#927 |
|
Zadomowienie
|
Może ja jeszcze nei odkryłam gdzie on jest regulowany? ;p
|
#928 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i obawiam się, że pończocha będzie się na takim pasie średnio trzymała, bo z tego co widać są chyba tylko dwa paski![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Spróbuj sobie wcześniej założyć całość. Mnie np. był strasznie niewygodnie w pasie, i zrezygnowałam
|
|
#929 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

żeby nie mieć identycznej wyszukałam ten krój, ale zamówie dopiero jesienią, różnie to bywa
to byłoby extra!latam jeżdże i dogrywam ostatnie sprawy a teraz właśnie wrócilismy z ostatniej lekcji tańca i powiem Wam że wszystko nam sie chrzaniło,a wcześniej było super,to chyba dlatego że 1000 mysli na minute i ciężko się skupić,ale na weselu damy z siebie 100%

No nic, tamtej już i tak nie odda. W ostateczności to ja mam być gwiazdą tego dnia, a nie sukienka z Monnari
ale to takie moje doświadczenia