Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-04, 16:34   #901
avonmaniaczka
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
ten ma co prawda stare opakowanie
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ty.html&next=1

ale składu chyba nie zmienili
Dziękuję bardzo Ogóle patrząc opinie pozytywne, może się na niego skuszę
avonmaniaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:36   #902
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
ale można tutaj
https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=10

ja wczoraj skończyłam emulsję szafirową a dziś zaczynam testowanie kuracji nawilżającej Solutions jaka została mi z zestawu kupionego po szkoleniu kosmetycznym
łojej dałaś mi link do jakiegoś targowiska,ale tam kobitki wymiany robią,nie nadążam przeglądam kat.konkurencji,ale nie znam żadnej konsultantki...tzn mam numer do jednej dziewczyny,dała mi ponad 3 lata temu więc nie wiem czy aktualny,może kiedyś skorzystam

coś nie mam zaufania do tych emulsji Anew,nie wiem czemu,aczkolwiek gdzieś w AM bodajże widziałam super cenę to może się skuszę...miał ktoś to czerwone i może mi opisać? czy jest takie żelowe,tłuste,czy się szybko wchłania?
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:36   #903
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez avonmaniaczka Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo Ogóle patrząc opinie pozytywne, może się na niego skuszę
szczególnie, że cena nie jest wysoka warto spróbować
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:37   #904
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
To chyba o mnie chodzi
o to przepraszam
czyli używałaś tego kremu rejunevate?? tylko jednego czy całą serię?? i jak długo??

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:38   #905
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
komu udało się wygrać?? mi niestety nie, moje imię pojawiło się na liście jednak nazwisko się nie zgadza
Niestety
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:39   #906
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
łojej dałaś mi link do jakiegoś targowiska,ale tam kobitki wymiany robią,nie nadążam przeglądam kat.konkurencji,ale nie znam żadnej konsultantki...tzn mam numer do jednej dziewczyny,dała mi ponad 3 lata temu więc nie wiem czy aktualny,może kiedyś skorzystam

coś nie mam zaufania do tych emulsji Anew,nie wiem czemu,aczkolwiek gdzieś w AM bodajże widziałam super cenę to może się skuszę...miał ktoś to czerwone i może mi opisać? czy jest takie żelowe,tłuste,czy się szybko wchłania?
możesz sobie swój wątek tam założyć i też się wymieniać

ja miałam emulsję niebieską ale podejrzewam, że konsystencja taka żelowa jest we wszystkich rodzajach - tłustością trudno to nazwać, troszkę skóra po nałożeniu jest lepka ale rano super gładka
Stary 2011-04-04, 16:40   #907
avonmaniaczka
Raczkowanie

A co sądzicie o oczyszczającym żelu do mycia twarzy przeciw wągrom z 2 % kwasem salicylowym i głęboko oczyszczającej maseczce przeciw wągrom z 0,5% kwasem salicylowym ? Miała któraś z Was ? Wszystko mi się pokończyło i mam zamiar zakupić coś, a teraz są 2 produkty za 18,00 zł
avonmaniaczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 16:43   #908
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
A co sądzicie o oczyszczającym żelu do mycia twarzy przeciw wągrom z 2 % kwasem salicylowym i głęboko oczyszczającej maseczce przeciw wągrom z 0,5% kwasem salicylowym ? Miała któraś z Was ? Wszystko mi się pokończyło i mam zamiar zakupić coś, a teraz są 2 produkty za 18,00 zł
Podpinam się do pytania

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:43   #909
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
ja miałam emulsję niebieską ale podejrzewam, że konsystencja taka żelowa jest we wszystkich rodzajach - tłustością trudno to nazwać, troszkę skóra po nałożeniu jest lepka ale rano super gładka
rozumiem,czyli raczej do srosowania na noc,pewnie podobne jak serum modelujące owal twarzy,taki żelo-olejek

Cytat:
żel myjący przeciw wągrom regularnie zamawia syn mojej koleżanki chłopak ma 19 lat i bardzo go sobie chwali,podobno nie chce się niczym innym myć
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 16:46   #910
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
o to przepraszam
czyli używałaś tego kremu rejunevate?? tylko jednego czy całą serię?? i jak długo??
Mam żel do mycia twarzy i mini wersję kremu na dzień Kupiłam je w tym katalogu, w którym był program motywacyjny na Anew i Solutions, czyli w 4 Na początku używała 2 razy dziennie (krem też stosowałam na noc mimo, że jest na dzień), ale teraz nie zawsze mam czas rano, żeby się tak bawić... W tej chwili zużyłam tak na oko 2/3 kremu Jedną tubkę żelu mam już na wykończeniu, a drugą, którą mam w domu prawie pełną W którymś z katalogów widziałam znowu te mini krem, więc na pewno sobie kupię, ale zrobię sobie przerwę między jednym a drugim słoiczkiem
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 17:02   #911
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Mam żel do mycia twarzy i mini wersję kremu na dzień Kupiłam je w tym katalogu, w którym był program motywacyjny na Anew i Solutions, czyli w 4 Na początku używała 2 razy dziennie (krem też stosowałam na noc mimo, że jest na dzień), ale teraz nie zawsze mam czas rano, żeby się tak bawić... W tej chwili zużyłam tak na oko 2/3 kremu Jedną tubkę żelu mam już na wykończeniu, a drugą, którą mam w domu prawie pełną W którymś z katalogów widziałam znowu te mini krem, więc na pewno sobie kupię, ale zrobię sobie przerwę między jednym a drugim słoiczkiem
no właśnie w katalogu 6 w AM są zestawy
a zauważyłaś jakieś efekty??

Stary 2011-04-04, 17:05   #912
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem,czyli raczej do srosowania na noc,pewnie podobne jak serum modelujące owal twarzy,taki żelo-olejek

tak, te emulsje są do stosowania na noc
Stary 2011-04-04, 17:06   #913
_suoneczko_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
suoneczko, jakim tuszem masz pomalowane rzęsy w avatarze?
wyślę Ci PW, bo tutaj chyba nie można

co do depilacji to też się czaję na te nowe plastry, bo kremami to ja się mogę posmarować jak balsamem i zero efektu jak któraś już wypróbuje to czekam na wrażenia.

I mam pytanko, może głupie...czy są próbki szminki 24 różowej? Jakoś nie mogę się dopatrzeć...bo w ciemno już żadnej nie kupię

DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE, WIERNI PO PORAŻCE!!!

Cytat:
Napisane przez magica Pokaż wiadomość
Powiedz ludzią, ze muszą wziąść tą lampę i wyłanczać ją, bynajmniej na 5 minut

63...62...61...60...59...58...57...56

_suoneczko_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 17:15   #914
mardy bum
Rozeznanie

Misiaki, chciałam zapytać o podkład z zestawu z AM- Nawilżający podkład w płynie "Idealny ton". czy jest on coś wart, mogę go polecić koleżankom? Chciałam zamówić tenże zestaw, ale najpierw muszę się upewnić, czy znajdę chętnych na kosmetyki: na szminkę i błyszczyk mam.

A co do serii clearskin, to czy polecacie ten peeling? Chciałam jakiś zakupić i myślałam o tej serii, chyba że polecicie mi jakis inny ?
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 17:17   #915
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
żel myjący przeciw wągrom regularnie zamawia syn mojej koleżanki chłopak ma 19 lat i bardzo go sobie chwali,podobno nie chce się niczym innym myć
O, jak to opinia płci brzydkiej to może być dobre
Cytat:
Napisane przez _suoneczko_ Pokaż wiadomość
co do depilacji to też się czaję na te nowe plastry, bo kremami to ja się mogę posmarować jak balsamem i zero efektu jak któraś już wypróbuje to czekam na wrażenia.
A te plastry to takie do rozgrzewania w dłoniach? Myślicie, że jak przyłożę je do gorącego pieca to wosk nabierze idealnej konsystencji w rezultacie czego lepiej chwyci włoski? Jeżeli tak to może się skuszę, bo ja kończyny mam wiecznie zimne i sto lat zajęłoby mi rozgrzewanie ich

Stary 2011-04-04, 17:19   #916
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
no właśnie w katalogu 6 w AM są zestawy
a zauważyłaś jakieś efekty??
Bardzo korzystne są te zestawy, ale krem pod oczy jest mi zbędny i nie będę miała co z nim zrobić Nikt mi go nie kupi
Zauważyłam Ogólnie rzecz ujmując: kondycja mojej cery bardzo się poprawiła. Skóra wydaje się zdrowsza, odżywiona, nie jest poszarzała. Jest też gładka, przyjemna w dotyku i mam mniejsze problemy z wypryskami, a wągry czy zatkane pory są mniej widoczne Bardzo mi przypadła do gustu ta seria mimo, że to nie jest mój przedział wiekowy
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 17:23   #917
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Dodałam z powrotem moje zbiory (poprzez edycję), ale zdjęcia trochę inne i postarałam sie opisać, chociaż teraz nie wiem czy czytelnie Może sie komuś przyda
I właśnie jak robiłam zdjęcia to zauważyłam ze podkłady Nude nie wszystkie mają taki sam odcień (nie wiem czy będzie widać na zdjęciach)- np. rozświetlająco-nawilżający jest ciemniejszy niż lekki podkład

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-04-04 o 17:25
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 17:23   #918
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Bardzo korzystne są te zestawy, ale krem pod oczy jest mi zbędny i nie będę miała co z nim zrobić Nikt mi go nie kupi
Zauważyłam Ogólnie rzecz ujmując: kondycja mojej cery bardzo się poprawiła. Skóra wydaje się zdrowsza, odżywiona, nie jest poszarzała. Jest też gładka, przyjemna w dotyku i mam mniejsze problemy z wypryskami, a wągry czy zatkane pory są mniej widoczne Bardzo mi przypadła do gustu ta seria mimo, że to nie jest mój przedział wiekowy
ja krem bym dała mamie albo cioci
to fajne efekty, najbardziej właśnie mi na wypryskach i wągrach zależało, bo od jakiegoś czasu mi się małe krostki na czole robią, a wągry na nosie już na dobre się zadomowiły
więc chyba sobie kupię i zrobię na wiosnę taką kurację

Stary 2011-04-04, 17:35   #919
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Dodałam z powrotem moje zbiory (poprzez edycję), ale zdjęcia trochę inne i postarałam sie opisać, chociaż teraz nie wiem czy czytelnie Może sie komuś przyda
I właśnie jak robiłam zdjęcia to zauważyłam ze podkłady Nude nie wszystkie mają taki sam odcień (nie wiem czy będzie widać na zdjęciach)- np. rozświetlająco-nawilżający jest ciemniejszy niż lekki podkład
Kurczę, lakier Limeade wygląda tak wiosennie. Chyba wezmę go na własne ryzyko, bo jakoś nie zauważyłam u mnie problemu z kryciem przy innych lakierach

Te cienie z ColorTrend mają pędzelek? Zainteresowały mnie bo aplikacja nimi mogłaby być prosta i przyjemna

Edytowane przez Meitsa
Czas edycji: 2011-04-04 o 17:51
Stary 2011-04-04, 17:44   #920
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Kurczę, lakier Limeade wygląda tak wiosennie. Chyba wezmę go na własne ryzyko, bo jakoś nie zauważyłam u mnie problemu z kryciem przy innych lakierach

Te cienie z ColourTrend mają pędzelek? Zainteresowały mnie bo aplikacja nimi mogłaby być prosta i przyjemna
Tak, właśnie mają pędzelek i fajnie sie nadkłada. Bardzo lubię te cienie, chociaż zawsze byłam krytyczna jeżeli chodzi o colortrend. Fajne tez to ze po 2-3 minutach zasychają i sie nie rozmazują (i chyba przez to są dość trwałe)

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-04-04 o 17:51
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 17:48   #921
paciaz1993
Raczkowanie

Cytat:
Mam żel, ale używam go dopiero od trzech dni, dlatego nie pomogę dużo. Jednak powiem Ci, że ma takie fajne drobinki i ładnie pachnie, skórę mam po nim miękką i nietłustą
paciaz1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:07   #922
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
O, jak to opinia płci brzydkiej to może być dobre

A te plastry to takie do rozgrzewania w dłoniach? Myślicie, że jak przyłożę je do gorącego pieca to wosk nabierze idealnej konsystencji w rezultacie czego lepiej chwyci włoski? Jeżeli tak to może się skuszę, bo ja kończyny mam wiecznie zimne i sto lat zajęłoby mi rozgrzewanie ich
myślę, że nie i tylko będzie bolało a włoski nadal sobie będą radośnie siedzieć razem z cebulką w nodze ale to tylko moje zdanie - generalnie woskowanie to polecam u kosmetyczki - pachy mi wystarczały na jakieś 3 tyg, nogi nie pamiętam bo robiłam raz, zazwyczaj "jadę" depilatorem. Tylko woskowanie pach boli za✂✂✂iście najpierw robiłam pachy, potem nogi i wierzcie mi - nogi to już była czysta przyjemność

Cytat:

Te cienie z ColorTrend mają pędzelek? Zainteresowały mnie bo aplikacja nimi mogłaby być prosta i przyjemna
lakier Limeade był chyba najbrzydszy ze wszystkich avonowych lakierów - wcale nie wyglądał tak jak w katalogu - to był kolor wyciśniętego soku z limonki, taki rozmemłany. Poczekaj aż wejdą nowe lakiery arabian glow - będzie fuksja, soczysta zieleń i słoneczko
Isn't it?

Edytowane przez ziarnko piasku
Czas edycji: 2011-04-04 o 18:09 Powód: poprawa literówek, bo aż wstyd ;)
ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:10   #923
Dagusiac
Zakorzenienie

Dziewczyny jeśli chodzi o emulsje Anew to czerwonej używa moja wspólniczka i jest zachwycona. Tylko ona jej używa do zmywania makijażu Mówi, że po każdym mleczku zostawało jej mnóstwo makijażu na twarzy co było widać na waciku z tonikiem, a po tej emulsji twarz jest czyściutka. Poza tym świetnie wygładza, buźka jest miękka i delikatna.

Żelu z kwasem nie używałam, ale miałam tonik i niebieski i zielony. Działa dobrze, ale bardzo wysusza, co jest niby normalne, bo w końcu to alkoholowy produkt, antytrądzikowy. Jednak dla mnie trochę za mocne działanie miał.
Stary 2011-04-04, 18:10   #924
paula1109
BAN stały

Ja też się nie załapałam na losowanie
paula1109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:23   #925
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amigagdynia Pokaż wiadomość
Uff dziewczyny ale pedzicie. 10 stron musialam nadrobic az mnie oczy bola:p

. A kuleczki rozswietlajace to najlepsza rzecz jaka maialam z avonu!!

Ja też mam te kuleczki rozświetlające i sobie aż tak bardzo to nie chwalą. Ostatnio po nałożeniu tych kuleczek wacikiem suchym zdejmuję nadmiar. Często słyszałam komentarze na temat moich rumieńców, np. kolega na parapetówie otworzył okno, bo ja miałam takie rumieńce. Mówił: Aga Tobie chyba jest gorąco, zgrzana jesteś, bo masz takie rumieńce. Głupio mi było zaprzeczyć przy tylu osobach. Inny kolega spytał się, czy byłam na solarium, bo mam takie rumieńce.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:25   #926
paula1109
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Ja też mam te kuleczki rozświetlające i sobie aż tak bardzo to nie chwalą. Ostatnio po nałożeniu tych kuleczek wacikiem suchym zdejmuję nadmiar. Często słyszałam komentarze na temat moich rumieńców, np. kolega na parapetówie otworzył okno, bo ja miałam takie rumieńce. Mówił: Aga Tobie chyba jest gorąco, zgrzana jesteś, bo masz takie rumieńce. Głupio mi było zaprzeczyć przy tylu osobach. Inny kolega spytał się, czy byłam na solarium, bo mam takie rumieńce.

No to chyba dobrze
paula1109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:26   #927
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Napisane przez agnescha89 Pokaż wiadomość
Kairra zdjęcia błyszczyka oddają jego naturalny kolor czy są przekłamane? bo bardzo ładny ten różyk
Starałam się, by fotka wyszła jak najbardziej realnie
Ale dodałam przed chwilą jeszcze jedną (zrobiona na dworze, w pochmurny dzień )

Dziś miałam Święto Paczki z kat05
Jak wspominałam, nie zamówiłam NIC dla siebie i jestem z tego dumna
Co prawda musiałam dobić 15 zł do wyższego progu, ale nadwyżkowe w ten sposób: płyn do kąpieli Wanilia i Brzoskwinia oraz żel pod prysznic Moonlight sprzedały się na pniu

Bardzo podoba mi się katalog 06
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:27   #928
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Używam regularnie dwóch produktów i jestem bardzo zadowolona. Z tej serii miałam też zielony żel, ale powracam zawsze do tego przeciw wągrom. Ma świetne drobinki, które genialnie myją. Polecam
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:28   #929
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
po prostu używaj ich z umiarem
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:29   #930
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
no ja mam serum ty chyba masz krem tak?
jakie rezultaty oczekuje aby plamy czy przebarwienia po pryszczach czy tam innnych niedoskonalosciach znikly!

No mi czerwono różowe ślady znikły. Kończę to opakowanie zacznę następne, mam nadzieję na całkowitą poprawę kondycji szyi.

Dziewczyny pytanie, zatrzymali mi paczkę bo im jeszcze mój przelew nie dotarł. Pytałam OMS o poręczenie, chciałam jej wysłać potwierdzenie wpłaty mailem, a ona mi mówi że ma limit na poręczenia. Rzeczywiście tak jest, czy mi po prostu nie chce poręczyć?
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości