![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2011 :)
Cytat:
u nas na takie sprzęty do zjeżdżania mówi się jabłuszko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Niestety nigdy nie zaznałam tej przyjemności
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
jeee dupoloty....
bym z miłą chęcią pozjeżdżała na nich.... jaka to była frajda w dzieciństwie. cały dzień na sankach i dupolotach. ![]() piekę sernik dla męża na urodziny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Zadomowienie
|
Trzymam kciuki i zycze powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- W tamtym roku bylismy na Sylwku u kuzyna i w tym roku oni mieli przyjść do nas Ale chyba zaś tam pójdziemy bo zona kuzyna jest w 7 miesiącu ciąży Wiec nie bedziemy ciężarnej wyciągać z domu No chyba ze bedzie chciała A co roku planuje jechac do Londynu na sylwestra ale nie ma kierowcy który nie pije ![]() Chyba najwyższy czas zrobić
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
Co taka cisza na wątku? Porządki przedświąteczne robicie czy jak? Ja dziś się nasprzątałam, ale to i tak tylko niewielka część. Resztę może w tygodniu zrobię.
Miłego sobotniego wieczoru życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas do przedświątecznych porządków jeszcze daleko, ja dopiero na kilka dni przed świętami sprzątam generalnie. dziś składaliśmy (choć głównie to mąż i teść, ja trochę pomogłam tylko) łóżko, na które wczoraj w końcu się doczekaliśmy. jeszcze zostało nam kupić telewizor i kilka drobniejszych rzeczy i jako tako będziemy wszystko mieć. mamy plan do świąt się wyrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam z browca i jestem lekko pijana
![]()
![]() |
#909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się z tym co napisałaś o sylwestrze robionym u siebie. I Nas to w tym roku czeka. przez to cały wczorajszy dzień się z Mężem boczyliśmy na siebie. Bo okazało się że u Nas być Sylwester, na około 3 pary, czyli łącznie z Nami 10 osób na 36 m. Po prostu ja sobie tego nie wyobrażam. Bo ani nie będzie miejsca na potańczenie, ani nic. Mój Mąż do mnie a czego Ty się przejmujesz, będzie składany Sylwester, no tak, ale nie wiem co kto przyniesie i to w mojej kwestii będzie doniesienie jedzenia, picia etc. Poza tym będzie ta moja ulubiona para - świadek z żoną, którzy przy Naszym ostatnim spotkaniu zrobili niezłą awanturę, boję się powtórki z rozrywki, poza tym Ona lubi sobie wypić i raz już było, że wywalała szlanki po całym domu i rozlewała wszystko. No i najważniejsze, ja już pewnie o 2 -3 będę zmęczona a jak znam życie to oni będą do rana siedzieć i pić. Jestem tak zła...ale co robić...jak tylko wspomniałam dla Męża, że nie chcę to On, że możemy oddzielnie spędzić Sylwestra... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
Ja nienawidzę u siebie w domu robić imprez, bo później muszę sprzątać i siedzieć nad tymi cuchnącymi alkoholem drinkami. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2011-12-11 o 13:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My co prawda jeszcze planów żadnych nie mamy, część naszych znajomych też nie i mam nadzieję, że przy jakimś spotkaniu nie padnie, że może u nas, a jak już, to, że mój mąż tego nie podchwyci bo w tym roku wolałabym żebyśmy zostali sami niż zrobić u siebie imprezę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do imprez to właśnie w sobotę był u nas brat Tż z synem i jego dziewczyną. Przyjechali po mój ukochany samochodzik ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#913 |
BAN stały
|
Sprzątanie po imprezach nie jest najgorsze, najgorsze jest to, że mi się chce spać już koło północy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
myśmy mieli w sobotę imprezę urodzinową męża. razem z nami i dziećmi było 23 osoby.
na szczęście teściowa potem pojechała o córki, bo ta szła rano do pracy, także po imprezie pochowaliśmy do lodówki to co zostało i poszliśmy spać. niestety zmywarki jeszcze nie mamy i sprzątanie zaczęliśmy po pobudce. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Rozeznanie
|
a My w piątek byliśmy u znajomych oglądać swoje wesela, bo oni mieli akurat w sierpniu. Nie byli zaproszeni do nas ani my do nich bo po prostu za krótko się znamy. No żeby oglądnąć dwa wesela trzeba trochę czasu, więc zanim wróciliśmy i położyliśmy się spać była 3 rano
![]() ja po jakichkolwiek wizytach znajomych czy rodziców, bo akurat typowych imprez u nas nie ma przynajmniej takich do rana, sprzątam zaraz po jeśli jest "młoda" godzina albo na następny dzień, zanoszę tylko wszystko do kuchni a rano zmywanko ![]()
![]() |
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Zadomowienie
|
Ja lubie imprezki do rana ale nie u siebie chociaz u nas tez sie takie zdarzały
Na szczęście kocham moją zmywareczkę i wszystko w 5 minut jest usprzątnięte Ale tego Sylwka chyba na spokojnie Mam taką nadzieje ![]()
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
po takich wizytach to i ja odrazu sprzątam, zresztą, dla mnie takie wizyty to nie imprezki i takie akurat mogę urządzać. gorzej z większymi imprezami, a co za tym idzie dłuższymi i bardziej alkoholowymi... tych nie lubię, zwłaszcza u siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 | ||||
Rozeznanie
|
No jasne, już się chwalę: nowym członkiem naszej rodziny jest buldożek Bazyl
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pro po pracy - moja koleżanka pracuje w biurze. Znalazła inną pracę, lepszą i w tej złożyła wymówienie. Od razu w piątek zadzwoniła do mnie, żebym w poniedziałek złożyła cv to może mnie przyjmą. Poszłam więc wczoraj o 9 złożyć. Byłam na rozmowie. Ale okazało się, że przede mną była już jedna dziewczyna, która miała plecy i kogo przyjęli? Oczywiście ją. Kolejny raz mi się nie udało i powoli tracę już nadzieję... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
Tż miał kiedyś taką z trzema głwoicami i zniej był niezadowolony. Ale teraz myśli nad tego typu jak w załączniku; pytał kolegów i dostał raczej pochlebne opinie.
![]() |
#922 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie powiem, bo raźniej jest z myślą, że nie tylko ja mam taki problem. Inaczej bym uwierzyła, że tylko ja mam takiego pecha w życiu, że wciąż pod górkę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#924 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja już się przyzwyczaiłam do czegoś takiego i wiele osób traktuje to jako normę. Ja mam nadzieję, że może coś po Nowym Roku się trafi, bo teraz to już nie mam nadziei. Co prawda dostałam wiadomość, że mam rozmowę ws. pracy w Warszawie jutro, kiedyś tak dla hecy wysłałam do innego miasta, ale raz, że to 200 km od mojego miasta, dwa tutaj mam mieszkanie, męża, rodzinę, mąż ma pracę i teraz to wszystko rzucać. Troszkę szkoda, a jak obliczyliśmy, że jak byśmy mieli płacić za stancję w Wawie to Nasza sytuacja materialna byłaby dokładanie jak mamy teraz. Więc nic by się nie zmieniło. Wczoraj odebraliśmy Nasz nowy samochodzik... ![]() ![]() A ja zaraz pochłonę opakowanie lodów. Jakoś od 2 dni za mną chodziło, więc dzisiaj spełniłam swoje marzenie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli nie wybierasz się na tę rozmowę? Ja do Wawy mam 100 km i na wiosnę chyba i tam zacznę wysyłać cv. Najgorsze jest to, że człowiek zaczyna tracić poczucie własnej wartości - w moim przypadku tak właśnie niestety się dzieje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#927 |
Zadomowienie
|
Kochane gaduły
![]() Przepraszam że tak zadko jestem z wami:/ W piątek lecimy do Egiptu na 2 tygodnie- strasznie boje sie samolotu:/ Miedzy czasie zostałam Ciocią ![]() ![]() A jak wasze Brzuszki? Rosna? Obiecuje ze nadrobie jak wrocimy i Sylwestra odprawimy ![]() Spokojnych i rodzinnych swiat z ta najwazniejsza Połówką u boku ![]() ![]() Trzymajcie sie cieplutko ![]() Życze Wam Kochane, byśmy w styczniu sie tu spotkały wszystkie szczęśliwe i żeby każda pochwaliła się swoją pracą ![]()
Edytowane przez ardillka Czas edycji: 2011-12-13 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
Witam...
Ja co prawda mam trochę inną sytuacje niż dziewczyny tutaj opisują, jeżeli chodzi o zdobycie pracy ponieważ udawało mi się przez parę lat dostawać prace na umowę zlecenie a gdy przychodziło do podpisania umowy o prace to nagle pojawiała się córka, wnuczka, bratanica szefa i z pracy nic nie wychodziło ale wytrwale wysyłałam cv no i udało się, nie dawno znalazłam super prace w biurze (bez znajomości) gdzie szefowa jest aniołem (na moje miejsce było 400 chętnych)więc drogie dziewczyny Wam też się uda znaleźć Wasza wymarzoną prace tylko trzeba cierpliwości i nie wolno się poddawać. Trzymam mocno kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.