|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Hej laseczki!!!! Ale się za wami stęskniłam...mam nadzieję ze nie zapomniałyście o mnie jeszcze
![]() W pierwszej kolejności witam nowe PMki ![]() Kindziulindzia przepraszam, że wczesniej nie odpisałam, ale kompletnie nie miałam czasu na internet wogóle Co do badań w szpitalu, nic się nie martw. Niestety na pewno pobiorą krew, bo nie ma innej opcji na sprawdzenie poziomu hormonów, możliwe że zrobią USG tarczycy, bardziej skomplikowane zabiegi typu scyntografia raczej Ci nie grożą, ale nie wiem tez z jakiego powodu idziesz do szpitala. Ogólnie o ile to Twój pierwszy pobyt to nie zapomnij o dużej ilości książek, albo bezprzewodowym internecie, bo można z nudów umrzeć O co chodzi z tą wizażanką Zia a w szczególności, któraś z was pisała, że ma ona miec moją sukienkę wtf?? ![]() prawo - kilka z Was poruszyło temat tego kierunku studiów, jako starsza koleżanka ( ![]() wogóle przez tydzien nie widziałam sie z Tż, miał do mnie dojechać do krakowa, ale tyle biedaczek miał na glowie, że nie dał rady...więc dzis mamy randkę. dobrze że sie zaopatrzyłam w trakcie mojego pobytu w nowe ciuszki Dobra spadam się rozpakować, tak mi się nie chce, że szok....Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
to nie jest wizażanka tylko jakaś laska z innych portali o której głośno w necie... prawdopodobnie będzie miała Twoją suknię do kościoła coś takiego pisała
![]() |
#903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się dziś w nocy przyśniła żaba i narobiłam wrzasku, bo wkręciłam sobie, że jest w łóżku ![]() wszystko z głową mam w porządku, więc tłumaczę to sobie czymś w stylu lunatykowania ![]() Tż dziś na uczelni cały dzień, w Gdańsku strasznie wieje więc siedzę w domu :/ posprzątałam mieszkanie, zrobiłam porządki w ubraniach i kosmetykach i teraz siedzę na wizażu i słucham muzyki. Poszłabym na spacer, ale ten wiatr mnie zniechęca ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, było już o sukniach, kamerzystach, salach i wielu innych potrzebnych rzeczach... A ja mam pytanko odnośnie bukietów ślubnych.
Czy macie jakąś alternatywę dla kwiatów. Jestem strasznym alergikiem i nawet jeden kwiat powoduje u mnie kichanie i łzawienie oczu. Więc średnio sobie wyobrażam bieganie z prawdziwym bukietem. Poza tym nie przepadam za kwiatami (wiem, dziwna jestem ![]() Widziałam na necie bukiety robione z cukierków np. z raffaello, ale wydaje mi się, że to będzie zbyt odpustowo-kiczowate ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
kicia no własnie czytałam w naszym wątku, ze ma miec 5 kamerzystów, prawie z krzesła spadłam hihi.
Normalnie nic mi sie nie chce, waliza stoi na środku pokoju rozwalona, moze w przyszłym tygodniu zabiorę się za porządki...alufa mnie prawie wiatr porwał i dobrze ze miałam ciężką siatkę, bo bym chyba odleciała |
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg mnie powinnaś coś mieć, bo tak bez niczego w ręce trochę słabo... :/ może sztuczne? teraz większość sztucznych kwiatów niewiele różni się od żywych... jeśli ktoś ładnie skomponuje Ci wiązankę nie widzę problemu ![]() swoją drogą - na wątkach PMek przeraża mnie to, że WSZYSTKO dobieracie idealnie kolorystycznie. Począwszy od krawatu czy musznika Tż, przez kwiaty, firanki na sali, kolor ścian, zastawy, winietek i bukietu... ja z moim gustem będę miała jarmarczne wesele ![]() jak już kupię suknię poproszę Was o pomoc odnoście dodatków i wiązanki - ogólnie jestem zrozpaczona, ponieważ nie ma mi kto pomóc w wyborze sukni!!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
skończyłam wstępnie stronkę
![]() ![]() i jadę do Lublinka a jak mnie ładnie poprosicie to gdy tylko mój TŻ zaakceptuję stronkę to wam pokaże
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ładnie proszę i szeroko uśmiecham się do Ciebie najwspanialsza Kiciu nasza o pokazanie Twojej stronki ślubnej ![]()
![]() |
#909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A odnośnie całościowej kolorystyki, to też nie zamierzam się katować. Na pewno nie będziemy dobierać koloru musznika, koszuli itp. do zasłon, obrusów i innych dodatków. Mamy czuć się dobrze, a nie panikować, czy aby nasz strój będzie pasował do serwetek, albo kwiatów w kościele. To w końcku Nasz dzień, a nie święto zasłonek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja wystawiam wlasnie buzie do slonca na balkonie i zajadam przepryszny krem z kury z grzankami , mniaaaaaam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Gorska_Kozica Czas edycji: 2011-04-09 o 13:08 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#912 |
Wtajemniczenie
|
Bahari ja rozumiem o co chodzi z tymi sukniami ale mam upatrzoną suknie tylko tak naprawdę nie wiem jak w niej będę wyglądać bo jeśli się okaże że na sklepie jej nie mają to przecież nie uszyją mi jej żebym tylko zmierzyła.
A jeśli na salonie jej w ogóle nie będzie to będę żałowała że jej nigdzie nie zmierzyłam a mogłaby dobrze na mnie wyglądać. Będę jeżdziła za suknia tylko w moim regionie.
![]() |
#913 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jeśli nie zmierzę to i nie sprawdzę jak w niej wyglądam. Liczyłam na to że gdzieś w moim regionie ją dostanę.
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pokazuj! ![]() My też swego czasu coś zaczęliśmy zakładać na tych stronach, ale w sumie nic konkretnego... Bliżej wesela się tym zajmiemy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Udanej randki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pomóc w wyborze nie wiem, czy będę mogła, ja po prostu wybieram wszystko tak, jak mi pasuje, ale ogólnie nie znam się na tym za bardzo, ale na pewno spróbuję ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wach2.gif wachlarz-2.jpg wachlarzogromnykwiatwisniprawyseledyn.jpg AKC-WACHLARZ_azur_maly_zolty_2.jpg 84277.jpg AKC-WACHLARZ_azur_duzy_roz_2.jpg ale-upal-pora-na-wachlarz_1933_5.jpg ale-upal-pora-na-wachlarz_1934_5.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ja wcale nie chcę acapella śpiewać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
No nie, Żwirek i Muchomorek ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
http://www.susanblanche.eu/public/go...trios_982.html Tak więc zapraszam do stolicy jakby co na weekendowy wypad ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Raczkowanie
|
Aha, myślę że Lisa Ferrera to jest na tyle poważna firma, że jak przymierzysz i zamówisz suknię w Warszawie to spokojnie dostarczą ją do lubelskiego salonu, bo to jest ściśle współpracująca sieć. Ta suknia jest jeszcze w Białymstoku, no nie ma siły, to musi się dać załatwić.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Chatko mój budżet na suknię i tak już wzrosł do 3tys
![]() Suknię demetrios są też piękne. Ale one przekraczają o kilka stow mój budżet ![]()
#921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na przykład na stronie ebay.de jest mnóstwo ofert pracowni krawieckich z Chin itp. Suknie szyte są na podstwie wymiarów podanych przez pannę młodą. Koszt takiej sukni (motywy do wyboru, do koloru, na podstawie zdjęć z katalogów) to niewiele ponad 1000 złotych. Również tutaj http://www.soobest.com/wedding-appar...esses-212.html suknie są szyte na miarę bez dodatkowych opłat. ![]() Jak mówiłam zrobiłam mały eksperyment. Zamówiłam z kumpelą (też przyszłą PM-ką) suknię na ebay-u. Zapłaciłyśmy za nią 400 złotych. Stwierdziłyśmy, że jeśli nie będzie odpowiadać, to można oddać w komis, czy coś w tym stylu. Ale sukienka okazała się bardzo łądna, starannie uszyta, ładnie wykończona. Przesyłka przyszła w ciągu 6 tygodni. I jesteśmy zdecydowane zrobić kolejne zamówienie (ale to już bliżej TEGO momentu). Jest to więc jakaś opcja dla osób, które nie chcą/nie mogą wydać kupy kasy na suknię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piszesz, ze studiujesz w Gdansku, no wkoncu, ktos blizej mnie tutaj mieszka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez bahari Czas edycji: 2011-04-09 o 16:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle uważam, że niektóre salony w Polsce przesadzają. Niektóre suknie salonowe wychodzą taniej w salonie w Niemczech lub w Czechach. To jest nie fair ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Rozeznanie
|
Halo halooooo Laseczkiiiii
![]() ![]() ![]() Te figurki na tort są tak superaśne, że chyba były na żywo robione mając jakichś modeli przed sobą....Bo każda panna młoda ma inną suknię, włosy, fryzurę, pan młody też albo w okluarach, albo z zarostem, albo łysy, albo blondyn, albo brunet, szatyn, Booooziu!!!! I do tego te dodatki!!! Niesamowita pomysłowość!!!! Padłam jak zobaczyłam samolot ryanair w tle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaj**iaszczy ten pomysł z wachlarzem!!! ![]() ![]() ![]() Maggie ma piękne projekty.....zgadzam się ![]() ![]() ![]() Jesli chodzi o bojaźliwość..... ja nienawidzę pająków.....mam od razu gęsią skórrrrrę na całym ciele jak widzę jakiegoś i normalnie zamieram..... Aaaa jak mowa o snach ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiele jest na allegro firm które szyją w UK i we Włoszech na podstawie wymiarów podanych i własnie ceny są do 1000zł ale ja bym się bała bo nie wiem jak bym wyglądała w takiej sukni. A właśnie na jakiejś aukcji znalazłam tą Maggie Sottero no więc nasza stronka slubna http://aim2012.pobieramysie.pl/index.php to jest taka pierwsza próba mam zamiar ją udoskonalić dodać więcej info dla gości ale to bliżej slubu
![]() |
#927 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#928 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ołłłł już jest?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? ! Już zerkam....... Bahari wejdź sobie Kobietko na youtube i wpisz ładnie w wyszukiwarkę Katie Melua Nine Million Bicycles karaoke LUB instrumental I JUŻ! Masz Ci podkład i ćwicz ![]() A Ty Gosza tyż ślonsko dziołcha jesteś??? Ty Pieroooonie jedyn, kaj mosz chałpa że jo nic niy wiydziałach ??? Malwus20 bardzo podoba mi się ta suknia ![]() ![]() Edytowane przez NightButterflyVIP Czas edycji: 2011-04-09 o 17:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
tak Tatry morskie oko dokładnie
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.