|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
miło mi bardzo
już zmyte niestety bo jutro bede w niebieskiej bluzce... to już różowe pazurki nie bardzio...Cytat:
Malinko ale Bobiczek chyba gdzies tu byla juz w tej czesci a Wszunię to w tym nowym mieszkaniu wciągnęło gdzieś...
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-05-17 o 21:59 |
|
|
|
|
#902 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#903 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
ostatnia strona programu TV |
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Mgiełko
no była, ale dawno ![]() a wiesz, może widzi ile tu tego i nie może się wgryźć w wątek...ja po przerwie też miałam kłopoty nawet po jednym dniu ciężko nadrobić, a człowiek chce być zorientowany co się dzieje ![]() a ja zrobiłam skórki (po cholerę tych nożyczek użyłam znowu...odżywki mi skórki przesuszają ) pomalowałam odżywką...idę kąpciu, a potem może jakiś kolorek...jak będzie schło to przygotuję lekcje na jutro (mam 2, muszę odrobić zajęcia, które przepadły nie z mojej winy )dzisiaj miałam koło z gramy(raczej na pewno ok), odpytywanie z mówienia (4+) i pisanie eseju---tak sobie :x
|
|
#905 |
|
Rozeznanie
|
Malinka ja :x wystawiłam go od 5,99 zł. a cena końcowa 16,50
Ten zapis jest ze względu na to, że sprzedawałam ciuszki i inne droższe przedmioty jak np. aparat cyfrowy i on podobno chroni przed głupim podatkiem i zapomniałam go usunąć. ale ogólnie nie wiem :x zgapiłam od innych
Edytowane przez kingusiusia Czas edycji: 2011-05-17 o 22:34 |
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
no jak tak...
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarka a ja schnę... i zepsułam jeden paznokiec to musze poprawiac... ehh a tak w ogole to boje sie ze mi odprysnie cos jak jutro glowe bede myc rano... bo to wibo i na to top - tez wibo (bo manhattan mi sie konczy i bombluje strasznie) a chcialam zmatowic jeszcze... eh do jutra bede schła
|
#908 |
|
Konto usunięte
|
Sensique Exotic Flower Collection - Part 1/2
Zapraszam do komentowania
|
|
|
|
#909 |
|
Rozeznanie
|
MgielkaM tez schne wlasnie...i zaraz oszaleje rano wstaje,spiaca jestem;(
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Ja 3 raz poprawiam wskazujący
Orlico ja to czekam na tą lepszą połowę
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-05-17 o 23:21 |
|
|
|
#911 |
|
Rozeznanie
|
Mgielka ja ostatnio zamiast wyjsc o 19 wyszlam o 20
. Ciagle gdzies haczylam,albo mi sie opuszek drugiego palucha odbil na lakierze i tak w kolko poprawialam raz jeden raz drugi. Dzis znowu uzylam tego samego lakieru 2 warstwy i teraz siedze jak kołek
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
hehe znam to znam... a ja jeszcze mam tak, że potrafie odsiedziec 2 godziny ogladajac film i jeszcze posciel miec rano... mimo jakiegos topa szybkoschnącego... dlatego nigdy przenigdy nie maluje paznokcie rano czy przed wyjsciem... tylko dzien wczesniej...
oby tylko nic nie odpryslo jutro rano
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie się ręce trzęsą
dawno tak nie miałam, ale zaczęłam malować to już skończę ![]() Mgieła a jak Twoja kwiaciarnia? już prosperuje?
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, co ja też czasem mam tak z tymi rekami. Skąd to się bierze? poprawiam 4 raz wskazujący... jak się nie udaje to kuźwa... w kółko
A kwiaciarnia oddana, nie zwrócił od razu więc już jest dobrze. p.s próbowałaś ten krem z gariera co w naturze dawali? W pierwszej chwili myśle... aleee woda.... ale potem gęstniał i ręce na drugi dzien miałam rewelacja
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-05-18 o 00:15 |
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
nie próbowałam, bo oddałam siostrze Sylwestrowego
![]() sama kończę ziaję kokosową (dzisiaj 3 osoby pytały co tak pachnie kokosem ), mówisz rewelacja? to powinnam żałować ![]() pomalowałam pomarańczową czerwienią z shimerem i mi się podoba, zobaczę w świetle dziennym jeszcze (2 warstwy i trochę prześwitują obłączki i końcówki, ale chyba tak zostawię) w ogóle muszę zajrzeć do tomasza bo miała być dostawa jumpków
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
No może z tą rewelacją to trochę poczekać trzeba. Ale pierwsze wrażenie było bardzo mylne. Myślałam, że słaby bo taki rzadki i w ogóle. A potem tak śmiesznie gęstniał. I na drugi dzień skórki idealne
![]() A u mnie tak, bluzkę mam identycznego koloru. Trochę jakieś bąbelki pod spodem ale już w macie nie widać tak. U mnie też prześwituje trochę.. (Jezu jak ja jutro wstanę... 2 w nocy)
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-05-18 o 02:05 |
|
|
|
#917 |
|
Rozeznanie
|
ale czo
przecież nie zmuszałam nikogo do licytacji Malinko
Edytowane przez kingusiusia Czas edycji: 2011-05-18 o 07:46 |
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim!
Ja, jak zwykle, czytam Was, ale nie nadążam brać udziału w dyskusji ![]() Na paznokciach Jumpy 140, dwie warstwy - szczerze mówiąc nigdy nie widziałam, ze swojej perspektywy, tak wyraźnego złoto-żółtego poblasku na paznokciach; owszem jakiś tam jest, ale nie tak intensywny, aczkolwiek kolor lakieru oddany dobrze Sam lakier jest boski! Trochę przypomina brokat, ale wykończenie jest gładziutkie, no cud-miód!W między czasie miałam jeszcze na pazurkach Garnet Lapis od Sally Hansen, ale, mimo że, pałam do niego uwielbieniem to wkurzył mnie niemiłosiernie, bo sechł cały dzień (no dosłownie!), a i tak miałam odbitą poduszkę...więc zmyłam nie fotografując, niech ma za swoje
|
#919 | |||
|
Zakorzenienie
|
Z mojej perspektywy nasuwa się zdanie : A weź nie marudź, bo masz ładne pazurki.
Ale skoro Ty się w nich źle czujesz to musi coś w tym być i zapewne nie przekonamy Cię, że są ładne ![]() Carmen pazury to masz bosskie jak Ty z nimi robisz cokolwiek ? ja mam nerwa jak mi moje wystają lekko za opuszek, bo nic zdziałać nie mogę, a kiedyś nie wyobrażałam sobie takich krótkich lolli pop ładne wzorki, pazurki też bąbelki najlepsze ![]() Damaris kolorek ładny i ćwieczki też ![]() Cytat:
![]() I granaciaki śliczne Cytat:
![]() ewalucja sliczne serduszka ![]() symtuastic fajny zielonek, podoba mi się ![]() Cytat:
Mgiełko śliczne vivinn bardzo ładny kolor i pazurki tez mi sie podobają Dobra nadrobiłam z grubsza oglądając zdjęcia, szalone jesteście, pędzicie jak strusie pędziwiatry
|
|
#920 |
|
Rozeznanie
|
Mgiełka ja wymiękłam ok 23.30 polozylam sie do wyra, ułożyłam szpony zeby się nie poodbijały odrazu ale rano i tak mam xero pościeli na pazurach..wrrrrr
A Twoje wczorajsze czerwone baaardzo ładne zapominałam napisać te turkusowe też mi się podobają Maliniarka łaaaadny ten granat jaki to lakier? ja w zastępstwe za różowy pokusiłam się na bardzo podobny ( mam nadzieje ) zobaczymy jak wyjdzie na pazurach ![]() ewalucja serduszka pikne ![]() P.S. Jestem super niewyspana,pozdrawiam tu mój długoschnący lakier. W dodatku nie wiem czy wyłączyłam żelazko i musze jechac zaraz z pracy do domu i sprawdzic.
|
#921 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ale co z tego że pokazywałaś dawno, aktualne tez mogłam wstawić to byśmy pooglądały czerwone KCE widzieć i kropka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a duochromu SH tak mają że nie schną
|
||||
|
|
|
#922 |
|
Zadomowienie
|
MgielkaM Ty masz zawsze takie zadbane panzokcie i dlonie vivinn Wow, co za kolor ![]() Dzis uderzylam palcem tak niefortunnie, ze ukruszylam polowe paznokcia ![]() I jesli juz mowa o koldrowych i ubraniowych wzrokach, to chyba jestem w nich mistrzem
|
#923 |
|
Strażnik Wizażu
|
Ale tu ciszaaaa...słońce wylazło to dziołszki też
a ja siedzę pod klimą, 3 warstwy na sobie, zimne dłonie, nos i stopy...plus do tego TE dni Aaaa...u mnie blog ewalucji się dobrze wyświetla, nic nie jest za szerokie. Zapomniałabym, pomalowałam wczoraj pazury frenchowym Bellem. Fajnie wyszło, końcówki białe tak same z siebie jakieś a jutro powinien dotrzeć pierwszy rzut chinek się doczekać nie mogę
Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2011-05-18 o 13:22 |
|
|
|
#924 |
|
Rozeznanie
|
DMkAnia niestety nie wszyscy mogą wyjść na słoneczko
ja je podziwiam zza okna biurowego pokoju ... bleee
|
#925 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() To może pospamujmy dziewczyny, gdy wrócą na pewno się ucieszą |
|
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
![]() Do mojego koszyka dzisiaj wskoczyło 10 ( ) nowych lakierów![]() 4 jumpy, 3 golden rose with protein i jakieś 3 nonamy. Natrafiłam na sklepik w którym świeże i jak najbardziej nadające się do malowania lakiery golden rose with protein są po 4 zł nie mogłam przepuścić takiej okazji![]() Teraz się zastanawiam czy zmobilizować sie i obfocić swój zbiorek lakierów czy się uczyć Może na razie wstawię fotki tych nowych tylko, niech tylko wyschnie to, co mam na pazurach bo zniszczę. Znalazłam całkiem miły baby pink i właśnie się nim napawam.Nauczyłam się przy okazji naprawiać paznokieć na chusteczkę. Boska sprawa
Edytowane przez lolli_pop Czas edycji: 2011-05-18 o 14:01 |
|
|
|
#927 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() U mnie metoda chusteczkowa się kiedyś nie sprawdziła nie wiem czemu, może coś źle zrobiłam. Za dużo zachodu z tym, chyba wolę skrócić wszystkie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
ta-daam
![]() ![]()
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
lolli pop ładne zdobycze
![]() niebieski mnie urzekł
|
#930 |
|
Strażnik Wizażu
|
Fajneeee...
A te małe to nie czasem Selene GR? takie jakieś podobne buteleczki. Ten Jumpy drugi z lewej to jaki to?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

wzorek mi sie podoba
już zmyte niestety bo jutro bede w niebieskiej bluzce... to już różowe pazurki nie bardzio...
jak to wygląda?

i zapomniałam go usunąć. ale ogólnie nie wiem :x zgapiłam od innych 

. Ciagle gdzies haczylam,albo mi sie opuszek drugiego palucha odbil na lakierze i tak w kolko poprawialam raz jeden raz drugi. Dzis znowu uzylam tego samego lakieru 2 warstwy i teraz siedze jak kołek
dawno tak nie miałam, ale zaczęłam malować to już skończę
przecież nie zmuszałam nikogo do licytacji Malinko
Sam lakier jest boski! Trochę przypomina brokat, ale wykończenie jest gładziutkie, no cud-miód!

) nowych lakierów
nie wiem czemu, może coś źle zrobiłam. Za dużo zachodu z tym, chyba wolę skrócić wszystkie