Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-19, 13:59   #901
Seagirl
Zadomowienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
dostałam oficjalną wiadomość, że DOSTAŁAM TĄ PRACĘ wysyłam fotkę do wyrobienia identyfikatora, uzupełniam formularz osobowy do wypisania umowy i od 1 czerwca zaczynam nową pracę
Wow, gratulacje!

Edytowane przez Seagirl
Czas edycji: 2011-05-19 o 15:26
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 14:25   #902
evoonia86
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
fajnie rok do ślubu a nie mamy gdzie mieszkać czeka nas kredyt i pętla na szyję na 30 lat a te ceny mieszkań w Warszawie wołają o pomstę do nieba
nas też to czeka ale razem damy rade

kicia eh.. faceci i te samochody szkoda czasem słów na takie kłótnie o pierdołe. ale mój Tz też tak ma, ze coś nabroi a za chwilę zagaduje, chodzi dookoła mnie, podlizuje się, przeprasza i co ja mam zrobic jak mi kolana miękną

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Wow, gratulacje! Zazdroszczę Ci., ja co prawda mam pracę w Warszawie, ale z chęcią bym zmieniła, wypaliłam się zawodowo po 10 latach w jednej firmie
a czym się zajmujesz jeśli można wiedzieć?? 10 lat to szmat czasu, może czas na zmianę??
Stary 2011-05-19, 14:32   #903
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
moooniaaaa- bo jak już sie ruszy ten tyłek to się człowiek przyzwyczaja i wchodzi mu to w krew! A jak się ma wciąż lenia to się ruszyć nie chce
Ja bym chetnie pobiegała tutaj po miescie bo to dla mnie niesamowita okazja (bo w Pl na wiosce nie mam zamiaru biegac) ale nie zabrałam dobrych butów więc lipaa...
Dlaczego na wiosce nie masz zamiaru biegać

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że coś w tym jest- już 5 miesięcy jestem narzeczoną a za 11 miesięcy ślub! czas leci jak szalony
W porównaniu do Was mam bardzo mało załatwione (póki co jest sala i orkiestra) ale jakoś się tym nie przejmujemy. Cały czas myślimy, że to jeszcze kupa czasu na załatwienie kamerzysty i fotografa bo mamy "mało chodliwy" miesiąc, choć cały czas przeglądamy oferty (ciężki wybór! ).
Tak poza tym znając moją zmienność 10 razy zmieniałabym swój wybór- tyczy się to głównie sukni. Mam zamiar dopiero oglądać w październiku a zamawiać około stycznia więc kompletnie nie mam teraz ochoty przymierzać No ale każdy inaczej cieszy się i organizuje ten swój piękny dzień, my raczej na luzie
Możemy przybić sobie piątkę :P Od niecałego miesiąca jestem narzeczoną,ślub za 401 dni,a załatwiona tylko sala i zespół, luuuuz A z fotografem 2x dziennie zmieniamy zdanie

Cytat:
5 lat to będzie piękna rocznica my swoje 5-lecie spędziliśmy w tym miejscu gdzie po raz pierwszy się pocałowaliśmy i gdzie tak naprawdę wszystko się zaczęło
A Mój oświadczył się w miejscu,w którym się pierwszy raz pocałowaliśmy i gdzie wszystko się zaczęło

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
U nas 5 latek będzie w grudniu
U nas we wrześniu

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
a my nie mamy złota;/ więc szykujemy się na szok cenowy
Moim zdaniem na obrączkach nie ma co oszczędzać bo to najważniejsza rzecz w tych przygotowaniach

Cytat:
dostałam oficjalną wiadomość, że DOSTAŁAM TĄ PRACĘ wysyłam fotkę do wyrobienia identyfikatora, uzupełniam formularz osobowy do wypisania umowy i od 1 czerwca zaczynam nową pracę
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Kochana wiem co to za ból, bo ja mam wrastający paznokieć w prawej w stopie w paluchu od ponad dwóch lat i jest to jakaś masakra. Wycinałam i nie raz i powraca to nieszczęście :/ Raz są dobre dni, a raz to taki ból, że chodzić się w niczym nie da. Tego się najbardziej obawiam na dzień wesela, że z bólu chodzić nie będę mogła. Ale bądźmy dobrej myśli.
Moja mama ma taki problem z jednym paznokciem i co 2 tygodnie biega do kosmetyczki.

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a ja powiedzmy pokłuciłam się z TŻ. Wysiadałam z jego samochodu a że zaparkował za blisko samochodu z jego strony musiał wyjść przez moje drzwi. No i jak wyszłam to je szerzej otworzyłam tak żeby wyszedł ale tak aby nie porysować samochodu obok. No drzwi się lekko oparły o ten samochód ale nie na tyle żeby zrobić rysę. No i wyszedł patrzy a tam taka biała ryska owszem była na tym samochodzie ale nie jest możliwe żebym to ja zrobiła no wmawia mi że to ja. A mnie to wkurza gdy patrzyłam co robię w 100% jestem pewna że żadnej rysy nie zrobiłam a on dalej swoje. Popłakałam się i poszłam do domu. teraz mi napisał smsa "no dobra to nie twoja wina bo mój samochód by zostawił zielone rysy" ale z taką łaską to sobie może. przepraszam musiałam to wyrzucić z siebie. Jezuu to chyba przez @ nooo

Idziemy z tż grillować, miłego popołudnia dziewczyny
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 14:35   #904
Seagirl
Zadomowienie

.

Edytowane przez Seagirl
Czas edycji: 2011-05-19 o 15:25
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 15:20   #905
evoonia86
Zakorzenienie

właśni byl Pan i naprawił nam lodówkę. tym oto sposobem jestem ubozsza o 510 zł
Stary 2011-05-19, 15:43   #906
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny

rok do ślubu od dziś liczymy już miesiące

jagodzia nasze zdrówko

za rok o tej porze przygotowania będzie czas zacząć i w dodatku tak dziś cieplutko i słoneczko świeci oby to był dobry znak
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Hej nie było mnie wczoraj bo załatwiłam kilka ślubnych spraw i to ważnych chcecie wiedzieć :P ??

Zdrówko to już dzisiaj wybił nam roczek ja chwilę po północy pocałowałam tżta :P w mało romantycznej sytuacji ;p na stacji paliw podczas jedzenia hot-doga i powiedziałam: Niusiu został nam tylko roczek :P jego mina bezcenna :P ale tak się rozczulił bo mało romantyczna sytuacja ale taka życiowa pełny spontan :P

i dołączam także do osób zestresowanych tym, ze to już
a my tylko salę i zespół mamy

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Londyn lub Wenecję mamy w cenie (nie dopłacamy kompletnie nic) rezerwujemy sobie termin i bilety i opłacamy tylko bilety za siebie. Jedyny warunek to zgoda na publikację wybranych zdjęć z sesji na jego stronie. Więc koszt jak na mój gust niewielki, a jego zdjęcia bardzo nam się podobają Kwestia dopłaty do sesji na Słowacji to pokrycie kosztów dojazdu.
uciełam trochę, zeby zbyt dużych cytatów nie wstawiać
To fantastyczna oferta! W świetnej cenie

Cytat:
gratulacje!

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

my wczoraj dostaliśmy zaproszenie na wesele (znam się z PMką od przedszkola ) i już nie możemy się doczekać
Stary 2011-05-19, 15:52   #907
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Więc sporo ale ja upatrzyłam tą suknię używaną od dziewczyny z zamościa
Ekstra!! Zapraszam do mojego miasta a suknia prześliczna, szkoda że nie masz w niej swoich fotek.

Cytat:
dostałam oficjalną wiadomość, że DOSTAŁAM TĄ PRACĘ
super, cieszę się razem z Tobą

Cytat:

Chatko - bardzo podobne te widoki, chociaż u mnie w tle były same lasy, nie było pól, ale to nie zmienia faktu że Roztocze jest piękne

Ps. mandatu nie było na szczęście

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 16:20   #908
carmelova
Zakorzenienie

Cześć

Piszecie z prędkością karabinu maszynowego Nie wyrabiam z Wami

Przede wszystkim chciałam pogratulować evooni. Super, że masz już oficjalne potwierdzenie!
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 16:41   #909
(kicia)
Zakorzenienie

http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,11916

co myślicie o tych butach?? kurde bardzo cieżko jest znaleźć białe buty o obcasie od 7 do 9 cm żeby były ładne i w moim rozmiarze ehh
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 16:49   #910
evoonia86
Zakorzenienie

mi się podobają chociaz ja osobiście zastanawiam sie nad takimi jak w załączniku. (coby mi z nóżek się nie zsunęły w tańcu ) może nie koniecznie takie, ale z takim zapięciem i paseczkiem
http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,21887
Stary 2011-05-19, 16:51   #911
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
mi się podobają chociaz ja osobiście zastanawiam sie nad takimi jak w załączniku. (coby mi z nóżek się nie zsunęły w tańcu ) może nie koniecznie takie, ale z takim zapięciem i paseczkiem
http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,21887
te co pokazałaś są bardzo ładne ale 13 cm to nie dla mnie

Stary 2011-05-19, 16:53   #912
Nattiv
Zakorzenienie

kindziulindzia i jagodzia Gratulacje roczku do ślubu

Cytat:
a już myślałam że nikt już nie chce wiedzieć
no to tak byłam w salonie przymierzyłam moją suknię i wyglądam w niej booosko nie chciałam jej z siebie ściągnąć wyglądałam w niej tak szczupło że to szok a bałam się że będzie mnie pogrubiać. W salonie kosztuje 3000 z halką welon do niej dobrany 250zł. Więc sporo ale ja upatrzyłam tą suknię używaną od dziewczyny z zamościa także odbieram samochód od mechanika i pojadę do niej
na dole wstawiam jeszcze raz fotki tej mojej sukni
Suknia prześliczna Puki co falbanki górują wśród PM

Cytat:
Kochane

w salonie ślubnym MADONNA są wyprzedaże !!

http://www.madonna.pl/pl/wyprzedaz.php
Żadna mi nie wpadła w oko

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
I oczywiście remoncik/urządzanie domu trwa nadal, to tak już pomiędzy wierszami też cały czas się przewija i zajmuje czas. Ale mogę się pochwalić, że zamówiliśmy w końcu sypialnię! Taka jak na zdjęciu, ale bez komody, bo by nam się już nie zmieściła, za to łóżko będzie miało 160cm, a szafa 200. Załączam fotki, łóżko będzie dokładnie takie jak na zdjęciu nr 2, tylko, że oczywiście biało-fioletowe. Do tego za łóżkiem zdecydowaliśmy się na tapetkę, a resztę ścian pomalujemy na jaśniutki, pastelowo wrzosowy kolor
Zakochałam się w tej sypialni Kolory, które ubóstwiam

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 16:54   #913
evoonia86
Zakorzenienie

cos takiego
http://moda.allegro.pl/czolenka-szpi...608289219.html
albo sandałeczki http://moda.allegro.pl/slubne-czolen...608910051.html
tylko obawiam się, że jak będzie kiepska pogoda to w sandałkach za bardzo nie pochodze po dworze
Stary 2011-05-19, 17:00   #914
(kicia)
Zakorzenienie

te sandałki ładniejsze

Stary 2011-05-19, 17:01   #915
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
a już myślałam że nikt już nie chce wiedzieć
no to tak byłam w salonie przymierzyłam moją suknię i wyglądam w niej booosko nie chciałam jej z siebie ściągnąć wyglądałam w niej tak szczupło że to szok a bałam się że będzie mnie pogrubiać. W salonie kosztuje 3000 z halką welon do niej dobrany 250zł. Więc sporo ale ja upatrzyłam tą suknię używaną od dziewczyny z zamościa także odbieram samochód od mechanika i pojadę do niej
na dole wstawiam jeszcze raz fotki tej mojej sukni

kolejna sprawa że zaszłam do sklepu z butkami i uwaga kupiłam moje buty ślubne a to dlatego że muszę je mieć do zmierzenia tamtej sukni dałam za nie 49zł były przecenione z 69 :P tylko że one mają koturn korkowy ;/ ale to nic zamaluje się tak wymyśliłyśmy z moją starszą także dzień zaliczony dooooo bardzo udanych
super jagodziu!! kurde, zebym ja znalazla tez sukienkę ktora mi sie podoba i jeszcze by wyszczuplila a butki niestety nie w moim stylu, bo ten korek mnie wlasnie troszke przeraza,ale skoro mowisz ze jakoś go "przerobisz" na biały to gitara ważne, ze wygodne

Cytat:

a ja właśnie robię porządek w szafkach i zrobiłam selekcję ubrań na dzisiejszy wieczór. Bluzkę już wybrałam i teraz mam problem ze spodniami i butami. Mam do wyboru ciemne jeansy luźne lekko na dole rozszerzone i jasne rurki. buty albo czarne baleriny albo szare szpilki na platformie. Wiadomo baletki lepsze ale w szpilkach lepiej się wygląda
i co wybralas? ja bym byla za rurkami i szpilkami raz mozna zaszalec bo pewnie na codzien nie chodzisz w szpilkach

Cytat:
Po załatwieniu najważniejszych spraw i wpłaceniu zaliczek na razie odpoczywam, jeszcze to do mnie nie dociera że to JUŻ za niecałe 9 miesięcy. Ale faktycznie chyba czas wybrać jakieś obrączki no i za bolerkami się rozglądam. W internecie coś tam jest ale moze pod koniec roku w salonach coś będzie dlatego nie wiem czy czekać czy już zamawiać coś z netu.
Frzyjerkę i wizażystkę tez mam już umówioną, samochód juz też jest nagrany pozostyaje mi tylko wybrać jaki model sobie życzę ;-) No i nie wiem co z piosenką na pierwszy taniec- z tym mam największy problem.
Buty- buty to bym chciała chyba kozaczki a na sali zmienić na czółenka, w sumie mogłabym już się rozglądać za czółenkami a kozaki to dopiero pod koneic roku pewnie będą w sklepach albo i nie, nie wiem czy teraz jest łatwo dostać białe kozaki?
widzę, ze Twoje przygotowania to idą pełną parą no ale masz za niecale 9 misiecy ślub to co sie dziwic! a co do białych kozakow to sie nie orientuję, bo nigdy sie za białymi nie rozglądalam

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

I oczywiście remoncik/urządzanie domu trwa nadal, to tak już pomiędzy wierszami też cały czas się przewija i zajmuje czas. Ale mogę się pochwalić, że zamówiliśmy w końcu sypialnię! Taka jak na zdjęciu, ale bez komody, bo by nam się już nie zmieściła, za to łóżko będzie miało 160cm, a szafa 200. Załączam fotki, łóżko będzie dokładnie takie jak na zdjęciu nr 2, tylko, że oczywiście biało-fioletowe. Do tego za łóżkiem zdecydowaliśmy się na tapetkę, a resztę ścian pomalujemy na jaśniutki, pastelowo wrzosowy kolor
za✂✂✂ista sypialnia

Cytat:
gratuluję!!! i ciesze sie razem z Toba

Cytat:
klask i:

a ja powiedzmy pokłuciłam się z TŻ. Wysiadałam z jego samochodu a że zaparkował za blisko samochodu z jego strony musiał wyjść przez moje drzwi. No i jak wyszłam to je szerzej otworzyłam tak żeby wyszedł ale tak aby nie porysować samochodu obok. No drzwi się lekko oparły o ten samochód ale nie na tyle żeby zrobić rysę. No i wyszedł patrzy a tam taka biała ryska owszem była na tym samochodzie ale nie jest możliwe żebym to ja zrobiła no wmawia mi że to ja. A mnie to wkurza gdy patrzyłam co robię w 100% jestem pewna że żadnej rysy nie zrobiłam a on dalej swoje. Popłakałam się i poszłam do domu. teraz mi napisał smsa "no dobra to nie twoja wina bo mój samochód by zostawił zielone rysy" ale z taką łaską to sobie może. przepraszam musiałam to wyrzucić z siebie. Jezuu to chyba przez @ nooo
Ten typ tak ma (chodzi mi ogolnie ze facet) mój tak samo ma, zawsze jak otwieram drzwi od samochodu to mi mowi zebym uwazala zebym nie zarysowala komus auta to sie go pytam czy wygladam jak jakiś młotek i koniec gadki:P

Cytat:
o fuck... 510 za naprawe oszaleli!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 17:05   #916
(kicia)
Zakorzenienie

http://moda.allegro.pl/slubne-czolen...605620663.html ooo te są ładne

__Paulinka__ właśnie siedzę i się zastanawiam jeszcze godzinę mam. na pewno wezmę szpilki a co tylko nad spodniami się zastanawiam

Stary 2011-05-19, 17:20   #917
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Doczłapałam się z pracy.
Upał się chyba zaczął na dobre. W mieszkaniu duchota. Jak ja tego nie lubię. Zaraz wejdę do lodówki

Cytat:
Po załatwieniu najważniejszych spraw i wpłaceniu zaliczek na razie odpoczywam, jeszcze to do mnie nie dociera że to JUŻ za niecałe 9 miesięcy. Ale faktycznie chyba czas wybrać jakieś obrączki no i za bolerkami się rozglądam. W internecie coś tam jest ale moze pod koniec roku w salonach coś będzie dlatego nie wiem czy czekać czy już zamawiać coś z netu.
Frzyjerkę i wizażystkę tez mam już umówioną, samochód juz też jest nagrany pozostyaje mi tylko wybrać jaki model sobie życzę ;-) No i nie wiem co z piosenką na pierwszy taniec- z tym mam największy problem.
Buty- buty to bym chciała chyba kozaczki a na sali zmienić na czółenka, w sumie mogłabym już się rozglądać za czółenkami a kozaki to dopiero pod koneic roku pewnie będą w sklepach albo i nie, nie wiem czy teraz jest łatwo dostać białe kozaki?
WOW! Umówiona wizażystka i fryzjer. U mnie to chyba pójdzie na ostatni ogień

Znalazłam takie kozaczki ślubne:
http://www.butyslubne.com.pl/kozaki_slubne-k-26-pl.jsp

Cytat:
fajnie że suknia wam się podoba ale pamiętajcie piszcie szczerze takie opinie są dla mnie najcenniejsze
jak byłam w salonie przymierzyłam tylko tą, były skromniejsze ale nie pasowały by do mnie... pani rozmawiała ze mną z 5 min i powiedziała już po rozmowie z panią wiedziałam że zakocha się pani w tej sukni pasuje do pani charakteru w innych wyglądała by pani nie tak jak trzeba bogata suknia do bogatej osobowości.
W ogóle siary sobie takiej narobiłam taka ze mnie wariatka gadałam 3 po 3 :P dobrze że mnie nie wygoniła
Kobitka stanęła na wysokości zadania. Tak powinno być. Babki w salonach powinny się wczuwać w entuzjazm PMek
Superek, że jesteś zadowolona.

Cytat:
skompletowałam strój na wesele, co tym sądzicie?
sukienka jest złota w czerwone wzory- takie niby kwiatuszki, do tego złoto-czerwona biżuteria, złota torebka i jeszcze musze upolowac czerwone sandałeczki.
Tż ubieram w czarną koszulę (troszkę go wyszczupli, zresztą On uwielbia czarne koszule) i do tego założy czerwony krawat.
Będzie Francja-Elegancja

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
No więc tak. W Londynie mamy znajomych, moglibyśmy u nich przenocować, więc pasuje nam najbardziej ta opcja no i TŻ chce zdjęcia na stadionie Chelsea Choć ja wolałabym Wenecję. Jeszcze nie zdecydowaliśmy . Zdjecia w Częstochowie to będą tylko 2-3 godz. więc szybciutko, wszystko jedno kiedy, umówimy się z fotografem, żeby cyknął kilka fajnych ujęć. Słowacja to dodatek i na razie negocjujemy z fotografem, czy będziemy musieli za to coś dopłacać. Na razie finansowo wygląda to tak, że płacimy za pakiet 2200 zł. i w tym mamy:
(Info ze strony fotografa)
* Przygotowania przedslubne (fryzjer, kosmetyczka)
* Blogosławienstwo
* Reportaz z ceremonii zaslubin kosciol/USC
* Reportaz z przyjecia weselnego ( do godziny 2:00 )
* Plener - Sesja plenerowa (autorska)
Otrzymują Państwo:
* 100 szt. odbitek w formacie 15×23 cm w albumie (album Henzo) / fotoksiazka 30x30
* Dodatkowo gwarantowana ilosc fotografii w formie elektronicznej DVD (2 Płyty): 400 - 450 szt. (wszystkie zdjecia obrobione)
* Galeria internetowa - dostep do 100 wybranych ujec znajdujacych sie w albumie slubnym.

Londyn lub Wenecję mamy w cenie (nie dopłacamy kompletnie nic) rezerwujemy sobie termin i bilety i opłacamy tylko bilety za siebie. Jedyny warunek to zgoda na publikację wybranych zdjęć z sesji na jego stronie. Więc koszt jak na mój gust niewielki, a jego zdjęcia bardzo nam się podobają Kwestia dopłaty do sesji na Słowacji to pokrycie kosztów dojazdu.
No to faktycznie super! Moje uznanie, że tak Wam się udało.
Sesja będzie bardzo atrakcyjna i urozmaicona.

Cytat:
*G*R*A*T*U*L*A*C*J*E*

Cytat:
fajnie rok do ślubu a nie mamy gdzie mieszkać czeka nas kredyt i pętla na szyję na 30 lat a te ceny mieszkań w Warszawie wołają o pomstę do nieba
U nas też będzie kredyt. Cóż poradzić. Ale lepiej płacić ratę za swoje niż nabijać komuś kieszeń wynajmując mieszkanie.
Damy radę!

Cytat:
Teraz to już się nic nie opłaca naprawiać.
Pewnie agregat w lodówce zdechł i dlatego tyle zabuliłaś. Ehhh...

Cytat:
Kicia może tutaj coś znajdziesz dla siebie:
http://bialebuty.pl/II_a_Na_zamowien...3-default.html

Z twgo co pobieżnie pocztałam, to można ustalić wysokość obcasa.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 17:48   #918
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
http://moda.allegro.pl/slubne-czolen...605620663.html ooo te są ładne

__Paulinka__ właśnie siedzę i się zastanawiam jeszcze godzinę mam. na pewno wezmę szpilki a co tylko nad spodniami się zastanawiam

no to laseczka z Ciebie będzie, nie ma co! szpilki coprawda nie są zbyt wygodne na impreze, ale ja i tak zawsze ubieram bo w nich sie czuje jakoś tak sexi

jak juz bedziesz gotowa co sie pochwal i wyslij Nam fotke

te butki co wkleilas piękne

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

jejku jak tutaj sie cicho zrobilo.. ide sobie zrobic kawe
Stary 2011-05-19, 17:50   #919
(kicia)
Zakorzenienie

ja ciągle jestem do 18,15 potem tylko będę podczytywać was między suszeniem układaniem włosów makijażem a o 19,50 lecę na busika

tylko jakoś nie wiem o czym gadać

Stary 2011-05-19, 17:51   #920
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Wzięłam się za uzupełnianie albumu o zdjęcia z ostatniego weekendowego wypadu
Liczyłam, że w tym czasie coś popiszecie, a tu pustki.
Normalnie za tą ciszę
Stary 2011-05-19, 17:55   #921
__Paulinka__
Zakorzenienie

a ja za godzinke wychodze z domu i pewnie wtedy będzie nawał PMek i jak przyjde to nie zdąze nadrobic:P
Stary 2011-05-19, 17:57   #922
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
a ja za godzinke wychodze z domu i pewnie wtedy będzie nawał PMek i jak przyjde to nie zdąze nadrobic:P
no pewnie wieczorem najwięcej piszemy
a ja jutro dopiero pewnie koło 15 wejdę i na kacu będę was nadrabiać

Stary 2011-05-19, 18:00   #923
Nattiv
Zakorzenienie

Ja wykorzystam ten czas ciszy w wątku na mały aerobic

Stary 2011-05-19, 18:02   #924
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja wykorzystam ten czas ciszy w wątku na mały aerobic
Ćwiczysz sama, czy chodzisz do jakiegoś klubu?
Stary 2011-05-19, 18:07   #925
vesna84
Zakorzenienie

evoonia-gratulejszon!!

mi też przydałby się jakiś ruch, muszę zapisać się na jakąś siłkę czy fitness
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 18:08   #926
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Ćwiczysz sama, czy chodzisz do jakiegoś klubu?
Sama. Tak dla przyjemności Od czasu do czasu chodzę na siłownię, ale jakoś tak wolę w domku.

Stary 2011-05-19, 18:11   #927
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Sama. Tak dla przyjemności Od czasu do czasu chodzę na siłownię, ale jakoś tak wolę w domku.
zazdroszczę wytrwałości, ja właśnie w domu nie jestem w stanie się zmobilizować
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 18:12   #928
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
tez chciałam sie wziąć za siebie do wakacji ale u mnie brak motywacji:/ ale chyba jednak cos bede musiala zrobic zeby nie bylo siary na plazy:P
Stary 2011-05-19, 18:16   #929
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Ja też w domku. Brzuszki, hantle, trochę pilatesa.
Na fitness chodziłam kilkukrotnie. Wykupione karnety trzeba było wykorzystać.
Bez karnetu, to bym zawsze znalazła wymówkę
Ale jakoś mi nie podpasowały ćwiczenia w grupie. Może te grupy były za duże Nie wiem
Stary 2011-05-19, 18:21   #930
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też w domku. Brzuszki, hantle, trochę pilatesa.
Na fitness chodziłam kilkukrotnie. Wykupione karnety trzeba było wykorzystać.
Bez karnetu, to bym zawsze znalazła wymówkę
Ale jakoś mi nie podpasowały ćwiczenia w grupie. Może te grupy były za duże Nie wiem
Ja właśnie dlatego też wolę w domku, bo robię tylko te ćwiczenia, które mi odpowiadają i sprawiają przyjemność a ćwiczę dość regularnie od prawie 3 lat i dlatego mam dużo chęci. Jakbym zrobiła długą przerwę to trudno byłoby mi się zmusić do ruchu No i codziennie śmigam rowerkiem do pracy, więc wychodzi dodatkowo jakieś pół godzinki dziennie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości