|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Cytat:
![]() I jakbyście nie miały na co iść do kina to polecam x-menów, trzymają poziom
|
|
|
|
|
#902 |
|
Lux Mundi
|
Wysłałam
![]() Nava- która Wiedźma ? ![]() Kontaktowałam się dziś z dwoma Laseczkami ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Gip- dziękuje serdecznie i pije Nasze zdrówko z Tżtem aktualnie
|
|
#903 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#904 |
|
Lux Mundi
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27705533]wiedzma Gipssis
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- chleptam winko, to mozemy polaczyc sily ![]() [/QUOTE]Połączcie, połączcie ![]() Ja tesh się mogę dorzucić jednak sączyłam dziś winko
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-06-23 o 22:41 |
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam nadzieję, że uda nam się zrealizować spontaniczny wypad nad Bałtyk i wypić z Gipssis na żywo, ale ostatecznie prognoza pogody nas odstraszyła. Może się jeszcze uda w przyszły weekend. Tymczasem nadrabiam oglądanie SATC.
|
|
|
|
#906 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Jak w bollywoodzie : czasem słońce, czasem deszcz ![]() U mnie z kolei odmóżdżanie w postaci dobrej muzy [ The Police, Pink Floyd etc
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym chciała się spotkać z którąś z Was...
|
#908 |
|
Zadomowienie
|
Dzieńdobrywieczór
Wróciłam właśnie z niemal całodniowego szlajania się po straganach, lokalach, karuzelach itp. Ale fajnie było, w końcu dzień na totalnym luzie - nagadałyśmy się z moją psiapsiółką za wszystkie czasy, kupiłyśmy sobie tradycyjnie, jak co roku, po wacie cukrowej, a później jeszcze polazłyśmy nad rzekę i ległyśmy sobie na sianie - i tak leżałyśmy, i podziwiałyśmy niebo błękitne i obłoczki na nim Szkoda, że Boże Ciało jest tylko raz do roku; to jedno z nielicznych świąt, które naprawdę bardzo lubię![]() Bryzejda, piękne są Twoje obrazki A ten z drzewami - ![]() W ogóle niezłe artystki z Was, ja już zaczynam kompleksów nabierać z tą moją mocno wątpliwą tfurczoscią Bridgeta, może Ty też jednak się przełamiesz i nam pokażesz swoje dokonania?![]() Mam nadzieję, że Gipssis i Alvesta wczasują sie na całego Dobrze im, ech
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-23 o 22:55 |
|
|
|
#909 |
|
Lux Mundi
|
|
|
#910 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#911 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27705533]
chleptam winko, to mozemy polaczyc sily ![]() [/QUOTE] też dziś piłamTŻ spuścił wińsko z balona i wyszło mu ponad 20 butelek ![]() jutro mnie tak będą z łóżka wyciągać klik
|
|
#913 | |
|
Zadomowienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27705533]chleptam winko, to mozemy polaczyc sily
![]() [/QUOTE]Ja też właśnie otworzyłam butelkę ![]() Cytat:
A jutro pewnie znowu czeka mnie pobudka rano, bo mały przyjdzie. To dziwne, ja dzieci nie lubię, ale one mnie jakoś tak. Chyba dlatego że jako jedna z niewielu traktuję je jak normalnych ludzi nie kucikucikuję im Gipssis mi też odpisała
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam identycznie i taką samą hipotezę na wytłumaczenie tego faktu. Jak na studiach przez rok pracowałam w zerówce (sic!), to byłam ulubioną panią, mimo, ze nie ciumkałam i nie rozczulałam się.
|
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez
jak (prawie) codziennie te kawaly miedzy reklamami znam na pamiec
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-23 o 23:23 |
|
|
|
#916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#917 |
|
Lux Mundi
|
Myślę, że kolejny zlot może mieć taki finał, np.
![]() http://demotywatory.pl/3191578/--Nie...-az-tak-pijany http://demotywatory.pl/3182823/--Wcale-nie-bylem-pijany
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-06-23 o 23:37 |
|
|
|
#918 |
|
Zadomowienie
|
Też kiedyś tak miałam, ostatnio jakoś nie miałam czasu na TV. Dziś totalnie się odmóżdżam.
Do fanek SATC (nie pamietam czy była o tym mowa, chyba nie; jeżeli tak zignorujcie to) Którą bohaterkę najbardziej lubicie? Ja uwielbiam Mirandę za jej cynizm i twarde stąpanie po ziemi. Jestem podobna. Ale zawsze urzekała mnie Charlotte za jej wieczny optymizm, zazdroszczę go ludziom. Ja to świat widzę zawsze w ciemnych barwach. A Samanthe uwielbiam za hedonistyczne podejście do życia ![]() Jedynie Carry nie lubię za bardzo - dla mnie jest beznadziejna wracjąc do toksycznego związku po raz enty. Sorrk za wywód, przez pół godziny wychlałam pół wina.
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chociaz czasami bywam mniej mila dla facetow niz ona...ale Carrie tez bardzo lubie, chyba podobnie jak ona nie lubie za dobrych chupcow i do niemal identycznych wnioskow damsko-meskich dochodze a fogle cala jest fajna, uwielbiam patrzec na jej ciuchy, stylizacje ![]() z dwiema pozostalymi mam niewiele wspolnego, ale tez kocham bo zawsze mnie smiesza, Samantha i jej podboje najbardziej
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-23 o 23:43 |
||
|
|
|
#921 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pikachu Cytat:
Lubię ją za to wieczne roztrzepanie, niezdecydowanie, tworzenie wydumanych problemów - sama mam niestety bardzo podobne cechy I za styl, wdzięk i sposób ubierania Ale resztę bohaterek też bardzo lubię, każdą za coś innegoDziewczyny, wie coś ktoś o dolcevicie? Bo się tak zastanawiam, czy postanowiła sobie z nami zerwać, czy może te Chiny ją tak pochłonęły
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-23 o 23:50 |
|||
|
|
|
#922 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
KLIKA Twój?? *Zaleca się oglądanie co rano oraz powtórzenie dawki gdy zaczynasz odczuwać smutek lub złość Edytowane przez jiuna Czas edycji: 2011-06-23 o 23:51 |
||
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sama siebie widzę jako połączenie Carrie i Mirandy, z dwiema pozostałymi również wiele mnie nie łączy, ale szczerze podziwiam dziewczyny w typie Charlotty, to dla mnie niedoścignione i nierealne istoty.
|
|
|
|
#924 | |
|
Zadomowienie
|
Łał
Rozumiem, że to taka subtelna aluzja, ze następny zlot będzie na Twoich włościach?Cytat:
|
|
|
|
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
sa takie grzeczne, rodzinne i wszystko maja idealne, chyba nie moglabym miec takiej przyjaciolki bo codziennie by mi przypominala o tym, ze jestem bedzietna stara panna a facetow z SATC jakich lubicie? a jakich nie? wizualnie i ogolnie? moga byc tez ci z krotkich epizodow
|
|
#926 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nigdy się nad tym nie zastanawiałam, a mam koleżanki podobne z charakteru do Charlotty I mimo że mamy całkowicie odmienne światopoglądy, to dogadywanie się idzie nam bez problemu![]() Cytat:
![]() blair-underwood2.jpg J. Burger, za wygląd i za cięty humor No i tylko za to, bo wiadomo, jak postąpił Smith Mr. Big ), którego nie szło zrozumieć, jak mówił, i z którym romansowała Samantha - zawsze mnie śmieszył![]() A np. za takim Aidanem o złotym sercu jakoś nigdy nie przepadałam Lou, a u Ciebie kto jest faworytem?
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-24 o 00:22 |
|||
|
|
|
#927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za to wizualnie podobał mi się Burger, wizualnie i duchowo Adidan
|
|
|
#928 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie w Mr. Bigu kręci wygląd - jest wizualnie podobny do jednego z moich ulubionych aktorów, Sandora Csanyiego ![]() sandor.jpg Ale charakter też, lubię takich bad boyów, którzy nie dają się usidlić Z kolei Steve to zdecydowanie nie mój typ, ani z charakteru, ani z wyglądu, ani z całokształtu
|
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
heh ja to Wam na bank nie zrobie!
nooo booo tak:Aindan - nie nie i jeszcze raz nie, za dobry, za 'do rany przyloz', z wygladu tez nie - jak to Big stwierdzil : "Paco Rabanne i wiory" Steve- lubie go, bylby fajnym...kupmlem Big - nie bo az takiego olewajstwa nie zniese Burger - heh nie bo zakompleksiony i sie awanturowal i doktorek - nie mam zaufania do czarnych za to: Trey Macdougal jedyna wada to mamusia, ale przypuscmy, ze nie pozylaby dlugo i w ktoryms z odcinkow wystapil niejaki Craig B. (alem sie go naszukala) zagral roztrzepanego muzyka jazzowego, very nice we fotce jezd ![]() nikt nie obstawil lysego chomika?
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-24 o 00:58 |
|
|
|
#930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od Treya zwiewałabym w podskokach, nie podobał mi się strasznie pod każdym względem![]() Ale muzyk, przyznaję, to było ciacho A Pan Łysol - fajny, lubię go za pewność siebie ![]() Właśnie oglądam odcinek Kocham szarady - i pomyślałam sobie, że jakby mi jakiś facet zaserwował takie podszyte lekką ironią poczucie humoru, jakie zaserwował Carrie Burger w trakcie rozmowy przy tej przydrożnej knajpie, to pewnie z miejsca bym była jego Zsa zsa zsu jak nie wiem co
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-24 o 01:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.

jednak sączyłam dziś winko
おはよう! 
Bridgeta, może Ty też jednak się przełamiesz i nam pokażesz swoje dokonania?

sa takie grzeczne, rodzinne i wszystko maja idealne, chyba nie moglabym miec takiej przyjaciolki bo codziennie by mi przypominala o tym, ze jestem bedzietna stara panna