![]() |
#901 |
Konto usunięte
|
Kindle- kupic?
Miałam etui z lampka na baterie nie zasilana z Kindle ale mnie ona wkurzala i prawie wcale jej nie używałam szczerze mówiąc.
Wolalam juz sobie zapalić światło normalne bo ta lampka jakos mi sie głupio odbijała. Ja wszystkie etui mam z ebay nie sa oryginalne a sprawują sie ok ![]() Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2014-03-14 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kindle- kupic?
Własnie też się martwię o to, że będzie się odbijała u góry... Wczoraj jak czytałam wieczorem, to jednak musiałam sobie zapalić z boku taką biurową lampkę, inaczej było zbyt ciemno :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
Miałam takie etui i używałam dosłownie 4 dni bo świeciło słabo, na dole strony nie było tak samo. Nie było ciemno, ale ciemniej a mnie to denerwowalo. No i lekko odbijało. Później kupiłam sobie taką większą osobną lampkę, ona świeci jak normalnie lampa biurkowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Konto usunięte
|
To chyba kupię sobie zwykłe etui i będę się wspomagać lampką jakąś...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Konto usunięte
|
Kupilam zwykle etui, zamykane na magnes. Dobrze, ze nie zdecydowalam sie na najtansze, bo jego wykonanie pozostawialo wieeeele do zyczenia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Konto usunięte
|
[1=b276cf7d045b24ab4154d1e 231f6ab4a04fdd640;4558327 0]Chcę kupić takie euti z led: http://allegro.pl/etui-z-lampka-led-...002584544.html . Wiadomo, że oryginalne etui Kindle to nie jest, za taką cenę
![]() A pisałam o nim kilka postów ![]() Jest bardzo dobre, pomogło mi przeżyć moje długie podróże PKSem, nic nie odbijała (?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Wtajemniczenie
|
Fioletowa, ja mam etui bez światełka, mam teraz taką sytuację mieszkaniową, że jednak małe światełko mi się przydaje.
kupiłam w media markt taką lampeczkę na klipsa, koszt 12 złotych [baterie w zestawie]. świeci w porządku, ma 3 małe ledy i naprawdę jest komfortowa do czytania, także polecam. acha, tylko nie szukaj jej na dziale z czytnikami, bo tam pan pewnie nie będzie miał pojęcia o jej istnieniu, tylko tam na początku, gdzie są kable, baterie, latarki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/czytnik-amazon-kin...054762742.html
dziewczyny Wy sie znacie ![]() tyle jest akucji z kindle, że nie wiem na której sie skupic.. któras z Was kupowała na all i mogłaby polecic sprawdzonego sprzedawce, tak do 300 zł z przesyłką? Edytowane przez caro_l_a Czas edycji: 2014-03-16 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Przyczajenie
|
Jak nie możesz znaleźć sprawdzonego sprzedawcy to poszukaj może na tablicy czy gumtree kogoś z twojej miejscowości, może się znajdzie. Ogólnie to w miarę niska cena za kindla z ładowarką dodatkowo gratis. Mój kosztował 320zł.
![]() |
#910 |
Miss Pudernica
|
Kupowałam u tego użytkownika:
http://allegro.pl/czytnik-amazon-kin...054762742.html Z czytnikiem nic się nie dzieje, przyszedł w zaplombowanym pudełku, zarejestrowałam go, zero problemów. Jedynie kosztował więcej, bo dostałam go w okresie świątecznym, więc narzucili wtedy ceny ![]()
![]() |
#911 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo w komputroniku, czy Sferisie można je kupić w cenie poniżej 300 złotych. Nie zwróciłem uwagi, ile kosztuje przesyłka, ale bezpłatnie można odebrać w salonie. A akurat te firmy są pewne (w komputroniku kupowałem kilka rzeczy i zawsze wszystko było w porządku). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Rozeznanie
|
Ja kupowałam w Sferisie za 299 zł i polecam. Szybka wysYłka, darmowy odbiór.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Zadomowienie
|
Czy ten w sferisie to jest klasyczny model, ten sam, który w amazonie kosztuje 69$?
![]() |
#916 |
Konto usunięte
|
Mój prezentowy też był ze Sferisa. Jest to wersja z reklamami. Ja mam jeszcze 4 - szarego classica.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() ![]()
![]() |
#919 |
Zadomowienie
|
Czy moglibyscie polecic mi jakies etui na kindla?
Dostalam kilka dni temu Kindle Paperwhite 2. Duzo naczytalam sie w internecie nt. okladek, ktore rysuja, niszcza, farbuja czytnik i teraz boje sie cos wybrac, a boje sie go wsadzic do torebki bez niczego. Czy moglibyscie opisac swoje wrazenia jak to jst z tymi pokrowcami? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#921 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Cena jest świetna, bo licząc po dzisiejszym kursie euro (ale bez przesyłki) wychodzi nieco ponad 200 złotych. Tyle, że realizacja ewentualnej gwarancji może być (ale nie musi) trochę kłopotliwa. Edytowane przez Artm Czas edycji: 2014-03-18 o 18:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
dobra promo jest w Woblinku w ten weekend 631 ebookow za 9,90
http://woblink.com/ jeśli chcemy przejrzeć listę książek z wybranej kategorii – najpierw wchodzimy do kategorii, potem dodajemy do adresu „?query=(Wiosna)” – np: http://woblink.com/ebooki-kategorie/...campaign=promo
![]() |
![]() |
#923 |
Wtajemniczenie
|
Niezła promocja, popatrzę czy coś ciekawego dla siebie znajdę.
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
Kindle- kupic?
Dziewczyny, chce Tz kupic na urodziny kindla.
Nie wiem co jest teraz " w modzie" jakie modele sa najnowsze... Jakie najlepsze do czytania ksiazek. Widzialam jakies reklamy, kindle jakies supee cool z grami tez? Mnie by interesowalo cos wylacznie do czytania, moj Tz nie lubi takich gadzetow z grami i innymi udami. Na co mam patrzec? Co polecacie? I gdzie sie oplaca kupowac? Na all? Czy moze amazon? Czytalam tez cos o kindlach z reklamami i bez.. O co chodzi? Edit. Zauwazylam ze o ja zalpzylam watek heh 3 lata temu. Wtedy jednak dostalam ipada i tylko na nim czytam a o kindlach jak nie mialam pojecia tak dalej nie mam... ![]()
![]() ![]() FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2014-03-27 o 05:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja zdecydowałam się na tego sprzedawce na allegro i nie zawiodłam się ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki za rade!! a o co chodzi z tymi reklamami? z czy bez reklam...?
![]() |
![]() |
#927 |
Wtajemniczenie
|
one sie chyba wyświetlaja jako wygaszacz i na dole w menu jako mały pasek, i to po zarejestrowaniu, musiałabys dokładnie poczytać - mi do szczęścia nie były potrzebne
http://swiatczytnikow.pl/ - bardzo pomocna strona jesli chodzi i czytniki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
No jak masz wersję z reklamami to one ci się wyświetlają jako wygaszacz, są to amerykańskie reklamy.
I podobno z takimi wersjami jest problem jeśli chodzi o wymianę, reklamację itd bo nie są one przeznaczone na nasz kraj czy coś tam, ale nie wiem jak to wygląda w praktyce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Rozeznanie
|
podobno jak sie ma czytnik z reklamami to można napisać do amazona i zdejmą
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.