Wakacje 2011 w pełni ,a nasze marzenie o studiach za chwilę się spełni!cz. VIII - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-28, 22:22   #901
_Japonka_
Rozeznanie

Dot.: Wakacje 2011 w pełni ,a nasze marzenie o studiach za chwilę się spełni!cz. VIII

Cytat:
Napisane przez misziaaa18 Pokaż wiadomość
co do tej dziewczyny to chyba pomijacie jedną kwestię, ona jest amerykanką czyli ja ten podkłąd kosztuje 70$ a nie 210zł(czy ona żyje w Polsce czy jak??), my też bysmy wydały 70zł na taaki podkład wiec nie ma co tak porównywać
W swoim poście nie miałam zamiaru podkreślac ceny podkładu (po prostu utkwiła mi ona bo któraś dziewczyna o tym napisała), mimo wszystko 70$ to dużo Chciałam tylko powiedziec, że się jej nie dziwię, bo co z tego że wydaje sporo kasy na to, skoro wygląda o wiele lepiej i dzięki temu potrafi normalnie życ (a nie wstydzic się swojej twarzy).

They make it look so easy. Connecting with another human being. It's like no one told them it's the hardest thing in the world.
_Japonka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 22:23   #902
Bziu
Zakorzenienie

Dot.: Wakacje 2011 w pełni ,a nasze marzenie o studiach za chwilę się spełni!cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
W sumie do wolnego od makijażu można się przyzwyczaić. Tez nie wyobrażałam sobie wyjścia bez chociaż pomalowanych oczu. Teraz? Nie przeszkadza mi to. Wiadomo, że na wyjścia czy coś wole się pomalować ale taak to nie ma problemu.

A zainspirowałam się Nissią

I na wesoło http://www.youtube.com/watch?v=4XyQioaeoQs
jakbym miała taką cerę jak ta Nissia to w życiu nie wydawałabym kasy na podkłady i pudry

http://miejpoglad.blogspot.com/
Bziu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 22:28   #903
AjcCc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Japonka_ Pokaż wiadomość
W swoim poście nie miałam zamiaru podkreślac ceny podkładu (po prostu utkwiła mi ona bo któraś dziewczyna o tym napisała), mimo wszystko 70$ to dużo Chciałam tylko powiedziec, że się jej nie dziwię, bo co z tego że wydaje sporo kasy na to, skoro wygląda o wiele lepiej i dzięki temu potrafi normalnie życ (a nie wstydzic się swojej twarzy).
Ehh... nigdy nie wiesz, czy skórka jest warta wyprawki
bo podkładem za 70$ przez ileś dni będzie mogła zatuszować swoje niedoskonałości, a ile leków kupi w USA za 70$ ?
i czy na pewno będą skuteczne?
[bo ja mogę Ci powiedzieć, że w Polsce 2 tygodniowa kuracja na wypadające włosy kosztuje mnie ~200zł [koszty zmniejszą się po 6 miesiącach], do tego leczę inne choroby, a wątrobę też mam jedną ^^]

sozzz... nie ogarnęłam myślałam, że Ty też jesteś za tym, żeby poszła do lekarza
chyba czas iść spać ^^

Edytowane przez AjcCc
Czas edycji: 2011-06-28 o 22:30
AjcCc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 22:28   #904
Lavi92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bziu Pokaż wiadomość
jakbym miała taką cerę jak ta Nissia to w życiu nie wydawałabym kasy na podkłady i pudry
Prawda? No ale jej buzia.
Stary 2011-06-28, 22:30   #905
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
W sumie do wolnego od makijażu można się przyzwyczaić. Tez nie wyobrażałam sobie wyjścia bez chociaż pomalowanych oczu. Teraz? Nie przeszkadza mi to. Wiadomo, że na wyjścia czy coś wole się pomalować ale taak to nie ma problemu.

A zainspirowałam się Nissią

I na wesoło http://www.youtube.com/watch?v=4XyQioaeoQs
też potrafię wyjść bez makijażu [od miesiąca się nie malowałam zresztą], ale jednak delikatny makijaż podkreślający nasze atuty jest dla mnie wyrazem dbania o siebie. Nie oszukujmy się, mało kto ma, długie podkręcone rzęsy, wydatne usta i naturalne rumieńce.

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 22:35   #906
_Japonka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AjcCc Pokaż wiadomość
Ehh... nigdy nie wiesz, czy skórka jest warta wyprawki
bo podkładem za 70$ przez ileś dni będzie mogła zatuszować swoje niedoskonałości, a ile leków kupi w USA za 70$ ?
i czy na pewno będą skuteczne?
[bo ja mogę Ci powiedzieć, że w Polsce 2 tygodniowa kuracja na wypadające włosy kosztuje mnie ~200zł [koszty zmniejszą się po 6 miesiącach], do tego leczę inne choroby, a wątrobę też mam jedną ^^]

sozzz... nie ogarnęłam myślałam, że Ty też jesteś za tym, żeby poszła do lekarza
chyba czas iść spać ^^
No właśnie widzę, że chyba mnie nie zrozumiałaś Skoro sama mówiła, że i tak jest o wiele lepiej, i zakładam, że ciągle jest w trakcie terapii, to uważam, że codzienne nakładanie podkładu dla poprawy własnego wyglądu i samopoczucia nie jest wielkim problemem. Zresztą, skoro ma na to kasę to niech robi sobie maseczki ze złota, I don't care

They make it look so easy. Connecting with another human being. It's like no one told them it's the hardest thing in the world.
Stary 2011-06-28, 22:36   #907
sylvia_doll
CORELIPS

Cytat:
Napisane przez natalka2 Pokaż wiadomość
na prawde chce wam sie uczyc w wakacje? zwlaszcza po maturze? podziwiam

az mi sie przypomnialo jak mialam sie uczyc w wakacje rok temu oczywiscie jak to u mnie, skonczylo sie na niczym, ale chyba nie zaluje
Najważniejsze nastawienie - ja na przykład uznałam sobie, że czytywanie książek też kształci człowieka i tym sposobem nie czuję, że czas swój marnuję!
polecam sprobowac
a rym udokumentowac

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
Właśnie, olejcie to.
Nie umiem znaleźć pracy
beznadzieja
Nie jesteś sama.
A myślałaś nad zapisaniem się do urzędu pracy?

No, to mnie olej. rozgrzanym kujawskim!

Cytat:
Napisane przez Jamajka007 Pokaż wiadomość
I wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie, jak na telenowelę przystało
Oj, powiedziałabym 'nigdy nie mów nigdy' ale prawdy oczywistej nie podważamy
sylvia_doll jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-28, 22:36   #908
Zielona landrynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marriposa Pokaż wiadomość
no właśnie jeszcze nie wiem ,myślę równie poważnie o informatyce ,a najchętniej o połączeniu obydwu...
I jak tam z pracą u twojego byłego po matematyce? (bo dochodzą mnie sprzeczne opinie na temat perspektyw po matematyce - raz słyszę ,że normalnie el dorado i duże szanse na dobre zatrudnienie a innym razem ,że bida i ciężko coś znaleźć) Na jakiej uczelni kończył?
Ja znam taki przypadek. Pewna młoda dziewczyna miała mgr z matematyki na uniwersytecie, została dyrektorem do spraw zarządzania kryzysowego w jakiejś zagranicznej firmie. Chyba nie muszę dodawać, że jej zarobki przewyższają kilkukrotnie (albo więcej) średnią krajową.
Ja bym się na Twoim miejscu zdecydowała na jeden kierunek, dlatego, że:
-Jeszcze nie jesteś studentką a obycie się ze studenckimi realiami zawsze trochę trwa...na drugim roku np. miałabyś wprawę i wyczucie na tyle, że wiedziałabyś, czy możesz sobie opuścić dany wykład czy ćwiczenia...niestety plany się pokrywają zawsze a to wiąże się z wieczną bieganiną po uczelni
-Oba kierunki są przyszłościowe moim zdaniem więc spokojnie wystarczyłby Ci jeden: wydaje mi się, że lepiej, gdybyś zdecydowała się na pracę np. od 3 roku i zdobywała doświadczenie, które potem niewątpliwie się przyda (w branży informatycznej jest to nawet chyba wymagane)
-Wybrałaś też dwa dość ciężkie kierunki...Nauki jest naprawdę dużo, to nie są lekkie studia (piszę o informatyce), pochłaniają naprawdę wiele czasu.

Pewnie, ja też chciałam w pewnym momencie studiować dwa kierunki, ale tż sprowadził mnie na ziemię...Przemyślałam to i stwierdziłam, że jednak bałabym się od razu rzucić na głęboką wodę...Gdzieś pytałaś o kogoś, kto zawalił oba kierunki- czy nie mógł sobie odpuścić jednego i dociągnąć ten drugi, ale to nie jest takie łatwe podczas sesji, kiedy egzaminy Ci się przeplatają. Moja rada: studia za rok będą dalej darmowe, ale tylko dla najzdolniejszych. Jeśli uznasz, że jeden kierunek to za mało, zawsze będziesz miała szansę studiować za darmo drugi. Nie wiem po prostu czy jest sens ryzykować tyle.

Nie chcę, żebyś mnie źle zrozumiała, sama jeszcze nigdy nie byłam studentką i opieram się jedynie na tym, co słyszałam. Decyzja należy do Ciebie...
A gdybyś chciała pogadać na gg o informatyce to mogę Ci wysłać na pw jego numer.
Zielona landrynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 22:38   #909
_Japonka_
Rozeznanie

nie wierzę! a chodzi mi oczywiście o same-wiecie-kogo

Żegnam się na dziś, idę oglądac na TVP2 "Zakochany Paryż"
See ya 2morrow!

Edytowane przez _Japonka_
Czas edycji: 2011-06-28 o 22:39
Stary 2011-06-28, 22:42   #910
Bziu
Zakorzenienie

nie dam rady

Stary 2011-06-28, 22:43   #911
Jamajka007
Zakorzenienie

aż zrobiłam sie z tego wszystkiego głodna

"Każdy popełnia głupstwa, kiedy jest nieszczęśliwy.."

Jamajka007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-28, 22:46   #912
kaja_92
Wtajemniczenie

Cytat:
Czekam jeszcze na 2 pliki i wyślę Ci całość.
Stary 2011-06-28, 22:46   #913
misziaaa18
Zadomowienie

chciałąm odpowiedzieć ale straciłam net na kilka minut a wiec:

Cytat:
Napisane przez Bziu Pokaż wiadomość
70$ to nie tyle samo co 70zł
wiem ze to nie tyle samo ale nie przeliczaj sobie waluty!!! dla nich 70$ jest adekwatne do zarobków, jest róznica 70zł a 210zł!!! przecież na pewno kupiłaś ciuch czy kosmetyk który kosztowal 70zl, ale takiego za 210 nie, chce ci tylko zobrazować zebyś nie przeliczała waluty

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
też potrafię wyjść bez makijażu [od miesiąca się nie malowałam zresztą], ale jednak delikatny makijaż podkreślający nasze atuty jest dla mnie wyrazem dbania o siebie. Nie oszukujmy się, mało kto ma, długie podkręcone rzęsy, wydatne usta i naturalne rumieńce.
ja prawie wcale nie noszę makijażu, podkład od wielkiego święta, na codzień błyszczyk i czasem pomaluję oczy, najmniej lubię malować rzęsy bo mam z natury długie i gęste przy czym ..hmm. jak je pomaluję tuszem to one dziwnie długo i cienko wyglądają!!! dziwne?? chciałabym mieć tusz który by ich nie wydlużał ale nadawał im taki gruby wyglad no nie wiem jak to wyjaśnic
misziaaa18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 22:51   #914
Bziu
Zakorzenienie

Cytat:
wiem ze to nie tyle samo ale nie przeliczaj sobie waluty!!! dla nich 70$ jest adekwatne do zarobków, jest róznica 70zł a 210zł!!! przecież na pewno kupiłaś ciuch czy kosmetyk który kosztowal 70zl, ale takiego za 210 nie, chce ci tylko zobrazować zebyś nie przeliczała waluty
ok, już rozumiem o co Ci chodziło

Stary 2011-06-28, 22:51   #915
Jamajka007
Zakorzenienie

Cytat:
chciałąm odpowiedzieć ale straciłam net na kilka minut a wiec:

tak, tylko ja np niedawno czytałam, że ludzie w Niemczech zarabiają dużo więcej niż w Polsce, a ceny np ubrań są nawet i 4 razy niższe..

cena niewiele powie, jeśli nie porówna się jej do zarobków

Stary 2011-06-28, 22:56   #916
marriposa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zielona landrynka Pokaż wiadomość
Ja znam taki przypadek. Pewna młoda dziewczyna miała mgr z matematyki na uniwersytecie, została dyrektorem do spraw zarządzania kryzysowego w jakiejś zagranicznej firmie. Chyba nie muszę dodawać, że jej zarobki przewyższają kilkukrotnie (albo więcej) średnią krajową.
Ja bym się na Twoim miejscu zdecydowała na jeden kierunek, dlatego, że:
-Jeszcze nie jesteś studentką a obycie się ze studenckimi realiami zawsze trochę trwa...na drugim roku np. miałabyś wprawę i wyczucie na tyle, że wiedziałabyś, czy możesz sobie opuścić dany wykład czy ćwiczenia...niestety plany się pokrywają zawsze a to wiąże się z wieczną bieganiną po uczelni
-Oba kierunki są przyszłościowe moim zdaniem więc spokojnie wystarczyłby Ci jeden: wydaje mi się, że lepiej, gdybyś zdecydowała się na pracę np. od 3 roku i zdobywała doświadczenie, które potem niewątpliwie się przyda (w branży informatycznej jest to nawet chyba wymagane)
-Wybrałaś też dwa dość ciężkie kierunki...Nauki jest naprawdę dużo, to nie są lekkie studia (piszę o informatyce), pochłaniają naprawdę wiele czasu.

Pewnie, ja też chciałam w pewnym momencie studiować dwa kierunki, ale tż sprowadził mnie na ziemię...Przemyślałam to i stwierdziłam, że jednak bałabym się od razu rzucić na głęboką wodę...Gdzieś pytałaś o kogoś, kto zawalił oba kierunki- czy nie mógł sobie odpuścić jednego i dociągnąć ten drugi, ale to nie jest takie łatwe podczas sesji, kiedy egzaminy Ci się przeplatają. Moja rada: studia za rok będą dalej darmowe, ale tylko dla najzdolniejszych. Jeśli uznasz, że jeden kierunek to za mało, zawsze będziesz miała szansę studiować za darmo drugi. Nie wiem po prostu czy jest sens ryzykować tyle.

Nie chcę, żebyś mnie źle zrozumiała, sama jeszcze nigdy nie byłam studentką i opieram się jedynie na tym, co słyszałam. Decyzja należy do Ciebie...
A gdybyś chciała pogadać na gg o informatyce to mogę Ci wysłać na pw jego numer.
1.Dzięki za zainteresowanie
2. Co do bieganiny po uczelni to wszystko mieści się w jednym budynku (Instytut Informatyki i Matematyki)
3. Właśnie ,myślałam ,że dwa kierunki pokrewne będzie łatwiej studiować razem niż np. matma +filologia ,bo część przedmiotów się pokrywa i mogłabym je jakoś przepisać (np. zarówno na matmie jak i na infie jest analiza mat. I ,analiza mat. II ,logika)
bo gdyby to były dwa kierunki zupełnie od czapy to zgadzam się ,że wtedy byłoby cięzko... co o tym myślisz?
4. Dzięki za kontakt ,ale niestety od jakiegoś czasu nie mam g-g (wkurzał mnie) , ze znajomymi komunikuję się na czacie na fb ostatnio.

Wakacyjne dietowanie
64 63 62 61 60 59 58 57 56 55 54 53 52 kg

Wakacyjne czytanie

-
marriposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 22:57   #917
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
tak, tylko ja np niedawno czytałam, że ludzie w Niemczech zarabiają dużo więcej niż w Polsce, a ceny np ubrań są nawet i 4 razy niższe..

dokładnie wystarczy porównać ceny ubrań w sieciówkach, u nas coś kosztuje 40zł, w Niemczech 10euro, z tym, że polak na ten ciuch musi robić mniej więcej 4h, a niemiec 1h

Stary 2011-06-28, 22:59   #918
misziaaa18
Zadomowienie

Cytat:

wiem ze nie wiele powie ale realniejsze jest kupić coś za 70zł niż 210zł
gdziekolwiek byśmy nie żyli to jest 3x mniej, np w usa na luzie ktoś kupi sobie spodnie za 100$ a dla nas byłoby to (lekko) nierealne bo to 300zł

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ----------

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
dokładnie wystarczy porównać ceny ubrań w sieciówkach, u nas coś kosztuje 40zł, w Niemczech 10euro, z tym, że polak na ten ciuch musi robić mniej więcej 4h, a niemiec 1h
no właśnie o tym mówię wiec trochę nie rozumiem sensu posta Jamajki:confuse d:
chciałą potwierdzić moje zdanie czy jak??
Stary 2011-06-28, 23:02   #919
ladymoonn
Zakorzenienie

sama już nie wiem, tak czy siak, nie można przeliczać $ i euro, bo to nie jest wiarygodne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-28, 23:04   #920
Jamajka007
Zakorzenienie

Cytat:

no właśnie o tym mówię wiec trochę nie rozumiem sensu posta Jamajki:confuse d:
chciałą potwierdzić moje zdanie czy jak??
chciałam powiedzieć, że nie ma co patrzeć, że coś u nich kosztuje tyle a tyle.. bo tak naprawdę nie wiadomo, jak to się ma ogólnie do jej dochodów/kieszonkowego..

z resztą, nie ma sensu dyskutować czy dziewczyna się leczy czy nie, czy dla niej cena kosmetyków jest duża czy śmiesznie mała - i tak się nie dowiemy jak jest

Stary 2011-06-28, 23:08   #921
misziaaa18
Zadomowienie

ehh, nudzi mi sie, jestem przerażona, już jest 29.06!!!!

i następny odcinek 'czystej krwi' dopiero za 2 tyg
sle mam co oglądać całe szczęście

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Cytat:
chciałam powiedzieć, że nie ma co patrzeć, że coś u nich kosztuje tyle a tyle.. bo tak naprawdę nie wiadomo, jak to się ma ogólnie do jej dochodów/kieszonkowego..

z resztą, nie ma sensu dyskutować czy dziewczyna się leczy czy nie, czy dla niej cena kosmetyków jest duża czy śmiesznie mała - i tak się nie dowiemy jak jest
nie dowiemy się jak to się ma do jej dochodów/kieszonkowego ale jakaby nie miała kasy to raczej by nie dysponowała taką ilością kosmetyków
Stary 2011-06-28, 23:12   #922
Jamajka007
Zakorzenienie

Cytat:
ehh, nudzi mi sie, jestem przerażona, już jest 29.06!!!!
uff... wystarczy teraz tylko jakoś zapełnić dobę

w ogóle kasa do Poznania wreszcie doszła [tylko czemu zaksięgowali ją o takiej porze? jakoś po południu sprawdzałam i nie było ]

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Cytat:

nie dowiemy się jak to się ma do jej dochodów/kieszonkowego ale jakaby nie miała kasy to raczej by nie dysponowała taką ilością kosmetyków
eee tam... ja znam sporo osób zyjących ponad stan... ale nie że jakiś kumpel szasta kasą na prawo i lewo albo koleżanka wydaje mnóstwo kasy na ciuchy.... ludzie mający rodziny, dzieci na utrzymaniu, nie mający stałej pracy nie potrafią utrzymać pieniędzy przy sobie

Stary 2011-06-28, 23:19   #923
Zielona landrynka
Raczkowanie

Cytat:
Ja przeczytałam Twojego posta i przypomniało mi się, że nie jadłam kolacji Musiałam to nadrobić.

Cytat:
1.Dzięki za zainteresowanie
2. Co do bieganiny po uczelni to wszystko mieści się w jednym budynku (Instytut Informatyki i Matematyki)
3. Właśnie ,myślałam ,że dwa kierunki pokrewne będzie łatwiej studiować razem niż np. matma +filologia ,bo część przedmiotów się pokrywa i mogłabym je jakoś przepisać (np. zarówno na matmie jak i na infie jest analiza mat. I ,analiza mat. II ,logika)
bo gdyby to były dwa kierunki zupełnie od czapy to zgadzam się ,że wtedy byłoby cięzko... co o tym myślisz?
4. Dzięki za kontakt ,ale niestety od jakiegoś czasu nie mam g-g (wkurzał mnie) , ze znajomymi komunikuję się na czacie na fb ostatnio.
Wiesz, decyzję podejmiesz sama. Wydaje mi się, że mimo wszystko kierunki humanistyczne są łatwiejsze (ale mogę się mylić), egzaminy to głównie pamięciówka, a na kierunku ścisłym czasem opuszczenie wykładu może sprawić kłopoty, trzeba wszystko rozumieć, żeby nie mieć zaległości. Ty chciałaś oba kierunki na Uj studiować? Wymaga to zgody dziekana? Szczerze mówiąc nie wiem jak wygląda sprawa ze składaniem dokumentów w jednym czasie...wymagają oryginał?

A jak się już zdecydujesz to daj znać.
Stary 2011-06-28, 23:20   #924
kaja_92
Wtajemniczenie

podkład- ok 40$
http://www.amazon.com/MAKE-UP-EVER-I.../dp/B001WESTFG

jeansy dość dobrej firmy: 53$
http://www.gap.com/browse/product.do...d=1&pid=751727

koszulka 14$
http://www.gap.com/browse/product.do...d=1&pid=751164

Buty Reebok: 99$
http://www.reebok.com/US/product?mod...ticleId=V57195

Czyli teoretycznie dużo i niedużo. Ja bym nie kupiła podkładu, za którego mogę mieć jednego buta Reebok Easy Tone.
Stary 2011-06-28, 23:25   #925
Jamajka007
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/3216156/Magistrze-Wojtku

Stary 2011-06-28, 23:28   #926
marriposa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zielona landrynka Pokaż wiadomość
Ja przeczytałam Twojego posta i przypomniało mi się, że nie jadłam kolacji Musiałam to nadrobić.

Wiesz, decyzję podejmiesz sama. Wydaje mi się, że mimo wszystko kierunki humanistyczne są łatwiejsze (ale mogę się mylić), egzaminy to głównie pamięciówka, a na kierunku ścisłym czasem opuszczenie wykładu może sprawić kłopoty, trzeba wszystko rozumieć, żeby nie mieć zaległości. Ty chciałaś oba kierunki na Uj studiować? Wymaga to zgody dziekana? Szczerze mówiąc nie wiem jak wygląda sprawa ze składaniem dokumentów w jednym czasie...wymagają oryginał?

A jak się już zdecydujesz to daj znać.
Pisałam do działu rekrutacji i odpisali mi ,że nie ma żadnego problemu. Przyjmują odpis świadectwa
Zdecydowałam,że na pewno złożę na obdywa - bo gdybym miała nawet w końcu studiować na jednym kierunku to znacząco wydłużam sobie czas na decyzję (zrezygnuję z jednego np. na początku października) dobrze kombinuję ,nie ?

Wakacyjne dietowanie
64 63 62 61 60 59 58 57 56 55 54 53 52 kg

Wakacyjne czytanie

-
marriposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 23:28   #927
misziaaa18
Zadomowienie

hmm, chyba nie ma sensu się nad tym dłuzej zastanawiać??? ale buty za 99$ to dla nas dużo, ale w usa to raczej nie tak dużo, no ale u nas to Reebok za 300zł wiec inaczej na to patrzymy

jak kupujesz podkład w drogerii to też się zastanawiasz ze to połowa pary jakichś butów??? chyba nie
Stary 2011-06-28, 23:29   #928
Zielona landrynka
Raczkowanie

Cytat:
bo gdybym miała nawet w końcu studiować na jednym kierunku to znacząco wydłużam sobie czas na decyzję (zrezygnuję z jednego np. na początku października) dobrze kombinuję ,nie ?
Oby tylko mnie przyjęli, będę miała koleżankę z równoległego wydziału.
Stary 2011-06-28, 23:29   #929
kaja_92
Wtajemniczenie

Cytat:
hmm, chyba nie ma sensu się nad tym dłuzej zastanawiać??? ale buty za 99$ to dla nas dużo, ale w usa to raczej nie tak dużo, no ale u nas to Reebok za 300zł wiec inaczej na to patrzymy

jak kupujesz podkład w drogerii to też się zastanawiasz ze to połowa pary jakichś butów??? chyba nie
Nie kupię firmowych adidasów za 40-50 złotych
Stary 2011-06-28, 23:33   #930
misziaaa18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaja_92 Pokaż wiadomość
Nie kupię firmowych adidasów za 40-50 złotych
no nie, ale podkłąd też moze kosztować np 50zł więc to moze być połowa firmowych butów....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości