|
|
#901 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
Niesforna dzięki za zdjęcia.Świetny samochód i ten fioletowy telefon
Widać,że jesteście bardzo szczęśliwi.Suknia cudowna i ślicznie niej wyglądałaś.Twoj mąż jest strażakiem?Bo mój udzielal się ochotniczo ,a teraz chce pracować zawodowo.Brame mieliśmy super od strażaków i nawet syrena wyła ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
Suknia podkreślała twoją figurę.Pięknie
|
|
|
|
|
#902 |
|
Raczkowanie
|
Gwiazdka 82 Dziękuję
![]() to takie amatorskie zdjecia mam nadzieje że fotograf wyczaruje coś ekstra
|
|
|
|
#903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#904 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze jedno
|
|
|
|
#905 |
|
Raczkowanie
|
Przed naszą sala jest przejazd kolejowy i jak już dojeżdżaliśmy drużnik zatrzymał przejazd- myśleliśmy ze pociąg, ale nic nie jedzie
i wyskakuje taki śmieszny pan z budki i gra nam na harmonijce i taka mielismy bramę to było ekstra a przy samym wjeździe jechała policja na motorze i też na " przywitali syrenami ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- I rada dla tych zastanawiających się nad welonem Bierzcie welon na pewno do kościoła!! ja nie chciałam bo się uparłam na kwiat ale w końcu dałam się namówić i nie żałuje to raz w życiu taka okazja a kwiat wpięła mi starsza po życzeniach więc wszystko dało się pogodzić a jedno i drugie to juz byłoby za dużo.---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Jednak wrzesień to najpiękniejszy miesiąc na ślub |
|
|
|
#906 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() samochód wybierał TŻ no i mąż jest strażakiem ochotniczym
|
|
#907 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tysia- jakaś Ty piękna
|
|
#908 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za miłe słowa
|
|
|
|
#909 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale jesteś piękną kobietką ![]() Niesforna ja tez bym z mila checia obejrzala fotki ![]() Kurcze my juz dzisiaj zaczelismy przygotowania na sali, roboty co nie miara, ale jakos nie dociera do mnie, ze to szykowanie na MOJE WESELE. Rany zostały 4, a wlasciwie 3 dni
|
|
|
#910 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() my jutro jedziemy na sale ustawic stoliki i potanczyc pierwszy taniec ![]() odebrałam dzisiaj suknie i jestem zadowolona i nawet bolerko tak źle nie wygląda ehh ja tez nie moge uwierzyc ze to juz, tyle było czekania, a teraz 3 dni tylko
|
|
|
#911 |
|
Raczkowanie
|
Panny Młode ślubujące 24 września właśnie sprawdzałam pogodę i ma być słoneczko i bezchmurne niebo więc też będziecie miały super pogodę!!!
![]() ![]()
|
|
|
|
#912 |
|
Raczkowanie
|
Przepieknie wyglądałaś-śliczna babeczka Ciebie!
|
|
|
|
#913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
słoneczko będzie wam świeciło
|
|
|
|
|
#914 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczny a Wy miałyście jakieś wpadki na swoim ślubie? Bo ja np powiedziałam podczas przysiegi :Biorę sobie Ciebie" zamiast "Biorę Ciebie" ale nie będę się tym przejmowac mało osób zauważyło
, podczas rzucania bukietem rozpadł mi się bo za mocno rzuciłam
|
|
|
|
#915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#916 |
|
Rozeznanie
|
no jeszcze 2 dni
powiem że już chce ślubu, bo zaczynam się nie denerwować samym faktem ale na zachowanie rodziców i ich pomysły . Kurde chwilami jak dzieci, szum o wszystko, a jak przychodzi co do czego to okazuje się że nic nie załatwili. Bo niestety nie wszystko da się przeskoczyć i czasami trzeba się pogodzić z tym że jeden czy drugi bierze wygórowane ceny za usługi. Ale duzo by opowiadać. Mam nadzieje ze w ten dzien będzie wszystko ok i nie bedzie żadnych spięć, bo już nie mam siły się sprzeczać i kłócić .Jutro idę zrobić pazurki, taki spontan bo oczywiscie mama mówila ze niby mi zrobi, ale teraz już chyba zapomniała co obiecała. Może i dobrze chociaż raz bede miała porządnie zrobione wkońcu to mój dzień![]() która z Was ma jeszcze teraz ślubik? Tanitkę tylko pamiętam... najważniejsze że pogoda będzie
miłość przyjaźń zaufanie ... kocham Edytowane przez dorka24 Czas edycji: 2011-09-21 o 22:04 |
|
|
|
#917 |
|
Przyczajenie
|
a ja wyglądalam tak
|
|
|
|
#918 |
|
Rozeznanie
|
Dorka czuje sie wywolana wiec sie odzywam... chyba poraz ostatni jako panienka
U mnie narazie stresu zero, bo mamy mase roboty, mam wrazenie ze jeszcze duzo rzeczy niezrobionych. A z pozytywnych to wlasnie wrocilam z paznokci i depilacji, wloski tez juz zrobione. Kurde pogoda u mnie kaprysna, 3majcie kciuki chociaz o to slonce. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA za 2 dni bede zonką!!!
|
|
#919 |
|
Raczkowanie
|
Ładnie Jadziunia
Nie było ci za goraco w tym bolerku?Ja może jutro zdobędę jakies zdjęcia. A jak wasze buty się sprawdziły? Ja miałam taneczne i byłam z nich bardzo zadowolona .Do samego końca się w nich bawiłam,a jak na śniadanie ubrałam inne,to po godzinie je musiałam ściągnąć i założyłam właśnie ślubne.Nie pasowały wogóle do mojej sukienki,ale za to moje stopy poczuły się lepiej![]() Tanitka słoneczko na pewno będzie dla was świeciło.Wszystkie wrześnióweczki do tej pory miały piękna pogode i wy także bedziecie miały
|
|
|
|
#920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój dzień 10.09.2011 Edytowane przez Izaleszno Czas edycji: 2011-09-23 o 10:29 |
|
|
|
|
#921 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Moje buty również super chyba nigdy nie miałam wygodniejszych na poprawiny wlożyłam na wyższym obcasie i też świetnie się bawiłam ogólnie było super ![]() Mój mąż na poprawinach takiej głupawki dostał że sama się dziwiłam że on tak umie tańczyć ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]() Cała msza przebiegła spokojnie ale mąz taki był zestresowany co chwilę pytał co ma teraz robić co odpowiadać no i pomylił się na przysiędzę
|
||
|
|
|
#922 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny Wy też tak miałyście że ze swojego ślubu mało pamiętacie?tzn ja pamiętam bardziej sobote rano niz potem
i wydaje mi się że to było z pół roku temu i strasznie mi smutno że to juz po Wiem wiem że teraz trzeba się cieszyć małżeństwem ale to był taki piękny dzień i można tylko wspomnieniami wracać
|
|
|
|
#923 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ja też żałuję że już wszystko się skonczyło teraz można tylko wspominać. Kiedy odbieracie zdjęcia i płytę bo my za 3 tygodnie. |
|
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pamiętałam wiele i też żałowałam ze się skończyło
![]() Najchętniej przeżyła bym to jeszcze raz, włącznie z przygotowaniami ![]() Wpadek nie było, podczas przysięgi sie troche zapowietrzyłam, ale ponoć nie było słychać ![]() Teraz zostaje DVD które oglądałam juz wiele razy i ciągle bym oglądała, ale mąż juz się dziwnie patrzy na mnie W rocznicę wspominaliśmy sobie wszystko zstanawiając sie co robilismy o danej godzinie rok temu ![]() A znajomi do dzisiejszego dnia stawiają nasze wesele na pierwszej pozycji w rankingu jak ostatnio było wesele kumpla, to wszystko porównywali do naszego To miłe, tym bardziej że większość rzeczy sama organizowałam, bo mąż miał podejście: "jeszcze mamy czas"- jak chyba większość przyszłych Panów Młodych Własciwie tylko wybierał z opcji przygotowanych przeze mnie, a i tak czesto było: "Kochanie zrób jak uważasz" nie powiem, czasem mnie to denerwowało, jednak ogólnie rzecz biorąc to było to dobre, bo przynajmniej wszystko miałam tak jak chciałam ![]() I co tu dużo mówić, na pewno to był najpiękniejszy dzień w moim życiu
|
#925 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak tak sobie usiąde i zaczynam wspominać,to mnie ciarki przechodzą.Teraz co raz więcej sobie przypominam i sama do siebie się uśmiecham.Szybko się skończył ten piekny dzień,ale jakie zostały wspomnienia![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
zdjecia i plytkę zobaczę dopiero w listopadzie jak polecimy do Polski.Moze zdjecia fotograf mi przyśle wczesniej na plytce.Dobrze,że fotograf pojechał dopiero po oczepinach,bo przynajmniej napstrykał nam sporo zdjęc,a jest ich około 500 i jescze nie wiem ile z pleneru. Wszyscy się tak świetnie bawili,że prawie nikt nie robił zdjęc.
|
||
|
|
|
#926 |
|
Raczkowanie
|
Moje marzenia o przepięknym ślubie i niezapomnianym weselu uznaje za spełnione
Jestem już szczęśliwą mężatką. Można powiedzieć, że nasze wesele było 4-dniowe Do dzisiaj bolą mnie nogi od tańcowania Kilka zdjęć do obejrzenia - kto zdąży zobaczyć to ma szczęście
|
|
|
|
#927 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widać wszystkie nasze śluby, mimo tego całego stresu i zamieszania, były bajowe... I - tak powinno być!
|
|
#928 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szprotka czytałam Twoją relacje z zapartym tchem - rewelacja A ta eskorta godna pozazdroszczenia. Dziewczyny już teraz oficjalnie można stwierdzić, że wrzesień jest najpiękniejszym miesiącem na ślub. Pogoda 100 razy ładniejsza niż w lipcu i sierpniu. My w środę mieliśmy sesję plenerową - było gorąco i słonecznie Aż nas podkusiło i pluskaliśmy się w jeziorku. Woda cieplutka, suknia nie ucierpiała, śmiechu było pełno - mam nadzieje, że zdjęcia wyjdą rewelacyjnie
|
|
|
|
|
#929 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Piękne z was małżestwo![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
Wszystkie miałyśmy piękną pogode.My także mieliśmy w plenerze video i foto w wodzie i już się nie mogę doczekać kiedy to wszystko zobaczę.Fotograf pokazał nam dwa zdjęcia i już teraz wiem,że zdjęcia będą bajeczne ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Już jutro wychodzą za mąż ostatnie wrześnióweczki ![]() Niech ten dzień będzie najpiękniejszym dniem w waszym życiu i niech Wasza miłość jak wino nabiera z każdym dniem mocy i słodyczy Życzę szczęścia i radości na Waszej Nowej wspolnej drodze życia!
|
||
|
|
|
#930 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i Pan Młody-niezłe ciacho ;p
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

Widać,że jesteście bardzo szczęśliwi.Suknia cudowna i ślicznie niej wyglądałaś.Twoj mąż jest strażakiem?Bo mój udzielal się ochotniczo

. Kurde chwilami jak dzieci, szum o wszystko, a jak przychodzi co do czego to okazuje się że nic nie załatwili. Bo niestety nie wszystko da się przeskoczyć i czasami trzeba się pogodzić z tym że jeden czy drugi bierze wygórowane ceny za usługi. Ale duzo by opowiadać. Mam nadzieje ze w ten dzien będzie wszystko ok i nie bedzie żadnych spięć, bo już nie mam siły się sprzeczać i kłócić
.
zdjecia i plytkę zobaczę dopiero w listopadzie jak polecimy do Polski.Moze zdjecia fotograf mi przyśle wczesniej na plytce.Dobrze,że fotograf pojechał dopiero po oczepinach,bo przynajmniej napstrykał nam sporo zdjęc,a jest ich około 500