![]() |
#901 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Cytat:
![]() ach zyczę ci takich dzieci , chociaż w przedszkolach już takie bardziej wiedzące o co chodzi a ja nawet mam dobrą pamięć , ale jak cos to sobie w komórce zapisuje ważne spotkania bo tak pewnie bym zapomniała ![]() oj skarbie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- dziewczyny czy wy też tak macie że przy @ cięzko się wam załatwić, bo ja mam takie zaparcia że az mnie brzuch boli , nie mogę się załatwić, wiem że jak używa się tamponów to trzeba wyjąć ale ja zawsze wyjmuje i cały czas mam problem a już napewno przez pierwsze trzy dni , zastanawiam się czy to normalne i w sumie to nie wiem czy zawsze tak miałam czy po ciązy mi się tak jakoś odmieniło ???
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Wtajemniczenie
|
Żabcia - do ilu kg chcesz dobić? Widzę że jesteś wytrwała
![]() Kasia - trzymam kciuki za sprawę! Ja mam problemy przez pierwszy dzień-dwa. Mam wzdęty brzuch, boli, nigdy nie wiem czy to przez okres czy przez zaparcia. Mnie pomaga ze dwa kubki kawy z mlekiem na czczo wypitej ![]()
#903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez polecam tatralandie ![]() i ogolnie liptowski mikulasz super i te jaskinie ![]() jedziemy 10 sierpnia nad morze do rewala ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
no to tak robie przeciez
![]() ola ma moja miara 64 cm a na 68 niektore sa za male ![]() glupia rozmiarowka ![]() jutro mamy szczepionki wiec ja zwaza i zmierza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Wtajemniczenie
|
To może Olę sobie odrysuj na papierze i włala - szablon do ubranek gotowy
![]() Też dla chrześnicy parę razy kupiłam wg metki i było za małe - na szczęście wszystko udało mi się wymienić na większe bez problemów.
#907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia jutro na rozmowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() A tak serio - czasami kupuję małej ubranka tutaj i mam problem nie tylko "na długość" ale też "na szerokość" - z niemowlakami nie ma jeszcze problemu ale ze starszymi dziećmi już tak - ubranka są szersze niż w Polsce (z tymi dla dorosłych jest to samo ![]()
#910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma prawo byc pucowate zobaczymy jak wazy moja ola sama jestem ciekawa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z serii ... no i byl sobie taras ... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Wtajemniczenie
|
Aguś - ja kupuję kupuję ubranka dla 2,5 latki
![]() Dalej w przychodniach mają takie metalowe wagi na których kładą maluchy? Takie z taką "misą" - kurcze nie wiem jak to wytłumaczyć, mnie się to z łopatką zawsze kojarzyło ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
![]() Chcecie położyć nowy taras? Czy zostawicie miejsce na trawkę? Widzę że u Was piękne słońce... zazdroszczę.
![]() |
#914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie tam bedzie tylko trawa ![]() ![]() Ojjj tak u nas upaly straszne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Wtajemniczenie
|
Ja pamiętam takie z przesuwanymi metalowymi bloczkami
![]() Żabcia u mnie już sierpień, więc mogę Ci ekstra 30 dni dorzucić. Uciekam spać, strasznie mnie wzięło - dobranoc wszystkim!
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2011-08-01 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#917 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co tam będzie ? Cytat:
wiem o co chodzi ile ja miałam objawów ło...matko.... a jak chciałam zajść w ciążę... szok , raz to myślałam że na prawdę jestem , miałam wszystkie objawy włącznie z brakiem miesiączki i co ciąża była ale urojona , he stare czasy , ale wiem co czujesz bo teraz niby dostałam @ w terminie co do dnia , ale jak mi któraś osoba z kolei powiedziała że przytyłam do tego ciągłe zachcianki jak nie na wino to cista prawie piekę codziennie , mdłości jakieś mnie dopadły ten brzuch bolący już paręnaście dni przed miesiączką, do tego jeszcze sikałam jak oszalała co chwila w łazience ciągle mogłabym tylko spać i non stop zmęczona , bóle głowy ło,,,,,,,, wszystko a tu bach nie ma ciąży jak dobrze że nie ma , no nie linczujcie bo ja już dziecko mam i będę wyrodna matka ale mam dosyć tego , i chyba każda to powie po cichu bo głośno to nie za bardzo bo tzn" matki Polki " nas zlinczują a ja wszystko gdzieś i mówię GŁOŚNO ... hehehehe trzymaj się mała , będzie dobrze , ach może to bebe będzie trzymam mocno kciuki aguś wiem o czym mówisz bo Dominik rozmiar buta ma .... hyyy nie wiem jedne ma 22 i są ok, drugie 20 i sa ok trzecie 19 i są ok.... o o co chodzi ? a jeszcze jedne ma 23 i sa za małe ot taki psikus, ja na oko kupuje ale jak mam wątpliwości to kupuje większe bo to się podwinie .... ciekawe jak tam madzia ? robi dzidzi chyba tak
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2011-08-01 o 21:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
dawaj
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no madzia pewnie tam szaleje ![]() Dzisiaj bylismy u lekarza bo przyszly wyniki i tak .. Mezulek dalej ma problemy z tych cholernym cholesterolem .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jesli chodzi o mnie to zapytala czy bola mnie rece czy nie puchna itp ... a ja nie mam zadnych objawow i wkoncu ona zglupiala . ![]() ![]() A tak wogole to zatrzasnelam dzisiaj kluczyki w aucie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
Iwka czasami dalej są te wagi z ciężarkami
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
iwka u mnie maja taka wage w przychodni, z misa i oprzesuwanym odwaznikiem
![]() kasiaher ja nie mialam zaparc przed @. tylko lekkie rozwolnienie w trakcie od skurczy macicy. musisz [pic wiecej plynow przed @ i moze nie jedz wtedy duzo macznych rzeczy a surowe warzywa i owoce ![]() wiecie co - mylam podloge 3 dni temu. wczoraj zuzka po raczkowaniu miala czarne kolana w rajstopach ![]() ![]() aaaaaaaaaa i mam pozytyw dla plytkiego brodzika - zuzxka myje sobie sama w nim rece ![]() ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-08-02 o 05:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zadomowienie
|
czeeeeeść
Zabciu to trzymam kciuki za męża ![]() ![]() Iwka u mnie w przychodni też mają taką wagę, ale nie wiem czy służy jako element dekoracyjny czy rzeczywiście do ważenia bobasów ![]() Kliwia zdolniacha z tej Waszej Zuzinki ![]() byłam wczoraj z babcią u lekarza, babka dla mnie niewydarzona totalnie jako lekarz, babcia dostała skierowania na badania do laboratorium żeby zrobić i wynik podać pielęgniarkom żeby włożyły do karty ![]() po co się pytam skoro nie ma żadnej wizyty kontrolnej ![]()
#922 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciaż ja na Twoim miejscu też rozglądałabym się za inna pracą, jeśli jesteś pewna, że nie przedłużą Ci umowy. Jak będziesz miała wyjście awaryjne, to ciąża nie będzie wtedy ostatnią deska ratunku i nie będziesz żyła w stresie cały czas, bo to naprawdę zajściu w ciążę nie służy. Według mnie ty jesteś dodatkowo obciążona psychicznie, bo tu nie chodzi tylko o dzidziusia, ale o to, ze jak zajdziesz w ciążę, to problem z praca się rozwiąże i dlatego masz takie wielkie parcie na szkło, które po prostu nie pomaga. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2011-08-02 o 07:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |||
Zakorzenienie
|
No właśnie
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie dość, że woda mi się cały czas sączy z tej ranki to jeszcze mam sine pół stopy... przecież ona mogła mi kość złamać ![]() No i nie mogę chodzić w butach ![]() Cytat:
![]() Też zapisuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Niestety jednak dziewczyny mają rację, że masz parcie na bobasa nie tylko ze względu instynktu ale też tej nieszczęsnej pracy... Rozumiem Twoje zdenerwowanie... Nie mniej jednak powinnaś rozważyć jakąś dodatkowa opcję, deskę ratunku, gdyby jednak dzidziuś nie chciał tak szybko się pojawić na świecie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
No pięknie miałam odpisane jeszcze kilku osobom, skopiowałam, bo wiadomość przeładowana była, a między czasie skopiowałam coś innego...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Wtajemniczenie
|
Cześć laseczki!
A mąż mi mówił że dziś bedzie ładnie a tu nadal brzydko, brrr... Żabcia oby mąż wytrwał bez papierosów! ![]() Gucia zaraz lece nadrobić k. ![]() Ana uuu wiem jak to boli bo raz na sylwestra mi babka szpilę w stope wbiła i miałam zabawę z głowy, oby się szybko zagoiło! Rossi jak jeszcze mieszkałam u rodziców to tez co roku przechodziła obok nas pielgrzymka, robili w naszej wiosce postój na msze, siku i grochówke ![]() U mnie z nowości to byłam na zakupach, kupiłam sobie balerinki,czarny żakiet i zieloną bluzkę, wprawdzie żakiet nie był po przecenie ale bardzo mi się spodobał ![]()
#930 | |
Zakorzenienie
|
Z tego co mi wpadło w oko po raz drugi...
![]() ![]() Cytat:
![]() Oprócz tej ranki, z której sączy się woda... mam jeszcze pół stopy sinej.... i nie mogę chodzić w butach ![]() Żabcia dbajcie o siebie! ![]() ![]() No i przede wszystkim zamiast śmietany 18% to 12%, a najlepiej jogurt naturalny ![]() Rosi to kawałek drogi przed pielgrzymami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.