Żonki 2009 cz.XXIX - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-01, 19:34   #901
kasiaher
Wtajemniczenie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Kasiu to za jutro a dla Dominiczka brawa i mam nadzieję, że we wrześniu będę miała samych tak dzielnych przedszkolaków jak Dominik

Guciu idę jutro i gdybam póki co: obciąć się czy zapuszczać
lecę do K. czytać

Rosi agentko dlatego ja już od jakiegoś czasu, żeby uniknąć takich niespodzianek noszę w swojej torebce pamięć przenośną czyli żółte karteczki do przyklejania i długopis

Ja jutro do Was dołączę
nie wiem jak Wy dziewczynki, ale ja podczas @ mam dziką fazę na sprzątanie
dzzięki
ach zyczę ci takich dzieci , chociaż w przedszkolach już takie bardziej wiedzące o co chodzi

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
a ja nawet mam dobrą pamięć , ale jak cos to sobie w komórce zapisuje ważne spotkania bo tak pewnie bym zapomniała

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
jak tam na nowym mieszkanku?

trzymam kciuki

dziekuje kochana

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
fakt-nakręcam się

odezwę się do Was jak już urodzę...

pa
oj skarbie chodziło pewnie o to żeby się upewnić to zrób betę , ale nie wkręcaj sobie zaraz ciąży , hehehe tez tak miałam i jak się zastanowić to całkiem bardzo całkiem nie dawno , zwariować można dosłownie i nawet teraz mam @ i coś mi tu nie gra ale nie wkręcam sobie bo zwariuje ,, a ja nie chce dzieci więc tym bardziej się doszukuje jakiś dolegliwości , nawet wczoraj mówię do tż że chyba zaciążyłam ( a się nie zabezpieczamy) wiec tym bardziej jestem przerażona ale ok wszystko pod kontrolą

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

dziewczyny czy wy też tak macie że przy @ cięzko się wam załatwić, bo ja mam takie zaparcia że az mnie brzuch boli , nie mogę się załatwić, wiem że jak używa się tamponów to trzeba wyjąć ale ja zawsze wyjmuje i cały czas mam problem a już napewno przez pierwsze trzy dni , zastanawiam się czy to normalne i w sumie to nie wiem czy zawsze tak miałam czy po ciązy mi się tak jakoś odmieniło ???
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 19:43   #902
iwka28
Wtajemniczenie

Żabcia - do ilu kg chcesz dobić? Widzę że jesteś wytrwała i naprawdę nieźle Ci idzie!

Kasia - trzymam kciuki za sprawę! Ja mam problemy przez pierwszy dzień-dwa. Mam wzdęty brzuch, boli, nigdy nie wiem czy to przez okres czy przez zaparcia. Mnie pomaga ze dwa kubki kawy z mlekiem na czczo wypitej I po problemie. Może spróbuj? I może pomyśl o jakiejś metodzie anty, spokojniejsza będziesz, choćby NPR.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 19:50   #903
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
India - ja bym dała wersję nr 1 - denerwował by mnie ten stopień już na piętrze w innym kolorze niż reszta podłogi. W całym domu mam taką samą podłogę, bardzo lubię mieć jedną powierzchnię bez jej "dzielenia". Ale jak Ci dziewczyny pisały - to Tobie ma się podobać

Kasia - niedługo wrócisz do pracy, wyjdziesz do ludzi, plan dnia Ci się zmieni i będzie lepiej. Zobaczysz. Na razie zrób sobie coś miłego tylko dla siebie? Wieczór piękności z kąpielą, małe zakupy, cokolwiek lubisz i jest odskocznią od codzienności.

No to się będzie działo................... ...........

Z dziecięcymi rozmiarówkami jest tak samo jak z tymi dla dorosły - trzeba mierzyć.

A u mnie dziś patriotyczny obiad - ziemniaczki, surówka z kiszonej kapusty i MIELONE!!!!!!!!!!
no tak, ale przecxiez nie bede mierzyc 3,5 miesiecznemu dziecku w sklepie spiochow

ja tez polecam tatralandie rewelacyjne miejsce
i ogolnie liptowski mikulasz super i te jaskinie

jedziemy 10 sierpnia nad morze do rewala udalo mi sie zarezerwowac pokoj z niezaleznym wejsciem na parterze z wyjsciem na ogrod z lazienka w pokoju
Stary 2011-08-01, 19:55   #904
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
no tak, ale przecxiez nie bede mierzyc 3,5 miesiecznemu dziecku w sklepie spiochow

ja tez polecam tatralandie rewelacyjne miejsce
i ogolnie liptowski mikulasz super i te jaskinie

jedziemy 10 sierpnia nad morze do rewala udalo mi sie zarezerwowac pokoj z niezaleznym wejsciem na parterze z wyjsciem na ogrod z lazienka w pokoju
Aguś - wzrokowo albo cm

Stary 2011-08-01, 20:10   #905
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Aguś - wzrokowo albo cm
no to tak robie przeciez

ola ma moja miara 64 cm
a na 68 niektore sa za male
glupia rozmiarowka

jutro mamy szczepionki wiec ja zwaza i zmierza
Stary 2011-08-01, 20:19   #906
iwka28
Wtajemniczenie

To może Olę sobie odrysuj na papierze i włala - szablon do ubranek gotowy
Też dla chrześnicy parę razy kupiłam wg metki i było za małe - na szczęście wszystko udało mi się wymienić na większe bez problemów.

Stary 2011-08-01, 20:24   #907
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
To może Olę sobie odrysuj na papierze i włala - szablon do ubranek gotowy
Też dla chrześnicy parę razy kupiłam wg metki i było za małe - na szczęście wszystko udało mi się wymienić na większe bez problemów.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-01, 20:32   #908
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
dziewczyny czy wy też tak macie że przy @ cięzko się wam załatwić, bo ja mam takie zaparcia że az mnie brzuch boli , nie mogę się załatwić, wiem że jak używa się tamponów to trzeba wyjąć ale ja zawsze wyjmuje i cały czas mam problem a już napewno przez pierwsze trzy dni , zastanawiam się czy to normalne i w sumie to nie wiem czy zawsze tak miałam czy po ciązy mi się tak jakoś odmieniło ???
ja czasem mam zaparcie a czasem wrecz odwrotnie nie wiem od czego to zalezy...

Powodzenia jutro na rozmowie
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 20:49   #909
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
no co można by to sprzedawać pod hasłem: Już zawsze dobierzesz właściwy rozmiar

A tak serio - czasami kupuję małej ubranka tutaj i mam problem nie tylko "na długość" ale też "na szerokość" - z niemowlakami nie ma jeszcze problemu ale ze starszymi dziećmi już tak - ubranka są szersze niż w Polsce (z tymi dla dorosłych jest to samo). Ale jak się popatrzy na to co w sklepach spożywczych jest do jedzenia a potem na te maluchy to niestety ale sporo ich ma nadwagę.

Stary 2011-08-01, 20:53   #910
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
no co można by to sprzedawać pod hasłem: Już zawsze dobierzesz właściwy rozmiar

A tak serio - czasami kupuję małej ubranka tutaj i mam problem nie tylko "na długość" ale też "na szerokość" - z niemowlakami nie ma jeszcze problemu ale ze starszymi dziećmi już tak - ubranka są szersze niż w Polsce (z tymi dla dorosłych jest to samo). Ale jak się popatrzy na to co w sklepach spożywczych jest do jedzenia a potem na te maluchy to niestety ale sporo ich ma nadwagę.
w wieku niemowlecym nie ma sie nadwagi, a juz na pewno nie 3-4 miesieczne dziecko:P
ma prawo byc pucowate
zobaczymy jak wazy moja ola
sama jestem ciekawa
Stary 2011-08-01, 21:02   #911
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
jak sie chcecie pozbyc to wyslijcie go do mnie kurierem marzy mi sie taki
kurcze za pozno

Cytat:
Żabcia - do ilu kg chcesz dobić? Widzę że jesteś wytrwała i naprawdę nieźle Ci idzie!
do zrzucenia mam jeszcze 20kg .. ale chyba nie uda mi sie tego zrzucic juz bo pod koniec miesiaca zaczynamy starania

Cytat:
super

z serii ... no i byl sobie taras ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN7002.jpg (204,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN7005.jpg (234,9 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN7006.jpg (299,5 KB, 31 załadowań)

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-01, 21:04   #912
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Kasiaher dziękuję ,że mnie rozumiesz. Umowa o pracę mi się kończy w grudniu i chciałabym jak najszybciej zajść , bądź leczyć jeśli jest coś nie tak stąd ten stres, a nie chce zostać na lodzie jak kiedyś bez środków do życia.

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 21:08   #913
iwka28
Wtajemniczenie

Aguś - ja kupuję kupuję ubranka dla 2,5 latki

Dalej w przychodniach mają takie metalowe wagi na których kładą maluchy? Takie z taką "misą" - kurcze nie wiem jak to wytłumaczyć, mnie się to z łopatką zawsze kojarzyło Pamiętam taką z wizyt jak chodziłam do pediatry.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
kurcze za pozno

do zrzucenia mam jeszcze 20kg .. ale chyba nie uda mi sie tego zrzucic juz bo pod koniec miesiaca zaczynamy starania

super

Wow 20 kg raczej nie dasz rady do końca miesiąca (nie żebym w Ciebie nie wierzyła bo 12 to piękny wynik) Trzymam kciuki za staranka!

Chcecie położyć nowy taras? Czy zostawicie miejsce na trawkę? Widzę że u Was piękne słońce... zazdroszczę.

Stary 2011-08-01, 21:11   #914
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Aguś - ja kupuję kupuję ubranka dla 2,5 latki

Dalej w przychodniach mają takie metalowe wagi na których kładą maluchy? Takie z taką "misą" - kurcze nie wiem jak to wytłumaczyć, mnie się to z łopatką zawsze kojarzyło Pamiętam taką z wizyt jak chodziłam do pediatry.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Wow 20 kg raczej nie dasz rady do końca miesiąca (nie żebym w Ciebie nie wierzyła bo 12 to piękny wynik) Trzymam kciuki za staranka!

Chcecie położyć nowy taras? Czy zostawicie miejsce na trawkę? Widzę że u Was piękne słońce... zazdroszczę.
to znaczy maja typowe dla niemowąt elektroniczne
Stary 2011-08-01, 21:14   #915
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiaher dziękuję ,że mnie rozumiesz. Umowa o pracę mi się kończy w grudniu i chciałabym jak najszybciej zajść , bądź leczyć jeśli jest coś nie tak stąd ten stres, a nie chce zostać na lodzie jak kiedyś bez środków do życia.
W takim razie zycze szybkiego zaciezania .. ale nie musisz od razu taki fochow szczelac

Cytat:
post napisano o 22:05 ----------

Hehe no musialabym w dzien kg zrzucic a to raczej nie mozliwe Dziekuje

Nie tam bedzie tylko trawa bo wogole tej czesci tarasu nie uzywalismy

Ojjj tak u nas upaly straszne

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-08-01, 21:18   #916
iwka28
Wtajemniczenie

Ja pamiętam takie z przesuwanymi metalowymi bloczkami Ale to z bardzo dawna.

Żabcia u mnie już sierpień, więc mogę Ci ekstra 30 dni dorzucić.

Uciekam spać, strasznie mnie wzięło - dobranoc wszystkim!

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2011-08-01 o 21:20
Stary 2011-08-01, 21:46   #917
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
kurcze za pozno

super

yyy ale o co chodzi ????
co tam będzie ?

Cytat:
ech tam pewnie że rozumiem , pamiętam jak fiksowałam jak testy robiłam a jak juz odpuściłam to tu bach.... i jest Dominik hehehe
wiem o co chodzi ile ja miałam objawów ło...matko.... a jak chciałam zajść w ciążę... szok , raz to myślałam że na prawdę jestem , miałam wszystkie objawy włącznie z brakiem miesiączki i co ciąża była ale urojona , he stare czasy , ale wiem co czujesz bo teraz niby dostałam @ w terminie co do dnia , ale jak mi któraś osoba z kolei powiedziała że przytyłam do tego ciągłe zachcianki jak nie na wino to cista prawie piekę codziennie , mdłości jakieś mnie dopadły ten brzuch bolący już paręnaście dni przed miesiączką, do tego jeszcze sikałam jak oszalała co chwila w łazience ciągle mogłabym tylko spać i non stop zmęczona , bóle głowy ło,,,,,,,, wszystko a tu bach nie ma ciąży
jak dobrze że nie ma , no nie linczujcie bo ja już dziecko mam i będę wyrodna matka ale mam dosyć tego , i chyba każda to powie po cichu bo głośno to nie za bardzo bo tzn" matki Polki " nas zlinczują a ja wszystko gdzieś i mówię GŁOŚNO ... hehehehe

trzymaj się mała , będzie dobrze , ach może to bebe będzie trzymam mocno kciuki

aguś wiem o czym mówisz bo Dominik rozmiar buta ma .... hyyy nie wiem jedne ma 22 i są ok, drugie 20 i sa ok trzecie 19 i są ok.... o o co chodzi ? a jeszcze jedne ma 23 i sa za małe ot taki psikus, ja na oko kupuje ale jak mam wątpliwości to kupuje większe bo to się podwinie ....

ciekawe jak tam madzia ? robi dzidzi chyba tak

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2011-08-01 o 21:47
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 05:10   #918
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Żabcia u mnie już sierpień, więc mogę Ci ekstra 30 dni dorzucić.

!
dawaj

Cytat:
yyy ale o co chodzi ????
co tam będzie ?

ciekawe jak tam madzia ? robi dzidzi chyba tak
Nie wiem czy pamietasz .. ale u nas byly tak jak by 3 tarasy polaczone razem na roznej wysokosci .. no i ten na samym dole nie byl wogole uzywany takze stwierdzilismy ze posadzimy tam ladna trawke kwiaty itp

no madzia pewnie tam szaleje

Dzisiaj bylismy u lekarza bo przyszly wyniki i tak .. Mezulek dalej ma problemy z tych cholernym cholesterolem .. lekarka mu powiedziala ze albo dieta branie tabletek i rzucanie papierosow albo moze byc zle ... i jeszcze na koniec mu szczelila tekst " planujecie miec dzieci to fajne gdyby pan pozyl troche dluzej ... " chyba nie przemyslala tego co powiedziala .. no ale pogadalam z nim od serca i mowie mu ze chcemy miec dzieci mamy dom i wogole a jak on nie bedzie dbal o swoje zdrowie to moze skonczyc sie zawalem i mnie zostawi z tym wszystkim no i podzialalo bo dzisiaj Mezul rzucil palenie takze pierwszy dzien bez papierosow zobaczymy jak mu pojdzie

A jesli chodzi o mnie to zapytala czy bola mnie rece czy nie puchna itp ... a ja nie mam zadnych objawow i wkoncu ona zglupiala ... dala mi skierowanie do specjalisty ale nie wie do konca czy przyjmuje moje ubezpieczenie wiec skonczylo sie tak ... " jak przyjmuje niech pani idzie .. a jak nie to zrobi sie za 6 miesiecy i tez bedzie " masakra jakas ..

A tak wogole to zatrzasnelam dzisiaj kluczyki w aucie na parkingu pod spozywczakiem i moj kochany mezczyzna meczyl sie 2.5 godziny ale .. bo dlugich i ciezkich sie udalo moja kochana zlota raczka

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-08-02, 05:41   #919
bzyczka1
Zakorzenienie

Iwka czasami dalej są te wagi z ciężarkami u nas w przychodni w gabinecie jest elektroniczna, ale na korytarzu jest właśnie taka. W szpitalu na IP też jest taka z ciężarkami, ale na położnictwie elektroniczna Chyba powoli wymieniają

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-02, 05:51   #920
kliwia
Zakorzenienie

iwka u mnie maja taka wage w przychodni, z misa i oprzesuwanym odwaznikiem
kasiaher ja nie mialam zaparc przed @. tylko lekkie rozwolnienie w trakcie od skurczy macicy.
musisz [pic wiecej plynow przed @ i moze nie jedz wtedy duzo macznych rzeczy a surowe warzywa i owoce

wiecie co - mylam podloge 3 dni temu. wczoraj zuzka po raczkowaniu miala czarne kolana w rajstopach a codziennie to mi sie nie chce myc ale chyba nie bedzie wyjscia cos czuje

aaaaaaaaaa i mam pozytyw dla plytkiego brodzika - zuzxka myje sobie sama w nim rece a wczoraj prawie cala sie wgramolila do niego

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-08-02 o 05:54
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 06:39   #921
aniaaa84
Zadomowienie

czeeeeeść

Zabciu to trzymam kciuki za męża mój średnio co trzy miesiące rzuca, aktualnie znowu pali bo mówi, że remont go stresuje

Iwka u mnie w przychodni też mają taką wagę, ale nie wiem czy służy jako element dekoracyjny czy rzeczywiście do ważenia bobasów

Kliwia zdolniacha z tej Waszej Zuzinki

byłam wczoraj z babcią u lekarza, babka dla mnie niewydarzona totalnie jako lekarz, babcia dostała skierowania na badania do laboratorium żeby zrobić i wynik podać pielęgniarkom żeby włożyły do karty
po co się pytam
skoro nie ma żadnej wizyty kontrolnej polska służba zdrowia
Stary 2011-08-02, 06:51   #922
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Emilia- musisz się zdystansować i przestać stresować. Taki napięty harmonogram, jaki sobie założyłaś powoduje, ze jesteś za bardzo zdenerwowana. Zdrowo się odżywiajcie, kochajcie regularnie kilka razy w tygodniu, bierz kwas foliowy i na pewno się uda.
Chciaż ja na Twoim miejscu też rozglądałabym się za inna pracą, jeśli jesteś pewna, że nie przedłużą Ci umowy. Jak będziesz miała wyjście awaryjne, to ciąża nie będzie wtedy ostatnią deska ratunku i nie będziesz żyła w stresie cały czas, bo to naprawdę zajściu w ciążę nie służy. Według mnie ty jesteś dodatkowo obciążona psychicznie, bo tu nie chodzi tylko o dzidziusia, ale o to, ze jak zajdziesz w ciążę, to problem z praca się rozwiąże i dlatego masz takie wielkie parcie na szkło, które po prostu nie pomaga.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2011-08-02 o 07:44
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 08:40   #923
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 08:55   #924
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
No właśnie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Oj tak Teraz gram w sims3, ale sims2 też mam ze wszystkimi dodatkami. Do trójki tez mam wszystkie jak na razie, aktualnie mam "pokolenia".
Przyznaję się bez bicia, że mnie też nachodzi chrapka na simsy, ale wtedy to godziny lecą jak minuty wolę się nie wciągać, bo potem jestem na siebie wkurzona

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

uuu wspólczuje, tez kiedys doznałam takiego urazu...
Nie dość, że woda mi się cały czas sączy z tej ranki to jeszcze mam sine pół stopy... przecież ona mogła mi kość złamać
No i nie mogę chodzić w butach

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
co do pamięci przenośnej to niestety starość nie radość młodość nie wieczność jak mi braknie kartek to czuję się jak bez ręki

Też zapisuję i uczę tego tżta, albo mu zapisuję listę zadań, bo potem się okazuje, że poszło w niepamięć

Cytat:
Emilko kciuki ogromniaste, abyś miała w brzuszku fasoleczkę
Niestety jednak dziewczyny mają rację, że masz parcie na bobasa nie tylko ze względu instynktu ale też tej nieszczęsnej pracy... Rozumiem Twoje zdenerwowanie...
Nie mniej jednak powinnaś rozważyć jakąś dodatkowa opcję, deskę ratunku, gdyby jednak dzidziuś nie chciał tak szybko się pojawić na świecie.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 08:56   #925
baja_86
Zakorzenienie

Dzień dobry
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 08:59   #926
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-08-02, 09:03   #927
Ana***
Zakorzenienie

No pięknie miałam odpisane jeszcze kilku osobom, skopiowałam, bo wiadomość przeładowana była, a między czasie skopiowałam coś innego... bosko...!
Stary 2011-08-02, 09:04   #928
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-08-02, 09:07   #929
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć laseczki!
A mąż mi mówił że dziś bedzie ładnie a tu nadal brzydko, brrr...

Żabcia oby mąż wytrwał bez papierosów!

Gucia zaraz lece nadrobić k.

Ana uuu wiem jak to boli bo raz na sylwestra mi babka szpilę w stope wbiła i miałam zabawę z głowy, oby się szybko zagoiło!

Rossi jak jeszcze mieszkałam u rodziców to tez co roku przechodziła obok nas pielgrzymka, robili w naszej wiosce postój na msze, siku i grochówke

U mnie z nowości to byłam na zakupach, kupiłam sobie balerinki,czarny żakiet i zieloną bluzkę, wprawdzie żakiet nie był po przecenie ale bardzo mi się spodobał

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 09:08   #930
Ana***
Zakorzenienie

Z tego co mi wpadło w oko po raz drugi... ale i tak chyba kogoś pominęłam

Cytat:
rosi, ana, gucia mocno musicie trzymać , jutro zdam relacje , ale się nak
I jak?

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
uuu wspólczuje, tez kiedys doznałam takiego urazu...
Oprócz tej ranki, z której sączy się woda... mam jeszcze pół stopy sinej.... i nie mogę chodzić w butach

Żabcia
dbajcie o siebie! może podrzuć mężusiowi takie chrupki błonnik z płatkami zbożowymi, podobno obniża cholesterol... albo takie jogurciki, ale nie wiem czy u Was są.
No i przede wszystkim zamiast śmietany 18% to 12%, a najlepiej jogurt naturalny

Rosi
to kawałek drogi przed pielgrzymami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości