![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Cześć
![]() Najeczka, ten pierwszy pierścionek jest ![]() Justyna, już nie mogę czytać, że Cię tak boli ![]() ![]() ![]() Simply ![]() ![]() Med, może to do samego końca miała być niespodzianka? ![]() Claris ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- W ogóle nie rozumiem, dlaczego Twój mąż nie chce z nimi pogadać o tym mieszkaniu ![]() ![]() Ale jestem zła od rana, a ta pogoda mnie już po prostu w!@#$$%! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie slinic sie tylko wpadac
![]() ![]() ![]() Claris to wyglada jakby Twoi tesciowie wciaz nie mogli sie przestwic na traktowanie Was jako malzenstwo a nie tylko pare... Szkoda, ze Twoj maz nie chce z nimi pogadac bo wynajecie tego mieszkania byloby dla Was idealnym rozwiazaniem ![]() Wymylam cala lazienke i padam a tu jeszcze salon i kuchnia mi zostaly...Okna w lazience to zloooo - wszelkie paprochy i kurz wlatuja i osiadaja na wszystkim... ![]() ![]()
#903 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czemu? bo tu przecież mamy wszystko za darmo, M. nie musi dojeżdzac do roboty, bo jest na miejscu, nie musimy za nic płacić, no i w końcu "przecież się budujemy" normalnie tym zdaniem to ja już
![]() ![]() ![]() Bisiu to jeszcze nic pewnego na 100%, ale prawdopodobnie... wiesz co? ![]() net mi kuźwa muli, bo mężuś sobie gierke ściąga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
Claris to masz nieciekawie... A realnie to kiedy się zaczniecie budować? Przed ślubem nie rozmawialiście co by było gdyby itp. ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
a jeszcze chciałam napisać, że dziś byłam z teściową po zakupy żarciowe i mi oddała za benzynę 20zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do pogrubionego - ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
carmi no niby są rozmowy z architektem, coś tam, ja się na tym nie znam kompletnie, bo są jakieś problemy ze źle wytyczoną drogą i słupy wysokiego napięcia są przez to źle wkopane i nie wiadomo co będzie... M. mówi, że na jesień lejemy fundamenty, ale nie wierzę w to
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Gadał że zaraz po ślubie ruszamy, a jesteśmy tak naprawde w ciemnej dupie. Nawet ciężko jest zdecydować się na projekt, ciągle się zmienia to co dopiero ruszyć z czymś naprawde... Mieliśmy chętnego pośrednika nieruchomości, który chciał nam opchnąć moją działkę, to się z nim nie spotkaliśmy, bo żniwa
![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- to co Wam napisałam, że też przecież to jem. I mi wsadziła do torebki, a mi już się łzy cisnęły to sobie poszłam |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
Wcale Ci się nie dziwię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() właśnie dostałam prezent od TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Claris przykro mi ,że to tak wszystko wygląda.
A mąż cóż jest na swoim ma wszystko podstawione pod nos i jest mu dobrze. A może dobrym argumentem by było , że jak mieszkaliście sami to było super między Wami ? |
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]() Anioł, zazdroszczę prezentu jak diabli, do mnie do tesco, gdzie można nabyć ciągle nie po drodze ![]() A eksowi wyślę te słuchawki chyba pocztą w pon. mam dosyć tej chorej jazdy :/
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
aniołku ale my nigdy nie mieszkaliśmy sami, tyle co w zeszłe i w te wakacje teście byli na wczasach 2 tygodnie. Smiesznie tak Frugo, bo mój pies się tak nazywa, jak się urodził to już parę lat nie było tego napoju, kto by pomyślał, ze wróci
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
U mnie frugo można kupić nawet w osiedlowych sklepikach, ale jak zobaczyłam cenę, to zwątpiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Polka Ogarniaczka
|
u mnie w ck cena zaczyna się od 1,99 także nie narzekaj :P
#918 |
Zakorzenienie
|
Bisia, sęk w tym, że to nie niespodzianka, bo od maja chce ze mną w góry jechać
![]() ![]() Claris ![]() Simply, aj lowe ju! ![]()
#919 | |
Zakorzenienie
|
Właśnie widziałam dwie fajnie ubrane kobiety - matkę z córką
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
TŻ w polo kupił za 1,39
![]() Claris ale właśnie o te dni mi chodziło. Chociaż i tak ciężka sprawa wiem jak to mieć przy sobie takiego uparciuchu do którego żaden argument nie trafia. |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() idę dziś na impreze urodzinową do dziewczyny brata TŻta ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- ja piłam do tej pory zielone ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Jesteście niemożliwe tyle skrobać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Wtajemniczenie
|
Claris ja poniekąd cię rozumiem, ale sama chyba też musisz zmienić zachowanie. Bo jak tak cały czas siedzisz w tym swoim pokoju to może oni myślą, że ci ich towarzystwo nie odpowiada. Musiałabyś się przełamać i zachowywać jak we własnym domu. Na pewno na początku to sporo będzie cię kosztowało, ale myślę, że z czasem się opłaci.
Ja nie wiem bo was nie widzę, ale mam ochotę udusić twojego męża. On powinien za tobą murem stać, a z tego co piszesz to tak nie jest.
#924 |
Zakorzenienie
|
Claris ja się zgadzam z Eleną. Powinnaś wychodzić z pokoju, bo jak siedzisz tam cały czas zamknięta, to rodzice M. w końcu stwierdzą, że jakimś dzikusem jesteś. Skoro siedzisz w Waszej sypialni, to nie oczekuj, że teściowie przyjdą pogadać, bo sypialnia to prywatne i intymne miejsce.
A co do M. to dziwnie się zachowuje, że nie chce pogadać z rodzicami o tym mieszkaniu.
#925 |
Zakorzenienie
|
Przeglądam strony w internecie i po kolorowych butach ślubnych przyszedł czas na kolorowe sweterki do ślubu. Co o czymś takim myślicie?
![]() http://www.we-dwoje.pl/panny;mlode;w...ykul,4979.html |
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się pogodziłam z TŻtem i zadzwoniła znajoma i zaprosiła nas na spontanicznego grilla, więc pobiegłam do polskiego sklepu po kiełbasę podwawelską ![]() ![]() ![]()
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Claris, cieszę się, że będziesz na pewno ![]() a co do sytuacji z teściami to ja uważam, że to byłby bardzo dobry pomysł byście Wy tam na razie mieszkali za jakąś opłatą i nie wiem czemu on nie widzi w tym plusów? to takie dziwne, że chcesz z nim zostać sam na sam? nie pojmuję tego ![]() a mi odwaliło po rozmowie z mamą i siedzę przeglądając sale ślubne w okolicach wrocławia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Potrzymacie kciuki dla mnie? Bardzo mi na czymś zależy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, nie wiem co robić. Mam zaproszenie do kolegi do Mielna... właściwie to już stwierdził, że przyjadę do niego jutro, ale to na razie taka luźna rozmowa była. W każdym razie- waham się. Bo taka wycieczka zeżre mi ok. 60zł, no i mam 3h podróży w jedną stronę. I sama nie wiem, co robić. Bo z jednej strony chciałabym do niego pojechać, a z drugiej trochę cierpię z powodu wydawania nadmiernej ilości pieniędzy. Niby nie kupuję nic ponad to, co mi jest potrzebne, albo jakieś tam bilety wstępu gdzieś, ale... no... kurde, sama nie wiem.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.