![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
![]() kawał chłopa ![]() mimbi może podaj Nurofen albo coś w tym rodzaju ... nie pokaże się z przodu, bo nie lubię zdjęć mojej facjaty ![]()
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-09-14 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Wtajemniczenie
|
Antropia
![]() ![]() Andziot nie mam pojecia ![]() Edit: czytam fora i w Europie szczegolnie w Niemczech bardzo popularne i ludzie, ktorzy zakladali dzieciom pisza, ze skuteczne...
#903 |
Zakorzenienie
|
ja znowu wpadam jak po ogien, ale jestem przelotem chwile w domku bo czekam na TZta i dalej lecimy(a w tzn miedzyczasie dziecie mi posnelo) na szczescie dzisiaj grzeczniasta
Dziekuje wszystkim za komentarze odnosnie pieluch!!!! Bo sa totalnie inne tu niz u nas!! Daisyy kochana duszyczko dziekuje ![]() Mimbi zachowalam ci 3 liberaski na sprobowanie, jak ci sie spodobaja to ci wysle poczta z Norwegii ![]() Eweska moja Zoska byla taka jak twoje chlopaki wczoraj caluski dzionek Moria wrocilas!!Ps, zerknelam na klub..moj Tz ma podobne zachowania neistety..grrr Andziot fryzurka boska, mam nadzieje, ze bedziecie na zlocie? mary czekam na twojego kopa, co mi go na zlocie zasadzisz w tylek ![]() wiecej grzechow nie pamietam bo lece dalej, ale bardzo steskniona za wami jestem i w ogole podekscytowana i mimo deficytu snu totalnego pewnie z przejecia w nocy spac nie bede ![]() buziale! ps. jak wyprobuje pampki to dam znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Rozeznanie
|
antropia to Twoj młody młodszy od mojego i cięższy o 1.300,kurde to moj jakis lichy
![]() piotrus ![]()
#905 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i ma ok. 66cm. :P obwód główki 44 cm :p a urodził się z 39 cm ![]()
ღPiotruśღ 04.06.2011 Edytowane przez antropia Czas edycji: 2011-09-14 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
przywlekłam wózek do domu i cisza odpukać oni lubią jeździć w wóziu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Wtajemniczenie
|
Hej sloneczka, dzisiaj pospalismy do 10
![]() a teraz glowa mnie boli. Nie mam humoru, moj tz mnie wkurza, a raczej to, ze go ciagle nie ma i to ze jego to tak nie boli jak mnie... a najgorsze w tym wszystykim to, ze musi pracować w tej drugiej firmie, bo mi sie zaraz skonczy macierzynski. No i wszystko jest do bani... ![]()
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
Paulizia Zastanawiajace te bursztyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 | |||
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam wszystkim za wsparcie, bardzo mi jest teraz potrzebne.
![]() Nie bede dziekowac kazdej z osobna, bo wiecie, ze to do Was, bo wszystkie jestescie kochane. Lezei patrze w sufit, tyle energii jestem w stanie z siebie wykrzesac. Cytat:
http://allegro.pl/holle-kaszka-jagla...812918978.html http://allegro.pl/pro-bijo-kleik-jag...769454098.html Pojade chyba do SP kupic kaszki ryzowe i deserki z jednego owocu, chociaz nie wiem, czy Misia cos w ogole skubnie dzisiaj innego niz mleczko, o ile w ogole bedzie chciala chociaz mleko. Ale lekarz mowil, ze przy zabkach to apetyt maleje. A jak sie podaje kaszke to mozna tez jabluszko na inny posilek? Bo to juz dwie rozne rzeczy w brzuszku, zeby nie bylo zadnych rewolucji. I jak rozumiem moge odstawic wtedy Nutriton i tylko zageszczac kaszka? Ale to do jednego posilku tylko czy do kazdego mleka po troszku kaszki? Wybaczcie mi te pytania durne, ale - jak juz pewnie kiedys wspomnialam - Misia to moje pierwsze dziecko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z tym, ze nie wiem, czy bedziesz mi przysylac, bo to pewnie drogie pieronstwo razem z przesylka z zagramanicy. Zobaczymy jak sie sprawdza i ile to bedzie kosztowalo. Wiecie co? Zaraz odwioza mnie do Tworek. http://www.youtube.com/watch?v=yVeoqNQ9D5E&NR=1 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Moderatoreska
|
Ha na i wózek poskutkował oboje od razu usnęli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzielny chłopak na szczepieniu, tylko ma je.bniętą lekarkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Mimbi jesteś świetną matką i nawet nie myśl inaczej! widać, że Misia dla Ciebie całym światem ![]() ![]() Ewesko ojjj nie zazdroszczę takiej marudzącej dwójeczki ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
u mnie w radio leci piosenka :
should I stay or should I go ![]() dobre pytanie ![]() lal alalalalalala alala alala |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() U nas dziś ciężka nocka, chyba ten sam błąd systemu, który u Waszych dzieci. Pobudka o 1:30 i potem o 6:00, pacyfikacja trwała za każdym razem ok 30 min, więc lekko nocka porozrywana... Ale dospałyśmy do 10:00 ![]() Pranie i zmywara nastawione, dziecko u prababci bujane w wózku śpi, a ja mam czas na opierniczanie, zaraz druga kawa będzie grana ![]() Oglądam właśnie "Bułeczkę"! Znacie, oglądałyście? Jeśli nie, to migiem na C+ ![]() ![]() Siasiek, biedny Nikoś, biedna Ty ![]() MoniaK, mam, mam Tangle Teezer. Dostałam w prezencie i powiem Ci, że bardzo mi ta szczota służyła za czasów długich włosów. Naprawdę miałam full perukę, robiły mi się kołtuny przy karku, no masakra. A TT raz dwa rozczesywałam, na dodatek cudnie masuje głowę ![]() ![]() Mimbi, ale o co kaman! Pomogłaś dziecku, pomogłaś sobie, więc nie świruj ![]() Daisy, już widzę, że po sprawie, ale dla następnych pokoleń dodam opinię na temat Belli, że to największy szajs świata. Do listy wad dodaję KUPA NA PLECACH SYCZJUŁEJSZĄ ![]() Moria, to super! Teraz czekamy na maseczki ![]() Antropia, kawał chłopa! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może poszukaj u siebie Bobodent ma podobno mniej lidokainy w składzie, mamusi piszą że gorzej działa, jak już jadła jakąś rzecz to możesz dołożyć drugą, a kaszkę możesz dodawać do każdego posiłku np 1-2 miarki żeby lepiej się najadała (jeśli uważasz że samo mleko jej nie starcza, albo zamiast nutritionu - tylko nie wykluczone że może więcej ulewać, jeśli mniej kaszki dodasz), a na jeden posiłek na gęsto z owocem np wszystko zależy od Ciebie i Misi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Wtajemniczenie
|
andziot aj hew e kłeszczyn
![]() Piotruś dostał na katarek protargol...0,5 %...i jak dla mnie to bardziej maść jest a nie krople... myślisz, ze dobrze mu przepisała? nie powinien mieć mniejszego stężenia? jak to ma mu nosek oczyscic jak mu wszystko się z przodu zatrzymuje.... ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#916 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no to jest waga ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#917 |
Wtajemniczenie
|
u nas nocka też zarwana przez ten katar
![]() walka była żeby mu oczyścić nosek... a rano jak widział, ze się przymierzam do wyciągania gili to robił podkowę i oczy kota ze shreka ![]()
#918 |
Moderatoreska
|
No już po spaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() mimbi ![]() maruda śpi ide robić obiad ja też mam TT u mnie się sprawdza na długich włosach. ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- położyłam młodego spac na brzuszku i póki co śpi 20 minut zobaczymy ile jeszcze
#920 |
Zakorzenienie
|
Rrrrrrajutku! Wy o tym jedzeniu dzieci i powiem Wam, że ja to niczego nie wiem. Podczytuję, ale każda ma inny system, a przecież nie zafunduję Hance miliona dań, tym bardziej, że Ona niczego nie chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W końcu na spacer nie poszedł ale teściówka uśpiła go w pozycji na samolocik! Dodam że moje dziecko nie znosi pozycji na brzuchu a na samolociku wytrzymuje góra kilka minut. Tak więc musiał być bardzo zmęczony, no ale nie dziwota skoro w nocy nie chce się spać ![]() Mimbasku, Ty nie przesadzaj z tymi lekami przecież krzywdy dziecku nie robisz, tylko ulgę! Trzymaj się dzielnie ![]() Mary, Mamaoptymistka, dzięki za opinie ![]() ![]()
![]() |
#922 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wlasnie sluchamy -a ja wole moja mame, co ma wlosy jak atrament, zlote oczy jak moj mis i plakala rano dzis- rycze jak bobr kocham moja ksiezniczke ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- ja juz wczesniej pisalam, sliczny avatar. Jeden syn dodaje urody, a ty masz az trzech ![]() ja probuje uspic Nikolindę ale nic z tego ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]() mam nadzieje, ze naprawde jej nic nie jest ![]() ogolnie bardzo grzeczna jest ostatnio, nawet mleczka zajada wiecej 150-180ml ![]() a Haneczce nic nie smakuje?e tam na pewno jest cos co jej do gustu przypadlo. Moja Nika najbardziej lubi mix jablko z marchewką ![]() czasem zjadam po niej bo pycha
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie srebro ma właściwości odkażające, maście do nosa też są, może głębiej musisz wsadzić .. choć ja tego nie stosuję nigdy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
no dobra
po pierwsze antropia tej Twojej pediatrze to bym łeb urwała przy samej dupie ![]() (andziotku tylko nie bierz tego do siebie ![]() no i ciesze sie ze Sebus nie jest juz najcieższym dzieckiem na wątku ![]() ![]() brawa dlaa Piotrusia ![]() po drugie mimbi Ty POMAGASZ swojej Misi tym ze jej dasz viburcol, a NIE szkodzisz. to tak w kwesti jakby coś było nie jasne ![]() andzio ju szut goł ![]() paulizia co to za ustrojstwo ze sie niby dzziecu na szyi zawiesza i go zabkowanie nie boli?> nie rozzumiem nie czytałam jeszcze ale sądze ze to vcos w stylu warkocz czosnku na szyi przeciw wampirom ![]() dobra mam kupe tzn nie ja tylko sebek ide zmienic
#926 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Antropia, no właśnie tą lekarkę to bym
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#928 |
Wtajemniczenie
|
Dziewuszki, mogę po znajomości wkręcić Wam tu linka z allegro?
![]() ciuszki, w bdb stanie, firmowe ![]() http://allegro.pl/paka-dziewczynka-55szt-0-3-6-9-12-18-24-msc-next-i1811988756.html
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
a ja bede robic sobie kopytka z białym serem
![]() i andruty z masą krówkową o smaku kokosowym ![]() nie robiłam tego nigdy. mam gotowa mase to mam ja tylko rozsmarowac i przełozyc andrutami?? bo nie wiem o co kaman czy mam ja podgrzac? ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- czy każda juz zagłodsowała na Sebulka dzisiaj??? jesli tak to ![]() a jeśli nie to ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.