Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-13, 06:15   #901
kasiencja
Pani Buka

Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
o rany, dziękuję kilka pierwszych jest z pożyczonego od TŻ Nikona d70s, jakieś z d90 się załapało, ale obecnie dorobiłam się swojego, więc już absolutnie jestem ustabilizowana jeśli chodzi cyfraki Nikon d7000 + obiektyw Nikorr f/3,5-5,6, 18-105 VR
No i czasem na kliszy, np. te czarno-białe kwadraty (średni format
no to nieźle sobie radzisz, spodziewałam się całego arsenału obiektywów albo coś ja też kiedyś chętnie, bo od tego swojego mężczyzny to się doprosić nie mogę... zawsze twierdzi, że "przecież i tak coś Ci się nie spodoba" albo że będę chciała sama sobie zrobić retusz i wymazać pryszcze, cienie pod oczami itd, a on nie lubi jak ktoś ingeruje w jego pracę

Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość
Na 70 procent dziewczynka Waży prawie pół kg i ma 23 cm długości A jaką śliczną ma pupcię

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
jestem. w końcu mam trochę czasu. siły raczej mniej
obcięłam włosy tak ok. 15cm ale dla mnie to i tak jak całe kilometry.
ale fajnie, podobają mi się
ło, fajnie

Cytat:
koszmar z ulicy wiązów
widziałaś się z Mju?
tak, już dawno, mam Twoje rzeczy, ale cholera, muszę w końcu się do Ciebie zgłosić bo ciągle zapominam

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 06:37   #902
2016070953
Konto usunięte

witam
ale zimno było z rana, już czwartek a ja z operatami które mam poprawić jestem w czarnej d......, a z tym co robię też kurde
a niektórzy mi mówia że je robią całe dnie i sie uczą tego całe dnie. Jak ktoś nie pracuje to sobie może, tylko panie premierze z czego wtedy zyc może z oszczędności o ile się takowe ma, ja póki co nie mam i nie moge sobie na to pozwolić. Na urlop bezpłatny też nie bo mnie na to nie stać Także tkaiemu pieprzeniu mówię NIE
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 08:13   #903
zagubiona_w_swoich_snach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Zagubiona - zdecydowana na fitness? Trzeba się zapisywać już prawie na tydzień wcześniej, tyle jest osób...

teraz mam rahabilitacje
zagubiona_w_swoich_snach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 08:30   #904
2016070953
Konto usunięte

zaczął sie rok akademicki, zaczęlo się zimno to wszyscy na fitness idą
Stary 2011-10-13, 08:34   #905
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, skoro już wyszło na jaw ogłoszenie parafialne - gdyby któraś chciała mieć ładne zdjęcia, tudzież coś w ten deseń, miała ochotę na wspólny spacer fotograficzny, coś potrzebowała, to dawać znać! Ja jestem otwarta na propozycje i okazje do zdjęć, bo bardzo mi zależy na zrobieniu dobrego portfolio
Szkoda, że wcześniej się nie pojawiłaś - wynajęłabym Cię na ślub . Ale jeśli masz jakieś ciekawe pomysły na sesję ślubną, to chętnie w listopadzie!
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 08:39   #906
Soline
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Annabelle Pokaż wiadomość
Ja to się właśnie przy zdjęciach F2F z fotografem bardziej krępuję Zawsze wolę jak ktoś jeszcze jest, chociażby wizażystka Choć zdjęcia z F2F mam ładniejsze
Odnośnie maxmodels, to pw
no, w sumie też mi się wydaje, że raźniej jest jak ktoś jeszcze pomaga, bo nie ma "niezręcznej atmosfery". W dodatku zawsze łatwiej

Cytat:
nie widzę żadnego pw
Mal dobra jesteś

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
no to nieźle sobie radzisz, spodziewałam się całego arsenału obiektywów albo coś ja też kiedyś chętnie, bo od tego swojego mężczyzny to się doprosić nie mogę... zawsze twierdzi, że "przecież i tak coś Ci się nie spodoba" albo że będę chciała sama sobie zrobić retusz i wymazać pryszcze, cienie pod oczami itd, a on nie lubi jak ktoś ingeruje w jego pracę
hehe, dzięki arsenału nie mam, bo chyba nie miałabym siły tego wszystkiego zawsze ze sobą dźwigać myślę nad kupnem jakieś stałki z jasnym światłem, ale w sumie TŻ ma, więc też bez sensu inwestować✂w to samo. Daj Bóg, żebyśmy tylko jeszcze bliżej siebie mieszkali..
a Twój też zdjęcia robi?

Dziewczyny oglądałam wczoraj "Pogorzelisko" - jeśli któraś nie widziała, to polecam Naprawdę dobre kino, zostaje w pamięci.

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

SdC a no masz! Też żałuję Ale jeśli chodzi o ślubną w listopadzie, to myślę, że jak najbardziej Zresztą nawet wczoraj o tym myślałam, skąd tu parę młodą wytrzasnąć
Fajnie, poproszę TŻ o pomoc, niech przyjedzie, bo on w końcu też się na tym zna - dobrze doradzi, blendę przytrzyma, podzieli się sprzętem..

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 08:44   #907

Miał ktoś może styczność z lekarzem Kmitą z Krakowa? Muszę iść na echo serca tam i próbuję zebrać informacje, ile to będzie kosztować. Chciałabym się psychicznie nastawić na cenę tego...

I czy Scanmed (jeżeli ktoś jest zorientowany) robi badania laboratoryjne podstawowe czy te bardziej rozszerzone też? Bo sobie liczyłam, korzystając z cennika jakiegoś laboratorium, że badania samej krwi mi wyjdą ponad 200 zł...

Aha, i wyszło, że byłam leczona przez 6 lat na coś, czego właściwie mogę nawet nie mieć. Antybiotykami.

Idę grać w lotto.

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

SdC - zamówiłaś?
ville jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-13, 09:09   #908
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
SdC a no masz! Też żałuję Ale jeśli chodzi o ślubną w listopadzie, to myślę, że jak najbardziej Zresztą nawet wczoraj o tym myślałam, skąd tu parę młodą wytrzasnąć
Fajnie, poproszę TŻ o pomoc, niech przyjedzie, bo on w końcu też się na tym zna - dobrze doradzi, blendę przytrzyma, podzieli się sprzętem..
Tylko nie szykuj się na białą suknię ślubną . Nie wiem czy po zdjęciach ktoś zauważy, że to będzie ślubna sesja .

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
SdC - zamówiłaś?
Nie . Stąd może być? http://allegro.pl/revlon-colorstay-s...856694663.html Komentarze różne . Decyduj.
Stary 2011-10-13, 09:19   #909
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Upomnę się na imprezie
to trzeba się najpierw zebrać

Cytat:
o. mi po głowie chodzi tak trochę na chłopczycę, dłuższy przód, ale mam wrażenie, że będę wyglądać beznadziejnie i jak facet
trudno ocenić- musisz się pokazać miałam na chłopczycę, ale stwierdzam, że kobieta jest kobieca jak ma długie włosy. Poza tym zauważyłam tendencję do skracania włosów wraz z przypływem kolejnych latek więc że tak powiem- u mnie ostatnie prosta i ostatnie podrygi

Cytat:
Już jedną udaną sesję z peachką zaliczyłyśmy

Cytat:
tak, już dawno, mam Twoje rzeczy, ale cholera, muszę w końcu się do Ciebie zgłosić bo ciągle zapominam
ooo fajnie. no to się zbierz
przecież mam po drodze.
ew. w sobotę wybieram się najprawdopodobniej do Bonarki to mogę Ci podrzucić jeśli pracujesz lub jeśli można komuś tam zostawić? tak samo Ty mogłabyś mnie zostawić

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
kurde
a niektórzy mi mówia że je robią całe dnie i sie uczą tego całe dnie. Jak ktoś nie pracuje to sobie może, tylko panie premierze z czego wtedy zyc może z oszczędności o ile się takowe ma, ja póki co nie mam i nie moge sobie na to pozwolić. Na urlop bezpłatny też nie bo mnie na to nie stać Także tkaiemu pieprzeniu mówię NIE
Hard a nie myślałaś o wzięciu tzw. urlopu szkolnego? możesz spróbować napisać taką prośbę, może Ci dadzą?
ja najpierw przez 2lata studiów mgr i teraz przez ostatnie 3 lic. nie brałam takiego urlopu bo zawsze ogarniałam, ale teraz przy tych podyplomowych mam zamiar wystąpić z taką prośbą. najwyżej mi odrzucą

Cytat:
ja nie i choć wszystko czeka to nie mogę dojść
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 09:30   #910
2016070953
Konto usunięte

gg, uzyskanie takiego urlopu raczej nie wchodzi w rachubę bo praktyki tego typu to nie są studia.
Stary 2011-10-13, 09:33   #911
Tindomerel
Zadomowienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość
Na 70 procent dziewczynka Waży prawie pół kg i ma 23 cm długości A jaką śliczną ma pupcię
gratulacje

ja na zdjęcia też bym była chętna, ale jestem bardzo niefotogeniczna
Tindomerel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 09:39   #912
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Chciałabym zorganizować szybkie zamowienie z Biochemii Urody, byłyby chętne?
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 09:40   #913
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez zagubiona_w_swoich_snach Pokaż wiadomość

teraz mam rahabilitacje
To chyba dobrze, że masz?
Cytat:
A potem grypa, bo sale wietrzone i wychodzą spoceni :P

Cholerko, jak coś, to zapisałam się na zumbę na poniedziałek i fat burning w czwartek.
Cytat:
Mal dobra jesteś
A Ty niedobra, bo nadal nie widzę PW
Cytat:
I czy Scanmed (jeżeli ktoś jest zorientowany) robi badania laboratoryjne podstawowe czy te bardziej rozszerzone też? Bo sobie liczyłam, korzystając z cennika jakiegoś laboratorium, że badania samej krwi mi wyjdą ponad 200 zł...

Aha, i wyszło, że byłam leczona przez 6 lat na coś, czego właściwie mogę nawet nie mieć. Antybiotykami.
Scanmed studencki? Jakiś czas temu robili w ramach ubezpieczenia tylko podstawowe. Lepiej dopłacić za dodatkowe niż płacić za całość...

Na co?
A mnie nie leczono na coś, co mam prawdopodobnie od dzieciństwa. Nie wychowujcie dzieci w zimnych domach, bo to wcale nie hartuje...
Cytat:
miałam na chłopczycę, ale stwierdzam, że kobieta jest kobieca jak ma długie włosy. Poza tym zauważyłam tendencję do skracania włosów wraz z przypływem kolejnych latek więc że tak powiem- u mnie ostatnie prosta i ostatnie podrygi
Czyli z wiekiem stajesz się mniej kobieca?
Cytat:
ja nie i choć wszystko czeka to nie mogę dojść
Ekhem... są od tego specjaliści
Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Tylko nie szykuj się na białą suknię ślubną . Nie wiem czy po zdjęciach ktoś zauważy, że to będzie ślubna sesja .
To będzie sesja miłosna
Stary 2011-10-13, 10:03   #914

Cytat:

Nie . Stąd może być? http://allegro.pl/revlon-colorstay-s...856694663.html Komentarze różne . Decyduj.
One są oryginalne? I w opisie sklepu: Wysyłki realizowane są tylko za pośrednictwem KURIERA!A na stronie głównej jest, oprócz kuriera, też opisana cena listu.

Może napisałabyś (albo ja, obojętnie) maila o przesyłkę - czy jest realizowana przez Pocztę Polską i ile będzie kosztować przesyłka dwóch sztuk. Ewentualnie ten kurier.

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Scanmed studencki? Jakiś czas temu robili w ramach ubezpieczenia tylko podstawowe. Lepiej dopłacić za dodatkowe niż płacić za całość...
(...)
Na co?
A mnie nie leczono na coś, co mam prawdopodobnie od dzieciństwa. Nie wychowujcie dzieci w zimnych domach, bo to wcale nie hartuje...
Też wychodzę z takiego założenia, ale nie widzę na ich stronie żadnych informacji. Będę się musiała tam przejść i spytać, co mogliby oni mi zrobić. Bo nie wiem, co można uznać za podstawowe, chociaż się boję, że podstawa to będzie dla nich morfologia czy coś. Jedno z badań kosztuje 90 zł, tego mi pewnie nie zrobią...

Gorączka reumatyczna, w ogóle jakieś zapalenie serca czy coś. A teraz mi lekarka mówi, że to wcale nie musi być spowodowane sercem, chociaż jest problem z nim, ale podłoże może być zupełnie gdzie indziej...
A Ty z czym masz problemy?
Rozmowa dwóch starszych pań z siwymi kokami
Stary 2011-10-13, 10:09   #915
SdC
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;29935482]Chciałabym zorganizować szybkie zamowienie z Biochemii Urody, byłyby chętne? [/QUOTE]

Ja .

Cytat:
One są oryginalne? I w opisie sklepu: Wysyłki realizowane są tylko za pośrednictwem KURIERA!A na stronie głównej jest, oprócz kuriera, też opisana cena listu.

Może napisałabyś (albo ja, obojętnie) maila o przesyłkę - czy jest realizowana przez Pocztę Polską i ile będzie kosztować przesyłka dwóch sztuk. Ewentualnie ten kurier.
http://allegro.pl/revlon-colorstay-s...857351276.html - te są na pewno oryginalne, ale droższe. Przesyłka zawsze w 3-4 dni, żadnych problemów nie miałam .
Stary 2011-10-13, 10:18   #916

Cytat:

http://allegro.pl/revlon-colorstay-s...857351276.html - te są na pewno oryginalne, ale droższe. Przesyłka zawsze w 3-4 dni, żadnych problemów nie miałam .
To jest ta strona, z której zamawiałyśmy rok temu? Sprawdziłam w historii konta, płaciłyśmy 38 zł już z przesyłką. Chyba wolę dołożyć 5 zł i mieć pewność, że dojdzie szybko i produkt dobry. A ty jak?
Stary 2011-10-13, 10:24   #917
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Ja
To otwieram w klubie
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 10:29   #918
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Gorączka reumatyczna, w ogóle jakieś zapalenie serca czy coś. A teraz mi lekarka mówi, że to wcale nie musi być spowodowane sercem, chociaż jest problem z nim, ale podłoże może być zupełnie gdzie indziej...
A Ty z czym masz problemy?
Rozmowa dwóch starszych pań z siwymi kokami
Z czym, jak nie z sercem? Układ nerwowy, krwiotwórczy...?
Niestety, różne choroby często mają skojarzone objawy. Znajomej zdiagnozowano raka żołądka zupełnie przypadkiem, poszła na dokładniejsze badania jak miała non stop katar, z brzuchem było wszystko w porządku.
U mnie, jak to na siwą babuleńkę przystało, wykryto reumatyzm I też przypadkiem, spodziewaliśmy się z doktorkiem uszkodzenia ścięgna, a wina pływa w stawie...
Stary 2011-10-13, 10:30   #919
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
To jest ta strona, z której zamawiałyśmy rok temu? Sprawdziłam w historii konta, płaciłyśmy 38 zł już z przesyłką. Chyba wolę dołożyć 5 zł i mieć pewność, że dojdzie szybko i produkt dobry. A ty jak?
Ja wolę na pewno . To zamawiam .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-13, 10:44   #920

Cytat:
Z czym, jak nie z sercem? Układ nerwowy, krwiotwórczy...?
(...)
U mnie, jak to na siwą babuleńkę przystało, wykryto reumatyzm I też przypadkiem, spodziewaliśmy się z doktorkiem uszkodzenia ścięgna, a wina pływa w stawie...
Też reumatyczne podłoże. Mnie zawsze stawy bolały, nikt mnie nigdy do reumatologa nie skierował i teraz sobie pluję w brodę, że sama nie poprosiłam o skierowanie na badania czy do lekarza. Chociaż serce też nie jest wykluczone, ale też nie jest potwierdzone na pewno.
Teraz właśnie mam badania na reumatyczne pierdoły (m.in.RF, Waaler-Rose), tarczycę i coś bardzo kosztownego autoimmunologicznego

A, no tak. To co pisałaś o palcu kiedyś. Współczuję
Stary 2011-10-13, 10:45   #921
2016070953
Konto usunięte

o jeny hiper ja chętna na BU
Stary 2011-10-13, 10:45   #922

Cytat:
Ja wolę na pewno . To zamawiam .
Spytasz, ile przesyłka za dwie? Bo może coś się zmieniło. Daj znać, jak będziesz wiedzieć ile, to zaraz Ci przeleję.
Stary 2011-10-13, 10:50   #923
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Szkoda, że wcześniej się nie pojawiłaś - wynajęłabym Cię na ślub . Ale jeśli masz jakieś ciekawe pomysły na sesję ślubną, to chętnie w listopadzie!
a kiedy Ty się ślubujesz dokładnie?

Cytat:
hehe, dzięki arsenału nie mam, bo chyba nie miałabym siły tego wszystkiego zawsze ze sobą dźwigać myślę nad kupnem jakieś stałki z jasnym światłem, ale w sumie TŻ ma, więc też bez sensu inwestować✂w to samo. Daj Bóg, żebyśmy tylko jeszcze bliżej siebie mieszkali..
a Twój też zdjęcia robi?
ee to jak Twój TŻ ma, to nie ma co się wykosztowywać
hobbystycznie owszem, ale bardziej chce się rozwijać w kierunku wideo i montażu (stwierdził kiedyś, że spełnieniem jego wszystkich marzeń byłoby robienie teledysków) ma do tego smykałkę, bardzo mi się podoba jak np. zrobił kilkuminutowy teledysk z wakacji czy wypadu z kumplem
także jakbyś SdC chciała coś takiego to daj znać

Cytat:
ooo fajnie. no to się zbierz
przecież mam po drodze.
ew. w sobotę wybieram się najprawdopodobniej do Bonarki to mogę Ci podrzucić jeśli pracujesz lub jeśli można komuś tam zostawić? tak samo Ty mogłabyś mnie zostawić
w sobotę mnie w ogóle nie ma bo wyjeżdżam do domu na weekend
a dzisiaj? w poniedziałek?

ach, jeszcze jedno - muszę znaleźć osobę, która będzie chętna udzielić mi wywiadu psychologicznego dokładnie nie wiem jeszcze na czym to będzie polegać, ale pewnie ogólne pytania o życie i różne jego aspekty, dane wyłącznie w celach naukowych bo to o naukę warsztatu tylko chodzi. ALE to musi być ktoś, kogo nie znam w ogóle albo bardzo słabo i niewiele o nim wiem. czy któraś z nowych dziewczyn na wątku ewentualnie byłaby chętna albo zna osobę, która mogłaby się na to zgodzić? pomyślałam że zapytam najpierw tutaj

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2011-10-13 o 10:58

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-13, 10:56   #924
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Też reumatyczne podłoże. Mnie zawsze stawy bolały, nikt mnie nigdy do reumatologa nie skierował i teraz sobie pluję w brodę, że sama nie poprosiłam o skierowanie na badania czy do lekarza. Chociaż serce też nie jest wykluczone, ale też nie jest potwierdzone na pewno.
Teraz właśnie mam badania na reumatyczne pierdoły (m.in.RF, Waaler-Rose), tarczycę i coś bardzo kosztownego autoimmunologicznego

A, no tak. To co pisałaś o palcu kiedyś. Współczuję
Mnie też nikt nie kierował, bo dolegliwości nasilały się w zimie, a u mnie w domu było 14 stopni i tym tłumaczono ból i zdrętwienie. Prawdopodobnie przewlekłe zimno wywołało stan zapalny, który nieleczony spowodował nieodwracalne zmiany w stawie.

To tylko palec, ale choroba się nie cofnie i inne urazy mogą się źle skończyć. Ćwiczę jak szalona.

W pracy mamy tak zimno (siedzę pod wylotem klimy), że ledwo ruszam palcami, rozgrzewam się pisząc elaboraty na klawiaturze i ściskając kubek z herbatą.

Coś mi się wydaje, że drogo Cię będą te badania wynosić
Cytat:
w sobotę mnie w ogóle nie ma bo wyjeżdżam do domu na weekend
a dzisiaj? w poniedziałek?
Jeju, przez chwilę przestraszyłam się, że dziś jest poniedziałek
Stary 2011-10-13, 10:57   #925
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Spytasz, ile przesyłka za dwie? Bo może coś się zmieniło. Daj znać, jak będziesz wiedzieć ile, to zaraz Ci przeleję.
Tyle samo .

Cytat:
a kiedy Ty się ślubujesz dokładnie?
29 października.
Stary 2011-10-13, 10:57   #926
banana split
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Też mam 4w5
I ja. Tyle że jestem borderlajnem z bogatą historią (eufemizm) i myślałam, że to dlatego.
Stary 2011-10-13, 11:02   #927
2016070953
Konto usunięte

banana nie fajnie być 4w3 i 4w5 tylko czy da sie to w sobie zmienić??
Stary 2011-10-13, 11:08   #928
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
banana nie fajnie być 4w3 i 4w5 tylko czy da sie to w sobie zmienić??

Ja też jestem 4w5 I wcale nie jest mi z tym źle
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 11:14   #929
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
ach, jeszcze jedno - muszę znaleźć osobę, która będzie chętna udzielić mi wywiadu psychologicznego dokładnie nie wiem jeszcze na czym to będzie polegać, ale pewnie ogólne pytania o życie i różne jego aspekty, dane wyłącznie w celach naukowych bo to o naukę warsztatu tylko chodzi. ALE to musi być ktoś, kogo nie znam w ogóle albo bardzo słabo i niewiele o nim wiem. czy któraś z nowych dziewczyn na wątku ewentualnie byłaby chętna albo zna osobę, która mogłaby się na to zgodzić? pomyślałam że zapytam najpierw tutaj
ja mogę Ci pomóc,wywiad przy kawie/herbatce
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 11:17   #930
kasiencja
Pani Buka

mszpilko, tylko będę potrzebowała tej osoby jakoś między 20 a 25 października jeśli dobrze liczę. pasuje? jeszcze nie będziesz rodzić?

ps. panowie robiący od 2 tygodni nieustający remont obiecali mi przedwczoraj, że dziś nie będą wiercić już

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2011-10-13 o 11:18
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości