![]() |
#901 |
Dolce vita
|
Dot.: Nimfomanki .... część IX
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30768909]JA sobie zdałam sprawę, że nie wiem na co poszło mi tyle kasy w czasie urlopu, że szok
![]() ![]() Ja nie lubię siedzieć bezczynnie, więc pewnie też bym zrobiła wielkie sprzątanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 | |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30768909]JA sobie zdałam sprawę, że nie wiem na co poszło mi tyle kasy w czasie urlopu, że szok
![]() Staram się zaciskać mocno pasa, o przedłużeniu umowy nie wiem nic na razie, a same wiecie, że szefowa nie ma ze mną lekko, w sensie psychicznie, więc chętnie znajdzie powód, żeby mnie się pozbyć. Na razie nie krakam, zobaczymy. Muszę być ostrożna, a dwa wypad na wieś to na bank 200 zł wywalone, w tym 100 na bilety, trochu ściska w sercu ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Nimfki!
Zabawa Andrzejkowa zaliczona na maksa ![]() Dziś już mogę jakoś chodzić. Wczoraj nie dałam rady zejść po schodach.Przeżywałam męki. Ogromna zdymka na stopie pod spodem, strasznie głęboka-do mięsa:/ Na drugiej na szczęście płytka. Ale dziś już wszystko stwardniało i zaczęło się goić. Tak to z moimi nogami jest... Tańczyłam, co mi się zdarzyło może ze 3 razy w życiu hehe. Jak powiedziałam do BSa "chodź' to zbierał szczękę z podłogi, taki był w szoku i był szczęśliwy ![]() A On wczoraj mega ból żołądka. Rano jechałam mu do apteki i po suchary do sklepu to ledwo doszłam, dobrze że mama była ze mną.Musiałam fajnie wyglądać,but prawie w ogóle nie ubrany,bo nie dałam rady. Hehe ja to mam przygody ![]() A Wy grzecznie w weekend? Akcent Ty miałaś ochotę na podryw i jak? ![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-11-28 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No cóż- dziś już mogę jakoś chodzić<jupi> Wczoraj był koszmar!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
to tak jak ja
![]() w sobote piwkowaliśmy, ale ja czysta, biore antybiotyk ![]()
![]() |
#910 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
![]() Cytat:
![]() Za to jeden kolega się.. przypalił! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale fajnie, że się wytańczyłaś ![]() Wizazanko, to miałaś ciekawą noc ![]() Mnie by po czymś takim (ba! w połowie albo i ćwierci ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.... wpadłam sie przywitać i życzyć spokojnej nocki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Dolce vita
|
A ja byłam na wykładzie na temat związków. Wniosek jest jeden - nie ma recepty na udany związek, wszystko zależy od partnerów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, doradźcie.. Co zrobić, żeby jakoś poprawić moje stosunki z BSem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
może jakiś wyjazd, zmiana msca by pomogła? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo wręcz przeciwnie, przerwa. Nie wiem co więcej poradzić, bo u mnie jest zupełnie inaczej- mój nie umie się kłócić, zawsze podchodzi do mnie jak coś jest źle. To ja jestem ta fochowana. Dobrze, że się przełamałaś ![]() ps. właśnie, co na to BS? Jak on widzi tą sprawę?
![]() |
![]() |
#917 | |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30790641]nie jestem specjalistą od związków, ale co on na to mówi wszystko?
może jakiś wyjazd, zmiana msca by pomogła?[/QUOTE] Cytat:
Edytowane przez Wizazanka5000 Czas edycji: 2011-11-29 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
a ja bym nie dopuściła do przerwy... przerwa to dla mnie początek końca.. chyba że chodzi i przerwę typu odpoczynek paru dni bez siebie... w sumie kiedyś się z tżtem dośc mocno kłóciliśmy i powiedział że chce ze 3 dni przerwy chce sobie sam w domu posiedziec... wytrzymał jeden dzień
![]() ![]() ![]() ostatnio próbuję trochę przemówic do tżta bo jego brat znalazł sobie dziewczyne i teraz non stop pożycza ciuchy BSa... a mnie to niemiłosiernie wkurza bo jak się chce zaimponowac dziewczynie to niech sobie kupi ciuchy a nie pożycza... i ostatnio nie wyrobiłam i wyjechałam z tekstem że wkurza mnie to bo kiedyś dojdzie do sytuacji że spotkamy się we czwórkę BS założy SWOJE rzeczy a wyjdzie że to on pożycza od brata ![]() ![]()
![]() |
#919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mieliśmy jedną, miało być chyba tydzień, bez smsów, bez tel. itp. wytrzymał 3 dni, przyjechał po mnie na uczelnię, z różą i perfumami w prezencie przeprosinowym.... czuł się samotnie, docenił jak bardzo mnie kocha, mówił, że nie dałby dłużej rady ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem przerw OD SIEBIE.
Ale wyjścia osobne, nawet wyjazdy to rozumiem. Czy w domu siezedzenie-jedna osoba przy książce, druga przy filmie, bo nie każdy ma ochotę na to samo w danym momencie. Tak jak wczoraj byłam u BSa na noc i przesiedziałąm najpierw większość wieczoru z jego siostrą, a później gra z bratem i BSem w chińczyka ![]() A chwile dla siebie mieliśmy przed spaniem i rano w aucie jak mnie czuło żegnał ![]() I wiecie co spał ze mną u siebie w domu ![]() ![]() Madzia nie,nie jesteś dziwna. Ale co z tym możesz zrobić? Chyba niewiele.
![]() |
![]() |
#922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2011-11-29 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Dolce vita
|
Ja też nie uznaje przerw, jeśli już to ograniczenie spotkań. Ale...z exem miałąm ich za mało, z exex nawet jak mieszkaliśmy, widywaliśmy sie rzadko,i relacja była patologiczna. Tak więc, ja to już w ogóle jestem jakaś inna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
Akcent nie inna,tylko trafiłaś źle.
Byłam dziś na konsultacje wyników badań, wszystko w jak najlepszym porządku. Więc tabsy mogę brać dalej.
![]() |
![]() |
#925 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
Ja nie uważam że smutny..trzeba się dobrać. Miłość to nie wszystko. Nie zamienisz faceta w takiego jakiego wymarzyłaś sobie.
A choćby się dało to jaki w tym byłby sens? Zatracać siebie dla kogoś innego? Jedynie co to sztuka kompromisu, małe wady, przyzwyczajenia z tym można coś robić. Ale..właśnie jeśli ta druga osoba widzi swój jakiś błąd i chce być lepszym człowiekiem.
![]() |
![]() |
#927 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
potwornie głupia! zwłaszcza kiedy 2 osoby się kochają, a są tak uparte, że nie potrafią dojść do porozumienia.
A jeszcze głupsze jest to, że jakoś tak u nas jest, że chociaż nawet kłótnia jest zakończona, przeprosimy się, dojdziemy do konkretnych wniosków, powiemy wprost, że nie chcemy się już kłócić, to jak się nie przytulimy to i tak lipa i i tak nie jesteśmy wciąż pogodzeni- bo się nie przytuliliśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Ja za szybko wybaczam i szybko zapominam, bardziej mi na zgodzie zależy niż na tym, kto ma racje, ale to też nie jest dobre. Jenak jak już ktoś mnie zawiedzie ze 20 razy, wtedy mnie zamurowuje na prawie amen, wtedy dziwnie jakoś odechciewa mi się gadać z daną osoba. ![]()
![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
A ja mam takie zdanie, że to święta prawda!
Jak ludzie nie są dobrani, to żeby na uszach stawali, to w pewnym momencie ma się dość 'dopasowywania i kompromisów'. Oczywiście w pewnych kwestiach można znaleźć kompromis, ale na pewno nie są to rzeczy fundamentalne - duże różnice w poglądach, oczekiwaniach, czy wyobrażeniu wspólnego życia.. ![]() Swoją drogą kompromis to lipa, obie strony muszą ustąpić i nikt nie jest zadowolony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.