|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
No moje dzieciaki to chwile oglądają i chwile po łózku skaczą i tak w kółko ![]() Ja też się cieszę, że tu jestem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#902 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Monia dzis mowilas o swietach ze polubilas je jeszcze bardziej jak masz dzieciaki, jejku ale fajnie wyobraziłam sobie jak to fajnie siedziec przy wigilijnym stole z mężem i 2 dzieciaków i jak fajnie patrzec na cała sytuacje i atmosfere widząc w pełni szczęsliwą rodzine
![]() ![]() Meeedzik jak imprezka to i alko jak alko to spory ruch jak spory ruch to dużo spalonych kalorii ![]()
#903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#904 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#906 |
Zadomowienie
|
heheh a no znalazłam gdzieś w necie
![]() Cytat: Napisane przez zelka9o ![]() okeeey to tez wgram na czasie zdjecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja zawsze chciałam wyjechać do Anglii ![]() hmm taak mieszkam w Londynie , ogolnie tutaj rodziców mam oni tu kupili dom i póki co wrócili do Polski . A ja tu zostałam i sobie pomieszkuje ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zelka9o Czas edycji: 2011-11-25 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Rozeznanie
|
Wkleję swój dzisiejszy jadłospis:
śniadanie- placek owsiany z jajkiem z filetem z kurczaka smażony na masełku + warszywa IIś niadanie- 1/2 dużego grejpfruta Obiad- makaron razowy z kurczakiem i warzywany, plany oliwą z oliwek po pracy- kula mozzarelii z warzywami i 2 kromkami razowca kolacja- duży jogurt naturalny, orzechy laskowe- słodzone syropem z agawy
#908 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki , macie racje dość niewyraźne to zdjęcie ,mam nadzieję,że to będzie bardziej wyraźne.Tu jestem ze swoim synkiem i to jest zdjęcie z wakacji .
Monia może wymiary mamy troszke podobne,ale ja mam tylko 165,więc wiadomo,że zupełnie inaczej wyglądam. |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Raczkowanie
|
Juz drugi dzien strasznie mi niedobrze. Ciagle zbiera mi sie na wymioty, ale cos zebrac sie nie moze. Przez to znowu malo zjadlam - na sniadanie kromke chleba razowegoi potem na obiad troche makaronu z warzywami i z gotowana piersia z kurczaka.
Tez spedzam wieczor samotnie, bo w Niemczech jestem. Znowu mam dziewczyny glupie pytanie - co oznacza skrot TZ? Bo cos nie bardzo kumam ![]() Meeedzik, jaka Ty sliczna jestes! I chuda taka, ze az Ci zazdroszcze! Sliczne fotki ![]() I ja tez sie ciesze, ze Was spotkalam. Dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm wydaje mi sie ze TŻ to znaczy chłopak ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#912 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Raczkowanie
|
Kamikadze, Ty nie masz powodow, zeby na swoja figure narzekac! Szczupla jestes i tez sliczna
![]() ![]() Mam wrazenie, ze trafilam na forum missek. Wszystkie tu takie ladne i szczuple jestescie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
Kamikadze ślicznotka
![]() ![]() ![]() ![]() Quedate ![]() ![]() ![]() ![]()
#916 |
Raczkowanie
|
Quedate ,Zelka może to nieskromnie z mojej strony ale ja tez myslę,że mój synek jest śliczny.Śmiejemy się z mężem ,że będzie w przyszłości łamaczem damskich serc
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- [QUOTE=meeedzik;30730436]Kamikadze ślicznotka ![]() ![]() ![]() ![]() Quedate ![]() ![]() ![]() ![]() Meedzik to bardzo miłe co napisałaś,ale uwierz zdjęcie nie zawsze daje wiarygodny opis naszego wyglądu,to jest ok,więc je wkleiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
Kamikadze aj tam, aj tam
![]() ![]() ![]()
#918 | |
Przyczajenie
|
[QUOTE=Kamikadze1706;30730 503]Quedate ,Zelka może to nieskromnie z mojej strony ale ja tez myslę,że mój synek jest śliczny.Śmiejemy się z mężem ,że będzie w przyszłości łamaczem damskich serc
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Też jestem niewierząca, a podczas Świąt idę posiedzieć do kościoła, żeby poczuć atmosferę, która tam panuje. ![]() A co do alkoholu, to akurat w moim domu jest tylko okazjonalnie. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#920 | ||
Zakorzenienie
|
A ja rozmawiałam z mężem przez skypa
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mój mąż tez spędza samotnie(chyba ![]() ![]() TŻ - towarzysz życia czyli Twój ukochany ![]()
![]() |
#921 |
Raczkowanie
|
Monika- dobrze, że sobie porozmawialiście
![]() ![]() A ja lecę niedługo spać. ![]() Dobranoc, do jutra. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla mnie to tez taki Magiczny dzień - Wigilia ![]() No i również ja ide do kościoła głównie dla samej tej atmosfery ![]() U mnie z alkoholem to jest cięzko bo mąz jak wypije zmienia się o 360 stopni na gorsze.... dlatego tak się tego obawiam i nienawidzę alkoholu. Zreszta mój tata całe życie pił i pije i choć po pijaku jest grzeczny to ja mam juz jakiś uraz do alkoholu. ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#923 |
Rozeznanie
|
Hej ja na moment przed snem
![]() Moje menu: ś: płatki 2ś:jabłko o:gołąbek +bułka p:grejfrut k:bułka z ogórkiem i pasztetem + 60 brzuszków Dzisiaj byłam zalatana bo laptopa szukałam ale kupiłam ![]() jutro ważenie a więc do jutra ![]()
#924 |
Zadomowienie
|
SanderaM czytając Twój jadłospis strasznego smaka zrobiłas mi na gołąbki, uwielbiam je z dużą ilości sosu pomidorowego roboty mojej mamy, niestety ja sie nigdy nie zabrałam jeszcze za robienie ich i strasznie mi tęskno za tym smakiem
![]() Monia Ja byłam moze ze 2/3 razy na pasterce i faktycznie klimat jest nie do opisania, ale ten natłok, ta pora to nie dla mnie ja wolę iść spać i rano pójść na spokojnie i pooglądać szopkę ![]() Nie mogę uwierzyć że Święta juz na prawdę są za miesiąc! U mnie od kiedy rodzice są za granicą ja robie Wigilię u siebie i spędzam ją z bratem, siostrą, szwagrem i siostrzenicą, co prawda grono małe i to juz nie to samo gdy mama gotowała wszystkie pyszne potrawy, ale nie ma radośniejszych chwil niż usiąść przy jednym stole zajadać pyszności i cieszyć się sobą ![]() Z jednej strony to przykre że Twój mąż tak daleko i rzadko się widujecie, ale z 2 spójrz jak strasznie ten wyjazd mimo wszystko was do siebie zbliżył ![]() Kamikadze dziewczyny mają rację! jak otworzyłam zdjęcie to pomyślałam, kurde ale zgrabna i ładna dziewczyna w dodatku mama! Wiadomo, że inaczej wyglądamy w bieliźnie, inaczej w ciuchach. Ja tak na prawdę w ciuchach akceptuję siebie w 99% ( bo tylko uda wolałabym szczuplejsze ) ale jak stoję w bieliźnie to ten procent znacznie się obniża, dlatego dążmy do celu ![]() U mnie dziś waga 49,0 super strasznie się cieszę, że codziennie spada o kilka gramów ![]() Wczoraj jedząc udko z kurczaka ( pieczone i to ze skórką, bo taką miałam ochotę na tą mocno przypieczona skórke ![]() Strasznie chodzi za mną pączek od kilku dni i mam niedaleko siebie taka piekarnię i kiedy koło niej nie przejdę to mam ochotę wziąć, ale zawsze mnie cos powstrzymuje, musze w ktoryś dzień zjeść tego pączka bo inaczej zwariuje, moze MIKOŁAJ to bedzie odpowiedni czas ![]() Wczoraj pisałam Wam, że jestem pokłócona z TŻ, wczoraj wieczorem rozmawialiśmy i zostawił mnie... 3 lata razem, zarezerwowany sylwester, jakieś wspólne plany na przyszłość... poszło się je..ć Nie dotarło jeszcze do mnie, skąd to wiem? bo nie rycze jak bóbr, jestem dziwnie spokojna i opanowana, czekam aż wszystko puści i się zacznie... ale nie chce tego, nie chce się załamywać, chce iść dalej dlatego staram się o tym nie myśleć. Ciesze sie ze Was mam to chociaz mam sie komu wyżalić i dzięki temu mi dużo lżej ![]()
#925 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki ;* u mnie też dziś mały spadek, waga pokazała 48,5 kg
![]() ![]() Monia cieszę się, że wszystko się tak fajnie poukładało między Tobą a mężem ![]() ![]() ![]() Tinek jej strasznie mi przykro ![]() Nie wyobrażam sobie gdybym miała się rozstać teraz ze swoim Tż ![]() ![]()
#926 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Dziś u mnie na wadze 54.1.Wczoraj powiedziałam mężowi,że jak pojedziemy na zakupy to trzeba kupić nowe baterie do wagi.Ja dziś mam wolne,nie idę do pracy ,ale mam pełno sprzątanie w domu w domu ![]() Dziewczynki dziękuje za te wszystkie miłe komentarze ![]() Ale tak jak napisała Tinek w ubraniu wyglądamy inaczej niż w bieliźnie(takiego zdjęcia bym tutaj nie wkleiła).Prawda jest taka ,że mam duże kompleksy (zostało mi po ciąży dużo skóry na brzuchu,na zdjęciu tego nie widzicie),i przez to czuje się skrępowana w łóżku(wiecie o co mi chodzi...)Trochę głupio o tym pisać ....ale tak jest. Tinek podejrzewam,że czujesz się fatalnie z tym,że TŻ odszedł.Czy to juz jego ostateczna decyzja?Może jeszcze da sie cos zrobić?Byliscie ze soba długo.Justynka jeśli go kochasz i zalezy ci na nim to porozmawiaj z nim,walcz o niego .Nie wolno tak szybko się poddawać ![]() Monia jak tak czytam Twoje posty to zastanawiam sie czy nie czujesz sie samotna?Siedzisz sama z 2 dzieci ...wiem,że masz mamę,siostrę.Chociaz z drugiej strony jesli piszesz ,że mąż tak dobrze zarobi to nie musisz sie martwić o pieniądze.A to jest naprawde cholernie ważne. Ja Wam powiem moje kochane ,że synuś owszem przystojniak,ale od jakichś 2 miesięcy jest NIE DO WYTRZYMANIA!!!czasem mam go naprawde dosc .wiem,że nie powinnam tak pisać,ale tak niestety jest.wogóle mnie nie słucha ,robi co chce,a jak krzykne to płacze ,żę krzycze i tak w kółko.masakra.Czekam z niecierpliwościa jak pójdzie do przedszkola |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Monika- rozumiem... Oby wszystko się poukładało ![]() ![]() Tinek- bardzo mi przykro... ![]() Medzik- gratulacje! ![]() A ja dziś pewnie wezmę się za sprzątanie i naukę. ![]() Miłego dnia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Czuje sie dzisiaj troszke lepiej, chociaz czysci mnie i apetytu nadal nie mam. Ale za to na wadze 53,8! Strasznie sie ciesze ![]() Tinekk tak mi przykro, ze z TZ sie posypalo (dzieki dziewczyny za objasnienie co ten TZ oznacza). Ja z moim TZ tez kilka razy konczylam, ale on nigdy mi nie wierzy, ze zrywam, ja chyba sama tez nie i tak jestesmy ze soba juz baaardzo dlugo. Tinekk, moze jeszcze da rade to odkrecic? No przeciez nie mozna tak z dnia na dzien ze soba zerwac! trzymam kciuki za Ciebie! A ja w nastepnym tygodniu wracam do Polski. Strasznie sie ciesze! ![]() ![]() Milego dnia kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki moje
![]() u mnie dziś na wadze 58,1 ..... mam dość! Ale mimo wszystko humor mam dobry bo idę własnie do sklepu komputerowego po kamerkę i mikrofon i będę dziś z męzęm sobie spokojnie gadała ![]() ![]() ![]()
#930 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
tinekk kurcze współczuje Ci strasznie .. ;// ale tez i podziwiam ze taka jestes silna ja tak bym nie umiała .. ;/ zazdroszcze Ci ze taka jestes ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
Moniaaa bilety sa nie drogie ;D zdarza sie ze tez za 1 zł czasem kupie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.