|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TZta daleko mam ale sama rade sobie dam ! ZNO cz.XXVI
Cześć
![]() Wróciłam, bo mam okienko, tzn wykład i potem jeszcze okienko, ale przeciez nie będę siedzieć na tym nudnym wykładzie ![]() ![]() Ale dzis jest zimno ![]()
#902 |
Zakorzenienie
|
u nas jest mróz... brr!
#903 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co się stało?
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
czarnukax- ja mam dell vostro 1015. Super jest.
![]() Jedyna wada, to taka, że dość cichy, no ale w sumie to jest model biurowy. ![]() Faktycznie zimno. Sprawdzałam na termometrze i jest -1,5 :\ Chociaż ja jestem przyzwyczajona, że o tej porze u mnie w domu jest -10-15 ![]()
![]() |
#905 | |
Zakorzenienie
|
Ja to mam szczęście do komputerów! Miałam tą prezentację dzisiaj i poza mną jeszcze 2 chlopaków. Najpierw jeden z nich, wszystko ok, potem ja, nie zdązyłam nawet włożyć pendriva do kompa, ledwo co się zbliżyłam, wyłączył sie
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- W ogóle to nie wyobrażacie sobie jaka jestem wytyrana po tym weekendzie ![]() ![]() ![]() Nawet nie miałam kiedy jeszcze tego wszystkiego odespać.
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
witaj babciu
![]()
#908 |
Zakorzenienie
|
Idę sobie zrobić kanapki z nutellą, będzie się lepiej uczyc
![]() Cześć Babcia ![]() Zmieniłas av i Cie nie poznaje ![]() ![]()
#909 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
Babcia- chyba teraz jako przyszłej mamusi taki toksyczny av Ci nie pasuje
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- czarnulkax- niedawno na tvnie opowiadali, że Nutella to zuo! ![]()
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
życie to zło, a nutella sprawia, że łatwiej je znieść
![]()
#912 |
Zakorzenienie
|
Chyba Ci sie z kims pomyliłam
![]() Mało mnie to obchodzi, bo jest dobra i mam na nią chęć ![]()
#913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ej mój stan nie ma nic wspólnego z avatarem ![]() co ja mam sobie dzidziusia od razu dać ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
Babcia- - w sumie, to masz rację. :P Nie cały wizaż musi wiedzieć, że jesteś w ciąży.
![]() czarnulkax- właśnie, trzeba sobie osłodzić życie. Niedługo nawet powietrze będzie szkodzić. ![]() Przypomniało mi się: Wszystko co dobre jest nienormalne nielegalne albo powoduje tycie. ![]()
![]() |
#915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie! ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
Zrobię sobie zieloną herbatkę, ubiorę się i ruszę na uczelnię...
![]() Niby czekają mnie tylko jedne ćwiczenia i wykład, ale kobieta od ćwiczeń jest taka zakręcona, że wszyscy siedzimy jak na tureckim kazaniu. Do tego ubiera się jakby miała 15 lat, a nie 50 ![]() Ostatnio miała fryzurkę na cebulkę. ![]()
![]() |
#917 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z tym powietrzem i jedzeniem to jest racja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() szybko minie i wracaj do nas ![]() mnie się nie chce iść do sklepu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
A, mam jeszcze pół godziny.
![]() Zapomniałam, że wykład jest o 12:30, więc 11:30 muszę wyjść, a nie o 11. ![]() Babcia- ona pisze książki dla dzieci. Potrafi ni stąd, ni zowąd wyrwać kogoś, żeby powtórzył słowo w słowo, co ktoś przed nim powiedział. Jak ominie jedno słowo, jakieś niezbyt ważne, to i tak powtarza do skutku. ![]() I musimy się nawzajem krytykować jak coś zrobimy. ![]() ![]()
![]() |
#919 | |
Zakorzenienie
|
Ja mam na 12.45, ale mi się nie chce znowu wychodzić na to zimno
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater o matko ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;30769873] i może gdzieś pojde na coś z kosmetyka paznokcie henna rzesy makijaż itd[/QUOTE] A jak Ci to mowiłam, że to bardzo dobre połączenie z fryzjerstwem i byś szła w tym kierunku, to byłaś strasznie na nie. ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
Ja się w ogóle nie widzę w takiej sytuacji, nie dałabym tak rady, dlatego podziwiam dziewczyny, które tak żyją. Wiadomo, że czasem trzeba, ale... Mam nadzieje, że nigdy nie zostanę do takiej sytuacji zmuszona. Przecież dziś to Tż polecial ze mną do mojego promotora, żeby mi ten cały złom mu dać do przechowania. A tak musiałabym się kogoś prosić o pomoc, bo sama bym przecież tego nie udźwignęła. ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- 22 strona ![]() Wieczorem nadrobię resztę, jak Tż pójdzie do pracy, bo teraz na uczelnię czas ruszyć ![]()
![]() |
#920 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
Kopka zawsze zapominam się Ciebie zapytać o co chodzi z tym powiedz 3 razy sensejszyn ?
![]() Czarnulka współczuję Ci tego nadrabiania ;D ale nie poddawaj się ![]() ![]() byłam w sklepie i będę dzis pichcić pyszny obiadek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;30790483]Ja bym powiedziala że nie przyjdę bo nie po to płaciłam zaliczkę 500zł za sylwestra w gorach czy tam nad morzem żeby na niego nie zdążyć..[/QUOTE]
w takim wypadku są dwa wyjścia. Przedstawiasz dowód wpłaty lub potwierdzenie rezerwacji i pracodawca albo zwraca ci zaliczkę i poniesione koszty albo daje wolne. Na gębę to można sobie załatwiać...
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
Jestem, wrocilam. Czuje sie pijana i kreci mi sie w glowie. Polski chirurg wkuwal mi sie w ramie, byl bardzo mily i chcial mnie rozsmieszyc. Taka gigantyczna igla mi sie wkuwal by znieczulic a potem jeszcze wieksze ustrojstwo wsadzil o torebki stawowej - wygladalam jakby mnie ktos dzgnal szpikulcem do lodu
![]() ![]() A wiec moje lokatorki - wbiegla jedna w nocy do sypialni ze woda wybija w piwnicy. Ze wszystkich odplywow wylazilo szambo nam na piwnice. Ja juz tez w pizamie bylam w szlafroku zbieglam, zlapalam kalosze i otwieramy szambo. Musialam wyjsc na ta wichure i deszcz i pomagac TZ-towi. Okazalo sie ze musimy udroznic rure wylotowa do szamba, te wszystkie rurki i inne ustrojstwa wpakowac do srodka i to udrozniac.. smrod jak cholera, zimno i deszcz. W koncu biedny TZ byl umazany tym wszystkim i ta ssawa w tej roze grzebie i wyszla przyczyna - ktos wrzucal do kibla tampony ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
norka, współczuję ci
![]() Faktycznie, laski przegięły i przekroczyły wszystkie możliwe granice.
#926 | |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;30790975]Oj była taka reklama ostatnio jakiś koles był wkurzony a drugi do niego żeby powiedział 3 razy sensejszyn (coś a'la 10 wdechów i wydechów)
![]() aaaaaa ;D dzięki ![]() Cytat:
![]() ale cała historia z tymi dziewuchami ![]() ![]() ![]() dziwię się, że ich nie pozabijałaś i nie wyciągnęłaś na ten deszcz, żeby im to pokazać.. dobrze, że miałaś Tżta obok.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Wtajemniczenie
|
Cześć przyszłam się przywitać i zapowiedzieć że idę ćwiczyć bo sie zapuściłam. Ściągnęłam sobie jakieś filmiki aerobiku i będę się gimnastykować.
Norka ja bym je chyba z miejsca spakowała i wyrzuciła.
Gładsze niż jedwab i aksamit, włosy maluszka są dla mamy. Od woni słonecznego lata, słodszy jest mego dziecka zapach. Nie ważne wielkie skarby świata, przez wszystkie dni, miesiące, lata, to dziecko jest dla swojej mamy największym skarbem nad skarbami. |
![]() ![]() |
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
moze to i nie one te tampony wrzucaly tylko kolezanka co czesto nocuje ale mimo wszystko gdybysmy my mieszkali sami nie stalo by sie cos takiego, ktos musi ponniesc odpowiedzialnosc. Ja od poczatku sie nie zgadzalam na nocowanki ale ich rodzice nalegali. Wiec sory winetu tak byc nie moze.
Moja reka - lewe ramie dokladnie - stalo sie to jak pracowalam w przedszkolu. Ujawnil sie chyba stary uraz o ktorym nie mialam pojecia ze byl - pewnie cos z dziecinstwa. bawilam sie z mala dziewczynka i nagle cos chruplo. Orzez kilka miesiecy nadwyrezalam to ramie bawiac te dzieciaki na dworzu i placu zabawa - bolalo ale myslalam ze to przejdzie. Chrupalo jak plywalam i w koncu przyszedl taki bol ze poszlam do lekarza i po calej kolejce wydarzen okazalo sie ze mam uszkodzenie bicepsa, przyczepu sciegeien, peknieta torebke sttawowa i ubytek mazi. Tak przynajmniej przypuszczaja bo jakis idiota zapomnial napisac na skierowaniu na rezonans i zrobili mi go bez kontrastu i zdjecie nie ostre. Zadne leki nie pomagaja, po rehabilitacji jeszcze gorzej, kortyzol dzialal 3 miesiace, w okresach bolu nie dam rady sama sie ubrac, trzymac talerza w dloni i tak dalej. A wiadomo kolejki sa wiec sie czeka na wszystko. 2 grudnia specjalista obejrzy foty. ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() jak tam kotek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
Mój dzisiejszy dzień to udowadnia...
![]() A w ogóle to dzień dobry dziękuję że tak mało dziś pisałyście, bo nie mam sił więcej stron nadrabiać. Norka ![]() ![]()
Antoine de Saint-Exupéry Dyplomowana Położna ![]() ![]() Cel: Być szczęśliwą i spełniać marzenia! ![]() ![]() Edytowane przez karo208 Czas edycji: 2011-11-29 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.