![]() |
#901 | |
Zadomowienie
|
Dot.: WYPRZEDAŻE jesień/zima 2011
Cytat:
![]() ale jakoś do zakolanówek się przekonać nie mogę, obawiam się, że jak będę szła ulicą to bedą jednoznaczne komentarze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#902 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#903 |
Przyczajenie
|
Jak sytuacja wygląda w Bydgoszczy ?? Chodzi mi głównie o sklepy w Fokusie: bershka, stradivarius, zara, pull and bear, h&m, reserved, orsay ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Raczkowanie
|
Jak z wyprzedażami w TOPSHOPie w Złotych Tarasach?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Przyczajenie
|
Czy ktos byl w sklepach Mango w Manufakturze albo Porcie Łódź?? Są tam może jakieś fajne spodnie?? Na stronie Mango widziałam ładne za 49 zl... ale pewnie juz sa wykupione. Jesli cos wiecie dajcie znac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Raczkowanie
|
Odwiedziłam dziś przelotem CH FORUM Gliwice , niby jest na szybie w pull&bear napis 'kolejna wyprzedaż' , ale wchodząc do środa w ogóle tego nie odczułam..ceny większości rzeczy takie jak były. W bershce bez zmian, w tally weijl sporo fajnych rzeczy poprzecenianych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() w sumie nie wiem gdzie bym nosiła, takie zwykłe może po prostu pod spodnie czy coś, jak mrozy przyjdą (jeśli) ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Przyczajenie
|
Któraś z Was chyba polowała na podobną czapkę, tylko chyba droższą, a dziś znalazłam na stronie Asosa taka : http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Faux-F...lr=Light+brown
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Wtajemniczenie
|
''dlugosc za kolano''
![]() |
#910 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w h&m też dużo fajnych rzeczy można znaleźć, dużo spodni przecenionych, -jeansy za 60 zł, grube swetry też po 60 zł, czapki ,szaliki ,jakoś nie rzuciło mi się nic tańszego co można upolować za 20 zl, koleżanka dzisiaj chciała kupić sweterek za 40 zł,ale był z dziurą,więc radzę uważać w zarze jakoś uwagi dużej nie zwróciłam, sweterki są po 49,90 o ile pamiętam, chyba jakieś marynarki też, takie grube szale zimowe mają po 29,90 ![]() w Reserved dużo rzeczy przecenionych ale myślę,że to dopiero początek, spodnie po 49,90 i 59,90, sweterki niektóre po 39,90 ale niektóre słabej jakości,tj. bardzo cieniutki materiał, bielizna przeceniona niektóre biustonosze po 19,90, marynarki po 80 zł, takie dłuższe swetry z nadrukami po 60 -70 zł To tyle co zapamiętałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 | |
Zakorzenienie
|
rzeczywiście
![]() No nie. Nie mogłam się zdecydować czy wybrać zwykłe beżowe z kokardką, czy beżowe z białą koronką i wzorkiem. No i wybrałam te pierwsze i teraz nie wiem czy jednak nie kupić tamtych ![]()
Edytowane przez Stace Czas edycji: 2012-01-05 o 20:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#915 |
Raczkowanie
|
Czy widziałyście gdzieś na wyprzedaży takie spodnie rurkowate z dzianiny jakby, często ze szwem coś jak tu:
http://carola.strefa.pl/Desktop18.jpg ? Oczywiście mnie tandetne mnie interesują. Widziałam takie, ale w zabójczych cenach niestety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 | |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Zadomowienie
|
pytanie o ray bany: czy w ogole w optykach przeceniaja takie cuda, teraz na przyklad, po sezonie ? chodzi mi o okulary przeciwsloneczne ze szklami z prawdziwego zdarzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Raczkowanie
|
-75 procent w Glitterze! Bardzo się opłaca, o ile Glitter normalnie jest drogi, teraz fajne rzeczy można upolować, choć ja akurat znalazłam dla siebie kolczyki, tyle że były uszkodzone, to nie kupiłam. Ale naprawdę warto!
W dodatku -70% w Carry. Jeśli chodzi o ilość ciuchów przecenionych, w H&M w Plejadzie i na Stawowej jest tego całkiem sporo, w tym na stawowej fajne, wełniane w 50% i grubsze szaliki za 10 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Zadomowienie
|
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...IPED%2BT-SHIRT
Myślicie, że warto poczekać i ta bluzeczka będzie jeszcze bardziej przeceniona? Gdzie znajdę fajne workery (ale nie za bardzo ciężkie) w dobrej cenie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Przyczajenie
|
pewnie pytanie o kolejne obniżki padło już tutaj z milion razy?
ciekawa jestem kiedy coś się ruszy w zarze i pull&bear, bo póki co to te 30% szału nie robią i camaieu też prosi się kolejne % w dół.. przy tym co jest to ciężko nazwać wyprzedażą w h&m to jak zwykle słabizna, za każdym razem ten sam system wyprzedaży, przewidywalny i nudny, a ceny ciekawszych rzeczy bez zmian |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Raczkowanie
|
Myślicie , że za tydzień jeszcze w niedzielę będą jakieś wyprzedaże w działach męskich? Bershka ,Cropp , New Yorker?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
A i owszem są. Ostatnio widziałam aviatory za 400 zł. w optyku. Inne też były ale nie pamiętam ceny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Rozeznanie
|
hej w stradivariusie były po 49zł jak pamiętam,wczoraj widziałam to odpowiedź na pytanie Toli1212 o te rurki czy leginsy
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Dziewczyny widziałyście gdzieś ZIELONĄ MĘSKĄ KOSZULĘ taką jak na wesele żeby móc założyć, kupiłam zieloną sukienkę i mój TŻ chce podebrać pod nią koszulę ale widzę że ten kolor nie rządzi obecnie w męskich koszulach ![]() jakie ceny w wólczance koszul przy wyprzedaży, wiecie???
Bądź taki,jakim chciałbyś być,a nie takim jakim chcieliby Cię widzieć inni ludzie... Najpiękniejsze są chwile, w których żyjesz tylko chwilą... Edytowane przez wiatr86 Czas edycji: 2012-01-06 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Rozeznanie
|
![]()
Relacja ze wczorajszego wypadu do Kaskady (Szczecin)
![]() Zara- sweterki takie rozpinane za 39,90, niestety małych rozmiarów już nie było. Dużo przecen niestety dość symbolicznych, ale spytałam dlaczego ceny różnią się od tych w internecie, to pani powiedziała że nie powinny się różnić i że warto dopytac przy kasie ![]() Pull&Bear- ceny nie bardzo różnią się od tych sprzed świąt. Jednak przed świętami kupiłam sobie granatowe spodnie za 59,90 i doszłam do wniosku że są bardzo wygodne, więc dokupiłam takie ciemnozielone w tej samej cenie. Terranova- świetne spodnie od 40zł, duży wybór rozmiarów, t-shirty za 19,90, bluzy od 40 zł, ja kupiłam taką za 39,90: http://www.terranovastyle.com/p/swea...1//20720/19359 Stradivarius- mało T-shirtów, za to dużo sweterków od 30zł, generalnie wydaje mi się asortyment już przebrany. Cubus- porażka na całej linii, ceny -50%, ale tylko na jakieś na prawdę brzydkie i nieprzydatne rzeczy. New Look- przeceny fajne, ale jakoś nie mogłam się do niczego przekonać. Rozczarowałam się cenami płaszczów, które tak jak przed świętami są od 100 zł. Ale za to dużo pięknych butów przecenionych o połowę ![]() Cropp Town- bardzo fajne przeceny. Bluzy od 40 zł, spodnie chyba za 60 zł. Prawdziwą rewelacją jest stoisko z butami- ceny od 29,99, większość za 59,99. Ja kupiłam sobie białe za 29,99, rozmiar 40 ![]() http://sklep.cropp.com/odziez-damska...s/pcreateddate (20% skóry ![]() Były też fajne długie spodnie sportowe, za 29,99, ale zostały same L ![]() Bershka- nic ciekawego, ale były piękne spódniczki ołówkowe, mi się bardzo spodobała fioletowa, za 34,90, ale były same S, niby powinna być na mnie dobra, a jednak była dość dużp za mała ![]() Tally Weijl- niby faktycznie duże przeceny, sukienki od 60 zł, ale tak ogólnie to większość rzeczy była kiczowata. Jedyne co mi się podobało to jeansy, jednak przecenione na ok. 80zł, a liczyłam na coś tańszego ![]() Generalnie warto zajrzeć do sklepów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na 100 % new look jest w renomie i arkadach czy tu albo tu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.