|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Cytat:
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
Ty chciałąś chłopaka, nie??? Cieszę się tym bardziej, że statystycznie wzrastają moje szanse na Emilkę ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() Ale będzie niespodzianka jak sięza tydzień okaże, że jest siusiak
|
|
#902 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie widać kopniaki syna![]() Cytat:
![]() gratuluję syna! A to imie jakies macie wybrane juz? ;>A w ogóle dziewczyny, bo jesteście mądrzejsze ode mnie. Czy rzeczywiscie duphaston blokuje owulacje? Wiecie coś na ten temat? |
|||
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ilonka jakie imię - Stetoskop
|
|
#904 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() a ja w październiku ![]() Cytat:
najważniejsze,że zadowolona jesteś z fryzjera ja też ciągle jestem głodna ![]() Cytat:
![]() ja na początku tak samo miałam wieczorem mega brzuchol, a rano płaski ![]() teraz to już ciągle jest duży, już mi cięzko się schyla i śpi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ładny wzór tej naklejki, chyba też ten bym wybrała ![]() Cytat:
świetny filmik Cytat:
![]() ![]() klask i: gratulacje! a wy zadowoleni? ![]() ja dziś byłam u lekarza, miałam iść tylko po recepty na wyjazd, ale miejsce się zwolniło i dostałam się na wizytę zapisałam tez moją babcię, bo wykryto u niej dużego guza tarczycy a ona się boi iść na biopsję, bo jak się "ruszy" tego guza to jej zdaniem potem do szpitala i koniec życia Przyjechalam od rodzinki, a TŻ wydrukował sobie taką tabelkę z dniami jak mnie nie będzie, żeby po kolei skreślać, przykleił na lodówkę i moje 2 zdjęcia obok
|
|
#906 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziekuje Cytat:
![]() Super ze wyniki masz dobre! A babcia .. coz moja mama ma podobne podejscie do sprawy Nie lubi chodzic do lekarzy bo jak twierdzi lepeij nie wiedziec .. Kurcze to TZet Ci wogole nie ulatwia widze ...
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Ilonka gratuluje chlopczyka
Zabcia, slodko
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do babci, to świetnie, że ją zapisałaś. Ja mam taką sytuację z tatą. Nie chodzi do lekarza, bo się boi, że ma raka chociaż nic na to nie wskazuje. Namawiałam go na prześwietlenie płuc (bo dużo pali), to się 2 dni do mnie nie odzywał po tej rozmowie. Bo przecież ma raka, a woli nie wiedzieć, bo rak płuc to rach ciach i koniec! Nie do wyleczenia. W końcu poszedł i się oczywiście okazało, że wszystko ok. Ale tak mi to obwieścił, że aż go spytałam, czy jest zawiedziony, że jest zdrowy Zabcia mówi, że TŻ nie ułatwia, a ja myślę, że taka tabelka urocza. Na ile wyjeżdżasz? Gdzie? Bo chyba mi ta informacja umknęła. Ja mam dziś wieczór gotowania i pieczenia - właśnie szarlotka siedzi w piekarniku
|
|
|
|
|
#909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ nie ułatwia, ale wolę wiedzieć jak bardzo też to przeżywa niż by miał to dusić w sobie tylko dlatego, żeby mi nie było przykro... Cytat:
może teraz regularnie będzie ![]() Wyjeżdżam do USA 25 kwietnia, a 22 sierpnia mój TŻ do mnie dolatuje, zostajemy 3 tygodnie i razem wracamy szarlotka...
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
oj tak
Cytat:
![]()
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jak Bika marzę o pierwszej córusi
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie mi powiedział, że chce by się nazywała Zosia nawet ładnie
|
|
#913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, że takie rozstania nie są fajne...ale zleci Jedziesz na wakacje? ![]() Co do taty, to na pewno nie będzie się badał regularnie. Podejrzewam, że już następnego dnia po wynikach znowu myślał, że jest śmiertelnie chory ![]() Cytat:
Podoba mi się.
|
||
|
|
|
#914 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszlam powiedziec Dobranoc!
Nie jestem w stanie nadrobic 3 kartek, ktore przybyly od popoludnia .Bika - fajny brzusiolek Buziaki i do jutra! Wreszcie piatek
|
|
|
|
#916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strona startowa to wizaz i nigdy sie nie wylogowywuje ![]() Cytat:
je je jeee gratulacje!!! Amani Tz mial fajny pomysl z ta karteczka i naprawde bym sie wzruszyla jakby moj Tz wpadl na takie cos ![]() jak pomysle ile mam spraw do zalatwienia jutro to spac mi sie odechciewa ![]() niemniej jednak kolorowych karaluchow zycze |
||
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedy będzie Twój baby shower? Czy to tak, że sama go organizujesz, czy koleżanki? Bardzo mi się podoba taki zwyczaj - sympatyczny
|
|
|
|
|
#918 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak siostra wróci z pracy to będę chodzić na siłownie i ogólnie będę robić wszystko, zeby czas szybko leciał. co do taty to sama nie wiem czy da się zmienić myślenie takich osób... najważniejsze żeby ich czarne proroctwa okazały się nieprawdą. ja nie wiem co ten mój TŻ wyleciał z tą Zośką mamy na samochodzie naklejkę bobasa podpisaną Sophie po poprzednim właścicielu i kiedyś mówiliśmy, że widocznie musimy mieć teraz Zosię ![]() Cytat:
![]() oby mamuśka była zdrowa, musi dbać o siebie, dla wnuka ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
kolorowe karaluchy
|
|
#919 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się piątkowo
![]() Tak jak mówiłam nie miałam wczoraj czasu zajrzeć, ale dziś sumiennie wszystko nadrobiłam Mieliśmy wczoraj z mężem burzę mózgów bo mamy pewien plan i chodzi nam po głowie budowa domu, ale to po południu szerzej opiszę...bo mam 1000000000000 wątpliwości i muszę się wygadać ![]() Dziękuję ![]() My też we wrześniu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#920 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia - szczawiowa zadziałała?
hihi Mykam dziewczyny dziś ciezki dzien przede mną. Za to wieczorkiem idę na imprezkę ![]()
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Ilonka, to nasi chłopaczkowie będą biegać razem
Onyks, czekam na wywody o budowie i buzi z okazji piątku Amani, kochany ten Twój TŻ dasz radę, weź pod uwagę że on też tęskni i tu Butter, ja myślę że tęsknić w dwoje jest lepiej niż w pojedynkę ![]() Zaraz jedziemy z TŻ na spożywki bo od poniedziałku TŻ mnie zostawia na dwa tygodnie i idzie do szpitala, wycinać torbiele z kości ogonowej. Potem szybki obiad i do szkoły bo wyjątkowo mam w piątek a nie w sobotę. Butter, ciasto już zjedzone?
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zabcia bardzo fajny filmik. Ilonka super ![]() Amani słodko z jego strony. Bika, Ana ja tez o córeczce marzyłam. tomalinko nie zadziałała, pewnie dlatego że zjadłam jeden talerz a mama kilka ![]() Wczoraj zwiedzałam szpital. Wywarł na mnie dobre wrażenie. Sale do porodu przeogromne, byłam zdziwiona. Sala do cesarki taka.. sterylna hehe/ Akurat nikt nie rodził i generalnie to taka cisza była w szpitalu. Potem położna zaprowadziła mnie na oddział patologii ciąży, położyła do sali 1 osobowej i podłączyła do KTG. Leżałam tam 30 minut. Dobrze, że mąż był, bo bym chyba z nudów zasnęła Przynajmniej wiem, że mają bardzo wygodne łożka Bicie serduszka małej do tej pory mam w uszach bo aparat był dość głośno ustawiony i cały czas nam biło Tętno małej bardzo dobre. Połowę badania brykała a potem zasnęła co widac ładnie na wykresie. Ja tez jakieś tam małe skurcze miałam. Bo generalnie linia skurczy była na poziomie 8-9 a co jakiś czas podskakiwała do max 32. Położna powiedziała, ze przy porodzie jest na poziomie 60-70 a czasami i 100. Wykres mam na pamiątkę. Kolejne KTG w następną sobotę. Mam dylemat. Mąz się boi mnie na weekend samą w domu zostawić i każe mi jechac do rodziców, oni też dzownią abym przyjechała. A jakoś sama nie wiem. Wiecie.. w domu to i posprzątam i coś sie pouczę. Co prawda pouczyć bym sie mogła i u nich no ale Poza tym jaka wyprawa by była. Torba z moimi rzeczami, torba z rzeczami do szpitala (na wszelkie co) moja podusia rogal bez której nie spię.
|
|
|
|
#924 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
masz rację na all ceny są mega zawyżone...choć mimo to zdarza mi sie kupić coś dla małego...wcześniej miałam zapas na rok bodziaków, koszulek,bluzek, pajacy koleżanka mi nakupiła a teraz już powoli wyrasta z zapasów i kupuję na all![]() Cytat:
wracając zrobiłam zapas majtek, cycników, skarpet hehehe jeszcze pełno tego mam z metkami (chwilowo sie nie mieszczę). Jeszcze szalałam w Asdzie![]() Nie wyspałam się, bóle dupne się zaczęły...czy ja wam sie chwaliłam, ze od 15 kwietnia czuję ruchy maluszka??? to był dokładnie 15t3d
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia cześć
no to że KTG dobre to chyba wiesz, że się cieszę. a z pomysłem TŻta to nie marudź tylko się pakuj i do rodziców Miło spędzisz weekend a chociaż będziesz bezpieczna
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry moje drogie!
Piatek piatek weekendu poczatek Onyx, czekam z niecerpliwoscia co tam z TZ wymysliliscie w kwestii domu. My kupilismy w zeszlym roku, nadal sie jeszcze urzadzamy ale nie ma porownania od mieszkania w miescie do domku "we wsi" ![]() Cytat:
Mnie jutro czeka grilowanko ze znajomymi. Pogoda ponoc ma dopisac, zobaczymy.Butter, latalam wczoraj za ta swieza mieta i nigdzie nie bylo . Dzis sprobuje jeszcze raz, moze gdzies rzucili a jak nie to walne brownies albo ulubione ciasto czekoladowe TZ (moze potem sie pochwale i foty wam tutaj wrzuce)buziaki i milego dzionka! |
|
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
bao oo super, że czujesz ruchy, ja pierwsze poczułam w 15+5 więc prawie jak ty
![]() Mąz teraz pojechał do pracy (do 11 tylko) i o 13 jedziemy. On na studia, ja do rodziców bo mam ang wieczorem. Więc mam jeszcze chwilę na podjęcie decyzji czy się pakować czy nie, ale chyba wolę zostac w domu. |
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Babobabku
o je je je ![]() Nikita, również życzę miłego
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

Wszystko git

świetny filmik
klask i: gratulacje! a wy zadowoleni?

.

16.07.2012 - Kamil, nasze serce.