|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdrowy tryb życia - przepisem na życie :) wspólne odchudznie do lata - do dzie
Podanie o komis rozpatrzone pozytywnie, ale data itd. będzie mi podana we wtorek, co oznacza, że w czerwcu już się nie obronię..
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdrowy tryb życia - przepisem na życie :) wspólne odchudznie do lata - do dzie
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- U mnie dzisiaj tak: I owsianka z połową banana, truskawkami i rodzynkami na pół szklance mleka II truskawki polane jogurtem nat. + kawa z mlekiem III kasza kuskus + pierś z kurczaka w przyprawie gyros smażona na oliwie IV 2 kromki razowca z szynką i pomidorem Z ćwiczeń trening Ewy Ch. Mierzyłam się dzisiaj i od 12.04 straciłam: talia -5cm brzuch -5cm udo -4 cm Nie jest źle, ale walczymy daaaaalej
|
|
|
#903 | ||
|
Raczkowanie
|
Witam Was po przerwie, nic nie pisałam ostatnio, ale się poprawię
Nie mogłam ćwiczyć kardio przez małą kontuzję kolana, ale już jest w porządku i od jutra wracam do ćwiczeń Przez ten czas byłam na U, mam 0,1kg więcej niż 2 tygodnie temu, a później się nie ważyłam, bo miałam @. Zdarzało mi się niestety grzeszyć słodyczami, zwłaszcza lodami, ale i tak nie jest najgorzej. Od lipca wracam do pracy i wiem już, że celu raczej nie uda mi się osiągnąć (zostało 3,3kg, a idzie mi wolniutko), ale mam miesiąc, żeby dać z siebie wszystko. Muszę poprawić formę, bo moja praca wymaga kondycji, siły i sprawności na przyzwoitym poziomie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja teraz żałuję, że się nie zmierzyłam na początku, bo waga nie zawsze jest dobrym wyznacznikiem postępów w odchudzaniu... Dziś podczas spaceru z synkiem jakiś obcy facet powiedział mi, że jestem ładną mamusią Tak więc chyba naprawdę nie jest ze mną najgorzej, z tym że kiedy mówią mi to znajomi faceci, to im nie wierzę![]() Jadłospis: - owsianka ( 4 łyżki płatków owsianych, łyżka otrąb, rodzynki, orzechy i banan), - bułeczka fitness z serkiem i ogórkiem + jogurt naturalny z łyżką zmielonego siemienia lnianego, Na obiad zjem jajecznicę z 2 jaj z jakimiś warzywami + kefir, a na kolację serek wiejski i warzywka. |
||
|
|
|
|
#904 |
|
Raczkowanie
|
Oj, chyba wątek przygasł. Ja się trzymam. Chociaż w sesji nadużywam energy drinków. Ale jak mam możliwość to wybieram light :P Mam nadzieję, że mimo ciszy tutaj też jakoś dajecie radę, dziewczyny, nie poddawajcie się!!! Pozdrawiam
|
|
|
#905 |
|
BAN stały
|
ja jak jasie odchudzam to przechodze na diete wysokobiałkową. przy wysiłku fizycznym efekty są piorunujące!
|
|
|
|
|
#906 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
Mam mały problem z odżywianiem .. sęk w tym, że nie wiem czy jem wystarczająco ... Mam 170 cm ... 64 kg ... przez ostatnie 3 miesiące schudłam 10 kg .. ćwiczę 3-4 x w tygodniu - kobieta 20 lat .Teraz chcę popracować nad utrzymaniem wagi .. Moja dieta przez 3 miesiące mniej więcej wygląda tak :I - dwie kromki chleba razowego + twaróg naturalny + pomidor lub jajecznica z 2 jajek z kromką chleba ... ewentualnie do tego jeszcze jakąś sałatkę lub jogurt naturalny 250 ml II jablko albo banan . Jak jestem glodna jem banana z jogurtem nat. ewentulanie kanapke . III najczęsciej too : 3 ziemniak, pol piersi z kurczaka i marchewka ... wszystko robione na parze IV - znowu jakiś owoc V 2 gotowane jajka z kromka chleba lub 2 kanapki lub jakaś saltalka z kurczakiem Oczywiście nie jem tego codziennie, ale jak nie mam czasu zbytnio na gotowanie to właśnie tak wygląda mój dzień . Czy to dobre odżywianie , czy powinnam raczej zwiększyć ilość kalorii ? Dzięki za pomoc
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

Tak więc chyba naprawdę nie jest ze mną najgorzej, z tym że kiedy mówią mi to znajomi faceci, to im nie wierzę