|
|
#901 |
|
BAN stały
|
Dot.: Eurociacha 2012
Silva
|
|
|
|
|
#902 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#903 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wytłumaczcie mi, co Wy wszystkie widzicie w tym Cristiano... Oczywiście rozumiem to, że każdy człowiek ma inny gust, każda fanka ślini się na widok innego piłkarza, ale... na punkcie Krystyny po Euro 2004 wybuchło zbiorowe szaleństwo i jak widzę trwa do dzisiaj
Przecież on jest zrobiony z góry na dół, każdy włosek ułożony, każda brew idealnie wyregulowana... Trochę nie rozumiem, o co chodzi ![]() Dla mnie jednym z większych Eurociach jest Aleksandr Kierżakow. Spodobał mi się kilka lat temu, kiedy jeszcze grał w Sewilli. Myślałam, że mam jakiś spaczony gust, bo żadne fanki się nim nie jarają, ale kiedy szukałam jego zdjęć, na tvn24 trafiłam na info: "Okazuje się, że 30-letniego napastnika za najprzystojniejszego piłkarza całego Euro 2012 wybrała już norweska telewizja TV2." Fota nr 1: trzy Eurociacha na jednym zdjęciu
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do Ronaldo- on to jest taki picuś glancuś, kiedyś mi się bardzo podobał owszem numerem 1 to on dla mnie na pewno nie jest, są lepsze ciacha
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Ronaldo jest przystojny to fakt
ale są od niego o wiele wiele przystojniejsi
|
|
|
|
|
#906 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie naturalni najlepsi
|
|
|
|
|
#908 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Oglądałam dzisiaj Wydarzenia na POlsacie i pokazywali piłkarzy. Był obłednie wyglądający Lewy w koszulce z napisem "PLAYBOY". Nie wiem, Playboy chyba im płaci, żeby nosili te koszulki, ale faktycznie idealnie do nich pasują (W takiej koszulce miał jeszcze zdjęcie Szczęsny). No i oczywiscie pokazli Szczęsnego z ojcem jak wychodzili z hotelu. Szczęsny fajnie, legancko i stylowo ubrany Lewy ma świetny styl, modnie, stylowo i elegancko, a jednocześnie nie 'pedalsko' :P Co do pieniędzy płaconych piłkarzom-jakaś część naszych podatków pewnie na nich idzie, bo ogólnie idzie na sport stadiony itp. Nie wiem jak z ich gażami. Sponsorzy dają dużo kasy, ale myślę, że państwo też. ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- LASKI!!!!NIEEEEE http://www.pudelek.pl/artykul/41052/...wski_sie_zeni/ ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- w sumie, to żaden news, że Lewy się hajta, ale mimo wszystko
|
|
|
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#910 |
|
Rozeznanie
|
macie jakieś linki do tego jak wychodzili ? nie widziałam
edit: już oglądałam. Szczęsny
Edytowane przez NothingElse Czas edycji: 2012-06-18 o 17:25 |
|
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#912 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki można dołączyć? wprawdzie nasi już poza Euro, ale chyba nie przestałyście się rozglądać za Eurociachami? Ja osobiście oglądam mecze dla gry, ale jak się jakieś ciacho nawinie to czemu nie popatrzeć. Moje typy:
od pamiętnego finału LM w 2002: Iker Casillas, a później długo nic (zdj. 1,2)i w kolejności przypadkowej: - Robert Lewandowski - Wojciech Szczęsny - Lukas Podolski - Cesc Fabregas - Milan Baros (zdj. 3, 4) - Czechy - Robin van Persie (5, 6) - Holandia - Philipp Lahm (7, 8) - Niemcy - Yoann Gourcuff (9,10) - Francja |
|
|
|
|
#913 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To ciekawe, że Baros jakoś nigdy mi się nie podobał, dopiero podczas tego Euro jakoś... Pewnie dlatego, że kiedyś miał długie włosy, w których wyglądał tak... średnio. A dziś Włochy-Irlandia: Gigi Buffon i Andrea Pirlo, uwielbiam
|
|
|
|
#915 | |
|
Raczkowanie
|
wiedziałam
![]() Cytat:
no może jak kombinuje z zarostem na twarzy to trochę mniej
|
|
|
|
|
|
#916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, nie, NIEEEEEEEEEEEEE! Jesuniu!Brakuje mi emotki dokładnie opisującej targające mną emocje ![]() A miałam Wam kilka rzeczy do przekazania, a teraz
||
|
|
|
|
#917 |
|
BAN stały
|
No przestań, dawaj newsy. Przecież nie od dziś wiadomo, że Lewy się hajta, bo jego panna powiedziałą, że mają plany takie. Co prawda można było się łudzić, że tak jak to ktoś na pudelku napisał-"Ona ma plany, a on ma zupełnie inne" hahah
|
|
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale zawsze jest ta cicha nadzieja..
. Ale ludzie tam dobrze piszą - chcą mieć spokój, a pchają się do programów śniadaniowych ![]() a mógłby mi ktoś wytlumaczyć, o co chodzi w reklamie z Edytą Górniak ? Dlaczego ona wychodzi ?
|
|
|
|
|
#919 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bez obrazy, ale widać, że piłką/Lewandowskim interesujecie się od niedawna Poza tym nie wiem, czy Wy tak na serio się w nim kochacie czy na jaja?
|
|
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego, że dziewczyny jaja sobie robią i że podoba im się Lewandowski to znaczy, że interesują się od niedawna? Wątek jest przecież z przymrużeniem oka.
|
|
|
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie jaja?jakie jaja? Kochamy!!!!mamy swoich tż ale teraz wszystkie ich zostawiamy i będziemy za wszelką cenę próbowały nie dopuścić do ślubu Lewandowskiego i innych chłopaków aha i musimy rozbić rodzine Kuby!!!A ja oczywiście wybiorę sie na Ukraine i uwiodę Shevchenko a niech tam ta jego zona modelka się goniTrochę dystansu..... |
|
|
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a propo - wiecie może czy któryś z tych znanych ciach, ma może normalną, zwykłą laskę, czy same sportowczynie/modelki ![]()
||
|
|
|
|
#924 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To, że podobają nam się piłkarze i lubimy o tym pożartować, to nie znaczy, że nigdy nie interesowałyśmy się piłką i mecze oglądamy tylko po to, żeby mieć potem seksualne fantazje. Zgadzam się, trochę dystansu
|
|
|
|
|
|
#925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
|
#926 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak! I zbiorowy gwałt na Lewym. DO tego nie zapominajmy, że Szczęsny i kilku innych kadrowiczów na pewno też tam będą. Ale jak wpadniemy taką wielką grupą to zaatakujemy ich wszystkich a na koniec porwiemy. Wszystkie laski, które będą na ślubie a będą zakochane w piłkarzach( a takich na pewno nie zabraknie) mogą się dołączyć! ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Szczęsny ma normalna-MNIE. Jestem studentką, czyli normalną dziewczyną. |
|
|
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#928 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ok ! ![]() Cytat:
|
|
|
|
#930 |
|
BAN stały
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

Trochę nie rozumiem, o co chodzi 

nie, nie, NIEEEEEEEEEEEEE! Jesuniu!