|
|
#901 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.VI
Cytat:
Mnie się nawet podobają nawet takie spódnice, szczególnie z trenem, ale muszą być ładnie wykonane... Ta Kamili wygląda jak, jak to moja babcia mówi "stylonowa". Poza tym, ta gumka w pasie mnie drażni... |
|
|
|
|
#902 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.
|
|
|
#903 |
|
Zadomowienie
|
a te paznokcie u Kamili to resztki tipsów? bleee
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#905 | ||
|
Wtajemniczenie
|
własnie tu weszłam, żeby o tym napisać.. a może tak jej paznokieć odrósł ?!
http://2.bp.blogspot.com/-kzN41WhN9J...0/DSC04823.JPG ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- SZ(M)ATNIARSKI może ? Cytat:
Cytat:
kolejna "Kamila" ? nie mogę jej znaleźć ![]() edit: chyba mam, ale K. nie przebije. Edytowane przez Paulima Czas edycji: 2012-07-12 o 16:38 |
||
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Może Kamila ma niezbyt udany reverse french manicure
?Ale dzisiaj rozwalacz widziałam... Pani około 50, dość zgrabna, ubrana w białe skórzane klapki na obcasie, neonowo pomarańczowe, obcisłe spodnie (BARDZO neonowe), rudą bluzkę z lekko prześwitującego materiału i pasteloworóżową torbę plażową ![]() Dodajcie do tego okulary przeciwsłoneczne w stylu Wiśniewskiego, bordowe włosy i opaleniznę na skwarkę. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2012-07-12 o 16:38 |
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam oj tam tak śledzicie jej bloga a nie wiecie
to przecież manicure hybrydowy który odrasta
|
|
#908 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę, że prędzej czy później konsekwencje będą.
|
|
#909 |
|
Konto usunięte
|
ahaha Kamila jaki bulwers, prawie z krzesła spadłam
A pomysł że nie spięte włosy są nieeleganckie tak mnie rozbawił że musiałam dwa razy czytać jej notkę Boże osoba o której myślę że ma najbrzydsze wiszące tłuste strąki na głowie wśród wszystkich blogerek, poucza cały wizaż stosując bluzgi o tym co ona myśli i że to jedyna słuszna sprawa Jak tutaj żyć bez jej bloga?! Ale z jednym ma racje, ogolmy się na łyso, będzie się lżej myślało |
|
|
|
#910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale Ty jesteś złośliwa.
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż co tam, w sumie pasują te paznokietki do całości
|
||
|
|
|
#911 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak przeczytałam tę notkę Kamilii na temat włosów, to doszłam do wniosku, że ta kobieta jest trochę walnięta
Wiem, odkryłam Amerykę
|
#912 |
|
Przyczajenie
|
Czy mi się wydaje, czy Emilka wygląda lepiej? I chyba lepszą jakość zdjęć ma. Dziewczynie przydałoby się zadbać o siebie, ale ja tu widzę poprawę, niektóre ałtfity całkiem znośne. Ona idzie do przodu, nie to, co niektóre blogerki
Chyba muszę się ogolić na łyso, bo moje długie włosy przeszkadzają mi w zrozumieniu pewnych osób ![]()
)- Edytowane przez KatriinaFi Czas edycji: 2012-07-12 o 20:05 |
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#914 |
|
Zadomowienie
|
który to ten post o włosach?
|
|
|
|
#915 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj widziałam w tramwaju dziewczynę w krótkiej, zwiewnej spódnicy z dużą ilością warstw, białej koszulce i...decathlonowych gumowych oficerkach. Nie dość, że generalnie żar lał się z nieba i raczej nie zanosiło się na deszcz, to jeszcze dziewczyna miała trochę zbyt potężne nóżki do tych butów - po raz pierwszy widziałam "boczki" na łydkach
|
|
|
|
#916 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
|
|
|
#917 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#918 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowy nabytek Emilii - noł mor kłeszczynz
|
|
|
|
#919 |
|
Wtajemniczenie
|
Co chcesz, u mnie jedna laska na wf`ie w takiej ćwiczy. Ale ona ją na jakiejś imprezie dostała.
Co do Emilki, to pamiętam ją z początków bloga i naprawdę poczyniła ogromne postępy. Ja rzadko wchodzę na jej bloga, bo z tego co wiem to dziewczyna nie jest w pełni sprawna umysłowo (ludzie kiedyś o tym na Sromodzie pisali, sama Emila też) i sumienie mi nie pozwala się z niej naśmiewać. |
|
|
|
#920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prędzej czy później źle się to skończy - wiem, że sie IC juz interesują taką działalnością
|
|
#921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), że ludzie wolą jak trzeba się wysilić, bo zawsze jakaś większa nadzieja, że coś nie zależy od przypadku, tylko od nich...
|
|
|
|
|
#922 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jeśli chodzi o rozwalacze, to zawsze i namiętnie irytują mnie starsze panie, spalone w solarium na skwarkę: myślą, że pieknie wyglądaja a dodają sobie latek
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2012-07-13 o 13:01 |
|
|
|
|
#923 |
|
Wtajemniczenie
|
te odrosty były po to, żeby wzmocnić płytkę. (czyt. na blogu..)
Jak na moje rozumowanie (ale nie znam się na hybrydowym manicure) to nakładanie czegokolwiek chemicznego na paznokcie nie działa wzmacniająco.. żeby wzmocnić trzeba używać odpowiednich lakierów (np. bez toluenu), albo w ogóle nie malować.. używać dobrych odżywek (np. eveline).. albo wzmacniać domowymi mieszankami (olejki, maseczki itd.) no ale co ja tam wiem.. ![]() myślę, że gdyby K. nie była tak zawistna w stosunku do krytykujących to mogłaby w pewien sposób ujmować swoją naturalnością.. albo jest strasznie zagmatwaną, albo strasznie.. prostą osobą. |
|
|
|
#924 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Ale starsze osoby w ogóle często mają gdzieś kremy z filtrem. Moi dziadkowie wiele czasu na wiosnę i w lecie spędzają na działce zajmując się warzywami, ledwo przychodzi czerwiec oni już całkiem opaleni - potem lipiec i sierpień, ciepło, zaczynają się grille i do września naprawdę skwareczki z nich. Parę razy już im mówiłam, by się kremem posmarowali, dziadek cośtam trochę zaczął, jak sobie przypomni. A babcia -twarde nie, bo po co, od słońca robią się zmarszczki, a ona cała zmarszczona, więc to dla niej żadna różnica. Mówienie jej o raku skóry i poparzeniach nic nie daje. Jak była młoda kremów z filtrem nie używała, raka skóry nie miała, skóra jej schodziła, ale zeszła i było spoko, więc po co używać na starość...Sądząc po kolorze skóry starszych ludzi na ulicach - myślę, że wiele z nich ma podobne podejście. |
|
|
|
|
#925 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na szczęście w perspektywie kilku lat być może na rynku będzie dostępny nowy preparat, naturalnie blokujący promienie UV bez użycia metali ciężkich z bluszczu angielskiego, ale na razie jest to na etapie odkrycie/pierwsze badania i testy kliniczne. Jest on kilkukrotnie bardziej skuteczny w blokowaniu promieni, dodatkowo nie trzeba go nakładać kilka razy, np. po pływaniu ![]() Tu można sobie poczytać: http://www.sciencedaily.com/releases...0719162955.htm Znalazłam też po polsku: http://www.biotechnologia.com.pl/bio...waniem_uv.html Jest trochę biotechnologicznej nomenklatury ale chyba da się przeczytać, wy oceńcie. Edytowane przez owieczkaa Czas edycji: 2012-07-13 o 15:03 |
||
|
|
|
#927 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- chyba tak..
|
|
|
#928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a poza tym Ona sama uzyskuje przychody w rozumieniu PIT (tak zresztą jak i każda inna blogerka współpracująca w ten sposób z firmami) , a odnoszę wrażenie ze tez się tym nie przejmuje ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- wyświetlenia bloga Kamili w ostatnim miesiącu to 260 tys - myślę, że ten wątek też się do tego przyczynił - powinna być Wam wdzięczna hehehe
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2012-07-14 o 08:46 |
|
|
|
|
#929 |
|
Wtajemniczenie
|
nie, musiałam jakoś przeoczyć
a co pisała? mogę się założyć, że znowu coś.. specyficznego
|
#930 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

a co pisała? mogę się założyć, że znowu coś.. specyficznego