|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Ja mam aktualnie @.
Dzisiaj rano jak się przebudziłam to wymiotowałam i strasznie bolała mnie głowa. Jednak pojechałam do pracy, ale po dwóch godzinach męki wróciłam do domku i położyłam się spać. Wrrr....nie znoszę tych dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Stokrotko,
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Meduzka, współczuję około @ objawów. xKasiax, prasujesz? Bo mi się jakoś za to zabrać nie chce ![]() chyba za dużo tego jest i mnie przeraża ![]() a mama tu była niedawno i pytała czy już mam wszystko spakowane ![]() ![]()
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
My po obiadku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
Maleństwo, jak leje to bierzcie karty, do łożka i pograjcie w rozbieranego
![]()
#905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle nie pomyślałam, żeby jakaś książkę wziąć żeby czytać w razie czego...a sklepu też nie ma w pobliżu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, idziemy w sobotę na osiemnastkę, i prezent mam, perfum który ona sobie zażyczyła. Perfum no wiecie malutkie pudełeczko... i wymyśliłam żeby wziąć duży karton, dać do niego pełno potarganych gazet i na dno schować ten perfum a karton opakować papierem kolorowym i na górę dać kokardę. Co Wy na to? czy lepiej nie udawać że mamy duży prezent jak mamy mały?
![]()
#907 |
Zakorzenienie
|
Hej
przyszlam w przerwie w pracy.....myje sciany i sufit i chyba zaraz padne ![]() wiecie co sie wczoraj stalo......jak pisalam ze bedzie u mnie burza tak wstalam i zaczelam odlanczac wszlekie sprzety i nagle tak walnelo ze Maja sie poplakala....po burzy chce zalaczyc neta a tu du.pa ![]() ![]() ![]() a dlaczego zrezygnowalas ![]() no przerwa sie skonczyla czas wracac do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
Kotku...kurna, po kiego grzyba, przy temperaturze 50 stopni, myjesz sufit i ściany??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam pojęcia ![]() to takie skrzepy są brązowe Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ogólnie jestem strasznie rozbita, jakoś tak psychicznie ![]() jakoś mi SMUTNO jest dzisiaj i nie czuję oparcia TŻ ![]() Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2012-07-04 o 16:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
Kotek, w życiu nie myłam ścian i sufitu
![]() jutro to zrobię ![]() Emilko, jakaś kłótnia była ? Czy co się dzieje? ![]()
#912 |
Wtajemniczenie
|
Metkaa
Marceline już mam (choc miał byc Marcel ![]() ![]() ![]()
#913 |
Zakorzenienie
|
jejku dziewczyny jaki mam dziś koszmarny dzień, najpierw te dokumenty, potem ta beta a teraz jeszcze się okazał, że tz wujek zmarł co mieszka 800 km od nas i teraz własnie z tesciem pojechali na pogrzeb. zatrzymają się na szczęscie u ciotki tz bo mój tz po nocce nic nie spał i nie dałby rady tyle godzin jechać. dodam tylko, że nasze auto nie jest super sprawne i boję się czy dojadą. Nie wiem kiedy wrócą. Cały dzień dzisiaj nerwy, normalnie mam dość, idę zaraz na siłownie się wyżyć, a potem coś czuję że będzie płacz z całych tych nerwów bo aż mi się ciśnie wszystko, ciśnienie pewnie mam dzisiaj zabójcze
![]() ![]()
#914 |
Zakorzenienie
|
Stokrotko, przykro mi z powodu wujka TŻ
![]() wiesz co... naprawdę masz ciężki dzień, może olej już siłownie, a weź lepiej kąpiel, zrób sobie kakao i połóż się spać, popłacz jeśli trzeba, dobrze Ci to zrobi, rozładujesz się.... i szybciej zaśniesz.... a rano TŻ się napewno odezwie że dojechali szczęśliwie. I wróci niebawem.. wiem że łatwo się mówi ale musisz przetrwać... zrób sobie takie wieczór dla siebie, w ciszy i spokoju...
#915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
ja też nie
![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- oj dziewczyny ale Wy pędzicie z tym wątkiem ![]() ![]() a ja jutro idę na usg ![]() ![]() ![]()
#918 |
Zakorzenienie
|
strong pracusiu
![]() Nikita teraz w sklepie ogrodniczym, nie wiem gdzie potem cos znajdzie, aż się boję. Na razie pójdzie do ich drugiego sklepu. stokrotko ![]() Emilko co sięstało?? Gosiu, Onyks trzymam kciuki. |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
Nie było kłótni...
ale jakoś tak mi smutno. Wczoraj zapytałam jak damy na imię i zaczęłam wymieniać te imiona które nam się podobały,a on to nie , tamto nie , kolejne nie i do mnie sama wybierz A ja na to przecież to też Twoja córeczka będzie, a on nic... W tym szpitalu też się czułam taka samotna jakby go w ogóle nie było. Przykre ![]() Ja chyba już jestem tym wszystkim zmęczona a on ma mnie już chyba też dość ![]() Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2012-07-04 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
EMILIA mężczyźni czasami boją się że kobieta po porodzie będzie bardziej za dzieckiem, że oni zejdą na dalszy plan.
a po za tym prawda jest taka że większość tatusiów zaczyna odczuwać miłość i instynkt dopiero po wzięciu dziezka na ręce. w ciąży tego tak nie czują jak kobiety. PONOĆ! ale u mojego tak właśnie było, do póki nie wsadziłam mu WOjtka na ręce na siłę (bo sie rzekomo bał) to podchodził do niego z dużym dystansem, a potem nie, sam kąpał, przebierał, wszystko przy nim robił ![]()
#921 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem że masz tu jednak duże wsparcie, bo widze dziewczyny jak jesteście związane ze sobą to naprawde dużo ![]() ![]() ![]() a i jeszcze jak patrze na Twój brzusio to się rozpływam ![]() ![]()
![]() Kornelka ![]() Groszek ![]() Edytowane przez agi_82 Czas edycji: 2012-07-04 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Emilko, może powiedz mu aby jeszcze trochę z Tobą wytrzymał, że wiesz że już oboje jesteście zmęczeni i oczekiwaniem i przygotowaniami ale... że bardzo go potrzebujesz...
a inna opcja może coś go gryzie? coś się wydarzyło i ma wpływ na jego nastrój? nie przejmuj się Kochana, jak tylko mała będzie z Wami napewno wszystko wróci do normy ![]() ![]()
#923 |
Zakorzenienie
|
macie racje
![]() ![]() A TŻ na dodatek od piątku ma dyżur w pracy i mimo ,ze pracuje od 7do 15 od pn do pt to jeszcze musi być pod telefonem cały czas ![]() w piątek wrócił o 21.00 od rana w sobotę od 10.00 do wieczora go nie było , w niedzielę od 11.00 do 2.00 w nocy w Płocku , w poniedziałek miał wolne , ale pojechał ze mną do tego szpitala i wrócił do domu wieczorem, we wtorek do pracy i szybko po mnie , dzisiaj wrócił -chciał się zdrzemnąć a tu tel. że musi jechać i wróci może o 22 ![]() na szczęście w piątek inny przejmuje ten cholerny dyżur ![]() Ja też jestem zmęczona w końcu zostało mi 11 dni Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2012-07-04 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#924 | ||
Zakorzenienie
|
Kochanie bo mamusia przyjedzie a ona jest bardzo absorbujaca i zabiera caly moj czas
![]() ![]() Zrobilam dla Ciebie te fotki ale nie wiem jak wrzucic na wizaz... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Emilko, tule cie! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
Strong, bardzo mi się podoba Twoje podejście do obecności męża przy porodzie. Myślę, że właśnie swoją postawą przekonasz go do tego, ze warto być
![]() Stokrotko ![]() Onyks, mam nadzieję, że na wizycie wszystko ok. ![]() Butter, zaintrygowała mnie ta babka ziemniaczana ![]() ![]() Emilko, super że Cię wypuścili ![]() Bao, a gdzie Ty? Dawno nic nie pisałaś…. ależ gorąco... pojechaliśmy na działkę rowerami, ależ się Marysi podobało ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
Moje kafelki w pokoju dziennym dla Stronga!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
No i chu.jowo mi sie wgralo ale cos tam mam nadzieje widac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Nikita przyda się
![]() Natala84 wiesz wolałabym z malutką wyjść niż sama , bo muszę tam wrócić ![]() ![]() ale brat mój przyjechał mi pomógł mi dzisiaj w sprzątaniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |||||
Wtajemniczenie
|
OJOJ... tyle do nadrabiania
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Strong a ty jaki masz wymiar kolderki ? Bo przy prasowaniu okazalo sie, ze kolderki, ktore dostalam sa MEGA DUZE, a moja posciel do lozeczka ma wymiar 120x80 i nie mam zadnej poszewki na nia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#930 | |
Zakorzenienie
|
hahaha no co Ty!!!!!!??? scian i sufitow nie mylas
![]() ![]() ![]() a tak powaznie to takie zalecenie dostalismy od fachowca wiec sie zastosowalam (chociaz ostatnio tez mylismy ![]() Cytat:
![]() nooooo pomyte, paski przyklejone teraz czas na kolacje bo wlasnie narwalam sobie swiezej miety ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.