Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17. - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-03, 13:48   #901
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

i tak mnie dzisiaj jakoś poraziło jak ginka wpisała ile mam lat -30 w tym roku jakoś nie czuję tego

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 13:50   #902
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Butterku Ty się tak nie martw, nie załamuj się, prawie każda z nas ma "coś" nie tak, a to taki wynik zły, a to inny, a mimo to kilku z nam udało się zajść w ciążę. Wiem, ze to jest dołujące ale musisz zacząć pozytywnie się nastawiać, że będzie dobrze. Jesteś pod opieką lekarzy i oni będą robili co w ich mocy aby poprowadzić cię do ciąży. Wiem, ze to nie łatwe, ale popatrz na pozytywy, torbiel zniknęła więc to połowa sukcesu. A to że żaden pęcherzyk nie wygląda na to aby pękną to nie znaczy, że nie pęknie. Działajcie normalnie, bo lekarze się też mylą. Głowa do góry, będzie dobrze, dasz radę bo jesteś silną kobietą

Dziękuje wszystkim, że się tak cieszycie z mojej wizyty ja też jestem podjarana robię w między czasie obiad, bo mąż mi z głodu padnie
Kochana, ja sobie naprawdę zdaję z tego sprawę, że każdy ma coś.. Nie próbuję się tu pokazać jako jedyna męczennica, której coś dolega
Jednak każdy się martwi o siebie...i swoje problemy jednak przeżywa bardziej niż czyjeś Dziękuję za miłę słowa

Blonde, brawa dla Seby! Widzę z Twoich relacji, że z dnia na dzień Sebuś robi się dojrzalszym, bardziej samodzielnym i rozwiniętym chłopcem!! Brawo dla Niego i DLA MAMY!!

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 13:53   #903
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
i tak mnie dzisiaj jakoś poraziło jak ginka wpisała ile mam lat -30 w tym roku jakoś nie czuję tego
He, he, mam ten sam "problem"
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 13:56   #904
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Udało mi sie zrobic Sebie zdjecie do paszportu:jup i:
Nie znam jeszcze terminu kiedy pojedziemy, ale po przejsciach z zeszłego roku obiecalam sobie ze zajme sie zdjeciami znacznie szybciej niz kilka dni przedI udalo sieCo prawda bylo kilka prób,pozycji, ale tylko u jednego fotografa
super
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 13:58   #905
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Blonde fajnie, że macie już paszport
nie paszportzdjecie tylko
Nadal sprawdzam termin do konsulatu...

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Blonde, brawa dla Seby! Widzę z Twoich relacji, że z dnia na dzień Sebuś robi się dojrzalszym, bardziej samodzielnym i rozwiniętym chłopcem!! Brawo dla Niego i DLA MAMY!!

No ostatnio mnie coraz bardziej zaskakuje, z dnia na dzien widac postepyI po tym siusianiu ja dostalam takiego powera ze moge gory przenosic

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
super

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
He, he, mam ten sam "problem"
ja tam dopiero w grudniu
Stary 2013-01-03, 14:01   #906
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, ja sobie naprawdę zdaję z tego sprawę, że każdy ma coś.. Nie próbuję się tu pokazać jako jedyna męczennica, której coś dolega
Jednak każdy się martwi o siebie...i swoje problemy jednak przeżywa bardziej niż czyjeś Dziękuję za miłę słowa

ja chciałam tylko powiedzieć, że mimo przeciwieństw i Wam się uda ja sama jeszcze do końca nie wierze że nam się udało, czasami to dla mnie jeszcze abstrakcja

powiedz mi jeszcze jakie dokładnie leki musisz brać na zwiększenie tego estriadolu? bo ja mam jakieś leki w domu (siostra tz mi dała, bo nie zdążyła ich użyć), są ważne do 5,2013 i chętnie oddam sprawdź i napisz nazwę dokładna leku

Łukaszek
Stary 2013-01-03, 14:05   #907
malamaluczka87
Zadomowienie

;-) Butterku- maska na twarz i do wanny;D należy ci się;D

Cieszcie się z tego pięknego wieku. Ja mam jakiś taki dziwny typ urody, że w tej ciąży będę wyglądała jak młodociana z brzuchem. Tż się ze mnie śmieje, że będą kukali na nieletnią matkę ;D: I tak skakałam ze szczęścia, że mi te 25 wskoczyło na budzik;P

A ja ile bym się nie starała was narobić, to ciągle w tyle jestem z tymi postami;-)

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 14:07   #908
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
ja chciałam tylko powiedzieć, że mimo przeciwieństw i Wam się uda ja sama jeszcze do końca nie wierze że nam się udało, czasami to dla mnie jeszcze abstrakcja

powiedz mi jeszcze jakie dokładnie leki musisz brać na zwiększenie tego estriadolu? bo ja mam jakieś leki w domu (siostra tz mi dała, bo nie zdążyła ich użyć), są ważne do 5,2013 i chętnie oddam sprawdź i napisz nazwę dokładna leku
Stokrotko, ja rozumiem zamysł tego, co napisałaś
I bardzo się cieszę, że Wam się udało

Leki na estradiol to Estrofem, chyba

Hania

Stary 2013-01-03, 14:08   #909
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

ja tam dopiero w grudniu
Co się odwlecze, to.......
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 14:12   #910
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
;-) Butterku- maska na twarz i do wanny;D należy ci się;D

Cieszcie się z tego pięknego wieku. Ja mam jakiś taki dziwny typ urody, że w tej ciąży będę wyglądała jak młodociana z brzuchem. Tż się ze mnie śmieje, że będą kukali na nieletnią matkę ;D: I tak skakałam ze szczęścia, że mi te 25 wskoczyło na budzik;P

A ja ile bym się nie starała was narobić, to ciągle w tyle jestem z tymi postami;-)
Niestety Kochana, nie dla mnie takie cuda. Mam mnóstwo roboty dziś. Muszę pisać pracę na zaliczenie!A nie taplać się w wannie heh.
Poza tym może to się wydać dziwne, ale ja nie lubię się tak wylegiwać w wannie...

Ja mam więcej niż 25 lat i też mam wrażenie, że wyglądam na nieletnią

Hania

Stary 2013-01-03, 14:12   #911
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Stokrotko, ja rozumiem zamysł tego, co napisałaś
I bardzo się cieszę, że Wam się udało

Leki na estradiol to Estrofem, chyba
to super, ja właśnie ma ten lek w domu i do tego paczkę Clo. Chętnie Tobie wyślę, podaj tylko adres

Łukaszek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-03, 14:23   #912
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
to super, ja właśnie ma ten lek w domu i do tego paczkę Clo. Chętnie Tobie wyślę, podaj tylko adres
Ale to musisz mi powiedzieć, ile Ci przelać piniążków

Hania

Stary 2013-01-03, 14:24   #913
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
a ten wychowawczy to z pracy się dostaje?

ciekawe jak w przypadku gdy ktoś nie pracuje? i np. jest w up jako bezrobotny, dostaje zasiłek, to czy jedno drugiego nie wyklucza o ile w ogóle możliwy jest wychowawczy dla niepracującej osoby.
niepracujacy nie ma chyba prawa do wychowawczego bo nie odprowadzał składek, tak myślę. a płaci MOPS
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 14:28   #914
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to musisz mi powiedzieć, ile Ci przelać piniążków
nic nie trzeba naprawdę, bo ja i tak ich nie zużyję i pójdą do śmieci a szkoda, a Tobie się przydadzą

Łukaszek
Stary 2013-01-03, 14:40   #915
malamaluczka87
Zadomowienie

ja też mam jeszcze 1,5 opakowania Clo;-) Więc jakby ktoś potrzebował to pisać na priva

Stary 2013-01-03, 14:44   #916
ButterBear
Zakorzenienie

Kurcze, jak tak zacznę te leki od Was zbierać, to się tak mogę stymulować następny rok

Hania

Stary 2013-01-03, 15:08   #917
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Stokrotko, super, że z dzidzią wszystko ok
Cytat:
Torbiel zniknęła, na clo wyhodowałam kilka pęcherzyków, ale gin powiedział, że żaden nie wygląda na chętny do pęknięcia, więc tym razem nic z tego. Więc, mimo tego, że czuję się fatalnie, muszę dalej brać Clo. Co więcej, okazało się, ze mam za niski poziom estradiolu, więc dodatkowo muszę brać leki wyrównujące poziom estradiolu....no i to tyle mniej więcej.
Współczuję, że tak źle się czujesz po Clo Mnie tylko w czasie jego brania częściej boli głowa, ale poza tym znoszę go całkiem nieźle.
Ale plus jest taki, że nie masz już tej torbieli.
A co z tym estradiolem nie tak? Wcześniej pisałaś, że wszystkie wyniki masz dobre.
Cytat:
Mrowinko- razem będziemy miały Adasia;-* Ale widzę, że trochę wolnego było to i humorek lepszy;-)
Ja już na to nie liczę.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 15:22   #918
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Ja mysle,z e ksiazeczka czy kolorowanka to bedzie dobry pomysł, a moze cos do wlosow(jakies kolorowe gumki, spineczki?), dziewczynki lubia takie rzeczy
Nie wszystkie lubią
Moja siostrzenica nienawidzi wszystkiego co różowe, dziewczeńskie i do włosów

Cytat:
Nie mam już siły do tych egzaminów pół biedy to się nauczyć, tylko najpierw trzeba wiedzieć z czego... grr nie lubię jak wykładowcy się nie określą, tak na prawdę to sami nie wiedza czego chcą... ;/
O to to.
Najbardziej to mnie irytują jakieś grupowe projekty. Człowiek się oszuka informacji, spotykać się trzeba żeby to ogarnąć, a na koniec wykładowca powie, że średnio wyszło Już wolę sie uczyć na egzaminy.

Cytat:
wspołczuje

Udało mi sie zrobic Sebie zdjecie do paszportu:jup i:
Nie znam jeszcze terminu kiedy pojedziemy, ale po przejsciach z zeszłego roku obiecalam sobie ze zajme sie zdjeciami znacznie szybciej niz kilka dni przedI udalo sieCo prawda bylo kilka prób,pozycji, ale tylko u jednego fotografa

Brawa za suche przedszkole

Cytat:

No ostatnio mnie coraz bardziej zaskakuje, z dnia na dzien widac postepyI po tym siusianiu ja dostalam takiego powera ze moge gory przenosic

A nie mówiłam ? Tak się cieszę !

Cześć,

Kurcze jakąś taką niemoc mam od początku roku Poleciałabym w kosmos, chociaż na tydzień, żeby odciąć się od wszystkiego i wszystkich !!

Przepraszam, ze tak wybiórczo odpisuję, ale uczę się, piszę zlecenia i zerkam jednym okiem.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 15:26   #919
malamaluczka87
Zadomowienie

Kochane, wiem, że tu było wiele dysput na temat : który to tydzień ciąży i niby później to się zrównuje, ale ja ciągle tego nie ogarniam. Trzy kalkulatory na internecie podają mi, że to 7 tydzień ( 1 dc był 22.11), a suwaczek w podpisie wyznaczył mi, że dopiero co 6 się zaczął. Ktoś mi podpowie?

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

wg kalendarza to 6 tydzień i 1 dzień...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-03, 15:33   #920
ButterBear
Zakorzenienie

Mrowinko, bo zgodnie z normami, ktore dostalam razem z wynikami, ten estradiol jest w normie, najnizszej granicy, ale w normie. A gin mi powiedzial, ze jest troche za niski i warto go podniesc. Po powrocie od niego sprawdzilam jeszcze inne normy w necie i wg tych z netu moj jest na tyle niski, ze sie nie miesci w nich...

Hania

Stary 2013-01-03, 16:00   #921
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Kotek ja na Sylwestra robiłam koreczki (chyba nigdy nie wychodzą z mody - wbiłam je w kapuste, tzn połowę kapusty owinęłam folią) i wyszły jeże

I robiłam tortilki - tortilkę posmarowałam serkiem (albo śmietankowy, albo szczypiorkowy), dałam sałatę lodową i do jednych łososia wędzonego, do drugich szynkę i ogórka. Zwinęłam w rulonik i pokroiłam na niewielkie kawałki, zeby były na raz - rewelacyjne wyszły

możesz też zrobić jajka faszerowane, mogą być małe placuszki ziemniaczane z serkiem chrzanowym i łososiem wędzonym, tartaletki (ciasto francuskie pokrojone w niewielkie kwadraty - posmarowane oliwą na 6 min do piekarnika, wyciągasz i układasz co tam chcesz sypiesz serem i na 7min do piekarnika) i nie wiem co jeszcze

co do sałatki to może rukola, kiełki, ser lazur złocisty, gruszka i wszystko skropione oliwą i sosem balsamicznym
zapisalam wszystko!!!!! bardzo podoba mi sie salatka i te tortille

wolalabym juz uniknac potraw z wedzonym lososiem bo to bedzie ta sama ekipa co na Sylewstra wiec nie chce sie powtarzac
Cytat:
Kiciusiu, ale cóż ja Ci mogę podpowiedzieć. Wiesz jaki mam dziś durny humor...co oznacza brak pomysłów
oj wiem wiem chcialam Ci jakos mozg zajac zebys nie myslala

Ja ostatnio pokochałam pastę z cieciorki i suszonych pomidorów, a do tego małe kromeczki.
Tartletki małe zawsze są dobre. Kanapeczki z serkiem, łososiem i kaparem, parówki w cieście...
oooo ta pasta brzi pysznie
Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Dzień dobry...

Która mnie zastrzeli?
ja moge
Cytat:
Kotek ja mam tę drugą torebkę
oooo naprawde!!!! no i jak?? fajna??
Cytat:
;-) Butterku- maska na twarz i do wanny;D należy ci się;
alez by mi sie przydal taki wieczor dla siebie wanny wprawdzie nie mam ale maseczke moja ukochana sobie dzis zapodam a co!
Cytat:
Kochane, wiem, że tu było wiele dysput na temat : który to tydzień ciąży i niby później to się zrównuje, ale ja ciągle tego nie ogarniam. Trzy kalkulatory na internecie podają mi, że to 7 tydzień ( 1 dc był 22.11), a suwaczek w podpisie wyznaczył mi, że dopiero co 6 się zaczął. Ktoś mi podpowie?

bo sa dwie szkoly: jedna liczy tygodnie skonczone a druga rozpoczete (np 6t1d)

normalnie zmoklam jak nie wiem co!!!! i to kapalo mi z wlosow a mialam czapke!!!!!!! skandal!!! mial padac snieg a nie deszcz

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 16:01   #922
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Mrowinko, bo zgodnie z normami, ktore dostalam razem z wynikami, ten estradiol jest w normie, najnizszej granicy, ale w normie. A gin mi powiedzial, ze jest troche za niski i warto go podniesc. Po powrocie od niego sprawdzilam jeszcze inne normy w necie i wg tych z netu moj jest na tyle niski, ze sie nie miesci w nich...
Rozumiem. Też mam dość niski poziom estradiolu, ale mieści się w normie. Przynajmniej tak do tej pory myślałam
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 16:04   #923
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Tyle masz na ile się czujesz

Cytat:
nie paszportzdjecie tylko
Nadal sprawdzam termin do konsulatu...
Tak to jest jak się tylko przelatuje pobieżnie... i niedokładnie

Cytat:
ja tez wyglądam na małolatę

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
niepracujacy nie ma chyba prawa do wychowawczego bo nie odprowadzał składek, tak myślę. a płaci MOPS
Pytam, bo... ja co prawda w tej chwili pracuje, ale um. mam na zastępstwo i wtedy mi się kończy bez względu na wszystko - gdyby była na rok a nie na zastępstwo to bym miała szanse przedłużenia np. ze względu ciąży, a tak to nie no i ciekawa jestem czy by mi taki wychowawczy przysługiwał?

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
O to to.
Najbardziej to mnie irytują jakieś grupowe projekty. Człowiek się oszuka informacji, spotykać się trzeba żeby to ogarnąć, a na koniec wykładowca powie, że średnio wyszło Już wolę sie uczyć na egzaminy.
A najfajniej jak później z tych prezentacji jest egzamin a połowa osób nie po przesyła swoich!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 16:19   #924
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Melduję, że czytam i jestem na bieżąco.

Ale jakoś mam małą wenę na pisanie.
Chcę już urodzić
juz niedlugo i corcia bedzie z Toba

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Cześć

Weszłam wczoraj na wizaż, pięknie pocytowałam, zaczęlam odpisywać i poszłam zrobić herbatę, a w tym czasie tż usiadł do kompa i mi wyłączył Tak, że musicie mi wybaczyć że nie poodpisuję

Dziś nie śpię od 4.30 ręka jak zwykle i do tego brzuch mnie zbudził, takie bóle jak przy @ mam ale falami przychodzą....: rolleyes:
biedna jestes z tym bole reki

a to nie skurcze przypadkiem?

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

To nie będzie dobry dzień...
Jest mi smutno, jestem niewyspana, waga wskazała więcej, niż tydzień temu (), a do tego boli mnie gardło i mam uczucie nieświeżych włosów...
W dodatku po obiedzie idziemy do teściowej na imieniny. A tak bardzo chciałabym się zaszyć pod kocem
oby jutro bylo lepiej

Cytat:
Nie, nie pisałam...
Torbiel zniknęła, na clo wyhodowałam kilka pęcherzyków, ale gin powiedział, że żaden nie wygląda na chętny do pęknięcia, więc tym razem nic z tego. Więc, mimo tego, że czuję się fatalnie, muszę dalej brać Clo. Co więcej, okazało się, ze mam za niski poziom estradiolu, więc dodatkowo muszę brać leki wyrównujące poziom estradiolu....no i to tyle mniej więcej.

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Pokazuję Narazie to tylko złożone łóżeczko, kącikiem tego nie można nazwać bo jeszcze kombinujemy z ustawieniem
slicznie

Cytat:
Dzień dobry
zaraz Was nadrobię opisze tylko moją wizytę, którą dzisiaj miałam na 8,30. Pani doktor spóźniła się trochę i okazało się, ze nowa dziewczyna z recepcji umówiła 3 osoby na tą samą godzinę i wielka obsuwa, co popsuło na pewno trochę humor Pani doktor, nie dziwię się jej zresztą. Dlatego usg było bardzo szybkie, z dzidzią ok, rośnie szybko i zrównał mi się termin porodu z om i z u usg. Dzidzia ma 3,41 cm ładnie się ruszała, serduszko biło. Oczywiście za duże ciśnienie mam, na razie laków nie mam brać ale już w kartę wpisała nadciśnienie tętnicze no i największy szok, dostałam skierowanie na usg prenatalne razem z testem Pappa, które będzie refundowane na szczęście ja mam brata z zespołem Downa więc dlatego. Ciesze się, chociaż muszę jechać do innego miasta bo u nas nikt tego nie robi. No i mam porobić badania, mocz, toxo, hiv, hbs i coś tam jeszcze co nie mogę rozszyfrować. Martwi mnie tylko to, że mam małego mięśniaka, który jednak nie zagraża zupełnie ciąży. Już kiedyś podejrzewali u mnie mięśniaki- po mamie to mam. Następna wizyta 01,02
super ze wizyta udana

swietne

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Dziewczyny, to teraz ja potrzebuję rady. Umówiłam się wstępnie ze znajomymi na przyszły weekend - w sierpniu urodziła im się druga córeczka i do dziś nie byliśmy
Tej małej kupimy paczkę pieluch i jakiegoś gryzaka/grzechotkę, ale wypada też kupić coś tej większej. 1 kwietnia skończy 5 latek, i mam zagwozdkę Chciałabym jakiś drobiazg, niedrogi, za paręnaście zł, ale może coś twórczego - książeczka? Kolorowanka?
Doradźcie
Kolorowanka dobry pomysl albo jakis projekt do zrobienia

Cytat:

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

6tydzien + 1 dzien = 7 tydzien dlatego tak Ci pokazuje.
Chodz moj gin mowil ze 6tyd+1 dzien to dokladnie 6tyd +1 dzien a nie 7 ...

Witajcie
Domino zasnal mam chwile dla Was

U nas dzisiaj -13 stopni a maz w pracy na zewnatrz robi

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 16:28   #925
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Co się odwlecze, to.......

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
tez mi sie tak wydaje

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Nie wszystkie lubią
Moja siostrzenica nienawidzi wszystkiego co różowe, dziewczeńskie i do włosów

Brawa za suche przedszkole

A nie mówiłam ? Tak się cieszę !

Cześć,

Kurcze jakąś taką niemoc mam od początku roku Poleciałabym w kosmos, chociaż na tydzień, żeby odciąć się od wszystkiego i wszystkich !!

Przepraszam, ze tak wybiórczo odpisuję, ale uczę się, piszę zlecenia i zerkam jednym okiem.
wiadomo,ze znajda sie dziewczynki o innych zainteresowaniach ale mowimy o wiekszosci
To Twoja siostrzenica to taka chłopiara

Dziekuje, ja tez sie bardzo ciesze

Zatem przesyłam powera

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
U nas dzisiaj -13 stopni a maz w pracy na zewnatrz robi
a u mnie bedzie z +13
Zalozyłam dzis Sebie czape jesienna, bo az glupio bylo wyjsc w zimowce
Stary 2013-01-03, 16:32   #926
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

a u mnie bedzie z +13
Zalozyłam dzis Sebie czape jesienna, bo az glupio bylo wyjsc w zimowce
ale Wam dobrze
Musze jaka ciepla zupe zrobic bo pewnie wroci zmarzniety

Olivia 2.07.2014
Stary 2013-01-03, 16:37   #927
malamaluczka87
Zadomowienie

dzięki dziewczynki za wytłumaczenie, ja to ostatnio straszna niekumacja jestem. A lubię czytać o tydzień do przodu co się będzie działo z moim fasolkiem na jego etapie rozwoju. Strasznie mnie to fascynuje;-) pomijam fakt, że jego rozwój do 10 tygodnia znam już na pamięć buahahah.

A wogóle, chodzę teraz tak przydżumiona i robię numery roku. Dziś np nie mogłam skompletować mojemu tż-towi skarpetek do pracy. Normalnie to je kulkuję już na etapie wkładania, ale tym razem mi nie poszło. Na szczęście znalazłam jakąś bidną parę. Patrzę się po tym do kosza na pranie, a tam upchane na dnie wszystkie pojedyńcze niewyprane do tych pojedyńczych z komody. I tym oto sposobem tż został bez skarpetek.... i mam tak teraz cały czas. Normalnie lubię mieć czysto i de facto non stop sprzątam przy moim husioku, a jak się popatrzę na swój dom teraz....to żałość mnie bierze!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-03, 16:38   #928
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

wiadomo,ze znajda sie dziewczynki o innych zainteresowaniach ale mowimy o wiekszosci
To Twoja siostrzenica to taka chłopiara

Dziekuje, ja tez sie bardzo ciesze

Zatem przesyłam powera
To prawda, źle napisałam. Ale zawsze jak się mówi o czymś typowym dla dziewczynek, to myślę o mojej Ewce
Faktycznie chłopczyca z niej niezła. A jaka uparta

Powera przyjmuję, mam nadzieje, że już wieczorem nadejdzie apogeum
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 16:40   #929
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki dziewczynki za wytłumaczenie, ja to ostatnio straszna niekumacja jestem. A lubię czytać o tydzień do przodu co się będzie działo z moim fasolkiem na jego etapie rozwoju. Strasznie mnie to fascynuje;-) pomijam fakt, że jego rozwój do 10 tygodnia znam już na pamięć buahahah.
e!
Na necie sa fajne filmiki jak pokazane jest jak dzidzia sie zmienia
Pamietam jak co tydzien zafascynowani ogladalismy z mezem

Olivia 2.07.2014
Stary 2013-01-03, 16:42   #930
malamaluczka87
Zadomowienie

No właśnie już kiedyś widziałam na necie rozwój ciąży tydzień po tygodniu z filmikiem animacyjnym na każdy tydzień. To była strona sponsorowana przez jakieś pampersy, a teraz namierzyć nie mogę;/

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości