Blogowanie to moje drugie zycie.. - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-16, 19:41   #901
thePhantom
Zakorzenienie

Dot.: Blogowanie to moje drugie zycie..

jak Tż mi nie da aparatu, to ja focę Samsungiem Galaxy Mini, więc jestem jeszcze niżej w hierarchii haha
dół - luty 2015

Była Au pair - Niemcy 2013
thePhantom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 19:46   #902
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thePhantom Pokaż wiadomość
jak Tż mi nie da aparatu, to ja focę Samsungiem Galaxy Mini, więc jestem jeszcze niżej w hierarchii haha
Ale zdjęcia u Ciebie niczego sobie .
A u mnie to różnie bywa. Ale najczęściej mam po prostu problem ze światłem. Aparat sobie jakoś radzi

LunatyczkaBB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 19:58   #903
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ruby Invicta Pokaż wiadomość
Kurcze wysokie coś te ceny Popatrz może jeszcze na ceny po innych sklepach, bo ta podana przez Ciebie cena 600D jest o jakieś 400zł za wysoka

"Canona MkII" znaczy podejrzewam że chodzi o 5d mkII? Szczerze to ja bym z przesiadką na pełną klatkę jeszcze poczekała, jak celujesz w Canona to lepiej może zacząć od przesiadki na ten system przez jakiś niższy model, bo trzeba jeszcze zorganizować "szklarnię" i kupić lampę i cena rośnie błyskawicznie Sama w ramach kolejnych kroków myślę, żeby dokupić drugą lampę i powoli zacząć sobie zarabiać na nowe body - myślałam właśnie o 650D

A trzy- i czterocyfrowe Canony to jest sprzęt amatorski właśnie Jeżeli udałoby się znaleźć 600D za 2100-2200zł to według mnie warto do niego dołożyć Jak ja kupowałam 400D to w sprzedaży był dopiero od niedawna pierwszy model Canona z serii czterocyfrowej
tak, tak, o 5D MkII mowa tylko nie chce mi się szukać cyferki i literki więc piszę skrótowo no i nie wiem czy mi się opłaca po prostu przesiadanie się na niższy model Canona - celowałam kiedyś w 450D, albo 50D (ale tego już raczej nie dostanę, chyba że używany, ale, za przeproszeniem, gardzę używanym sprzętem ), a, no, zanim uzbieram te 12 000 (wliczam w to jeszcze 2 obiektywy co najmniej, nie wspominając o akumulatorach i innych tego typu rzeczach) to duuuużo wody w Odrze upłynie, a moje skille mam nadzieję wzrosną do takiego poziomu, że nie będę robić sobie wiochy mając ten aparat
Ayrine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 19:59   #904
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
też był całkiem ok, ale nie jest to taki 100% matujący
póki co sobie zamówię próbkę żeby wypróbować jak sobie będzie w ogóle u mnie radził, bo szkoda kupować pełnego produktu, który nie będzie mi odpowiadał

Ja póki co robię zdjęcia tym co mam i jakie są to można ocenić, że rewelacji nie ma. Mój aparat przy dobrym świetle sobie nawet radzi i nie mogę narzekać, gorzej jak jest kiepskie oświetlenie to pikselizacja
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 20:02   #905
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ayrine Pokaż wiadomość
tak, tak, o 5D MkII mowa tylko nie chce mi się szukać cyferki i literki więc piszę skrótowo no i nie wiem czy mi się opłaca po prostu przesiadanie się na niższy model Canona - celowałam kiedyś w 450D, albo 50D (ale tego już raczej nie dostanę, chyba że używany, ale, za przeproszeniem, gardzę używanym sprzętem ), a, no, zanim uzbieram te 12 000 (wliczam w to jeszcze 2 obiektywy co najmniej, nie wspominając o akumulatorach i innych tego typu rzeczach) to duuuużo wody w Odrze upłynie, a moje skille mam nadzieję wzrosną do takiego poziomu, że nie będę robić sobie wiochy mając ten aparat
Tylko że "mk II" to oznaczenie wersji, a takich jest w systemie Canona więcej Ale mniejsza, w każdym razie piszesz, że robisz śluby - niższy model tego samego systemu może się później przydać jako backup na takie imprezy A dodatkowy sprzęt systemowy można już wtedy powolutku kompletować, nie trzeba będzie później od razu wymieniać całej stajni z lampą i kompletem obiektywów włącznie

A używanym sprzętem nie trzeba gardzić, bo Twój też kiedyś będzie używany Ale wiadomo, że kupno takiego jest trudniejsze, żeby się nie naciąć. Na pewno na dzień dzisiejszy nie kupiłabym używanej lampy.

Ostatni notek: Pięć kątów i jeden róg

Edytowane przez Ruby Invicta
Czas edycji: 2013-01-16 o 20:04
Ruby Invicta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 20:03   #906
Aniusia1408
Zadomowienie

Hej

Przeprasza Was, że tak wpadłam i już więcej się nie pojawiłam. Ale ograniczyłam przebywanie przy komputerze na rzecz nauki bo w najbliższym czasie (1,5tyg) mam aż 3 egzaminy...
Po sesji zacznę się udzielać ;P

BLOG

Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 20:22   #907
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniusia1408 Pokaż wiadomość
Hej

Przeprasza Was, że tak wpadłam i już więcej się nie pojawiłam. Ale ograniczyłam przebywanie przy komputerze na rzecz nauki bo w najbliższym czasie (1,5tyg) mam aż 3 egzaminy...
Po sesji zacznę się udzielać ;P
Ja mam 4 w 4 dni . A oprócz tego jeszcze 3 w innym tygodniu na przestrzeni 4 dni. Także nie narzekaj

LunatyczkaBB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 21:10   #908
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Ayrine pytałaś u mnie na blogu o cenę korektora MACa. Ja go kupiłam za niecałe 20 euro, w Polsce kosztuje pewnie koło 80 zł?
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 21:11   #909
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko że "mk II" to oznaczenie wersji, a takich jest w systemie Canona więcej Ale mniejsza, w każdym razie piszesz, że robisz śluby - niższy model tego samego systemu może się później przydać jako backup na takie imprezy A dodatkowy sprzęt systemowy można już wtedy powolutku kompletować, nie trzeba będzie później od razu wymieniać całej stajni z lampą i kompletem obiektywów włącznie

A używanym sprzętem nie trzeba gardzić, bo Twój też kiedyś będzie używany Ale wiadomo, że kupno takiego jest trudniejsze, żeby się nie naciąć. Na pewno na dzień dzisiejszy nie kupiłabym używanej lampy.
no to nie wiedziałam, że to oznaczenie serii, aż tak się w Canony jeszcze nie zagłębiałam - 5D MkII to akurat sprzęt o którym najwięcej chyba słychać, stąd go znam okreslenie że "robię śluby" to za dużo póki co, bo w czerwcu będę miała dopiero pierwsze wesele które obfocę a co do używanego sprzętu - "gardzę", bo właśnie boję się że się natnę na jakiś felerny. a mój sprzęt, no cóż, używany od 4 lat tylko że nie zamierzam go sprzedawać, bo to prezent na 18

w sumie jak teraz myślę, to z tym szkłem i resztą masz rację, że nie trzeba będzie kupować nic nowego przy wymianie korpusu, więc chyba rozważę ponownie zakup mniej profesjonalnego Canona - na 5D MkII się w końcu zarobi chociaż pewnie jak mnie będzie na niego stać, to już inne modele będą bardziej popularne i, no, lepsze

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
Ayrine pytałaś u mnie na blogu o cenę korektora MACa. Ja go kupiłam za niecałe 20 euro, w Polsce kosztuje pewnie koło 80 zł?
dzięki cena w sumie nie jest taka straszna, bałam się że to będzie 100+ zł, więc może się skuszę, jak będę przy kasie
Stary 2013-01-16, 21:14   #910
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Spróbuj a może najpierw poproś o próbkę? Chyba na kwc czytałam, że wysuszył kilka osób i szkoda byłoby wywalać tyle kasy w ciemno ...
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 21:46   #911
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
ja fociłam htc one v, ale po wrzuceniu w fotoszopa jakoś wyglądały.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-16, 21:51   #912
MartaMagda
Zakorzenienie

Ja mam od 4 lat Sony Alpha 200 - aparat jest przyzwoity, ale 3 razy był u naprawy, bo zrobiłam tyle zdjęć, że się nieco zajechał Biedak wiele ze mną przeszedł
Stary 2013-01-16, 22:10   #913
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
no to nie wiedziałam, że to oznaczenie serii, aż tak się w Canony jeszcze nie zagłębiałam - 5D MkII to akurat sprzęt o którym najwięcej chyba słychać, stąd go znam okreslenie że "robię śluby" to za dużo póki co, bo w czerwcu będę miała dopiero pierwsze wesele które obfocę a co do używanego sprzętu - "gardzę", bo właśnie boję się że się natnę na jakiś felerny. a mój sprzęt, no cóż, używany od 4 lat tylko że nie zamierzam go sprzedawać, bo to prezent na 18

w sumie jak teraz myślę, to z tym szkłem i resztą masz rację, że nie trzeba będzie kupować nic nowego przy wymianie korpusu, więc chyba rozważę ponownie zakup mniej profesjonalnego Canona - na 5D MkII się w końcu zarobi chociaż pewnie jak mnie będzie na niego stać, to już inne modele będą bardziej popularne i, no, lepsze
5D, 650D, 400D to są wszystko oznaczenia modeli cyfrowych lustrzanek Canona, "mk I", "mk II", "mk III" to oznaczenie wersji danego modelu stosowane uniwersalnie wszędzie, nie tylko w Canonie, na przykład Golf "dwójka" to też Volkswagen Golf mk II Swoją drogą to mamy już na rynku Canona 5D mk III

Stary 2013-01-16, 22:16   #914
nerla
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
ja właśnie myślałam nad tymi mineralnymi i w sumie nie wiem, nie używam codziennie więc może mi się to opłacić zobaczę jeszcze Annabelle

Cytat:

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

cena jest na prawdę bardzo fajna, myślałam o tym matującym
Annabelle sie opłaca, ale matujący przy mojej mieszanej cerze jest słabo matujący
A Lily lolo też myślę się skuszę za te 60 zl z tego co widzę bo to jest 10g, annabelle miałam wersję 4g za 30 zl

no i warto dobrac sobie do tego korektor mineralny od razu, który starczy chyba na milion lat przy punktowym stosowaniu
Stary 2013-01-16, 22:17   #915
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nerla Pokaż wiadomość
Annabelle sie opłaca, ale matujący przy mojej mieszanej cerze jest słabo matujący
A Lily lolo też myślę się skuszę za te 60 zl z tego co widzę bo to jest 10g, annabelle miałam wersję 4g za 30 zl

no i warto dobrac sobie do tego korektor mineralny od razu, który starczy chyba na milion lat przy punktowym stosowaniu
oglądałam te zestawy Annabelle

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-16, 22:22   #916
cholernarejestracja
Copyraptor

Ja mam Olympusa 420, i właśnie kupiłam sobie tę przejściówkę do obiektywu + jakiś obiektyw makro z pentacona, będę się niebawem uczyła obsługi za wszystko zapłaciłam jakieś 70zł, więc jest to dużo lepsza alternatywa niż obiektyw za 1500zł, i to używany

Mam też od niedawna fotoboksa z dwiema lampami na statywach, kupiłam sobie taki dość niedrogi zestaw za niecałe 300zł i jestem z niego bardzo zadowolona, ratuje mi tyłek, bo większość moich dań powstaje wieczorami, kiedy światła nie ma zupełnie
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 22:27   #917
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nerla Pokaż wiadomość
Mój z Pixie po 1,5 roku punktowego stosowania niedawno mi się skończył, a ja nie mogę znaleźć drugiego kupionego na zapas opakowania

Kurde przez was pod koniec obecnych zapasów będę sobie musiała zamówić próbki z Anabelle Dobrze widzę i rozumiem, że odcienie Natural są neutralne, a Beige wpadające w róż?

Rewelacyjne jest to że przy każdym produkcie są swatche

Stary 2013-01-16, 22:34   #918
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ja mam Olympusa 420, i właśnie kupiłam sobie tę przejściówkę do obiektywu + jakiś obiektyw makro z pentacona, będę się niebawem uczyła obsługi za wszystko zapłaciłam jakieś 70zł, więc jest to dużo lepsza alternatywa niż obiektyw za 1500zł, i to używany

Mam też od niedawna fotoboksa z dwiema lampami na statywach, kupiłam sobie taki dość niedrogi zestaw za niecałe 300zł i jestem z niego bardzo zadowolona, ratuje mi tyłek, bo większość moich dań powstaje wieczorami, kiedy światła nie ma zupełnie
Poka ten zestaw bo mnie zaciekawiłaś

Ja kiedyś daaaaaaawno dla rozrywki kombinowałam makro Heliosem 44m2 trzymanym odwrotnie ręką (bo do tej pory sobie nie kupiłam pierścienia do takiego mocowania) i przytkniętym do kitowego obiektywu Coś takiego mi wyszło, ale ciemne to i straszna winieta się robi przy takiej kombinacji, widać na zdjęciu z domkiem Ta kuleczka to jeden fragmencik łańcucha choinkowego

IMG_6728.jpgIMG_6749.jpg

Edytowane przez Ruby Invicta
Czas edycji: 2013-01-16 o 22:36
Stary 2013-01-16, 22:53   #919
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
5D, 650D, 400D to są wszystko oznaczenia modeli cyfrowych lustrzanek Canona, "mk I", "mk II", "mk III" to oznaczenie wersji danego modelu stosowane uniwersalnie wszędzie, nie tylko w Canonie, na przykład Golf "dwójka" to też Volkswagen Golf mk II Swoją drogą to mamy już na rynku Canona 5D mk III
że Mk III jest to akurat wiem, coś tam nawet kiedyś czytałam o Mk IV ale w końcu nie wiem czy to to wyszło czy nie wyszło, a może to się tyczyło 1D? nieważne

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:

Ja kiedyś daaaaaaawno dla rozrywki kombinowałam makro Heliosem 44m2 trzymanym odwrotnie ręką (bo do tej pory sobie nie kupiłam pierścienia do takiego mocowania) i przytkniętym do kitowego obiektywu Coś takiego mi wyszło, ale ciemne to i straszna winieta się robi przy takiej kombinacji, widać na zdjęciu z domkiem Ta kuleczka to jeden fragmencik łańcucha choinkowego

Załącznik 5067448Załącznik 5067449
odwróconym Heliosem (w rąsi a jak!) robiłam ostatnio zdjęcia herbat dupy one nie urywają, ale są tylko że przykładałam bezpośrednio do, że tak powiem, niemal łysej dziury, jedyne co było wpięte to przejściówka, żeby aparat "myślał" że jest jakiś obiektyw podpięty i kiedyś jeszcze cyknęłam tak fotkę jednego z moich głazów (kiedyś zbierałam różne takie minerały i inne ), to był super bokeh, aż się zakochałam

to zielone mi się podoba ^_^

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-16, 22:54   #920
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też Ale strasznie podrożały
Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość
Z ciekawości je wygooglałam, ale ceny trochę nie dla mnie, przynajmniej nie na teraz
Cytat:
też z ciekawości wygooglowałam, ale niestety - biedna maturzystka żyjąca na portfelu rodziców głównie
Cytat:
Też googlowałam i cena dosyć spora ale.. na ile to wystarcza?
W zależności. W u mnie rodzinie używam ich ja, moja mama i bratowa. Mi starcza na jakieś pół roku, może na 5 miesięcy, mamie na ok.3-4 miesiące, bratowej na rok jak nie na dłużej. Ja i mama stosujemy codziennie (ja oprócz mrozów).
Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Gdzieś tak na 3 miesiące jeśli codziennie używasz. I jak masz ten pędzel, bo on jest bardziej zbity i lepiej się aplikuje.
Annabelle ma tańsze minerałki.
Czy Anabelle ma równie dobre? Jakiego koloru używasz z Pixie? Nie musi być ich pędzel. Można kupić sunshade, ecootools.

Cytat:
Mnie "big" z Pixie starcza gdzieś na pół roku przy codziennym stosowaniu, staram się łapać u nich na jakieś promocje na allegro, ale to nie zmienia faktu, że jak kupowałam ten podkład po raz pierwszy to płaciłam mniej...
Ja też
Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Pokaż wiadomość
Tak czytam o tych Waszych aparatach, i powiem, że sama focę zwykłą cyfrówką z Canona. Ale ja jestem zacofana .
ja mam cyfrówkę, która ma ponad 6 lat (ile ponad nie mogę określić)

Cytat:
Mój z Pixie po 1,5 roku punktowego stosowania niedawno mi się skończył, a ja nie mogę znaleźć drugiego kupionego na zapas opakowania
Z takiego powodu zrobiłam sobie jedno miejsce, w którym trzymam takie zapasy
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 22:54   #921
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
że Mk III jest to akurat wiem, coś tam nawet kiedyś czytałam o Mk IV ale w końcu nie wiem czy to to wyszło czy nie wyszło, a może to się tyczyło 1D? nieważne
http://en.wikipedia.org/wiki/Compari...meras#See_also - polecam tabelkę Tylko amatorska półka ma potrójne nazewnictwo na różne rynki więc trochę to pogmatwane

Stary 2013-01-16, 22:56   #922
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:

Załącznik 5067448Załącznik 5067449
Nie pamiętam dokładnie jaki to sprzedający był, ale coś takiego:

http://allegro.pl/bezcieniowy-zestaw...948176996.html

Tylko, że nie mieli namiotu bezcieniowego w tym rozmiarze który chciałam, i zamiast tego wybrałam sobie fotoboks, taki: http://abitus.pl/sklep/imgprd/galerie/photobox/_6.jpg

Nawet lepszy dla moich celów, bo nie ma ograniczenia na przedniej ścianie, więc mogę się dowolnie zbliżać/oddalać.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 22:57   #923
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
W zależności. W u mnie rodzinie używam ich ja, moja mama i bratowa. Mi starcza na jakieś pół roku, może na 5 miesięcy, mamie na ok.3-4 miesiące, bratowej na rok jak nie na dłużej. Ja i mama stosujemy codziennie (ja oprócz mrozów).
Ja się maluję około 4 razy w miesiącu tylko jak idę do szkoły. czasem na zakupy jakieś więc będę mieć wieki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-16, 23:00   #924
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Z takiego powodu zrobiłam sobie jedno miejsce, w którym trzymam takie zapasy
Ja teoretycznie też mam jedno miejsce, ale jest nim zagracona szuflada

Cytat:
odwróconym Heliosem (w rąsi a jak!) robiłam ostatnio zdjęcia herbat dupy one nie urywają, ale są tylko że przykładałam bezpośrednio do, że tak powiem, niemal łysej dziury, jedyne co było wpięte to przejściówka, żeby aparat "myślał" że jest jakiś obiektyw podpięty i kiedyś jeszcze cyknęłam tak fotkę jednego z moich głazów (kiedyś zbierałam różne takie minerały i inne ), to był super bokeh, aż się zakochałam

to zielone mi się podoba ^_^
Ja nie mam odwagi do spróbowania freelensingu, bo tak to już bym dawno kupiła jakiś obiektyw do średniego formatu (jakbym miała pieniądze ) - wizja zassania całego syfu z otoczenia do środka aparatu przy "klapnięciu" mnie odstrasza Muszę sobie skombinować kiedyś takie elastyczne przejście z mocowania EF żeby to było w miarę szczelne

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Nie pamiętam dokładnie jaki to sprzedający był, ale coś takiego:

http://allegro.pl/bezcieniowy-zestaw...948176996.html

Tylko, że nie mieli namiotu bezcieniowego w tym rozmiarze który chciałam, i zamiast tego wybrałam sobie fotoboks, taki: http://abitus.pl/sklep/imgprd/galerie/photobox/_6.jpg

Nawet lepszy dla moich celów, bo nie ma ograniczenia na przedniej ścianie, więc mogę się dowolnie zbliżać/oddalać.
O widzisz, niegłupie to

Stary 2013-01-17, 09:05   #925
_Kajka_
Wtajemniczenie

Narzekałam ostatnio, że nie mam dostępu do kosmetyków Ingrid. Zachodzę wczoraj do jednego centrum handlowego i co widzę? Nowa drogeria a w niej kosmetyki Ingrid, Gosh i wieleee innych, do których nie miałam do tej pory dostępu
Już, już wchodziłam do środka, ale usłyszałam TŻta i jego "Nieeee"

Spokoo wybiorę się na spokojnie sama w któryś dzień cichaczem

Żyj! Bo życie to najlepsze co mogłeś dostać

Szczęśliwa

_Kajka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 09:07   #926
aagusiaa88
Zakorzenienie

kajak... gg..
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 09:25   #927
Aniusia1408
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Pokaż wiadomość
Ja mam 4 w 4 dni . A oprócz tego jeszcze 3 w innym tygodniu na przestrzeni 4 dni. Także nie narzekaj
o to współczuję. Ale u mnie jeden to masakra. Tyle materiału, że szok. ale już nie narzekam.
Ogólnie i na wizażu i na blogu mam przestój, odżyję po sesji

BLOG

Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 09:36   #928
_Kajka_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
kajak... gg..
Agg gg mi wyj...wywaliło, muszę zainstalować od nowa. Po pracy postaram się odezwać

Żyj! Bo życie to najlepsze co mogłeś dostać

Szczęśliwa

_Kajka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 11:23   #929
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się maluję około 4 razy w miesiącu tylko jak idę do szkoły. czasem na zakupy jakieś więc będę mieć wieki
To rzeczywiście wystarczy na kilka pięknych lat
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 11:25   #930
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
To rzeczywiście wystarczy na kilka pięknych lat
Dream Matte Mousse mi na 10 miesięcy wystarczył zależy jak w tym z wydajnością
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości