|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Kochane witam się po operacji
![]() Wszystko poszło super, pierwsza informacja jaką usłyszałam po wybudzeniu, to że mam 500cc Tego czego bałam się najbardziej czyli narkoza wcale nie była taka straszna, wręcz pamiętam tylko jakieś 30 sekund ze stołu Obudziłam się około 21.30, nie będę ukrywać że noc do łatwych nie należała, żeby skorzystać z toalety potrzebowałam pomocy pielęgniarki, nie potafiłam sama zdjąć majtek, ale panie były bardzo miłe i pomocne. Co 2 godz dostawałam zastrzyk przeciwbólowy, ale po 1,5 godziny jak zaczynał schodzić było ciężko.. Nie czułam bólu piersi, tylko miejsca gdzie wychodziły dreny. No i plecy i ręce. Chociaż najgorsze było to, że byłam tak mocno zabandażowana, że ciężko było oddychać, miałam mocno uciśnięty brzuch, w dodatku pusty, nie było to miłe uczucie. Tak naprawdę bolało mnie wszystko oprócz piersi. Dobrze że miałam elektrycznie sterowane łóżko. Bardzo mało spałam, ciągle się budziłam, ale podsypiałam w ciągu dnia, chociaż kazali jak najwięcej chodzić. Cały dzień czekałam tylko na moment kiedy wyjmą dreny i ściągną bandaże, po tym część bólu mija. Po powrocie do domu było już w miarę dobrze, dostałam tramal i antybiotyk. Jestem mocno obolała, śpię na półsiedząco, ciężko samej wstać i zmienić pozycję, chociaż z każdą godziną jest już lepiej. Na szczęście mam mamę, która zajmuję się dzieckiem i pomaga mi jak może Nie chcę straszyć dziewczyn przed operacją, najgorsza jest pierwsza doba, potem już tylko lepiej, ale nowe piersi są tego z pewnością warte Dziękuję wam wszystkim za słowa otuchy i pozdrawiam |
|
|
|
#902 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
unsafe girl gratulacje
i dziękujemy za streszczenie, byłaś bardzo dzielna!!!
|
|
#903 |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- unsafe girl super że czujesz sie coraz lepiej i już do nas wróciłas pozdrawiam
|
#904 |
|
Raczkowanie
|
unsafe gratulacje !!!!!!!!
---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Przy tym rozmiarze i Twojej wyjsciowce to bedziesz super cycolinka
|
#905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
WOW 500cc Gratuluje nowych cycuszkow |
|
|
|
|
#906 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję wam
|
|
|
|
#907 |
|
Raczkowanie
|
unsafe gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!;-)
teraz odpoczywaj i z niecierpliowscia bedziemy czekac na zdjecia twoich nabytkow ![]() klaski :
|
|
#908 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co klinika to metoda, ja obudziłam się w biustonoszu pooperacyjnym a pod spodem miałam opatrunek ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
|
|
#909 |
|
Raczkowanie
|
![]() Hello... w zasadzie nie wiem co Wam napisać... humor mam nie teges... no i dodam że się sobie nie dziwię... ide poczytać co u Was... tymczasem życzę Wam miłego dnia
|
#910 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do ZUS-u - mam nadzieję, że kontrolę sobie odpuszczą, zwłaszcza, że to byłoby może moje drugie L4 w trakcie całej pracy zawodowej Cytat:
![]() Cytat:
teraz będzie już tylko lepiej ![]() Miałaś bardzo ładną i dużą wg mnie wyjściówkę, nic dziwnego że 500 weszła, na pewno ładnie wypełni Cytat:
|
|
|
#911 |
|
Raczkowanie
|
Unsafe Moje Gratulacje!! Oby wszystko ladnie i szybko sie goilo! pozdrawiam
![]() |
|
|
|
#912 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
Unsafe gratuluje nie mogę się doczekać kiedy nam pokażesz te swoje śliczności jutro walentynki ...... tż pytał mi się o rozmiar stanika obawiam się że chce mi kupić ..... i zapewne kupi za duży..... to wcale nie będzie miły prezent bo ja nienawidzę kupować staników, zawsze mi to przykrość sprawia i nigdy nie jestem zadowolona. Mówiłam mu żeby wziął mnie do sklepu i przymierzę ale chce sam kupić kupi jakiś bez push-upu i nawet takiego nie założę bo będę się czuła fatalnie ...... Wy też aż tak miałyście przed czy ja już przesadzam ? :/ nigdy nie będę zadowolona
|
#913 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i to zdecydowanie bedzie milosc platoniczna!!---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() :br zydal: i to mnie cieszy
|
|
|
#914 | |
|
Zadomowienie
|
Unsage_girl gratulacje!!! Super, że już jesteś po!. Teraz dużo odpoczywaj i się nie forsuj
A w chwilach zwątpienia wiedz, że z każdym dniem będzie coraz lepiej!!!Krystel nasza przyszła cycolinko, jak o Tobie myślę, to przypominam sobie pierwsze chwile u dr w dzień operacji Nic się nie bój, opieka tam jest cudowna!---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Więc nie sprawiaj mu przykrości i załóż - dla niego będzie ważne, że to koronkowe ustrojstwo jest na Tobie, a nie, że jest za duże, wierz mi Zrób to dla własnego zdrowia psychicznego i dla tż. Pomyśl jak Ty byś się czuła, gdybyś mu kupiła coś, a on np się popłakał
|
|
#915 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez nie lubię kupować staników w sklepach bo wszystko odstają.Na ślubie miałam suknie z odkrytymi ramionami i stanik zamawiałam na zamówienie ,był szyty specjalnie dla mnie
|
|
|
|
|
#916 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was z rana
Czytam Was cały czas i czytam i wkońcu nadszedl dzień , że i ja mogę się pochwalić ... Mam już termin op!! ![]() Unsafe_girl gratulujemy i czekamy na zdjecia ;* |
|
|
|
#917 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
|
#918 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wszystko mogłam dostawac procz bielizny ponieważ tylko ja sobie potrafie wybrac odpowiednio push up |
|
|
|
|
#919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I u kogo robisz?
|
|
#920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie zakładam że coś strasznego się w tej mojej piersi dzieje, jestem dobrej mysli, no ale na zimne dmuchać. Bardziej boję sie, ze jeśli lekarz zadecyduje to usunąć to nie chce, żeby było grzebanie jak mam implant w środku. Specjalista nie jestem, ale miałam już wycinane 3 guzy, każdy inną metodą, bo była klasyczna operacja pod narkozą, biopsja mammotomiczna i zwykła igła i strzykawka(tu smiem stwierdzić że ten pan doktor ma zamiłowanie do rzeźnikowania )No i wiem, że każda metoda w mniejszym lub większym stopniu narusza strukturę piersi, i jeszcze zacznie sie wewnątrz robić jakaś blizna, jakiś zrost, a i dokładnie nie wiadomo w jakiej odległości od implantu ten guzek jest/tzn będzie... za dużo znaków zapytania i niepewności. I nie ma co zwiększać ryzyka a się rozpisałam..
|
|
#921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#922 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#923 |
|
Raczkowanie
|
Saba08,
masz rację, tż będzie tak zadowolony widząc mnie w tym że nie zwróci uwagę na to że nie idealnie leży itd. buziol04, no właśnie u mnie tak samo, tylko ja potrafię sobie dobrać dobrze push up hehe . Tak sobie pomyślałam że kiedyś to będzie mógł kupować mi co tylko mu się podoba jak będzie na co
|
#924 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=iloona79;39187681]
Cytat:
|
|
#925 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#926 |
|
Wtajemniczenie
|
Amorcio - przygotowana jesteś na jutrzejsza konsultację?
spis pytań zrobiony? ![]() ja właśnie dresik zakupiłam, co by mieć co na siebie włożyć po op.
|
|
#927 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
że ja taka głupio rozważna jestem... ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() (ale Ci zadzroszcze!!!) Unsafe gratulacje kobieto! Ale będzie kawał cycucha! Wracaj do ans szybko, chcemy je zobaczyc ;-)
14.03 dr MW Edytowane przez margo50100 Czas edycji: 2013-02-13 o 11:07 |
||
|
|
|
#928 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po operacji jeszcze trudniej dobrać właściwy stanik - jak na złość wszystkie mają push-upy
|
|
#929 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje , robie u T.K w Krakowie
sama nie wierze ze to już za miesiac , jakos tak szybko mi to zleciało ale im wczesniej tym lepiej bo jednak czuję takie wenętrzne napięcie i lekki strach który miesza się z radościa chciałabym juz być po wszystkim i cieszyć się z Wami |
|
|
|
#930 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a ja tak z innej beczki. Czy brałyście przed operacją rutinoscorbin czy jakiekolwiek leki z rutozydem? Ja boję się że mogę zachorować, bo w domu każdy się smarka, a ja musze być zdrowa! Na dwa tygodnie przed operacją miałam nie brać żadnych tabletek, no ale właśnie co z tym rutinoscorbinem? Ponoć jest dobry na mniejsze krwawienie i zapobiega siniakom? Podzielcie się prosze swoją wiedzą na ten temat
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

i dziękujemy za streszczenie, byłaś bardzo dzielna!!!

klaski :

obawiam się że chce mi kupić ..... i zapewne kupi za duży..... to wcale nie będzie miły prezent bo ja nienawidzę kupować staników, zawsze mi to przykrość sprawia i nigdy nie jestem zadowolona. Mówiłam mu żeby wziął mnie do sklepu i przymierzę ale chce sam kupić
kupi jakiś bez push-upu i nawet takiego nie założę bo będę się czuła fatalnie ...... Wy też aż tak miałyście przed czy ja już przesadzam ? :/ nigdy nie będę zadowolona
i to zdecydowanie bedzie milosc platoniczna!!