|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: To już V wątek przed nami. A tytuł jego zabrzmi: | |||
Wrześniowo-październikowe zaciążone, są ciągle zbudynione |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
We wszystkich domach kolędowanie, a u nas w Gwiazdę było przytulanie |
2 | 4,08% |
Zbudynienie sięga zenitu, a my tu na co dzień pitu pitu |
4 | 8,16% |
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki |
28 | 57,14% |
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. V |
15 | 30,61% |
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Oczywiście
![]() Póki co będę miała trochę czasu. Do maja jestem na zwolnieniu ze względu na początkowe problemy z utrzymaniem ciąży.
#902 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja spędziłam wieczór nadrabiając Was ale mam przynajmniej coraz większą wiedzę na temat wózków ![]() Zapraszam do mnie na lody malinowe ![]() PS> Śliczne zdjęcia ślubne i zwykłe ![]() Ja się niczym nie smaruję i żadnych zmian na swoim ciele nie zauważyłam. W ogóle nie lubię balsamów itp. do ciała ![]() W ogóle rano mnie sponiewierało- a myślałam, że mam to już za sobą. Jak już dotarłam do pracy i wdrapałam się na swoje 3 piętro to dostałam ataku płaczu. Jakaś masakra. Z niczego zaczęło chcieć mi się płakać i w niesamowity szloch wpadłam. Ale poszłam do drugiego biura żeby mi przeszło. Ale się cieszę na weekend ![]() W ogóle też się zastanawiam- gdzie można kupić jakiś tani fajny stanik. (tani=do 30 zł i wiem, że istnieją takie tylko ja się krótkodystansowiec zrobiłam). No i muszę sobie jeszcze jakieś legginsy kupić bo te co mam to już mi się opatrzyły i tak mi w nich wygodnie, że mam stresa jak mam znów się na jeansy przerzucić.
![]() |
#903 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Rusałka - witamy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() Samakra :screwy: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Zrobiłam porządki na pierwszej stronie, pamiętam, że kiedyś była rozmowa, żeby nikogo nie usuwać, więc dziewczyny, które od 2 wątków się nie udzielają są na liście mamuś zaginionych. Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi
![]()
![]() |
#905 | |
dryfuję słowami
|
Cytat:
![]() ![]() no witamy Rusałkę ![]() ps. a początku przeczytałam witaminy ![]()
Albert Einstein Edytowane przez inwersja Czas edycji: 2013-04-05 o 22:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
BAN stały
|
Właśnie zjadłam na kolację ziemniaki z maślanką.Na obiad były ziemniaki ze śmietaną, jeszcze mi na śniadanie zostało, nie wiem chyba z jogurtem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za miłe przyjęcie
![]() zazdroszczę Wam że już tak dużo możecie jeść ![]() Mnie jeszcze od wielu rzeczy odrzuca. Jeden plus póki co ![]() Ciekawe czy jak przejdą mi mdłości to stare nawyki wrócą ![]()
#909 |
BAN stały
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- http://allegro.pl/show_item.php?item=3147405046 Teraz czekam na ten, ma być pod konieyc przyszłego tyg. Jeszcze go nie miałam ale jest piękny. ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Poluję jeszcze na tego : http://allegro.pl/wozek-mamaspapas-s...123924366.html ogladałam w sklepie, mozna dokupic gondole, sliczna kolorystyka i te kołka wcale nie takie małe jak wygladają, Tylko ciezko znaleźć używany, bo sa świerze. ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Tu jest z gondolą http://allegro.pl/mamaspapas-sola-20...148272925.html ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- http://allegro.pl/mamaspapas-peg-per...138542178.html a to ten o któym wczoraj pisałam, z gondoli robimy spacerówke, bardzo ciekawy. Ale ma minusy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
BAN stały
|
Ja gdzieś w maju, góra w czerwcu będę raczej chciała sprzedać wózek głęboki.Więc moze sie ktoś skusi.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#912 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wiecie co..brałam prysznic gdy mi plomien zgasl w piecyku,po chwili uruchomil sie czujnik czadu..boze co za dzwiek..masakra...zeby nie pobudzic sasiadow przylozylam go do brzucha by stlumic dzwiek(tak mi kiedys Tz pokazywal bo ponoc przy krotkim takim przytrzymaniu,czujnik sie wylacza)trzymalam jak glupia,cala w placzu bo nie wiem co sie dzieje,czy to falszywy alarm czy faktycznie czad.Zadzwonilam do TZ bo on akurat jak na zlosc dzis z kolegami na piwo poszedl,dzwonilam dwa razy i nie odebral,niestety musialam zadzwonic do rodzicow by mi poradzili co robic bo ja spanikowana ,gola,z tym czujnikiem przy brzuchu..dopiero po chwili dotarlo do mnie ze przeciez te dzwieki moga dziecku zaszkodzic,wiec wyciagnelam bateria..dpiero za 3 razm udalo mi sie dodzwonic do Tz .bylam tak roztrzesiona ze tylko zdolalam go opitolic czemu tel nie odbiera i ze ma wracac do domu...wrocil ,cos tam sprawdzil w lazience po czym poszedl spac,nawet do mnie nie podeszedl ani nic..widzial ze zla jestem ,zaplakana,wiec mogl jakos zagadac chociaz..tym ze poszedl spac jeszcze bardziej podniosl mi cisnienie...najbardziej sie boje w sumie ze te dzwieki mogly jakos wplynac na dzidziusia..masakra...
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
A ja zamiast spać, to siedzę nad wyprawką
![]() No i wyszło mi, że mi brakuje: - wózka - fotelika - leżaczka/bujaczka - przewijaka - ubranek 50-62 cm (a potem w zależności od płci) - smoczków do butelek i do ssania dla malucha - kosmetyków, gazików i innych majtek poporodowych czy podkładów Więc w sumie z poważnych wydatków to wózek, fotelik i leżaczek, ale to i tak ze 2000 zł będzie. Eh.
![]() |
#914 |
Konto usunięte
|
cześć dziewczynki! u mnie wszystko ok - plamienie było prawdopodobnie spowodowane wielkim sprzątaniem mieszkania; mam wypoczywać i brać magnez
a teraz zabieram się za czytanie 25 stron!!!!! miłego dnia! no już doczytałam ![]() Edytowane przez 201704210903 Czas edycji: 2013-04-06 o 07:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
u mnie to nie dzialalo bo i tak mam flaki i to w wersji mini. To raczej wina kiepskiej skory piersi, braku cwiczen miesni i genetyki... Bo smarowalam sie specyfikami cala ciaze i po...
|
![]() ![]() |
![]() |
#916 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#917 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
ja tez musze usiasc nad wyprawka i zrobic liste
![]() Na razie mam tylko troche bodziakow i pajacykow. tak w ogole czesc wszystkim, ja dzisiaj jade na ostatnia przymiarke sukni. Pogoda wrecz wiosenna ;/ P.S witam w 20 tygodniu.
#919 |
Zakorzenienie
|
sa ok ale radze dokupic zwykly materac bo te w standardzie sa cienkie i niewygodne.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/kojec-lozeczko-tur...134062489.html http://allegro.pl/cam-lozeczko-turys...146174272.html ewentuanie http://allegro.pl/lozeczko-turystycz...150372708.html http://allegro.pl/kojec-lozeczko-tur...152604123.html
WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=839675 UBRANKA DLA DZIECI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835143 KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post72384832 Edytowane przez t_89 Czas edycji: 2013-04-06 o 08:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 | ||
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Policzanka-jesli juz, to bardziej same nerwy sa szkodliwe. Ale na pewno nic sie nie stalo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wiecie co, tak czytam te wasze wypowiedzi o piersiach PO ciąży i karmieniu, a mi się jak na razie niezbyt podobają moje piersi w czasie ciąży, nie żebym robiła z tego tragedię, ale myślałam, że jak się będą powiększać to się zrobią takie okrągłe, pełne, a one jakieś szpiczaste takie, dziwne ![]() ![]() ![]()
#923 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bozeee ale mam cisnienie z rana. wczoraj mieli przywiezc mi kabine i brodzik po 18. dzwonie do pajaca o 19 a ten mnie przeprasza bo zapomnial. bedzie w sobote przed 10. i co ? oczywiscie dzwoni ze bedzie o 14:30 ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Czeeeść!!
Dzisiaj czuję się dobrze!!! (tfutfutfu) ![]() ![]() ![]() Daohar ślicznie wyglądałaś ![]() ![]() Policzanka ufff,dobrze,że nic się nie stało ![]() Cytat:
![]() I nie brałabym białej gondoli. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Co to są kubełkowe spacerówki? ![]()
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
oparcie nie rozkladz sie na płasko. Jak chcesz by dziecko lezalo to kladzie sie caloxc w takim siadzie - jakbys siedzac na krzesle polozyla sie na podlodze
|
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
a to moj dzisiejszy wielki brzuchol
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja poki co jestem prawie na samym chlebie i serze bialym ewentualnie zamiennie ser żółty i pasta jajeczna. Czasami ziemniaki i ryba, ale ogolnie to malo co poza tym moge. Wiec nie jestes sama ![]() Cytat:
Fajnyyyy! ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Ciąza pelna para ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2013-04-06 o 09:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() jak tam mamuśki? czekam juz kilka dni na odpowied w sprawie tego wózka z allegro i nikt mi nie odpisuje- myslicie, że może mieć to związek z tą awarią??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.