|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Idealna Źona; )
|
Dot.: Każdy kolejny rok to dobry czas na zmiany - wątek motywacyjny 2013,cz. III
kurcze.....i ja musze jakis Fitness poszukac...ale chyba w Lutym dopiero jak w styczniu zabieg bede miec...
|
|
|
|
|
#902 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każdy kolejny rok to dobry czas na zmiany - wątek motywacyjny 2013,cz. III
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ćwiczę nadal i w sumie już widzę pierwsze efekty, jednak mi blender lepiej służy.
Co do dyskusji o Chodakowskiej to wielu trenerów ją krytykuje nie wiem czy to wina zazdrości czy faktycznie coś się tam dzieje. Mogę powiedzieć od siebie, jej ćwiczenia nie są dla każdego, moja koleżanka załatwiła sobie nadgarstki (a to mega wysportowana osoba jest więc nie ma mowy o błędach czy jakiegoś zaniedbania) przerzuciła się na Insanity (mimo, że jest dobrą kumpelą Ewki - znają się osobiście) do jej ćwiczeń nie zamierza wracać. Co trafiam na jakąś dyskusję gdzie ktoś merytorycznie zwraca Ewie uwagi z fotkami i materiałami, automatycznie zostaje blokowany. Jakakolwiek uwaga styka się z linczem wyznawczyń kierowanych przez samą Ewkę - padają naprawdę mocno niecenzuralne słowa (co wykorzystuje np. pudelek czy inne portale) Ewa zrobiła dobrą robotę bo zaczęła modę na bycie fit, jednak nie ma w tym kierunku ani wykształcenia ani tak naprawdę nie jest na to przygotowana (każda krytyka kończy się nieprzyjemnie) a krytykuję Ewkę nie tylko żona Lewandowskiego zaczęło się od tej babki co ćwiczyła w 2ce (nie pamiętam jak ona się nazywa) jest nawet profil na FB anty gdzie wypowiada się wielu trenerów wklejając linki i pokazując jak należy dane ćwiczenie wykonań poprawnie + wytykają błędy nawet te, które popełnia Ewa bądź osoby z nią ćwiczące (np. Sadowska Beata na tej płycie z gwiazdami) ale jak mówię ja do Ewki nic nie mam. Mnie ruszyła z łóżka i ćwiczę. Ale nie jej ćwiczenia :P.
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Minęły 2 tygodnie stycznia (ponoć wtedy zaczyna się kryzys w trzymaniu postanowień :P)
- zbieranie na weta dla kotów - in progress bazarki wystawione w niedzielę wystawiam kolejne (jestem dobrej myśli) - kastracja Platona - na wiosnę więc mam jeszcze deko czasu, teraz czeka nas szczepienie na wścieklicę :P - walka z lenistwem - z racji @ trochę spasowałam ale z obowiązków na razie się wywiązuję jutro w planach dzień sprzątaniowy - walka z depresją i kompleksami - w trakcie - więcej się ruszać - nadal trzymam się wyzwania fitness blender - łapać Boga za nogę - no próbuję :P - nadal szukam pracy :P no czymam się, czymam a jak Wy ?
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
No ja hmm.. przytytło mi się ciut, więc trza się ruszyć. Natomiast się udzielam społecznie i częściej wychodzę
Poznaję Wrocław, więc tutaj na plus ![]() Nie palę (znaczy zapaliłam jedną paczkę, ale szybko mnie odrzuciło) więc jest dobrze (może dlatego tyję). Angielski tak sobie, natomiast książki i filmy są ok, nie mam czasu na blogi i inne pierdoły. Co do pracy to byłam na dwóch rozmowach kwalifikacyjnych, na razie cisza.
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, ćwiczonka na plusik, książki i filmy na plusik, pielęgnacja nie bardzo, języki leżą i kwiczą, masakra. Ale zwiedzanie Wrocławia na plus, i palenie, znaczy nie palenie na plus
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, dziewczyny co z Wami?
|
|
#909 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Zmieniłam pracę, zaczęłam się rozwijać, powoli spełniać swoje postanowienia
Przytyło mi się
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
hmmmm moje plany na nowy rok pokomplikowała moja mama obecnie cieszę się, ze zyje - ona, nie ja.
|
|
#912 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
jak się podoba?
|
||
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Lu, co jest?
A praca - lepsze zarobki, może stanę się pewniejsza siebie.
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama próbowała popełnić samobójstwo, ja ją znalazłam, fizycznie jest ok, udało się ją odratować - bez skutków ubocznych. Nikomu tego nie zyczę obecnie staramy się ją wciągnąć z depresji.
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
Przeżywałam to. Jako dziewczynka, jako nastolatka i jako młoda kobieta.
Dwa dni temu przeżywałam to znowu. Rozumiem cię. Niestety cię rozumiem. Wiesz już czemu?
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
depresja typowa dla okresu menopauzy + źle dobrane antydepresanty
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Mija I kwartał więc:
1. Zabrać ekipę do weta, wiem, że to koszt kilku tysia ale w takim razie planem na 2014 jest zebranie tej kwoty i zabranie kotów do wawy na badania. Tj. Biochemia, morfologia, testy fiv/felv, podwójne odrobaczenia przed advocatem spot on, RTG (Gucia), mocz x3 i szczepienie o ile daj Boże koty wyjdą zdrowe a w przypadku Guci po ponad 10 latach na ulicy może być różnie i jestem tym deko przerażona zwłaszcza, że ostatnio mam jakieś sny z dupy. wystawiam bazarki i ciułam kasę na to konto 2. wykastrować Platona - i to możliwie do wiosny kwiecień/maj myślałam o majówce, żeby spędzić z psiakiem tydzień po zabiegu 3. W pomocy zwierzakom nie zapominać o sobie. Zadbać o własny rozwój duchowy i fizyczny.: a) walka z depresją i kompleksami progres b) więcej się ruszać no tutaj lekka lipa 4. Walka z lenistwem progres 5. Zmienić swoje życie na lepsze i znaleźć w końcu jakiekolwiek źródło dochodu, rozumiem, że ten kraj mnie nie chce ale naprawdę nie chcę emigrować obecnie mam staż w redakcji, bawię się w "jesteś dziennikarzę" kasa niewielka ale zawsze na plus 6. Ograniczać stan "w☠☠☠☠ienia" na ludzi staram się, naprawdę :P 7. NIE ZAPOMINAĆ O BRANIU LEKÓW (nienawidzę budzić się cała zdrętwiała, to naprawdę nieprzyjemne uczucie :P) w ciągu tych 3 miesięcy zdarzyło mi się 2 razy zapomnieć, ale pilnuję się 8. Złapać pana Boga za nogi! I sprawić, żeby się udawało. ćwiczę wyskok :P
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
No to ładnie.
Chociaż mam wrażenie, że nam się sypie wątek
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
zapał do postanowień jest przez kilka tygodni stycznia, potem już każdy o nich zapomina, mi w zeszłym roku dzięki wątkowi udało się ogarnąć parę dla mnie istotnych spraw dlatego się go 3mam
|
|
#920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
No wiem coś o tym, ale jak widzisz, za dużo nas już tutaj nie ma
![]() U mnie na razie się szykują zmiany mieszkaniowe oraz znowu z pracą (możliwy wyjazd),więc jako tako się dzieje
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(( to nie jest tak, że nie pamiętam bo pamiętam, żeby je wziąć ale np. po drodze coś się dzieje (w drodze jak idę po tabletkę :P) nie wiem jak to opisać, ale już wypracowałam sobie nawyk, chyba (odpukać) będzie ok. Ich w ogóle jest za dużo (znaczy nie jakaś wielka ilość) ale ja przez 3/4 życia nie brałam żadnych leków i mi jest ciężko się przestawić, wiem, że Saleta swego czasu jechał po swojej córce, że zapominała leków po przeszczepie i teraz nerka do wymiany ale to naprawdę jak człowiek ma na głowie masę problemów jak depresja (teraz próba samobójcza i niedługo leczenie psychiatryczne) mamy, Alzhaimer babci (bo od babci mam tymczasowo spokój od bardzo niedawna, jednak babcię miałam na głowie jeszcze przed swoim leczeniem a jak możecie się domyśleć człowiek z Alzhaimerem potrafi dopiec co widać po mojej mamie) potem jeszcze dowaliłam sobie bezdomne koty to tak wypada, wstyd mi, naprawdę wstyd dlatego zaczęłam nad sobą pracować.
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych, spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego Śmigusa Dyngusa.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Wzajemnie!
Wysłane z mojego Quadra 7 UltraSlim przy użyciu Tapatalka
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
REAKTYWACJA
Mija I kwartał więc: 1. Zabrać ekipę do weta, wiem, że to koszt kilku tysia ale w takim razie planem na 2014 jest zebranie tej kwoty i zabranie kotów do wawy na badania. Tj. Biochemia, morfologia, testy fiv/felv, podwójne odrobaczenia przed advocatem spot on, RTG (Gucia), mocz x3 i szczepienie o ile daj Boże koty wyjdą zdrowe a w przypadku Guci po ponad 10 latach na ulicy może być różnie i jestem tym deko przerażona zwłaszcza, że ostatnio mam jakieś sny z dupy. ciułam kasiorkę, ciułam 2. wykastrować Platona - czasu ciągle brakuje a muszę z nim spędzić przynajmniej początek po zabiegu ![]() 3. W pomocy zwierzakom nie zapominać o sobie. Zadbać o własny rozwój duchowy i fizyczny.: a) walka z depresją i kompleksami słabo b) więcej się ruszać no tutaj lekka lipa 4. Walka z lenistwem progres 5. Zmienić swoje życie na lepsze i znaleźć w końcu jakiekolwiek źródło dochodu, rozumiem, że ten kraj mnie nie chce ale naprawdę nie chcę emigrować - znalazłam pracę + mam dodatkowo "zlecenia" z redakcji w której miałam staż ![]() 6. Ograniczać stan "w☠☠☠☠ienia" na ludzi staram się, naprawdę :P 7. NIE ZAPOMINAĆ O BRANIU LEKÓW biere ![]() 8. Złapać pana Boga za nogi! I sprawić, żeby się udawało. za nogę może nie ale za paznokcie już go trochę złapałam :P
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

i nawet nie wiem czy mi się chce nowe postanowienia wymyślać, bo i tak mi nic z tego nie wyjdzie
w sumie też się sobie podobam, ale jednak stawiam na moje naturalne loczki 
おはよう! 

jak się podoba?