|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Mysiu biedactwo...
![]() ![]() Arletko, to rzeczywiście ósemka sobie czas wybrała na wychodzenie ![]() Basiu, czyli już popędzasz malutką tymi spacerami? ![]() Iza, niby miałam dobry wynik, ale ta cukrzyca to się chyba w trakcie rozkręca? Tamto badanie było w 5tc, bardzo wcześnie (sprawdzane bo insulina jest często problemem przy pcos i wtedy wraz ze stymulacją trzeba brać leki na cukrzycę). W sumie nie wiem dlaczego sobie uroiłam, że może mnie to dopaść-chyba dlatego, że bardzo dużo jem słodkości ![]() Ruda, wreszcie ![]() A u mnie cały dzień ból głoey ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Aaaaaaa! Ciągle mi wypadało z głowy: Izunia, czujesz ruchy maluszka? Zaczął już pukać od środka? ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kluska, ta głowa to moze wina poogody, upał, duchota, teraz chury jakies, moze burza bedzie. Oby szybko przeszło! ![]() ![]()
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
oj mysia,ochrzań dobrych kolegów!
aż 3 na raz ósemki idą? o masakra! mi ta wychodzi już ze 2 lata i se znowu odpowiedni moment wybrała! jutro idziemy na chrzciny-a mi głupio bo musze lezec, wszyscy przy stole a ja jak sierota na kanapie bede leżała. wogóle nie mam ochoty iść, ale tż chrzestnym jest to już pójde, na godzinke, dwie.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czemu Ci głupio?? Przeciez, rodzina zrozumie. Nie siedz za długo, najwazniejsza jestes ty i dzidzia ![]()
![]() |
#905 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Kochane moje drogie ten glukometr dostałam z programu jedynie co to okupuje te paski . Receptę mam wystawiana na 30% a igieł jeszcze nie kupowałem bo zmieniam jak mnie boli już ukrycie. Jak ja tylko się kline to pani doktor stwierdziła że nie ma sensu za każdym razem zmieniać igły. Ale to zależy od lekarki.
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
![]() a tak na powaznie lez duzo i pij i zdrowiej nam szybko ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
rudzik wrocila ![]() ![]() ![]() kochana tak sie ciesze ze masz juz kompa ![]() ![]() ![]() dobrze ze Kostus juz zdrowy i ze Tobie przeszlo ![]() no to bedzie molestowanie Tz-a . Moj zaczal mnie molestowac ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- kobitki bylismy u tesciowej a tesc mial posprzatac polój Wiki( mial tam pare duperszmitow i sie okazalo jak przyjechalismy ze nawet tego nie zrobil olal sobie . Tz w***ny bo jutro mielismy raz pomalowac i jechac nad jezioro i pozniej przyjechac i znowu malowac a tu te pier**ly mamy jeszcze wynosic . juz nie musze Wam mowic jak ja jestem zla na tescia
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
![]() ![]() A z tym chodzeniem to nie wiedziałam ![]() Powiem Wam, że albo miałam dziś słabszy dzień albo zaczyna mi być ciężej pływać ![]() ![]() zastanawiam się więc jak to jest- poleca się basen w ciąży przecież, ale jak pływać? Kraul angażuje mięśnie skośne, których z tego co wiem nie można w ciąży ćwiczyć. To co, tylko grzbiet zostanie? Oby nie, bo w tym nie jestem najlepsza ![]() EDit: jest godzina 0:57, dopiero skończyłam paznokcie i idę lulać. Do tej godziny dotrwałam pierwzy raz od..... 17 tygodni ![]() Dobranoc ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-07-27 o 23:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Dzisja temperatura na poziomie 37st ![]() ![]() Kluska, ja sobie sama paznokci robic nie umiem - mam dwie lewe ręce ![]() ![]() Znowu duchota ![]()
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Ewcia super że jesteś ![]() Mysia kuruj się ![]() Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
dziewczyny ja juz tak na zas mowie zebyscie uwazaly w ósmym miesiacu (ja sobie w osmym odposcilam bo nie chcialam miec wczesniaka ) a teraz spowrotem chodze aha moja siostra cioteczna ma termin na tydzien przedemna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
![]() kluska a Ty czujesz jakies "pukania" a mialam Wam powiedziec ze tesciowa jak by byla to by pewnie nic nie zadzialala bo ten tym chlopa tak ma ![]()
![]() |
#910 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie tylko rano zanim wstanę czuć takie ssanie dziwne, przelewanie. Potem jak już zajmuję innymi rzeczami to nic z tego. Ślubny zciągnął mnie z wyra skoro świt bo taka piękna pogoda ![]() I oby teściowa nie przyjechała! W ogóle wygląda na to, że wczorajszy ból głowy to zatoki ![]() Miłego dziewczynki ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki witam sie szybko bo juz mnie ciagna na spacer
![]() Kluska fajnie ze udalo ci sie znalezc fajnego lekarza i dla brzdaca wielkie brawa ![]() ![]() Iza dla mnie badanie z glukometru jest bardzo niedokladne jest duza roznica bledu i to zalezy od firmy jakiej jest zrobiony +/-nawet 15...ja mam w domu mowilam swojemu lekarzowi i pow ze nie robic tym na razie bo te glowne mam z krwii zrobic ja nie wiem czemu ci kazali Ci takie zrobili ![]() Ruda Ewa witaj ![]() No musze zmykac juz na mnie krzycza...buziaki dla wszytskich i chlodku zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Odbitki pisze z nowego telefonu i chce sprawdzić czy górki można dodać z niego
#913 |
Raczkowanie
|
Basieńko jakie śliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rano fajna była pogoda i dobre powietrze potem popadało i zrobiło się duszno. Zatem pół godz na dworzu i się całLa kleję bo nie ma czym oddychać. Babcia tżta szczęśliwa, skacze koło mnie jak koło jajka ![]() ![]() Pójdę zaraz do kościoła, tam chyba chłodno. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
zostalo mi 18 dni do terminu porodu ale ten czas leci
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
ale skwar! masakra!
![]() zaczynam dziś 9 tydzień od OM ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Raczkowanie
|
Basiu to teraz juz wszystko możliwe
![]() Kluska to normlane w ciąży denerwują zapachy. Ważne żebyś ty czuła się dobrze. Bułeczki maślane mmmmm pycha takie z dżemem.... ![]() Gianna odpoczywaj tam ![]() Ta pogoda mnie dobije chyba. Mam dość. Leje się ze mnie jak nie wiem. Ewcia fajnie ze jesteś i dobrze że już zdrowa ty i maluszek. |
![]() ![]() |
![]() |
#918 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam glukometru.Możliwe że dostane od diabetologa. Cytat:
![]() ![]() Mam problem z tą dietą ![]() ![]() 1.śniadanie 1,5 ciemnej bułki z wędliną,pomidorem i ogórkiem. 2.2 śniadanie pół ciemnej bułki pół z wędliną i rzodkiewką.Dwie kromki pieczywa wasa z jogurtem naturalnym. 3.Obiad 5 ziemniaków,kurczak,fasolk a szparagowa. 4.przekąska jogurt naturalny. 5.Kolacja ciemna bułka z wędliną pomidorem,ogórkiem i rzodkiewką. 6.Teraz 2 kolacja omlet z 2 jajek. Nie jem za mało?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-07-28 o 19:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
Hej moje Kochane
![]() ![]() ![]() Basiu jeju już tak blisko ![]() Arletko współczuję Ci tych zębów,a co do leżenia to ja maiłam przecież ten swój magiczny ucisk pod cycem i też za każdym razem u Teściowej musiałam leżeć na wyrku ![]() Mysiu zdrowiej ![]() Lecę się kapać-kurde cieszę się jak dziecko że mam już kompa-dobranoc ![]()
#920 |
Raczkowanie
|
Iza wydaje mi sie że nie. Tylko pamietaj o urozmaiceniu diety w ciazy zeby dzidziusiowi nie brakowała niczego. Dobrze że jesz często a mniej to jest duży plus. Jak lubisz to może jakieś płatki tylko poczytaj czy mają cukier. Szpinak jeśli lubisz też wskazany ( ja uwielbiam) ma dużo zelaza. Ogólnie dużo zielonego a baedzie dobrze
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
przyzwyczaic sie musi Twoj zoladek pozniej nie bedziesz juz na zegarek patrzec tylko do lodowki zerkac a i wazyw mozesz do woli najlepiej jak masz na talezu mniej ziemniakow i kotleta a wiecej wazyw. ja sobie robilam ogoraska z jogortem naturalnym ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
Ewciu narazie nic mnie nie rusza moze dlatego wiem co i jak ale mysle ze moze jak przyjdzie juz dana chwila to moga byc nerwy ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- dobranoc kobitki cos mnie kregoslup zaczyna pobolewac ![]()
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2013-07-28 o 22:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Iza, ja się nie znam na diecie cukrzycowej ale tak na zdrowy rozum to wszystko co wczoraj opisałaś jest jest mega zdrowe i bez zawartości syfu ![]() ehh, moja dieta prezentuje się znacznie gorzej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
Dostałam wczoraj 1 kopa
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() opowiedz jak to jest ![]() który dokładnie masz tydzień/dzień? wg usg jutro zaczynam 18 tc
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś mam 18 tc 2 dzień.
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
![]() Hej mam dzis dola...naszly mnie czarne mysli boje sie ze cos sie moze stac z fasolka...nic sie niby nie dzieje nic mi nie dolega nie boli,upal mnie dobija meczy plakac mi sie chce boje sie zeby to nie mialo zlego wplywu na fasolke...wczoraj nie moglam spac krecilam sie i caly czas te czarne mysli ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Gorączka ustapiła - zsotał tylko obrzydliwy kaszel. No ale tydzien na zwolniniu to napewno sie wylecze ![]() Iza, ![]() Gianna, spokojnie kochana ![]() ![]() A mnie od antybiotyku tak boli żołądek ![]()
#929 |
Zakorzenienie
|
Mysiu, dobrze, że już zdrowiejesz
![]() Gianna, nie przejmuj się czarnymi myślami -to hormony ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ramach prezentu urodzinowego zamówiłam sobie perfum ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.