O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-27, 18:09   #901
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Mysiu biedactwo... ostatnio ciężko pracowałaś, pewnie organizm się osłabił. Dbaj o siebie i się kuruj bo już zaraz starania

Arletko, to rzeczywiście ósemka sobie czas wybrała na wychodzenie

Basiu, czyli już popędzasz malutką tymi spacerami?

Iza, niby miałam dobry wynik, ale ta cukrzyca to się chyba w trakcie rozkręca? Tamto badanie było w 5tc, bardzo wcześnie (sprawdzane bo insulina jest często problemem przy pcos i wtedy wraz ze stymulacją trzeba brać leki na cukrzycę). W sumie nie wiem dlaczego sobie uroiłam, że może mnie to dopaść-chyba dlatego, że bardzo dużo jem słodkości

Ruda, wreszcie

A u mnie cały dzień ból głoey była kawa - nie pomogła, spacer- też nie. Nawet przytulanie a łeb pęka nadal. Aż wzięłam apap i czekam aż zadziała. Jeśli przestanie boleć to jeszcze na basen jedziemy a wieczorem muszę pazury zrobić i górne i dolne. Nie chce mi się.

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Aaaaaaa! Ciągle mi wypadało z głowy: Izunia, czujesz ruchy maluszka? Zaczął już pukać od środka?

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 18:14   #902
mysia1986
Zakorzenienie

Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Mysiu biedactwo... ostatnio ciężko pracowałaś, pewnie organizm się osłabił. Dbaj o siebie i się kuruj bo już zaraz starania

A u mnie cały dzień ból głoey była kawa - nie pomogła, spacer- też nie. Nawet przytulanie a łeb pęka nadal. Aż wzięłam apap i czekam aż zadziała. Jeśli przestanie boleć to jeszcze na basen jedziemy a wieczorem muszę pazury zrobić i górne i dolne. Nie chce mi się.
A do tego miałam dzisaj zrobic te hormony No ale jak?? Kiedy miałam 39st goraczki.. musze czekac do przyszłego cyklu
Kluska, ta głowa to moze wina poogody, upał, duchota, teraz chury jakies, moze burza bedzie. Oby szybko przeszło!
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 18:53   #903
arletka1313
Zakorzenienie

oj mysia,ochrzań dobrych kolegów!
aż 3 na raz ósemki idą? o masakra! mi ta wychodzi już ze 2 lata i se znowu odpowiedni moment wybrała!
jutro idziemy na chrzciny-a mi głupio bo musze lezec, wszyscy przy stole a ja jak sierota na kanapie bede leżała. wogóle nie mam ochoty iść, ale tż chrzestnym jest to już pójde, na godzinke, dwie.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 18:58   #904
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
oj mysia,ochrzań dobrych kolegów!
aż 3 na raz ósemki idą? o masakra! mi ta wychodzi już ze 2 lata i se znowu odpowiedni moment wybrała!
jutro idziemy na chrzciny-a mi głupio bo musze lezec, wszyscy przy stole a ja jak sierota na kanapie bede leżała. wogóle nie mam ochoty iść, ale tż chrzestnym jest to już pójde, na godzinke, dwie.
No bo z tymi ósemkami tak jest, ze bardzo długo wychodza Mi tez juz kilka lat wychodza.
Czemu Ci głupio?? Przeciez, rodzina zrozumie. Nie siedz za długo, najwazniejsza jestes ty i dzidzia
Marcel <3

Stary 2013-07-27, 22:09   #905
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia

To przecież wynik masz dobry
Kochane moje drogie ten glukometr dostałam z programu jedynie co to okupuje te paski . Receptę mam wystawiana na 30% a igieł jeszcze nie kupowałem bo zmieniam jak mnie boli już ukrycie. Jak ja tylko się kline to pani doktor stwierdziła że nie ma sensu za każdym razem zmieniać igły. Ale to zależy od lekarki.

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez tasia02 Pokaż wiadomość
Basiu jak chcesz szybciej urodzić to przytulanki wskazane A nie tam chodzić będziesz 5 kilosów

Arletko krzyżówki albo dobra książka co by Ci czas szybciej leciał. Ja dla zabicia czasu malowałam płot ale mnie wolno a Tobie nie...

Ale mam dziś humor nawet nie wiem czemu. Może dlatego ze @ przyszła i wiem już ze wszystko ze mną ok. Bo badania histopatologii też nic złego nie wskazują
kochane ja wcale nie chce jej szybciej urodzic . Jak sie duzo chodzi to sie lzej rodzi a o to mi chodzi

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Kluska, strasznie przykra sytuacja z rodzicami kolezanki. Niestety, zycie jest nieobliczalne. Gratki za wizyte!! Super, ze wszystko dobrze.
Dziewczyny lezdo zyje, rozlozylo mnie totalnie. W nocy prawie 40 st miaam, tz mi robil zimne oklady. No myslam, ze zejde. Niedlugo przyjedzie do mnie lekarz, nie dalabym rady wstac z lozka.
z
kochana szybko pod kolderke i sie kuruj bo niedlugo starania
a tak na powaznie lez duzo i pij i zdrowiej nam szybko

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki mam już kompa jeju jak ja tyle czasu bez Was przeżyłam to nie mam pojęcia ale już jestem i mam nadzieję że na tak długo już Was nie zostawię Jestem już zdrowa,Kostuś też,mam TŻta w domku i dzisiaj idziemy na roczek do jego chrześnicy a później z moimi siostrami i ich mężami na imprezę bo mamy niedaleko domku orlik i dzisiaj jest zabawa więc mama zostanie z Kostusiem a my ruszamy na jumprezę jak tylko się zorganizuję bo przeczytam cały wątek-obiecuję Udanefo popłudniau Was też taka duchota ?Tęskniłyście trochę za mną? ja za Wami masakrycznie

rudzik wrocila

kochana tak sie ciesze ze masz juz kompa strasznie za Toba tesknilam
dobrze ze Kostus juz zdrowy i ze Tobie przeszlo
no to bedzie molestowanie Tz-a .
Moj zaczal mnie molestowac ale ze nie chce malej urodzic jeszcze to narazie pomalutku ze wszystkim

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

kobitki bylismy u tesciowej a tesc mial posprzatac polój Wiki( mial tam pare duperszmitow i sie okazalo jak przyjechalismy ze nawet tego nie zrobil olal sobie . Tz w***ny bo jutro mielismy raz pomalowac i jechac nad jezioro i pozniej przyjechac i znowu malowac a tu te pier**ly mamy jeszcze wynosic .

juz nie musze Wam mowic jak ja jestem zla na tescia

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 23:56   #906
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
kochane ja wcale nie chce jej szybciej urodzic . Jak sie duzo chodzi to sie lzej rodzi a o to mi chodzi

kobitki bylismy u tesciowej a tesc mial posprzatac polój Wiki( mial tam pare duperszmitow i sie okazalo jak przyjechalismy ze nawet tego nie zrobil olal sobie . Tz w***ny bo jutro mielismy raz pomalowac i jechac nad jezioro i pozniej przyjechac i znowu malowac a tu te pier**ly mamy jeszcze wynosic .

juz nie musze Wam mowic jak ja jestem zla na tescia
Oj, Ty to się masz z nimi teściowa widząc Ciebie z takim brzuchem nie zdaje sobie sprawy z sytuacji? Po tylu latach z chłopem chyba wie co na niego działa żeby w końcu ruszył du*ę do roboty

A z tym chodzeniem to nie wiedziałam to się liczy chodzenie na końcówce czy w ogóle w całej ciąży?

Powiem Wam, że albo miałam dziś słabszy dzień albo zaczyna mi być ciężej pływać oby to pierwsze! Dopiero teraz czuję, że w mojej kochanej żabce mięśnie brzucha pracują -tzn teraz już nie pracują i dużo więcej trzeba siły włożyć by się wynurzyć
zastanawiam się więc jak to jest- poleca się basen w ciąży przecież, ale jak pływać? Kraul angażuje mięśnie skośne, których z tego co wiem nie można w ciąży ćwiczyć. To co, tylko grzbiet zostanie? Oby nie, bo w tym nie jestem najlepsza chyba, że to będzie pretekst by mnie tż podszkolił w końcu (tż jest trenerem pływania)

EDit: jest godzina 0:57, dopiero skończyłam paznokcie i idę lulać. Do tej godziny dotrwałam pierwzy raz od..... 17 tygodni

Dobranoc

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2013-07-27 o 23:58
Stary 2013-07-28, 07:31   #907
mysia1986
Zakorzenienie

Hej.
Dzisja temperatura na poziomie 37st takze nie jest źle. Ale kaszel mnie wykańcza..
Kluska, ja sobie sama paznokci robic nie umiem - mam dwie lewe ręce dlatego smigam do kolezanki co 2-3tygodnie i mam z banki

Znowu duchota
Marcel <3

Stary 2013-07-28, 08:05   #908
iza243
Zakorzenienie

Witam

Ewcia super że jesteś

Mysia kuruj się
Cytat:

[/COLOR]Aaaaaaa! Ciągle mi wypadało z głowy: Izunia, czujesz ruchy maluszka? Zaczął już pukać od środka?
Gdzieś od wtorku czuje takie lekkie pukanieAle naprawde się musze skupić i leżeć żeby go poczuć.Ostatnio tż miał reke na brzuchu i też poczuł

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 08:15   #909
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a
Dot.: Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Oj, Ty to się masz z nimi teściowa widząc Ciebie z takim brzuchem nie zdaje sobie sprawy z sytuacji? Po tylu latach z chłopem chyba wie co na niego działa żeby w końcu ruszył du*ę do roboty

A z tym chodzeniem to nie wiedziałam to się liczy chodzenie na końcówce czy w ogóle w całej ciąży?

Powiem Wam, że albo miałam dziś słabszy dzień albo zaczyna mi być ciężej pływać oby to pierwsze! Dopiero teraz czuję, że w mojej kochanej żabce mięśnie brzucha pracują -tzn teraz już nie pracują i dużo więcej trzeba siły włożyć by się wynurzyć
zastanawiam się więc jak to jest- poleca się basen w ciąży przecież, ale jak pływać? Kraul angażuje mięśnie skośne, których z tego co wiem nie można w ciąży ćwiczyć. To co, tylko grzbiet zostanie? Oby nie, bo w tym nie jestem najlepsza chyba, że to będzie pretekst by mnie tż podszkolił w końcu (tż jest trenerem pływania)

EDit: jest godzina 0:57, dopiero skończyłam paznokcie i idę lulać. Do tej godziny dotrwałam pierwzy raz od..... 17 tygodni

Dobranoc
to chodzi o cala ciaze ale jesli ktos nie moze chodzic bo ma zakaz to i niech nie chodzi .
dziewczyny ja juz tak na zas mowie zebyscie uwazaly w ósmym miesiacu (ja sobie w osmym odposcilam bo nie chcialam miec wczesniaka )
a teraz spowrotem chodze

aha moja siostra cioteczna ma termin na tydzien przedemna wiec moze bedzie tak ze bedziemy razem rodzily

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Witam

Ewcia super że jesteś

Mysia kuruj się

Gdzieś od wtorku czuje takie lekkie pukanieAle naprawde się musze skupić i leżeć żeby go poczuć.Ostatnio tż miał reke na brzuchu i też poczuł
no to kochana gratulacje to pierwsze ruchy . niedlugo zaczna sie bolesne kopniaczki ale ja tam nawet teraz nie narzekam

kluska a Ty czujesz jakies "pukania"

a mialam Wam powiedziec ze tesciowa jak by byla to by pewnie nic nie zadzialala bo ten tym chlopa tak ma a tesciowa nie mieszka z nami (cale szczescie)

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2013-07-28, 08:26   #910
_Kluska_
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
to musi być magiczne
U mnie tylko rano zanim wstanę czuć takie ssanie dziwne, przelewanie. Potem jak już zajmuję innymi rzeczami to nic z tego.

Ślubny zciągnął mnie z wyra skoro świt bo taka piękna pogoda zaraz jedziemy do jego babci, tż oczywiście na opalanie bez umiaru a ja sama nie wiem na co...chyba się będę kisić bo tam zawsze duszno jest. Mam nadzieję, że dziś będzie inaczej i nie będę się kleić.
I oby teściowa nie przyjechała!

W ogóle wygląda na to, że wczorajszy ból głowy to zatoki co teraz? Acc nie można, sterydów wziewnych też nie. Tylko woda morska pozostaje i buderin, który jednak słaby jest. Zawsze coś..

Miłego dziewczynki

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-07-28, 10:44   #911
Gianna M
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki witam sie szybko bo juz mnie ciagna na spacer

Kluska fajnie ze udalo ci sie znalezc fajnego lekarza i dla brzdaca wielkie brawaniech sie wyszaleje w brzuszku ma idealne warunki

Iza dla mnie badanie z glukometru jest bardzo niedokladne jest duza roznica bledu i to zalezy od firmy jakiej jest zrobiony +/-nawet 15...ja mam w domu mowilam swojemu lekarzowi i pow ze nie robic tym na razie bo te glowne mam z krwii zrobic ja nie wiem czemu ci kazali Ci takie zrobili zapytaj lekarza...a masz w domku glukometr? jesli potrzebujesz moge ci wyslac poczta wezme z pracy i sama sobie bedziesz mierzyc.

Ruda Ewa witaj

No musze zmykac juz na mnie krzycza...buziaki dla wszytskich i chlodku zycze

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-28, 14:13   #912
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Odbitki pisze z nowego telefonu i chce sprawdzić czy górki można dodać z niego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-07-22 20.47.32.jpg (114,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-07-22 20.51.18.jpg (97,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-07-22 20.57.15.jpg (105,6 KB, 3 załadowań)

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2013-07-28, 14:15   #913
tasia02
Raczkowanie

Basieńko jakie śliczne
tasia02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 14:23   #914
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba masz słownik włączony zdjęć na aplikacji nie da się obejrzeć zobacze w domu

Rano fajna była pogoda i dobre powietrze potem popadało i zrobiło się duszno. Zatem pół godz na dworzu i się całLa kleję bo nie ma czym oddychać. Babcia tżta szczęśliwa, skacze koło mnie jak koło jajka aż mi głupio. Niestety mam tu duży problem z zapachem...takim starego człowieka właściwie cofa mnie po prostu więc udaję, że jestem niegłodna i w ogrodzie po cichu podjadam bułki maślane które miałam w torbie.

Pójdę zaraz do kościoła, tam chyba chłodno.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-07-28, 16:59   #915
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a
Dot.: Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Chyba masz słownik włączony zdjęć na aplikacji nie da się obejrzeć zobacze w domu

Rano fajna była pogoda i dobre powietrze potem popadało i zrobiło się duszno. Zatem pół godz na dworzu i się całLa kleję bo nie ma czym oddychać. Babcia tżta szczęśliwa, skacze koło mnie jak koło jajka aż mi głupio. Niestety mam tu duży problem z zapachem...takim starego człowieka właściwie cofa mnie po prostu więc udaję, że jestem niegłodna i w ogrodzie po cichu podjadam bułki maślane które miałam w torbie.

Pójdę zaraz do kościoła, tam chyba chłodno.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
tak mam slownik wlaczony sorki

zostalo mi 18 dni do terminu porodu ale ten czas leci

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2013-07-28, 18:26   #916
arletka1313
Zakorzenienie

ale skwar! masakra!
zaczynam dziś 9 tydzień od OM
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 18:31   #917
tasia02
Raczkowanie

Basiu to teraz juz wszystko możliwe spakowana już jesteś?

Kluska to normlane w ciąży denerwują zapachy. Ważne żebyś ty czuła się dobrze. Bułeczki maślane mmmmm pycha takie z dżemem....

Gianna odpoczywaj tam

Ta pogoda mnie dobije chyba. Mam dość. Leje się ze mnie jak nie wiem.

Ewcia fajnie ze jesteś i dobrze że już zdrowa ty i maluszek.
Stary 2013-07-28, 19:10   #918
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość

Iza dla mnie badanie z glukometru jest bardzo niedokladne jest duza roznica bledu i to zalezy od firmy jakiej jest zrobiony +/-nawet 15...ja mam w domu mowilam swojemu lekarzowi i pow ze nie robic tym na razie bo te glowne mam z krwii zrobic ja nie wiem czemu ci kazali Ci takie zrobili zapytaj lekarza...a masz w domku glukometr? jesli potrzebujesz moge ci wyslac poczta wezme z pracy i sama sobie bedziesz mierzyc.
Lekarz kazał zrobić z palca
Nie mam glukometru.Możliwe że dostane od diabetologa.
Cytat:
Śliczne
Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
ale skwar! masakra!
zaczynam dziś 9 tydzień od OM

Mam problem z tą dietąJestem głodna co 2 godzinyMój jadłospis z dzisiaj wygląda tak:

1.śniadanie 1,5 ciemnej bułki z wędliną,pomidorem i ogórkiem.
2.2 śniadanie pół ciemnej bułki pół z wędliną i rzodkiewką.Dwie kromki pieczywa wasa z jogurtem naturalnym.
3.Obiad 5 ziemniaków,kurczak,fasolk a szparagowa.
4.przekąska jogurt naturalny.
5.Kolacja ciemna bułka z wędliną pomidorem,ogórkiem i rzodkiewką.
6.Teraz 2 kolacja omlet z 2 jajek.

Nie jem za mało?

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-07-28 o 19:38
Stary 2013-07-28, 19:26   #919
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Hej moje Kochane jak fajnie usiąść wieczorem do kompa o móc się do Was odezwać my dzisiaj cały dzień w domu,Kostuś nawet na dworze nie był bo nie było czym oddychać

Basiu jeju już tak blisko boisz się?

Arletko współczuję Ci tych zębów,a co do leżenia to ja maiłam przecież ten swój magiczny ucisk pod cycem i też za każdym razem u Teściowej musiałam leżeć na wyrku

Mysiu zdrowiej

Lecę się kapać-kurde cieszę się jak dziecko że mam już kompa-dobranoc
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-28, 19:31   #920
tasia02
Raczkowanie

Iza wydaje mi sie że nie. Tylko pamietaj o urozmaiceniu diety w ciazy zeby dzidziusiowi nie brakowała niczego. Dobrze że jesz często a mniej to jest duży plus. Jak lubisz to może jakieś płatki tylko poczytaj czy mają cukier. Szpinak jeśli lubisz też wskazany ( ja uwielbiam) ma dużo zelaza. Ogólnie dużo zielonego a baedzie dobrze
Stary 2013-07-28, 22:42   #921
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez tasia02 Pokaż wiadomość
Basiu to teraz juz wszystko możliwe spakowana już jesteś?

Kluska to normlane w ciąży denerwują zapachy. Ważne żebyś ty czuła się dobrze. Bułeczki maślane mmmmm pycha takie z dżemem....

Gianna odpoczywaj tam

Ta pogoda mnie dobije chyba. Mam dość. Leje się ze mnie jak nie wiem.

Ewcia fajnie ze jesteś i dobrze że już zdrowa ty i maluszek.
juz od tygodnia torba lezy spakowana

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Lekarz kazał zrobić z palca
Nie mam glukometru.Możliwe że dostane od diabetologa.

Śliczne

Mam problem z tą dietąJestem głodna co 2 godzinyMój jadłospis z dzisiaj wygląda tak:

1.śniadanie 1,5 ciemnej bułki z wędliną,pomidorem i ogórkiem.
2.2 śniadanie pół ciemnej bułki pół z wędliną i rzodkiewką.Dwie kromki pieczywa wasa z jogurtem naturalnym.
3.Obiad 5 ziemniaków,kurczak,fasolk a szparagowa.
4.przekąska jogurt naturalny.
5.Kolacja ciemna bułka z wędliną pomidorem,ogórkiem i rzodkiewką.
6.Teraz 2 kolacja omlet z 2 jajek.

Nie jem za mało?
Izuniu mysle ze jesz dobrze a jak jestes glodna to mozesz na (przekaske ) zjesc jogurt naturalny z jakos kanapeczka
przyzwyczaic sie musi Twoj zoladek pozniej nie bedziesz juz na zegarek patrzec tylko do lodowki zerkac
a i wazyw mozesz do woli najlepiej jak masz na talezu mniej ziemniakow i kotleta a wiecej wazyw.
ja sobie robilam ogoraska z jogortem naturalnym

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Hej moje Kochane jak fajnie usiąść wieczorem do kompa o móc się do Was odezwać my dzisiaj cały dzień w domu,Kostuś nawet na dworze nie był bo nie było czym oddychać

Basiu jeju już tak blisko boisz się?

Arletko współczuję Ci tych zębów,a co do leżenia to ja maiłam przecież ten swój magiczny ucisk pod cycem i też za każdym razem u Teściowej musiałam leżeć na wyrku

Mysiu zdrowiej

Lecę się kapać-kurde cieszę się jak dziecko że mam już kompa-dobranoc

Ewciu narazie nic mnie nie rusza moze dlatego wiem co i jak ale mysle ze moze jak przyjdzie juz dana chwila to moga byc nerwy

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

dobranoc kobitki

cos mnie kregoslup zaczyna pobolewac

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Edytowane przez b a r b a r a
Czas edycji: 2013-07-28 o 22:40
Stary 2013-07-29, 07:58   #922
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:

Izuniu mysle ze jesz dobrze a jak jestes glodna to mozesz na (przekaske ) zjesc jogurt naturalny z jakos kanapeczka
przyzwyczaic sie musi Twoj zoladek pozniej nie bedziesz juz na zegarek patrzec tylko do lodowki zerkac
a i wazyw mozesz do woli najlepiej jak masz na talezu mniej ziemniakow i kotleta a wiecej wazyw.
ja sobie robilam ogoraska z jogortem naturalnym [COLOR="Silver"]
DziękujeA czy moge jeść małe porcje co 2 godziny?

Stary 2013-07-29, 08:10   #923
_Kluska_
Zakorzenienie

witajcie

Iza, ja się nie znam na diecie cukrzycowej ale tak na zdrowy rozum to wszystko co wczoraj opisałaś jest jest mega zdrowe i bez zawartości syfu
ehh, moja dieta prezentuje się znacznie gorzej

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-07-29, 08:24   #924
iza243
Zakorzenienie

Dostałam wczoraj 1 kopaLeżałam już w łóżku i nagle poczułam wyraznego kopniaka

Stary 2013-07-29, 08:28   #925
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam wczoraj 1 kopaLeżałam już w łóżku i nagle poczułam wyraznego kopniaka
cudownie
opowiedz jak to jest

który dokładnie masz tydzień/dzień? wg usg jutro zaczynam 18 tc

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-07-29, 08:34   #926
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
cudownie
opowiedz jak to jest

który dokładnie masz tydzień/dzień? wg usg jutro zaczynam 18 tc
Niesamowite uczucieWcześniej w ciągu dnia już czułam wyrazniej jak się wierci ale to było raczej takie mocne przelewanie.Aż tż zapytał co mi tak w brzuchu burczy

Dziś mam 18 tc 2 dzień.

Stary 2013-07-29, 08:58   #927
Gianna M
Zakorzenienie

Hej mam dzis dola...naszly mnie czarne mysli boje sie ze cos sie moze stac z fasolka...nic sie niby nie dzieje nic mi nie dolega nie boli,upal mnie dobija meczy plakac mi sie chce boje sie zeby to nie mialo zlego wplywu na fasolke...wczoraj nie moglam spac krecilam sie i caly czas te czarne myslizaraz sie porycze ze wogole tak mysle.........!!!!!!!

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 09:05   #928
mysia1986
Zakorzenienie

Hej.
Gorączka ustapiła - zsotał tylko obrzydliwy kaszel. No ale tydzien na zwolniniu to napewno sie wylecze
Iza,kopniaczek:love :
Gianna, spokojnie kochana to napewno chwilowy spadek nastroju. Jeżeli dobrze sie czujesz i nic ci nie dolega, tak jak sama napisałaś to fasolka ma sie dobrze. Sciskam!

A mnie od antybiotyku tak boli żołądek jem jogurty, biore osłone a dalej mnie napiernicza
Marcel <3

Stary 2013-07-29, 09:18   #929
_Kluska_
Zakorzenienie

Mysiu, dobrze, że już zdrowiejesz mi zawsze najlepiej jako osłonka działał len mielony - łyżeczkę trzeba z ciepłą wodą albo mlekiem rozrobić i wypić (albo np dodać do płatków śniadaniowych - mi woda nie wchodzi i tylko z mlekiem piję to, ale wiem że dużo osób z wodą. dodatkowo można pół łyżeczki cukru dodać to wtedy jest już smaczne)

Gianna, nie przejmuj się czarnymi myślami -to hormony

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-07-29, 10:46   #930
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość

Hej mam dzis dola...naszly mnie czarne mysli boje sie ze cos sie moze stac z fasolka...nic sie niby nie dzieje nic mi nie dolega nie boli,upal mnie dobija meczy plakac mi sie chce boje sie zeby to nie mialo zlego wplywu na fasolke...wczoraj nie moglam spac krecilam sie i caly czas te czarne myslizaraz sie porycze ze wogole tak mysle.........!!!!!!!
Spokojnie wszystko jest ok

W ramach prezentu urodzinowego zamówiłam sobie perfum

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości