|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
zapieprza to jest mało powiedziane! ja np mam tak, że ciągle sobie wyznaczam jakiś punkt w przyszłości na który czekam i który mnie tak motywuje, a to wakacje, albo święta, albo wyjazd gdzieś i przez to chyba leci jeszcze szybciej
![]() Kocie pocieszyłaś mnie, że też tak robiłaś ![]() ![]() ładnie Ci dziś poszło-1000 kcal ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44169945]Dziewczyny a tak odbiegając zupełnie od tematu... Czy Wam też tak szybko czas zapieprza? Mam na myśli to, że dopiero się zaczął miesiąc a już jest połowa, rok też zleciał jakimś ekspresem...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] U mnie w 2013 roku za dużo się działo. Można powiedzieć, że moje życie zmieniło się o 180 stopni, więc dla mnie ten rok był za długi ![]()
#903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny zjedliśmy z TŻ pizzę na pół i dosłownie umieram-boli mnie brzuch, mam jakieś napady gorąca, niedobrze mi,m ten cheat day to jest nie najlepszy pomysł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym sobie zjadła pizze... jak będę miała 56 z przodu to chyba sobie zrobię małą nagrodę ![]()
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2013-12-15 o 21:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie wróciłam od TŻ
![]() ![]() późno dziś wstałam, więc po śniadaniu zanim się obejrzałam był już obiad i nie było czasu na II śniadanie ![]() I śniadanie(10:30): grahamka z sałatą, chudą wędliną papryką i 2 jajkami na twardo Obiad(13:30): miska zupy pomidorowej z małą ilością makaronu podwieczorek (17:00): 2 mandarynki i takie domowe ciastko (Teściowa zrobiła i kazała spróbować ![]() ![]() ![]() ![]() Kolacja(21:00): 2 jajka na miękko dziś rano postanowiłam, że kończę z dietą ale zapamiętuje i zachowam kilka ważnych zasad ![]() ![]() ![]()
#906 |
Zakorzenienie
|
ale nas mało już zostało na tym wątku... tyle było na początku a teraz jak zwykle
![]() ![]() ide zaraz na śniadanko ![]() jeszcze 4 dni na uczelni i tyyyyyle wolnego ![]() tak muślałam co dzisiaj zrobić na obiad skoro niby już się nie odchudzam ale wszystko co sobie wymyślałam to od razu myśl 'jeeezu ile to musi mieć kalorii' więc dziś znów kurczak smażony bez tłuszczu z jakąś sałatką :P chyba pociągnę tą dietę jeszcze pare dni:P a jutro mija miesiąc od początku mojego dietowania:P
#907 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Muszę przyznać, że szybko Ci poszło. MIESIĄC i po sprawie, a człowiek tak nie może się zabrać za to odchudzanie. Aż trudno zrozumieć, dlaczego czasami chęć zjedzenia jakiejś bomby kalorycznej jest na tyle silna, że ta satysfakcja z dobrej sylwetki przestaje być motywacją. No właśnie mało ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze 4 kg...
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny to co ja wczoraj zrobilam to byla jakas masakra-do podwieczorku bylo super dietka na maxa, a teraz wam powiem co zjadłam-10 garsci mlekołaków, dwa jogurty jogobella light, potem 4 łyżki muesli, dwa banany, pół pizzy, i garść żelków...aha jeszcze pół naleśnika i jabłko-no szkoda gadać...potem tak się okropnie źle czułam, że nie da się opisać nie mogłam spać, bolał mnie brzuch
![]() Babeczki ale Ci fajnie-gratuluję ![]() ![]() Kocie mam nadzieję, w takim razie , że ten rok będzie lepszy ![]() ![]() Babeczki ale chyba nas nie opuścisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzisiaj stanęłam na wadze w domu rodzinnym i pokazała 53,5 ![]() ![]() ![]() pewnie że was nie opuszczę! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#910 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
![]() U mnie ciężko jest z tymi spadkami wagi. A po świętach serio się boję, żeby chociaż mi nie powróciły te kg. ![]() W sobotę robiłam Tż naleśniki. On zjadł 5 z twarogiem i dżemem plus 2 z nutellą i bananami. Nie wiem, gdzie to zmieścił, ja bym chyba pękła. ![]() Sama zjadłam dwa z twarogiem, przyznaję się. ![]() ![]() Czy jedzenie żółtego sera jest grzechem na diecie? Jeśli tak to wczoraj zgrzeszyłam, bo jadłam tosty z szynką i serem. ![]() A wyglądało to tak: I : owsianka na mleku z bananem II śniadanie: dwa tosty z chleba tostowego grahama z szynką i serem żołtym, jedno jajko smażone Obiad: pierś z kurczaka w marynacie jogurtowej z przyprawami, pół torebki ryżu, sałatka z miksu sałat, cebuli czerwonej, pomidora, żółtej papryki z dressingiem miodowo-musztardowym Kolacja: znowu dwa czy trzy (już nie pamiętam ![]()
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-12-16 o 11:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Napisałam, że po świętach, bo we święta najłatwiej zrezygnować. Chociaż może ktoś nowy pojawi się w nowym roku. Wtedy będzie wysyp postanowień noworocznych i co druga kobieta będzie chciała schudnąć ![]() ![]() Aaa... Ja na diecie jadam ser żółty, ale po pół plasterka jak coś. Za bardzo go lubię. Szczególnie taki z dziurami ![]() ![]()
![]() |
#912 | ||
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44169945]Dziewczyny a tak odbiegając zupełnie od tematu... Czy Wam też tak szybko czas zapieprza? Mam na myśli to, że dopiero się zaczął miesiąc a już jest połowa, rok też zleciał jakimś ekspresem...
[/QUOTE] im człowiek starszy tym czas szybciej ucieka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dopiero co wstałam a tu już zaraz będzie się trzeba brać za obiad ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale fakt że jest nas tu kilka i cały czas coś się dzieje ![]() i coś czuję że po nowym roku cześć osób wróci albo nowe dołączą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Konto usunięte
|
Ja właśnie jestem po 2ś w pracy
![]() ![]() ![]() Dzisiaj dostałam przez aplikację przepisy.pl jakiś przepis na coś ze szpinakiem - może jutro wykorzystam na obiad ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
Też lubię ser żółty i żałuję, że jest taki kaloryczny
![]() U mnie na śniadanie jajko, kromka grahama, troszkę papryki i plaster szynki. Obiad: fasolka po bretońsku ![]() Muszę się jakoś zmobilizować do ćwiczeń ![]()
#917 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja też się boję co będzie po świętach ![]() a ser w sumie jest tłusty więc chyba nie wskazany,m ale w małych ilościach nie zaszkodzi, ja np zamiast żółtego jem topiony fit gouda, ale góra jeden plasterek dziennie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]() j np lubię jak mi czas leci, bo jak mam zajęcia to nie myślę o jedzeniu, zauważyłam ,że te cheat daye zdarzają mi się tylko jak siedzę w domu i się nudzę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44179713]
Dzisiaj dostałam przez aplikację przepisy.pl jakiś przepis na coś ze szpinakiem - może jutro wykorzystam na obiad ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] ja też mam w czwartek kosmetyczkę ![]() i też musimy kupić wódkę do końca roku i wino bo podobno ma iść w górę od nowego roku ![]() ![]() a co tak późno podpisujecie umowę o salę? |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
W temacie ślubu to ja się już nie wypowiem
![]() Ale faktycznie moje rodzeństwo zamawiało salę znacznie wcześniej niż pół roku przed ![]() Na podwieczorek: pomarańcza ![]()
#920 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
Gryzelda88- ten brzuch na awatarze to Twój ??? czy to tylko motywacja
![]() Chciałabym taki mieć ![]()
#922 |
Zakorzenienie
|
ja na diecie jem czasem zółty ser, ale tak jak któraś pisała tyylko cieniutki plasterek raz na pare dni na kanapece
![]() wróciłam właśnie z uczelni i robie sobie na obiadek kurczaka zawiniętego a w nim papryczka ![]() ![]()
#923 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44183538]Na razie tylko motywacja. Ale już niedługo...
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Haha ![]() ![]() Któraś z dziewczyn pisała dzisiaj coś o szpinaku. Aż mnie natchnęło żeby sobie odmrozić znowu kurczaka ze szpinakiem ![]() A jutro może zrobię sobie coś na wzór leczo, tylko, że z kurczakiem ![]() A robiłyście dziewczyny kiedyś może nadziewane papryki ? Mam ochotę to wypróbować, ale nie wiem co do nich się zazwyczaj wkłada, żeby było dobre ![]()
#925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#927 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj miałam dziwny dzień. Nie chciało mi się nawet sobie zrobić normalnego obiadu. ![]() ![]() I skończyło się to tak: I śniadanie: tradycyjnie owsianka z płatkami zbożowymi, rodzynkami, bananem, kawa z mlekiem II śniadanie: dwa tosty: dwie kromki chleba graham, plaster szynki, pół plastra sera żółtego, pół szklanki soku pomidorowego Przekąska: trzy kostki gorzkiej czekolady, mandarynka Obiad: ![]() ![]() rumianek Kolacja: jajko gotowane, trochę papryki, pół makreli z cebulą, dwie kromki chleba tostowego graham, kawa zbożowa
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-12-16 o 18:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Ja się zważę w piątek albo w sobotę.
U mnie dziś według kalkulatora: kcal: 1100 B: 82 T: 34 W: 130 Bł: 25 Jeszcze nie poćwiczyłam, ale mam nadzieję, że to zrobię za jakieś 30 minut. Na razie wzięłam się za pracę licenc. i głupio mi przerwać w połowie myśli ![]() Kurcze, zrobiłam sobie makaron ze szpinakiem i chyba trochę nie dogotowałam makaron. Jeszcze głód kazał mi go szybko zjeść i teraz zaczyna mnie boleć brzuch ![]()
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2013-12-16 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#929 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() do ćwiczeń marsz ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44183538]Na razie tylko motywacja. Ale już niedługo... ![]() ![]() taaaa szkoda tylko że plecy też mam otłuszczone ![]() Cytat:
![]() ![]() ja się pomierzę w sobotę przed pracą bo wieczorem mam imprezkę z ludkami z pracy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Konto usunięte
|
U mnie mierzenie i ważenie tradycyjnie w niedzielny poranek
![]() Jestem po obiadku niedawno - mieszanka chińska na patelnię (z lidla) z kurczakiem i ryżem ![]() Zaraz trening! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.