![]() |
#901 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zmarzluchy łączmy sie :)
To głupek rzeczywiście
![]() Mi to w autobusie zimno raczej nie jest, jeżdżę taką linią i o takich godzinach, że praktycznie codziennie jest zatłoczony, wszyscy się pchają, wsiadają, wysiadają, miejsca zmieniają, że nawet by nie było czasu o tym zimnie myśleć. Chociaż ja to najbardziej lubię stanąć w kąciku, tam gdzie jest miejsce dla wózków, o tej porze żadnych nie ma to można ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
Ja też zawsze wolę stawać w kąciku.
![]() ![]() Wiecie co, czuje się głupio. Rozglądam się po ludziach i widzę dziewczyny ładnie odziane, płaszczyki itp. a ja puchowy płaszczyk, w którym wyglądam na 50 kg cięższą, i dwa swetry pod spodem. Wyglądam jaka taka kula. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Zadomowienie
|
Ja z reguły nie siadam, rano perspektywa na przeisiedziany cały dzień, a po południu to już mnie tyłek od tego siedzenia boleć potrafi nawet
![]() A nie masz okazji, żeby kupić jakiś inny płaszczyk? ![]() Pamiętam moje kurtki z lat poprzednich, te to dopiero były hity, im starsza, tym gorsza ![]() Mnie z kolei przytłaczają już te ciemne, smutne kolory wokoło. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, patrzyłam ale jak coś ładnego jest to takie jakieś to cienkie, że aż zimno mi na samą myśl. A ten co mam jest już styrany ale taki ciepły....
![]() Mam w szafie płaszcz, i dwie kurtki ale jakoś wolę ten płaszczyk z misiem pod spodem bo jest do kolan i mi nie podwiewa nerek ani pęcherza ![]() Ja też siedzę cały dzień ale wsiadam na krańcówce więc są wolne miejsca, a że jadę długo to przeważnie śpię dlatego zawsze siadam. ![]() Chociaż po pracy to mnie też tyłek boli od siedzenia i nogi puchną. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Zadomowienie
|
Najważniejsze zimą, żeby ciepło było, zwłąszcza, że my zmarzluchy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.