![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
Ja w wieku 15 lat nie wiedziałam gdzie jest łechtaczka ani co to seks oralny nie mówiąc o analnym.
![]()
![]() |
#905 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4452615 2]Ja w tym wieku nieodmiennie myliłam analny z oralnym i nie mogłam zapamiętać który jest który
![]() ![]() Ja mialam 13 lat i pizza hut dalam sie rozdziewiczyc ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Zastanawiam sie kiedy u mnie przyjdzie pora na taka rozmowe...chociaz moja juz wie czym sie rozni kobieta od mezczyzny...
![]() |
#908 |
Konto usunięte
|
U mnie w domu się mówiło, moja mama to ten typ, który wszystko tłumaczy, więc ja wiedziałam szybko skąd się biorą dzieci i co mają dziewczynki i chłopcy
![]() Mama sama mi dała Wisłocką do czytania ![]() Późno dziewictwo traciłam, bo jakoś nie było z kim, nie z braku wiedzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4452634 2]U mnie w domu się mówiło, moja mama to ten typ, który wszystko tłumaczy, więc ja wiedziałam szybko skąd się biorą dzieci i co mają dziewczynki i chłopcy
![]() Mama sama mi dała Wisłocką do czytania ![]() Późno dziewictwo traciłam, bo jakoś nie było z kim, nie z braku wiedzy ![]() Moja na szczęście nigdy mi nie wmawiała bajek o tym, że wzięłam się z kapusty i szybko ze mną rozmawiała o takich kobiecych sprawach jak miesiączka itd., ale no seks się nie pojawił nigdy. U mnie niedługo minie rok. Tzn. coś takiego jak petting uprawiałam już wiele lat wcześniej, ale nie zaliczałam tego jako pełnego seksu.
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4452634 2]U mnie w domu się mówiło, moja mama to ten typ, który wszystko tłumaczy, więc ja wiedziałam szybko skąd się biorą dzieci i co mają dziewczynki i chłopcy
![]() Mama sama mi dała Wisłocką do czytania ![]() Późno dziewictwo traciłam, bo jakoś nie było z kim, nie z braku wiedzy ![]() W szkole podstawowej dostalam ksiazke w prezenci od rodzicow o budowie kobiety i mezczyzny, dziewictwie, stosunkach, dziewicach itp. Moja mala po spytaniu sie skad sa dzieci ja jej to jakos wytlumaczylam no ma dziecko 4 lata nie, stwierdzila ze jak ona byla niemowlakiem to ja pokroilam i zjadlam a potem wyszla przez cipke. ![]() ![]()
#911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej Dziewczyny, siedzę prawie cały dzień i zaglądam tutaj, ale zrobiłam i 10 innych (ważnych) rzeczy, wasz wątek dobrze na mnie wpływa. Mam powera w tyłku. ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Zakorzenienie
|
Najbardziej jej sie podoba ta kaczuszka z logo z grupy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#914 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#915 | ||
Zakorzenienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4452667 2]W tyłku, mówisz?
![]() Dopiero teraz zobaczyłam, co napisałam. ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() Korzystam. ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Moja mala wali takie teksty ze hej
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#917 | |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44513464]kupiłam na necie kulki gejszy i nowy wibrator
![]() milej zabawy ![]() paulinika SekretnyWachlarz ale fajny wiek ... patiasym i Twoj ... matko jak ja sie czasem staro czuje ... i zazdroszcze ... bo takie fajne szalenstwa sie robilo w tym wieku ... choc nie zwiazane z BDSM ![]() Cytat:
![]() albo ja wyjatek od reguly ![]() Saruchan witaj ![]() mozeTty masz jakies szybkie i proste wiazanie na piersi ?? ![]() tak jak ja ... ![]() ![]() dzieci sa boskie z tekstami ... moja tez ma 4 lata ... ups 4,5 juz prawie ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No moja 30 kwietnia 5 lat juz ![]()
![]() |
#919 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
O rany, jak o waszych nastoletnich podbojach czytam to aż wstyd się przyznać ile mi to zajęło;p
No ale można uznać, że suka czekała wytrwale na swojego Pana, tylko potem nieco poskakała na boki;p |
![]() ![]() |
![]() |
#922 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też uwielbiam takie sytuacje. Często jestem "brana z zaskoczenia" ale w mieszkaniu a tak mi się marzy taka akcja podobna do twojej ![]() ja to uwielbiam, wręcz ubóstwiam ![]() Cytat:
![]() ![]() mnie powinno boleć gardło bo było głębokie ale nie boli... i powinny mnie boleć całe nogi z tyłu i cały tyłek bo zostałam mocno mocno zbita... ale ślady się mnie nigdy nie trzymają ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4452800 8]Apropos szampana pamietam taki film w ktorym dziewczyna byla podwiazana ze wisiala taka wypieta a pan odkorkowal szampana wstrzasnal i jej wsadzil ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] o kurcze ciekawe co wtedy poczuła... ![]() apropos klapsów, o których pisałam gdzieś tu teraz, dziś mój Pan się kąpie, wychodzi, paraduje sobie koło mnie, to go strzeliłam z płaskiego na mokre dupsko ![]() Tż- nie możesz tak robić! nie widzisz! skóre mam wrażliwą! mnie to szczypie, nie rób tak więcej! Ja- ale jak ty się czasem zamachniesz i mnie klepniesz też nie raz na mokry tyłek to też mnie szczypie Tż- moja suniu... różnica między nami jest taka, że ty to uwielbiasz, a ja nie... ![]()
![]() |
#923 |
Przyczajenie
|
Tak czytam z opóźnieniem (ta 8 godzinna różnica czasu jest zabójcza) i tak się zastanawiam. Ja dowiedziałem się skąd się biorą dzieci jakoś w podstawówce. Sam bez pomocy. No przesadzam. Po prostu znalazłem u taty pewne materiały
![]() ![]() ![]() Do dziś pamiętam ciekawą sytuację. Jako jeszcze młody chłopak byłem nakręcony jak króliczek Duracell'a (to chyba dość normalne), a że nikt by mi nie sprzedał "Świerszczyka" to musiałem jakoś inaczej szukać "pomocy". Były to czasu kiedy w Polsce Internet dopiero raczkował i byłem jednym z pierwszych w mojej grupie wiekowej, który miał dostęp do sieci przez modem (do dziś pamiętam numer 0202122). I tam szukałem różnych rzeczy. Wiadomo kosztowało to sporo (za co mi się dostawało jak przychodził rachunek) a zdjęcia Pań drukowałem na kolorowej drukarce ojca. Zdjęcia w teczkę i za łóżko, na później. Pech chciał że moja matka to znalazła i zrobiła wręcz dziką awanturę, ojca nie było ale kiedy przyszedł stwierdził (chyba raz w życiu to usłyszałem z ust ojca), żeby matka przestała drzeć japę i dała spokój, że to nic złego i całkowicie normalne i on w moim wieku też miał coś takiego a i że z tego co widzi to i mam dobry gust. Zabrał matce teczkę i mi oddał. Matce zrobiło się tak głupio, że po dziś dzień o tym nie wspomniała. ![]() Moja żona nigdy nie była uświadamiana. Kąpiele z rodzicami wszystko szybko rozwijają, a że jej rodzice do dziś są bardzo "aktywni" i żona jako młoda dziewczynka ich nie raz nakryła - dopełniło to wiedzy. Zresztą, w prównaniu ze mną była rekordzistką, bo swój pierwszy raz zaliczyła mając 14 lat (choć wiedziała już od rodziców o antykoncepcji). W porównaniu z nią byłem staruchem, bo dopiero w wieku 17 lat się zbliżyłem do kobiety (nomen omen starszej i Bogu niech będą dzięki - bardzo cierpliwej) i za pierwszym razem po prostu spanikowałem i nic mi nie szło ![]() Popatrzcie też jak różni się model społeczeństwa i seksualności. W Polsce mamy ów głęboki katolicyzm, który z jednej strony jest dobry (chroni przed szybką zmianą obyczajowości) ale z drugiej strony jest całkowitym anachronizmem w nowoczesnym społeczeństwie. Masturbacja jest zła wg kościoła, jedyna metoda antykoncepcji to kalendarzyk (wiadomo, jak to działa i w ogóle) i Kościół mówi, że dziecko jest najważniejsze (fakt) tylko zapomina o tym, że dziecko niechciane nie koniecznie sprawia taką radość jak dziecko planowane. OK może się rozpędziłem, ale chodzi mi o to, że dwoje ludzi bardziej doceni dziecko kiedy oboje tego chcą a nie kiedy stanowi wypadek przy "pracy" (zwłaszcza kiedy rozpoczynają przygodę z intymnością) . Może moje myślenie jest pokręcone, ale tak właśnie sądzę. W Japonii z innym systemem religijnym i społecznym, nagość jest czymś normalnym (choć czasem wywołuje plotki), a seksualność nie jest tępiona jak w katolickim modelu. Kiedyś żona opowiadała mi jak ją matka przyłapała na pierwszych eksperymentach, to zamiast ją ganić (wiadomo do czego to może prowadzić) - wytłumaczyła, że to normalne i nawet zdrowe, wytłumaczyła pewne aspekty z tym związane i żona bardzo to ceni a i ja bo jest normalną i niezakompleksioną kobietą. Zresztą nie tak dawno (podczas Nowego Roku) żona się kąpała i podczas wycierania ręcznikiem wszedł jej brat ![]() Nie chcę powiedzieć, że ekshibicjonizm w każdej sytuacji jest dobry ale w takich sytuacjach - nie jest zły. Jak później się zastanawiałem, to doszedłem do wniosku, że po prostu oboje zostali wychowani przez rodziców bez głupiego zakompleksienia i przesadnego wstydu. Co do wiązania piersi.... Hmm dopiero zaczynam się uczyć zaawansowanych technik (luty pewnie będzie przełomem bo żona ma wtedy urodziny co oznacza dla mnie bardzo wzmożoną pracę ![]() ![]() ![]() Z szampanem trochę się uśmiałem, ale wydaje mi się, że nie jesteśmy jeszcze gotowi na takie jazdy. Spokojnie się rozkręcamy - w końcu mamy czas, własny dom (nikt nie będzie podsłuchiwał, żona umie się zachowywać jak śpiewaczka operowa w rzeźni ![]() ![]() ![]() Jeszcze parę kwestii. Seks na masce samochodu w zimie. Pomysł ciekawy ale nie do końca. Jako fan samochodów (żona ostatnio powiedziała, po długiej nasiadówce w garażu, że albo ona albo rura wydechowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 |
Zadomowienie
|
Czytałam Was cały dzień ale zabiegana byłam,robiłam próbną fryzurę na studniówkę i wróciłam bez czapki a potem tak mnie głowa bolała,że mało się nieporzygałam
![]() Potem spałam z T. obudził się i złapał mnie mocno i tak przyciągnął do siebie "kochanie...kocham Cię" na co ja "chcesz się ☠☠☠☠☠☠☠ić?" ![]() Nie mam siły już na cytowanie ale postaram się odseparować. Hmm ja w wieku 15,5 lat pierwszy raz handjoba robiłam byłemu,szantażował mnie i byłam mega wystraszona zamiast podjarana tym dlatego nawet tego nie zaliczam do przeżyć seksualnych :P strasznie się wtedy zraziłam,pierwszy chłopak który po rozstaniu oznajmił,że miał ochotę mnie zgwałcić bo tak się broniłam przed wszystkim. No a tuż przed 16 urodzinami zaczęłam się z T. zabawiać no i od początku było ostro ![]() ![]() Odpowiedź na pytanie o lizaniu,jak Nam odwala to czasem po złości mnie liże albo ja Jego ![]() Chyba jestem tu najmłodsza ![]() Witam ![]() Co do edukacji seksualnej mi zawsze mówili "jak Mama i Tata się kochają" no fakt nie kłamali ![]() ![]() ![]() Eh no i zawsze dużo czytałam o technikach itd. jako 12 latka próbowałam się masturbować,do dziś nie umiem ![]() Moja rodzina i teraz też mój facet to katolicy ![]() Nasz upodobania nie oddzielają Nas od tego,gdyby tylko kasa była to już bym ślub brała ![]() Jutro(dziś jak wstanę) spełniam marzenie i dostaję możliwość przeszukania całej pracowni chemicznej ![]() ![]() Zaś popołudnie spędzam na wykładach i pokazach biologicznych w stolicy ![]() Tylko braknie mi czasu na T. trochę.
#925 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Z opowiadań żony wynika, że Azjaci z jakimi miała do czynienia, nie dbają czy kobieta ma orgazm czy jest jej dobrze i w ten sposób udowadniają jej kto jest panem sytuacji (coś chyba jak SM) a i im pomaga podbudować raczej niewielkie ego. Ostatnio mi powiedziała, ze dopiero ze mną zaczęła odczuwać przyjemność i nie tylko przeżyła orgazm łechtaczkowy ale i pochwowy a ostatnio gigantyczny analny (dlatego nie mogłem następnego dnia się normalnie poruszać ![]() Nie wiem jak reszta Azjatek ale moja, żona na początku była baaaaardzo grzeczną, posłuszną kobietą i w sumie czasami nudną ![]() Jedno powiem. Od kiedy wszystko się ruszyło. Nasze małżeństwo z dobrego przeistoczyło się w idealne. Jakoś wszystko nam w życiu łatwiej wychodzi. Zero frustracji itd. Trzeba kuć żelazo póki gorące ![]() Edytowane przez Saruchan Czas edycji: 2014-01-10 o 01:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czy kupujecie/oglądacie jedynie japońskie "różowe" filmy? Z samymi Japończykami miała do czynienia?
![]() |
#927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzien dobry ![]()
![]() |
#928 |
Zadomowienie
|
Hejo hejo
![]() Oj ile ja bym tej praktyki nie miała i tak pupa ![]() T. wie co lubię i to idealnie wykorzystuje ![]()
#929 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Co do żony to na pewno święta nie była. Zaczęła wcześnie i z niewielkimi przerwami miała partnera aż do studiów (studia w Japonii to naprawdę nie przelewki). Potem rzeczywiście miała partnera w postaci Australijczyka, którego miałem nieprzyjemność poznać (miałem ochotę mu urwać łeb i nasikać do środka ![]() W sumie myślimy (na razie plany) o jakimś trójkącie i nawet mamy z kim (kobieta, koleżanka żony z pracy, bardzo ładna kobieta - sorry piękna jest tylko moja żona), ale powiedzcie mi jedno. Czy dam radę? Fakt palę papierosy ale jednocześnie jeżdżę na nartach, żegluje a w lecie może nie wyczynowo ale jeżdżę na rowerze. Kondycję chyba mam, ale jeśli ta druga osoba się okaże tak wymagająca jak moja żona to boję się, że po prostu nie dam rady (plus jeszcze stres jak to za pierwszym razem). Nie chce nikogo zawieść ani wyjść na zestresowany kłębek nerwów. Zawsze starałem się wszystko robić na pełen gwizdek ale oglądać film przyrodniczy a to robić to zupełnie dwie różne bajki. I tak na koniec. Kim powinienem się bardziej zajmować? Może po równo? Może samo wyjdzie? Pytam się jakby co. Tak BTW. Jedna z dziewczyn ( zdługimi czarnymi włosami) przypomina żywcem moją żonę. Nawet podobnie się ubierają. ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=ihNaFCEd0Ms Edytowane przez Saruchan Czas edycji: 2014-01-10 o 07:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.