|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Cytat:
Co do płci , my byliśmy na usg 4D i pani doktor się pyta czy wiemy co będzie, mówimy że tak ale żeby pani doktor powiedziała co widzi żeby potwierdzić. Pani dr pyta się a co chcemy mówię że obojętnie to nasze pierwsze a pani dr na to Pan to napewno by syna chciał jak pierwszy mąż do niej ważne żeby zdrowe a ona "tak się mówi " ależ mnie zapieniła. Dusia gratulacje ![]() ![]() Edytowane przez Marianna 54 Czas edycji: 2014-05-02 o 15:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Rozeznanie
|
Dusia - synuś jest śliczny serio nie każdy noworodek zwłaszcza wcześniak jest ładny ale twój jest na prawdę śliczny
Pod moim sercem, inne bije serce, Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane, Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukaja do mojego serca, Myślę sobie wtedy: może być wspanialej? Nosze w sobie życie które Bog mi daje ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zadomowienie
|
Piguła mi to samo mówiła ale to też u Arka zrobił swoje cukier a dziś go ubrały rożek to się zastanawiałam czy to mój synuś bo taki wielki w tym wszystkim się wydawał i od razu pomyślałam o was
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Rozeznanie
|
Dusia jaki ON CUDNY!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Melduję,że na południu własnie spie.... się pogoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Raczkowanie
|
Dusia jaki on jest śliczny. Po pierwsze nie wygląda jak noworodek, tym bardziej jak wcześniak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Wtajemniczenie
|
Dusia
![]() ![]() ![]() A tak chciałam zobaczyć.. Pewnie śluczny |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Rozeznanie
|
Dusia Twój synek jest naprawdę śliczny, wcale nie widać że wcześniak.
Fame głupia baba i tyle, ja z kolei już kilka razy się spotkałam z reakcją typu "nie przejmuj się może trzecia będzie dziewczynka". Nie rozumiem jak można wyskoczyć z takim tekstem, strasznie mnie to wkurza. Zwłaszcza moja teściowa nie może przeboleć że będzie drugi chłopak. Ostatnio jej powiedziałam że trzeci też mógłby być chłopak, bo już mam nawet imię wybrane ;P a ona mi na to że nie wiem o czym mówię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Wtajemniczenie
|
Dusia
![]() ![]() ![]() Teraz mi się pokazalo... Na tym zdjęciu to taki duży się wydaje ![]() O matko jak go zobaczyłam to aż jestem ciekawa jak to moje dziecie będzie wygladać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
dusia maly wcale nie wyglada na wczesniaka wyglada jak dziecko urodzone w terminie i to dobrych kilka dnipo porodzie. Bylby z niego niezly kawal chlopaka jakby sie urodzil w terminie skoro na tyle tyg przed jestvjuz taki przystojniak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Wtajemniczenie
|
Dusia super chłopak
![]() Domi bo zapomniałam, tygryski boskie.... A były w większej rozmiarówce? Bo ja już tyle malutkich mam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Ech, ja też nie jadę. Za daleko jak dla mnie, poza tym tam nie będzie, gdzie usiąść i odpocząć
![]() ![]() Ja nie lubię chipsów, mnie za to strasznie ciągnie do coli, której normalnie też nie piję ![]() dusia_tcv śliczny synek ![]() Odpoczywam sobie dziś po wczorajszym, położyliśmy się spać przed trzecią ![]() Przyszła dziś do mnie jedna paczka, na następną niestety poczekam do poniedziałku. Od Justinex zamówiłam sobie m. in. cienki przewiewny kocyk, jednorazowe ręczniki, podkłady, majtki, koszulę i skusiłam się na takie śliczne folkowe pieluszki tetrowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Raczkowanie
|
Śliczny maluszek wycałowałabym takie cudo ![]() A padało w Lublinie.
#915 |
Rozeznanie
|
Dusia twoj synus to sama słodycz, zycze wam wszystkiego dobrego
![]() Jestem w domu, wszedzie dobrze ale w domu najlepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
Witam się wieczornie
![]() Złożyliśmy dzisiaj łóżeczko ![]() ![]() dusia, synek śliczny i w życiu bym nie powiedziała, że wcześniak!
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
mamaya łóżeczko super!
My jednak też dla córci musimy kupić, bo to stojące u babci się nie nadaje ![]() Zrobiłam ciasto z rabarbarem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
Fame, dziękuję!
![]() Szkoda, że musicie inwestować w nowe łóżeczko. Mnie strasznie się podoba przechodzenie łóżeczka z pokolenia na pokolenie ![]() ![]()
![]() |
#919 |
Wtajemniczenie
|
Wszystko co było w domu dla małej poprasowane jeszcze tylko w pudła i mogę czekać. Ale już spaaaać
![]() Integra fajne pieluszki Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zadomowienie
|
Przyznam się ze was troszkę podczytuje i od momentu jak urodziłaś maluszka trzymam za was mocno kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() A reszcie mamuś lipcowych życzę szczęśliwego rozwiązania i dużo zdrówka! Trzymajcie sie cieplutko ![]() Mamusia sierpniowa |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Ale jestem padnięta ![]() byliśmy dzisiaj w Poznaniu z wizytą u przyjaciółki i normalnie byłoby ok, ale ten ból pleców to jakaś masakra ![]() ![]() ![]() no i przed wyjazdem podjechaliśmy do sklepu dziecięcego i kupiłam wreszcie termometr ![]() a poza tym podkłady (pani polecała Canpola, bo mają jakiś wkład co zmienia wilgoć w żel jak w pieluchach, ponoć robili testy chłonności różnych i te wypadły najlepiej), majtki wielorazowe też Canpol, te duże na łóżko, niedrapki, 2 pieluszki flanelowe, smoczek do buelki 0+ w razie czego i jakieś inne pierdołki, ale nie chce mi się już patrzeć do torby ![]() i jeszcze dostałam smoczek na początek gratis, a miałam kupować, więc kilkanaście zł oszczędzone ![]() brakuje mi tylko pieluch 1, wkładek laktacyjnych i rogala do karmienia, bo były 2 wzory co mi nie pasiły - kremowy i pstrokaty w kwiaty.
#922 |
Wtajemniczenie
|
Witam się resztkami sił
![]() Dusia śliczny chłopak ![]() ![]() Fame ja też zrobiłam godzinę temu ciasto z rabarbarem ![]() ![]() Mamaya łóżeczko śliczne ![]() Integra pieluszki zacne ![]() Kularek dzięki za wsparcie ![]() ![]() Gratuluję udanych wizyt i wszystkich chorowitkom i wypadkowiczom dużo dużo zdrówka ![]() 3 szt drzwi razem z futrynami opuściły mój domek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczoru ![]()
LAURA ![]() Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dusia - prześlicznego masz synka ![]() nie mam porównania z innymi wcześniakami, gdybym nie wiedziała, to bym powiedziała, że to donoszony noworodek ![]() ----------------------- ja mam wizytę za tydzień w piątek i mocno jestem ciekawa co tam w środku słychać ![]() coś jeszcze miałam pisać, ale oczywiście nie pamiętam ![]() idę zaraz spać, mąż poszedł do kolegi na piwko, więc pewnie jak wróci będę miała 5 pobudkę na wc ![]()
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
I ja też gratuluję Dusi pięknego synka!
![]() ![]() I jeśli można to chętnie się u Was zacznę udzielać. Termin mam na 31 lipca lub 1 sierpnia i chcę rodzić w Świdniku - Viki 22_83, polecasz czy odradzasz?
#925 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Wtajemniczenie
|
dusia
![]() ![]() ![]() ![]() Co do zakupów ja nie wiem jak to się dzieje, ze na liście zostało kilka pozycji a ja co chwilę coś dokupuję i nic nie wykreślam ![]() ![]() Wkurza mnie ta pogoda ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Ja już od pół godz nie śpię
![]() Pogoda za oknem byle jaka.. Szaro, buro i chyba pada ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Wtajemniczenie
|
Dobry melduję że i w Wawie pada i chłodno...
![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Przyczajenie
|
Dzien dobry dziewczyny
![]() ![]() Na samym poczatku ogromne gratulacje dla dusi!! Duzo zdrowka dla slicznego synka, obys jak najszybciej mogla zabrac go do domku! Wy juz prawie co konczycie swoje wyprawki a u mnie od poniedzialku szykuje sie porzadny remont po ktorym dopiero zaczna sie porzadne zakupy maluszkowe. Mam nadzieje ze nie bedzie zadnych niespodzianek i spokojnie zdaze ze wszystkim. Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zadomowienie
|
Dziś was nadrobiłam inaczej wyglądał z rurkami plastrami i wszystkim co miał doczepione ale nie chciałam robić mu takich zdjęć Może to nie właściwe ale mam zasadę że złe wspomnienia zostawiam za sobą a tak jak pisałam że zobaczyłam go tak ubranego to pomyślałam ze teraz może być tylko lepiej.....
Dziękuje wam wszystkim za wsparcie dla mnie to bardzo ważne że są ludzie których może nie znam ale myślą o nas Jeszcze raz z Arkiem dziękujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.