Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-23, 10:06   #901
07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce
Konto usunięte

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17

Strasznie dziwi mnie pojazd i hejt na Lewandowska o to slynne juz sniadanie zlozone z jagod goji, morwy bialej etc. Cala ta dyskusja wokol tego nieszczesnego sniadania pokazuje jak wiele osob cierpi na mega scisk dupy jak kogos stac na cos lepszego...strasznie o slabe i polaczkowate:/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 10:58   #902
201604250941
Konto usunięte

[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;46577637]Strasznie dziwi mnie pojazd i hejt na Lewandowska o to slynne juz sniadanie zlozone z jagod goji, morwy bialej etc. Cala ta dyskusja wokol tego nieszczesnego sniadania pokazuje jak wiele osob cierpi na mega scisk dupy jak kogos stac na cos lepszego...strasznie o slabe i polaczkowate:/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Mnie nie dziwi, ja mam budżetu 30zł dziennie na wszystkich 5 posiłków
Mnie dziwi nadal Chodakowska. Już wszystko na temat jej braku wiedzy zostało powiedziane, są świadectwa osób, które się rehabilitują po jej ćwiczeniach, są lepsze trenerki. Ale niee, Chodakowska, nieprawda wszystko, miód malina. Jak idę na fitness to babka ma kątomierz w oku i skacze nagle na drugi koniec sali kogoś poprawic zanim sobie rozwali staw, bo miała anatomię i się zna.
Do tego podejście - hantel 1kg??? nieee, rozbuduję się, za cięzkie poza tym, nie podniosę. - Miałam taka rozmowę niedawno. Ale w torebce jest butelka wody 2l i problemu nie ma.

Z tymi inzynierami- tez jestem inzynierem i szukam pracy. Pracy nie ma, nie bedzie od razu po studiach, moze nie bedzie w moim miescie, moze nie bedzie w moim kraju. W zwiazku z tym pracuje za minimalna krajowa na umowe zlecenie cierpliwie szukajac. No ja innego wyjscia nie widze, bólu dupy nie mam, pracuję w weekendy. Jak sie idzie na dany kierunek warto sprawdzic, czy w ogole po nim jest praca, bo latwiej byc socjologiem w Polsce niż biotechnologiem, jak sie jest inzynierem mostow to sie pracuje tam, gdzie sie stawia mosty, a nie tam, gdzie sie mieszka, logiczne.

Ale musze przyznac, ze pracodawcy maja ból dupy, przegladajac oferty na podobne stanowiska tu i za granica zauwazylam, jak bardzo nasi sa oderwani od rzeczywistosci i zadaja zbyt wiele.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 11:06   #903
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Varga Pokaż wiadomość
Mnie dziwi, że myślenie "mam wykształcenie to powinienem zarabiać więcej". Do pomocy zatrudniłam osobę bez wykształcenia i jestem bardzo zadowolona Jest o niebo lepsza w pracy niż jej koleżanka "mgr inż.".
Dla niektórych inżynierów nie ma pracy. Nie widzę w tym nic dziwnego
Mnie to nie dziwi. Ja sie cenie. Dlatego na wakacje szukalam pracy i powiedzialam sobie ze nizej niz 9zl/h nie zejde. No i znalazlam za 10. Jak ktos szuka losia to pozdrawiam ale szukalam tak dlugo az znalazlam...
Co innego staze itp bo tam to sie idzie do konkretnej roboty (proste: masz do wyboru staz za 800 zl zwiazany z twoim wyksztalceniem a prace w ęą hotelu za 1000 to te dwiescie zl bym olala i brala staz bo doswiadczenie jest bezcenne, tylko ze ja stazu nie szukalam)
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 11:09   #904
invisible_01
Zakorzeniona

Ale co jest złego w cenieniu się? Jeśli mam doświadczenie, studia, to dlaczego mam iść do pracy za 1200 zł netto na pełny etat i cieszyć się, że w ogóle pracuję? Ja poniżej pewnej kwoty nie zejdę (nie mówię o tymczasowym stażu, tylko normalnej pracy, w której nie ma widoków na szybką podwyżkę), bo nie będę pracować dla samego faktu pracowania, gdzie po zapłaceniu rachunków i kupieniu jedzenia nic mi nie zostaje.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 11:14   #905
201604181004
Konto usunięte

Ja tak samo jak invisible. Cenie sie i jak widac mam powody, z reszta skoro dalo sie znalezc szybko prace zblizona do moich wymagan znaczy ze nie sa one z kosmosu. Wale prace gdzie pracodawca godzine magluje mnie rozmowa na akademickim poziomie w jezykach obcych a na koniec Proponuje 6zl (mniej niz najnizsza krajowa) gdzie masz odpowiedzialnosc finansowa spora za towar (!!!!!)

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

U mnie sytuacja jest o tyle specyficzna ze ja mam robote od wrzesnia do czerwca a na wakacjach zyje albo z odlozonych albo szukam jak w tym roku wakacyjnej pracy
Stary 2014-05-23, 11:20   #906
Varga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Mnie to nie dziwi. Ja sie cenie. Dlatego na wakacje szukalam pracy i powiedzialam sobie ze nizej niz 9zl/h nie zejde. No i znalazlam za 10. Jak ktos szuka losia to pozdrawiam ale szukalam tak dlugo az znalazlam...
Co innego staze itp bo tam to sie idzie do konkretnej roboty (proste: masz do wyboru staz za 800 zl zwiazany z twoim wyksztalceniem a prace w ęą hotelu za 1000 to te dwiescie zl bym olala i brala staz bo doswiadczenie jest bezcenne, tylko ze ja stazu nie szukalam)
Też się cenię. Każdy powinien się cenić i nic do tego nie mam
Dziwi mnie zdziwienie, że inżynierowie zarabiają mało- jakaś lepsza grupa? Mnie dziwi, że wszyscy zarabiają mało, ale nie to, że inżynierowie.

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Ale co jest złego w cenieniu się? Jeśli mam doświadczenie, studia, to dlaczego mam iść do pracy za 1200 zł netto na pełny etat i cieszyć się, że w ogóle pracuję? Ja poniżej pewnej kwoty nie zejdę (nie mówię o tymczasowym stażu, tylko normalnej pracy, w której nie ma widoków na szybką podwyżkę), bo nie będę pracować dla samego faktu pracowania, gdzie po zapłaceniu rachunków i kupieniu jedzenia nic mi nie zostaje.
Ja też się cenię, nie zejdę poniżej pewnej kwoty, która i tak w moim zawodzie nie jest uregulowana.

Źle się wyraziłam w poprzednim poście, bo zostałam opacznie zrozumiana
Varga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 11:20   #907
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
dobra, skończyłaś studia i szukasz pracy za minimum 2 tysiące złotych. Szukanie takiej pracy zajmie trochę czasu, chyba że jesteś szczęściarą i po pierwszej rozmowie jesteś przyjęta do pracy. Niestety tak idealnie nie ma i czasem szukanie pracy zajmuje miesiące, a za coś trzeba się utrzymać. Nie wszyscy są w tak komfortowej sytuacji, że mogą sobie pozwolić na szukanie tylko i wyłacznie wymarzonej pracy, tylko biorą co im pracodawca zaproponuje- czyli stawka 6 zł za godzinę. Bo za coś muszą żyć.

Ale temat praca za najniższą krajową a cenienie się wraca tu tak często jak szampony z SLS i źle dobrane staniki.

http://joemonster.org/filmy/61341/Kobieta_

jaka ona jest sophisticated
w takich sytuacjach współczuję policjantom, że nie mogą jej grzecznie... stuknąć w czoło.

Edytowane przez 201604200942
Czas edycji: 2014-05-23 o 11:22
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-23, 11:24   #908
201604181004
Konto usunięte

Aha. No to moze i racja. Ale jak mam do wyboru isc do ęą pierdą butiku za 700 zl i prowizja (rzedu 2% a w sklepiku wieje pustkami) a do kauflanda za 1500 to kalkulacja jest prosta

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Tzn nie chodzi o to ze bede pracowac w kaufie bo udalo mi sie znalezc cos innego ale to jest smieszne jak w tych galeriach rzucaja ochlapem w pysk a ty sie ciesz ze masz na bilet do pracy, a wymagania: jezyki obce codziennie makijaz prezencja a i na ubrania marki wybulic trzeba
Fantastycznie wrecz;- ) nic tylko brac i stac po 12 godzin wygieta jak syrenka na brzegu plazy
Stary 2014-05-23, 11:26   #909
Varga
Wtajemniczenie

I do napisania, że dziwi mnie zdziwienie, że inżynier mało zarabia natchnął mnie post Wizażanki, a także rozmowa z koleżanką, której syn skończył właśnie inżynierię środowiska i krzyk, bo pracy nie ma. On jest inżynierem, a nie jakimś biotechnologiem czy zarządzającym (skończyłam oba kierunki, więc przytyk był do mnie).

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Aha. No to moze i racja. Ale jak mam do wyboru isc do ęą pierdą butiku za 700 zl i prowizja (rzedu 2% a w sklepiku wieje pustkami) a do kauflanda za 1500 to kalkulacja jest prosta[COLOR="Silver"]
700zł???!!!
Stary 2014-05-23, 11:29   #910
201604181004
Konto usunięte

Az mnie wczoraj zaczepila pani sprzatajaca w galerii i mowi jaki ten swiat jest pojechany "patrz dziewczyno: ta studentka sprzedaje drogie zegarki a zarabia tyle ze nie wstalabym z lozka za taka kase. Patrz te pane w almie, one robia wszystko: odbierasz towar rozkladasz na sklep latasz na kass i sprzatasz. A ja na mopie co godzine na szluga mam minimalnie wiecej. Minimalnie. Ale my na mopie sie tak nie usramy bo tam jak jest klientow to nie wiesz w co rece wlozyc" xd

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Varga tak wychodzilo ze 700-800 zl i prowizja. Realnie tej prowizji wychodzilo rzecz jasna 200-400 Zl a mamia cie wizja grubych tysiacow chyba jak zlecisz rodzinie zakupy albo sama zaczniesz reklamowac sklep bo powyzej tej kwoty to raczej nierealne
Stary 2014-05-23, 11:36   #911
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Aha. No to moze i racja. Ale jak mam do wyboru isc do ęą pierdą butiku za 700 zl i prowizja (rzedu 2% a w sklepiku wieje pustkami) a do kauflanda za 1500 to kalkulacja jest prosta

Tzn nie chodzi o to ze bede pracowac w kaufie bo udalo mi sie znalezc cos innego ale to jest smieszne jak w tych galeriach rzucaja ochlapem w pysk a ty sie ciesz ze masz na bilet do pracy, a wymagania: jezyki obce codziennie makijaz prezencja a i na ubrania marki wybulic trzeba
Fantastycznie wrecz;- ) nic tylko brac i stac po 12 godzin wygieta jak syrenka na brzegu plazy
to, że pracodawcy mają wymagania z kosmosu to jedno, a drugie to to, że czasem trudno się dostać nawet na kasę do takiego tesco czy reala.

Mnie nawet w biedronce i lidlu nie chcieli

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-23, 11:37   #912
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Varga Pokaż wiadomość
Też się cenię. Każdy powinien się cenić i nic do tego nie mam
Dziwi mnie zdziwienie, że inżynierowie zarabiają mało- jakaś lepsza grupa? Mnie dziwi, że wszyscy zarabiają mało, ale nie to, że inżynierowie.
Owszem, dużo lepsza grupa, bo jak zrobią swoją pracę to pracodawca zarabia w setkach tysięcy lub milionach. Więc życzą sobie mieć większy procent z całości. Jeżeli w mojej branży pracodawca dzięki jednemu takiemu inżynierowi zarabia nawet 5 milionów funtów rocznie to chyba głupio pracować za 1200?

Ale jest mi żal jak czytam, że 9zł to cenienie się, to trochę paranoja już Chociaż jest mi smutno, to się nie dziwię, że cały mój rocznik i roczniki wyżej gdzieś uciekły. Jak stawiać dom za 5,50/h?

Za to dziwi mnie podejście starszego pokolenia, ostatnio sporo artukulów/dyskusji widziałam. Wszystkie negatywne, że nie możemy znaleźć pracy, że nam sie zachciewa chodzić do kawiarni, robic sobie fotki i miec dobry telefon. Bo starsze pokolenie to poszlo do zakładu, dostało pracę i pracowało jak należy. Oni po prostu nie rozumieją co to jest pisanie CV i składanie go. Większość z nich nie wie jak wygląda CV. Nie powinni nas oceniać tak surowo bo nie znają naszych realiów, nie wiedzą co to wysłać 100 cv i nie dostać odzewu. Dowiadują się dopiero jak ich zwolnią z pracy w wieku 50-60 lat i musza coś znaleźć, nagle jest szok i oburzenie. Niedawno właśnie pisałam sąsiadowi 57 lat CV, bo nie umiał.
Stary 2014-05-23, 11:42   #913
201604181004
Konto usunięte

Samara morgan wiesz bo w takim sklepie nie warto byc szczerym - ja mam kilka weesji CV pr "wpisane studia i kursy ora doswiadczenie pedagogiczne" oraz "szukam pracy za pieniadze nie drobne ale mowie tylko polowe" bo jak oni widza co umiesz wiesz i robilas to cie nie wezma, bo zgodnis z prawda zaloza ze zaczepiasz sie na chwile dopoki nie znajdziesz nic lepszego...

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Bardzo sie zgadzam z candycotton. To moje min 9zl to jest smiech na sali bo to i tak sa drobne a nie cenienie sie. No ale co zrobisz, paranoja

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

No i w tych sklepach po prostu tak jest ze nie masz by najmadrzejsza i najlepsza tylko masz zazwyczaj zachrzaniac i to sie liczy wiec to nie znaczy ze ktos sie nie nadaje do niczego. Znaczy tyle ze szukali kogos innego. Im sie nie oplaca miec takiej rotacji
Stary 2014-05-23, 11:49   #914
Varga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Owszem, dużo lepsza grupa, bo jak zrobią swoją pracę to pracodawca zarabia w setkach tysięcy lub milionach. Więc życzą sobie mieć większy procent z całości. Jeżeli w mojej branży pracodawca dzięki jednemu takiemu inżynierowi zarabia nawet 5 milionów funtów rocznie to chyba głupio pracować za 1200?
Naprawdę świeży inżynier ma takie umiejętności? Spotkałam się ze sporą liczbą inżynierów i niestety ich umiejętności były bardzo skromne, wręcz żadne.
Jeśli jednak się mylę to przepraszam za zdziwienie
Stary 2014-05-23, 11:51   #915
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Samara morgan wiesz bo w takim sklepie nie warto byc szczerym - ja mam kilka weesji CV pr "wpisane studia i kursy ora doswiadczenie pedagogiczne" oraz "szukam pracy za pieniadze nie drobne ale mowie tylko polowe" bo jak oni widza co umiesz wiesz i robilas to cie nie wezma, bo zgodnis z prawda zaloza ze zaczepiasz sie na chwile dopoki nie znajdziesz nic lepszego...

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Bardzo sie zgadzam z candycotton. To moje min 9zl to jest smiech na sali bo to i tak sa drobne a nie cenienie sie. No ale co zrobisz, paranoja

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

No i w tych sklepach po prostu tak jest ze nie masz by najmadrzejsza i najlepsza tylko masz zazwyczaj zachrzaniac i to sie liczy wiec to nie znaczy ze ktos sie nie nadaje do niczego. Znaczy tyle ze szukali kogos innego. Im sie nie oplaca miec takiej rotacji
Ej nie lubie Cię już, bo schudłaś 10 kg...

Do sieciówek to musisz jeszcze wyglądać odpowiednio, żeby się klientom podobać. Rozmiar XXXS, tatuaże, tunele, jestę hipsterę, fryzura na Biebera. A do niektórych musisz przejść przez sprawdzian umiejętności fizycznych.

W ogóle, przy hipsterach bedąc, może się czepię ale oni chyba mają syndrom sztokholmski. Moje krótkie zetknięcie z iphonem było pełne goryczy, nigdy więcej, szybko się z kimś zamieniłam na androida, tylko jeszcze muszę to spłacić XD ale spytaj kogoś to sobie rękę utnie i wyrwie matce serce, że to najlepszy telefon na świecie... pewnie jak tyle zapłacili to muszą tak mówić. Ja nie polecam, ma swoje zalety powiedzmy, ale ma zbyt wiele wad. Cieszę się tylko, że nie poleciałam po najlepszy model za 3,5k tylko stary w promocji.

Varga- zależy od branży. W budowlanej muszą nauczyć absolwenta wszystkiego od zera, w wielu nie muszą.

Edytowane przez 201604250941
Czas edycji: 2014-05-23 o 11:52
Stary 2014-05-23, 11:53   #916
201604181004
Konto usunięte

No, nie polubimy się, nie dość że schudłam 10 kg to kocham mojego ajfona
Stary 2014-05-23, 11:54   #917
Varga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Varga- zależy od branży. W budowlanej muszą nauczyć absolwenta wszystkiego od zera, w wielu nie muszą.
Ok, w mojej (biotechnologia, chemia) trzeba wszystkich uczyć od nowa.
Stary 2014-05-23, 12:00   #918
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
No, nie polubimy się, nie dość że schudłam 10 kg to kocham mojego ajfona
Ja już nawet nie wchodze na dzial fitnessowy bo przytyłam od siłowni. Po trzech latach siłowni nadal jestę meduzą i by mnie zeżarły bo na peeewno coś robię źle, bo jak to, po 30 dniach powinnam już przejść metamorfozę i wrzucić swoje fotki przed i po. Przyznaję się, na wyjeździe do Włoch zjadłam loda i pizzę.

Wybaczcie, że spytam, ale nie chce mi się nadrabiać - po tym tagu wykarczuj bożenę nie nastąpił atak wyzwolonych wizażanek w ekoskórze i bez stanika? oj prowokujecie, prowokujecie
Stary 2014-05-23, 12:01   #919
201604181004
Konto usunięte

ja teraz staram się utrzymać 55 kg, ale cięzko mi idzie :P przytyłam do 55,5 potem do 56, potem schudłam do 54, a teraz ostatnim razem mialam 55,2 :P
Stary 2014-05-23, 12:10   #920
201604250941
Konto usunięte

Kiedy ja ostatnio widziałam 5 z przodu XD wiadomo, że od siłki robi się masa, to na wagę nie patrzę. Ale nie mieszczę się w szorty sprzed roku, dopiero jak garderoba nie pasuje to mnie coś trafia. Czasem warto pojsc zmierzyc metabolizm, ja nawet nie zauwazylam kiedy moj spadl o 200 kcal, teraz mi wolno jesc tylko 1800 dziennie. Trzeba się pilnować i z wiekiem jeść coraz mniej ;/
A co robisz, że tak spytam, dieta jakas konkretna?
Stary 2014-05-23, 12:15   #921
201604181004
Konto usunięte

od grudnia przeszłam na dietę, na początku pedałowałam na rowerku dość srogo i ograniczałam kalorie, teraz już mi się nie chce ćwiczyć bo jestem śmiedzącym leniem i parówą, ale liczę kalorie żeby nie wyjść poza 1600

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

nie wiem na kogo mam głosować.
szukam kogoś z partii czy grupy czy z czegokolwiek, popierających legalizację marihuany. ale żeby nie był oszołomem. z województwa pomorskiego
Stary 2014-05-23, 12:18   #922
201604250941
Konto usunięte

Ja nie jestem leniem, ale mam problemy logistyczne XD jak mam wyjsć pobiegać, jeśli muszę zabrać ze sobą klucze do domu, inhalator, telefon i butelke wody? z telefonu moge zrezygnować, ale reszta to problem. Miałam takie coś jak dealerzy samochodów na giełdzie na pasie, ale to brzęczy przy każdym kroku i mi było głupio XD no nie mam rozwiązania jeszcze, zostaje mi bieżnia, ale to kosztuje i szukam alternatyw.
Ja mam jeść 1800 ale spalać 500 codziennie. Nie takie proste ale sie staram
Stary 2014-05-23, 12:19   #923
201604181004
Konto usunięte

dlatego mam rowerek stacjonarny ale tak od kwietnia słuzy za wieszak ;d

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-23, 12:20   #924
Konto usunięte

Drabineczka, a ile masz wzrostu? Ja mam 172 i chce zejsc do 57-58( teraz mam 62-63) ale cos ostatnio moj organizm nie chce chudnac :/
Cottonlady - no ja rozumiem, ze ktos ma ograniczony budzet i nie moze wydac 25 zyla na goje i inne sroje ale naprawde nie ogarniam tego bolu dupska - kogos stac to niech je zloto, innego nie stac to kupuje na swoja kieszen. Chodzi o to, ze co komu to przeszkadza, ze Lewandowska chce jesc frykasy ananasy i to promuje a nie parowki z biedry...czy tam cos.

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Candycotton przepraszam, pomylilam Twoj nick!

07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 12:21   #925
201604181004
Konto usunięte

Ja mam 165 cm

a mnie ta Lewandowska bawi ;p jednak jak chce się lansować niech pozostanie w bananowym towarzystwie bo mnie po prostu jej śniadanie rozbawiło ;p ja jestem wieśniak i na zdrowe śniadanie to jem zwykłą owsiankę z owocami.
Stary 2014-05-23, 12:26   #926
Konto usunięte

Ja tez tak akurat nie jem, ale mnie to zupelnie nie przeszkadza bo przeciez rozni ludzie ogladaja internety i bogacze tez musza miec swoja blogerke swoja droga to musze sprobowac tych jagod goji bo jakos sceptycznie bylam do nich nastawiona, ale w sumie to mnie ciekwi czy sa dobre. Probowalyscie? A na sniadanie na odmiane polecam paste z awokado na grzanki - pycha i zdrowosc

Stary 2014-05-23, 12:27   #927
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
dobra, skończyłaś studia i szukasz pracy za minimum 2 tysiące złotych. Szukanie takiej pracy zajmie trochę czasu, chyba że jesteś szczęściarą i po pierwszej rozmowie jesteś przyjęta do pracy.
Naprawdę otrzymanie pracy za 2 tys. złotych to taki niesamowity traf i idealna sytuacja? Już nie przesadzajmy, bo ani przegięcie w jedną stronę, czyli "pójdę pracować za 3 zł/h", ani "dostać pracę za 2000 zł to prawie niemożliwe" nie jest prawdziwe.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 12:29   #928
201604181004
Konto usunięte

probowalysmy, są ohydne i drogie ;p
pasta z awokado na grzanki, jezu xD

no nie, mnie po prostu bawi lansowanie życia dla samego lansowania siebie, bo z normalnymi ludźmi i ich brakiem czasu i pieniędzy takie śniadanie nie mają związku. owszem, jak chce, niech się chwali, kto bogatemu zabroni, ale to jest trochę śmieszne, jak cała idea wrzucania żarcia na instagrama.
Stary 2014-05-23, 12:30   #929
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Naprawdę otrzymanie pracy za 2 tys. złotych to taki niesamowity traf i idealna sytuacja? Już nie przesadzajmy, bo ani przegięcie w jedną stronę, czyli "pójdę pracować za 3 zł/h", ani "dostać pracę za 2000 zł to prawie niemożliwe" nie jest prawdziwe.
w mojej obecnej sytuacji praca za 2 tys. to marzenie. Serio.
Stary 2014-05-23, 12:31   #930
Konto usunięte

A co jest zlego w pascie z awokado na grzanki?? No chyba, ze ktos awokado nie lubi to ok.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości