Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część VI (CALEB] - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-05-29, 06:36   #901
rinos
Zakorzenienie

Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część VI (CALEB]

Yasinisi na wcięcie w talii to hula hop . Ja też mam z tym problem, bo talii brak. Po miesiącu hula hop ubyło mi 5 cm w talii. Kręciłam codziennie po 30-40 min. Tyle, że potem przestałam... Muszę wziąć się za siebie, ale wiecie jak to jest w domu się nie chce

Mazidła fajna sprawa - uwielbiam ich hydrolaty, kwas hialuronowy i ocet ziołowy .

Co do treningu - to ja chodzę 2x w tyg na to samo. Rozgrzewka, po której jestem cała mokra , elementy samoobrony, co uwielbiam, bo jestem jeszcze bardziej mokra (te wszystkie kopnięcia i ciosy bardziej męczące są niż normalne ćwiczenia). Oczywiście brzuszki, pompki, ćwiczenia z taśmą czy nawet piłką lekarską i inne cholerstwa też są w standardzie. O stretchingu nie wspominam bo wiadomo.

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Yasinisi Pokaż wiadomość
Kto jak kto, ale Ty to wiesz jak mi humor z rana poprawić
Staram się jak mogę.

Edytowane przez rinos
Czas edycji: 2014-05-29 o 06:38
rinos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-29, 07:06   #902
gosia1305
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rinos Pokaż wiadomość
Mazidła fajna sprawa - uwielbiam ich hydrolaty, kwas hialuronowy i ocet ziołowy .
kochana gdzie wy kupujecie, zamawiacie te mazidła???

a co do talii to też się zgadzam że hula hop tu może pomóc.
Yasinisi w tej fioletowej sukience wyglądasz bardzo dobrze!

poza tym to u mnie też pada ale ciasetczko od Rinos już pobudziło mi krążenie
gosia1305 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-29, 07:08   #903
moniqa84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mauskacom Pokaż wiadomość
woooow jakie rece ! mnie sie marza ramiona umiesnione , u mnie niestety na ramionach najwiecej tluszczyku ta skora na nich taka miekka wrrrr , musze w koncu odzalowac na hantle i wziac sie do roboty.. jak dla mnie super!

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

kochana, ja zawsze byłam szczupła, ale na takiej zasadzie zero miesni, to samo nogi dosyć szczupłe ,ale takie parówki na Twoich widać mięsień na mięśniu,a u mnie zawsze takie byle jakie, chyba taka moja uroda juz.. sama nie wiem.. a brzuch ,mowia ze brzuch to tylko dieta tej akurat sie trzymam ,wiec zobaczymy co z tego bedzie dalej.. robie co kilka tyg foto dla porównania. na razie widac różnice wielka. szczegolnie z foto z lutego kupilam dzis te spiruline, zapłaciłam majatek ,niech lepiej bedzie coś warta bo inaczej sie wkurzę

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

nie poddawaj sie piszesz ,ze mega ograniczasz jedzenie, ale zeby schudnac tzreba jesc zdrowo ,ale trzeba. malymi krokami ,ale do przodu ,nie w miesiacu 7kg ,ale maksymanie 3kg aby zgubic,a przede wszsytkim ,aby sie nie nabawic pozniej efektu jojo . polecam blog Ani Lewandowskiej ,fanka jej nie jestem ,ale zagladam,bo czesto daje naprawde madre rady ,najwiecej wlasnie w sprawie zywienia..
Cytat:
Dzień dobry

Obawiam się, że niestety bez ostrej diety nic z tego
Problem w tym, że ja całkiem z ulubionych smaków nie dam rady zrezygnować.. Próbowałam nie raz.. Moge jeść mniej, zdrowiej, ale od czasu do czasu musze sobie pozwolić na coś co lubię, bo w przeciwnym razie rzucam się na jedzenie nagle i bez opamiętania..

Co do reszty, to cóż.. Jak ktoś chudy to chce przybrac, jak gruby to schudnąć.. My kobiety chyba tak już mamy
Miło czytać co piszecie, ale ja zdania nie zmienię, bo po prostu sama w to nie wierzę.. Ślepa w końcu nie jestem.. Głucha trochę może, ale nie ślepa

Ps. Z Mazideł
Pps. Co zaliczyłaś wczoraj moja droga?

Dziękuję.. Może i bym się zgodziła gdyby do tych szerokich i "pełnych" bioder oraz biustu doszło wcięcie w talii
A Ciebie podziwiam... Nawet nie wiesz ile bym dała by się przestawić na taki zdrowy tryb życia..

Ps. Gorzka czekolada jest fuj... To już mogę wcale czekolady nie jeść

Nienie chodziło mi o to ze ograniczam na zasadzie niejedzenia wszystkie zasady jak i co to ja znam chodzilo mi ze jem zdrowo - przynajmniej na ile stracza mi sił jem regularnie 4-5posilkow i cwicze z hantlami lub rower na zmiane i mowie w zeszlym roku jak sie zebralam 7kg ubylo cialo sie zmienilo zdecydowanie ale brak motywacji, rozne takie problemy spowodowaly zatrzymanie i troche sobie odpuscilam - chciałabym wrocic do sylwetki jaka mialam na slubie z tym ze moze troche wiecej miesni bo wtedy schudlam dieta i aerobami wiec cialo nie bylo tak fajnie wycwiczone ale duzo brakuje..ehh duzo a hormony mi nie pomagaja niestety...grrr

Ja gorzka lubie w zasadzie jak mam faze i wytrzymuje "rezim" to tylko na nia sobie czasem pozwalam ale mi jest ciezko ogolnie ze slodyczami bo lubie baaaardzo szczegolnie jak sama sobie ciasto upieke to niemoge sie powstrzymac to jeszcze jest moj jedyny wrog bo makaron ktory zawsze uwielbialam b.ograniczylam i zamienilam na ciemny wiec jest ok

Edytowane przez moniqa84
Czas edycji: 2014-05-29 o 07:10
moniqa84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-29, 07:09   #904
bambucza86
Raczkowanie

Moje Kochane Wszystkiego najlepszego dla wszystkich MAGDALEN na forum W warszawce zimno, mokro, wieje i ogólne buuu... Co do Waszych wczorajszych postów to:
- chyba na każdego wpłyneła Nasza literatura i TŻty są zachwyceni ;D zresztą my same też ;p
Nie obrażając nikogo - nie rozumie jak można negować i uważać z góry za złe coś, czego nigdy się nie spróbowało nie jesteśmy jak koty z 9 życiami, mamy jedno więc trzeba je przeżyć tak, żeby nie żałować więc od dziś Kochane pejcze, zatyczki itd na porzadku dziennym !!!!b hahahah
Boże gdyby mnie podczytuwali moi klienci, którym proponuje mediacje przy rozwodzie buuaachahaha
Pozdrawiam Was gorąco acha podczytuje teraz spleceni bluszczem - i ok
bambucza86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-29, 07:12   #905
magdziara1
Wtajemniczenie

cześć laleczki. niezłe z Was ciacha, ja się swoją sylwetką nie pochwalę bo wstyd.....nogi mam jeszcze w miarę ale brzuch masakra. najbardziej jestem zadowolona ze swojego tyłka. nawet mój mąż który jest skąpy w komplementach kiedyś mi powiedział: "wiesz co, stara jesteś ale tyłek masz jeszcze zgrabny"

Przeczytałam Plan, a że czasu mam bardzo mało to się nie odzywałam tylko chciałam skończyć. Mam mieszane uczucia. Niby ksiażka mnie wciągnęła, ale styl pisania nie bardzo mi odpowiadał. No i moim skromnym zdaniem była za bardzo rozwleczona, ciągnięta na siłę. Mimo wszystko, czas poświęcony książce nie uważam za stracony .
magdziara1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-29, 07:15   #906
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uwielbiam gorzką czekoladę Może dlatego, że ja nie słodzę.

Cytat:
Yasinisi na wcięcie w talii to hula hop . Ja też mam z tym problem, bo talii brak. Po miesiącu hula hop ubyło mi 5 cm w talii. Kręciłam codziennie po 30-40 min. Tyle, że potem przestałam... Muszę wziąć się za siebie, ale wiecie jak to jest w domu się nie chce
Ja na wcięcie mam takie otóż cudo

Cytat:
Napisane przez bambucza86 Pokaż wiadomość
Boże gdyby mnie podczytuwali moi klienci, którym proponuje mediacje przy rozwodzie buuaachahaha
To wcale nie jest takie głupie. Może gdyby mieli lepiej w łóżku to rozwód nie był by potrzebny
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-29, 07:16   #907
magdziara1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bambucza86 Pokaż wiadomość
Moje Kochane Wszystkiego najlepszego dla wszystkich MAGDALEN na forum W warszawce zimno, mokro, wieje i ogólne buuu... Co do Waszych wczorajszych postów to:
- chyba na każdego wpłyneła Nasza literatura i TŻty są zachwyceni ;D zresztą my same też ;p
Nie obrażając nikogo - nie rozumie jak można negować i uważać z góry za złe coś, czego nigdy się nie spróbowało nie jesteśmy jak koty z 9 życiami, mamy jedno więc trzeba je przeżyć tak, żeby nie żałować więc od dziś Kochane pejcze, zatyczki itd na porzadku dziennym !!!!b hahahah
Pozdrawiam Was gorąco acha podczytuje teraz spleceni bluszczem - i ok
Imienin dzisiaj nie obchodzę ale mimo wszystko .
co do eksperymentów i zabawek już kiedyś poruszałyśmy ten temat.My z męzem bardzo dużo z tych rzeczy przetestowaliśmy i oboje uważamy że to był świetny pomysł
magdziara1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-29, 07:24   #908
Dominiqa85
Zadomowienie

Kochane nie chciałabym nikogo urazić, ale czy nie ma na wizażu działu dotyczącego diet? Fajnie, że "gadamy" o wszystkim i dopóki temat ćwiczeń/diet był dodatkiem to spoko, ale teraz zdominował nam topik. Mnie taka tematyka nie interesuje wcale i muszę się przebijać przez te posty, żeby przypadkiem nie ominąć fajnej książki, ale pojawiły się głosy, że dziewczyny się źle czują. A chyba nie wchodzą na forum książkowe, żeby się zdołować przez Wasze umięśnione 50kg sylwetki? No sorry ale to w Waszych głowach siedzi i większość jest wyolbrzymiona.
Dominiqa85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-29, 07:29   #909
elatygrys
Zadomowienie

dzień dobry

leje i u mnie zimno do tego FUJJJ

przyznam się że Ja właśnie te dietowe posty omijam bo jak czytam że dziewczyny mają 165 cm i 50kg a jeszcze marudzą to nie chcę się dołowac z moimi 20kg wiecej
elatygrys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-29, 07:34   #910
emi_g
Zakorzenienie

Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część VI (CALEB)

Dzień dobry
Skończyłam Plan i bardzo mi przypadła do gustu
A teraz zaczelam 2 cz Proś....

Yasinisi bardzo dobrze w fioletowej sukieneczce Ci

Wysłane z mojego ST26i

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

A i u mnie leje i zimno niestety....

Wysłane z mojego ST26i
emi_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-29, 07:34   #911
joanna12afi
Zadomowienie

Dzień dobry
U mnie też leje od samego rana
Oby na weekend się wypogodziło

Wysłane z mojego I9505
joanna12afi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-29, 07:37   #912
gosia1305
Wtajemniczenie

Maggnolia ja wczoraj skończyłam IYS zaczęłaś już czytać serię Trzech??? ja muszę ją szybciutko poszukać
Stary 2014-05-29, 07:41   #913
joanna12afi
Zadomowienie

Emi tez czytam 2 Proś mnie. Ciekawa jestem Twojego zdania nie wiem czy ja mam już przesyt ale dla mnie jest gorsza od jedynki choć dopiero jestem w połowie może to się zmieni

Wysłane z mojego I9505
Stary 2014-05-29, 07:43   #914
Yasinisi
Zakorzenienie

Cytat:

Co do treningu - to ja chodzę 2x w tyg na to samo. Rozgrzewka, po której jestem cała mokra , elementy samoobrony, co uwielbiam, bo jestem jeszcze bardziej mokra (te wszystkie kopnięcia i ciosy bardziej męczące są niż normalne ćwiczenia). Oczywiście brzuszki, pompki, ćwiczenia z taśmą czy nawet piłką lekarską i inne cholerstwa też są w standardzie. O stretchingu nie wspominam bo wiadomo.

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Staram się jak mogę.
Hula hop nigdy nie probowalam. Nie wiem w ogóle czy bym umiala krecic
Ale moze sprobuje

Co do treningu to dla mnie te zajęcia oparte na sztukach walki sa najfajniejsze ze wszystkich dostepnych na silowni
Podobnie jak u Ciebie, u mnie tez one stanowia baze razem z silowym. Reszta to dodatek jako urozmaicenie.

Ps. Hydrolaty kocham. Zwlaszcza oczar i kocanke

Cytat:
Napisane przez gosia1305 Pokaż wiadomość

a co do talii to też się zgadzam że hula hop tu może pomóc.
Yasinisi w tej fioletowej sukience wyglądasz bardzo dobrze!

poza tym to u mnie też pada ale ciasetczko od Rinos już pobudziło mi krążenie

Nie pamietam adresu. Sklep nazywa sie Mazidla i ma siedzibe w Poznaniu

Ps. Dziekuje.

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam gorzką czekoladę Może dlatego, że ja nie słodzę.

Ja na wcięcie mam takie otóż cudo

To wcale nie jest takie głupie. Może gdyby mieli lepiej w łóżku to rozwód nie był by potrzebny
Dziala to cos?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

NIE PRZESYŁAM TŁUMACZEŃ KSIĄŻEK!!!
Yasinisi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-29, 07:48   #915
emi_g
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanna12afi Pokaż wiadomość
Emi tez czytam 2 Proś mnie. Ciekawa jestem Twojego zdania nie wiem czy ja mam już przesyt ale dla mnie jest gorsza od jedynki choć dopiero jestem w połowie może to się zmieni

Wysłane z mojego I9505
Ja mam ochotę na coś z seksikiem i dlatego mam nadzieje na coś dobrego...dopiero zaczęłam więc za dużo nie moge powiedzieć ale mnie trochę zmartwiłaś...

Wysłane z mojego ST26i
Stary 2014-05-29, 07:49   #916
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:

Dziala to cos?
No ja jestem zadowolona z efektów jakie mi to przynosi
Przez pierwsze tygodnie miałam takie zakwasy, że chodziłam sztywna. Kosztowało mnie chyba 15 zł na allgero.
Stary 2014-05-29, 07:52   #917
emi_g
Zakorzenienie

Też mnie tym hula hop zaciekawiłyście...hmmmm?? ? Ale takie zwykle bo odbiło mi się że są takie wypukle nie wiem jak to nazwać??

Wysłane z mojego ST26i
Stary 2014-05-29, 07:53   #918
Yasinisi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
No ja jestem zadowolona z efektów jakie mi to przynosi
Przez pierwsze tygodnie miałam takie zakwasy, że chodziłam sztywna. Kosztowało mnie chyba 15 zł na allgero.
Dzieki

Dobra. Wrocmy do ksiazek
Ja skonczylam rano Hero. Byla ok ale powalic mnie nie powalila. Zaczelam od razu taka nowelke ktora jest kontynuacja Hero. Potem szybko Overwhelmed by You

Stary 2014-05-29, 07:57   #919
gosia1305
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emi_g Pokaż wiadomość
Też mnie tym hula hop zaciekawiłyście...hmmmm?? ? Ale takie zwykle bo odbiło mi się że są takie wypukle nie wiem jak to nazwać??

Wysłane z mojego ST26i
ja mam z wypustkami ale już z góry zaznaczam ze nieraz miałam od tego sińce na bokach brzucha

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-29, 08:06   #920
emi_g
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam z wypustkami ale już z góry zaznaczam ze nieraz miałam od tego sińce na bokach brzucha
Czego się nie robi dla lepszego wyglądu...i tak brzucha nie będę pokazywać

Wysłane z mojego ST26i
Stary 2014-05-29, 08:07   #921
joanna12afi
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam ochotę na coś z seksikiem i dlatego mam nadzieje na coś dobrego...dopiero zaczęłam więc za dużo nie moge powiedzieć ale mnie trochę zmartwiłaś...

Wysłane z mojego ST26i
Nie nie źle nie jest seks jest i to sporo może tak odebrałam wczoraj bo miałam zły dzień zobaczę jak mi się dziś spodoba

Wysłane z mojego I9505
Stary 2014-05-29, 08:09   #922
emi_g
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanna12afi Pokaż wiadomość
Nie nie źle nie jest seks jest i to sporo może tak odebrałam wczoraj bo miałam zły dzień zobaczę jak mi się dziś spodoba

Wysłane z mojego I9505
ufff....no tak bywa czasem...pewnie dopiero wieczorkiem zasiade i zobaczymy

Wysłane z mojego ST26i
Stary 2014-05-29, 08:09   #923
rinos
Zakorzenienie

Cytat:
tu

Ja mam nadzieję, że dziś skończę TM. Ciekawa jestem jaka bomba na mnie czeka, o której pisała nasza Dominiqa .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-29, 08:11   #924
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
tu

Ja mam nadzieję, że dziś skończę TM. Ciekawa jestem jaka bomba na mnie czeka, o której pisała nasza Dominiqa .
Wszytsko się wyjaśni. Nie będzie już żadnych znaków zapytania.
Stary 2014-05-29, 08:15   #925
rinos
Zakorzenienie

Cytat:

Wysłane z mojego ST26i
Ja mam zwykłe 90 cm wypełnione ryżem. Stwierdziłam, że najpierw spróbuje tak, a jak będę regularnie ćwiczyć to wtedy kupię bardziej profesjonalne (ok 2 kg lub właśnie takie z wypustkami). Ale jak widać systematyczna nie jestem

Wracając do książek. Jak skończę TM to chcę wziąć się za Plan, bo tak polecacie . A potem jak zdążę to jeszcze dwójkę Proś... i 03.06. trójkę Monsters...
Stary 2014-05-29, 08:18   #926
Britta2
Zadomowienie

Witam Was wszystkie dzisiejszego dnia.

Ja wczoraj skończyłam Fullfilment - K.M.Golland. Bardzo fajna część. Trochę inna niż się spodziewałam. Owszem były emocje ale ...... nie piszę bo wiem, że Ilena czyta. Powiem tak, że potrzebowałam takiej książki na ogólne odreagowanie, odstresowanie. Zaczynam dzisiaj moze uda mi się nawet zaraz #3.5 p.t. Attainmet jest to krótki c.d. historii o Alexis i Bryce.
Natomiast już się nie mogę doczekać Tess bo to będzie totalne przeciwieństwo serii Temptation.
Britta2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-29, 08:19   #927
aguha89
Rozeznanie

Hej dziewczyny
U nas sloneczko i wybierzemy sie na spacerek.
Skonczylam wczoraj Pros mnie o co chcesz 2 i podobala mi sie. Polubilam glowna bohaterke wiecie cos o 3 czesci??
Emi_g masz priva ode mnie z prosba

aguha89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-29, 08:22   #928
mauskacom
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry

Obawiam się, że niestety bez ostrej diety nic z tego
Problem w tym, że ja całkiem z ulubionych smaków nie dam rady zrezygnować.. Próbowałam nie raz.. Moge jeść mniej, zdrowiej, ale od czasu do czasu musze sobie pozwolić na coś co lubię, bo w przeciwnym razie rzucam się na jedzenie nagle i bez opamiętania..

Co do reszty, to cóż.. Jak ktoś chudy to chce przybrac, jak gruby to schudnąć.. My kobiety chyba tak już mamy
Miło czytać co piszecie, ale ja zdania nie zmienię, bo po prostu sama w to nie wierzę.. Ślepa w końcu nie jestem.. Głucha trochę może, ale nie ślepa

Ps. Z Mazideł
Pps. Co zaliczyłaś wczoraj moja droga?

Dziękuję.. Może i bym się zgodziła gdyby do tych szerokich i "pełnych" bioder oraz biustu doszło wcięcie w talii
A Ciebie podziwiam... Nawet nie wiesz ile bym dała by się przestawić na taki zdrowy tryb życia..

wierz mi,ze z poczatku bylo mi ciezko. ja robie odstepstwa ,ale raz w tygodniu tylko na to co mam naprawde ochote to jem choc..w zeszlym tyg sie na nic nie zdrowego nie skusilam wierz mi ,ze tez mam szerokie biodra,ale za to zero biustu (tego to akurat nigdy nie mialam,ale moze kiedys wreszcie zrobie ) no i wierz mi,ze czekolady gorzkiej nigdy nie lubilam,wrecz niecierpialam,a teraz ja tak pokochalam,ale tylko ta 70% ,bo 86% juz nie przelkne naprawde poszlabym na Twoim miejscu do dietetyka,mysle ze w Twoim wypadku ostrego treningu ,gdyby przestawic sie w glowie i jesc zdrowo ,wierze ,ze efekt bylby pioronujacy, naprawde trzeba tylko mocno chcec i do dziela

dzien dobry ,ja dopiero wstalam,wczoraj zaczytalam sie w pros mnie ,przekroczylam juz wczoraj dawno polowe i zaczyna mi sie podobac
mauskacom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-29, 08:22   #929
emi_g
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguha89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
U nas sloneczko i wybierzemy sie na spacerek.
Skonczylam wczoraj Pros mnie o co chcesz 2 i podobala mi sie. Polubilam glowna bohaterke wiecie cos o 3 czesci??
Emi_g masz priva ode mnie z prosba

Kochana odbiore w domku po pracy bo na komórce nie umiem jak coś to na maila napisz

Wysłane z mojego ST26i
Stary 2014-05-29, 08:23   #930
Yasinisi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mauskacom Pokaż wiadomość
wierz mi,ze z poczatku bylo mi ciezko. ja robie odstepstwa ,ale raz w tygodniu tylko na to co mam naprawde ochote to jem choc..w zeszlym tyg sie na nic nie zdrowego nie skusilam wierz mi ,ze tez mam szerokie biodra,ale za to zero biustu (tego to akurat nigdy nie mialam,ale moze kiedys wreszcie zrobie ) no i wierz mi,ze czekolady gorzkiej nigdy nie lubilam,wrecz niecierpialam,a teraz ja tak pokochalam,ale tylko ta 70% ,bo 86% juz nie przelkne naprawde poszlabym na Twoim miejscu do dietetyka,mysle ze w Twoim wypadku ostrego treningu ,gdyby przestawic sie w glowie i jesc zdrowo ,wierze ,ze efekt bylby pioronujacy, naprawde trzeba tylko mocno chcec i do dziela

dzien dobry ,ja dopiero wstalam,wczoraj zaczytalam sie w pros mnie ,przekroczylam juz wczoraj dawno polowe i zaczyna mi sie podobac
Dziekuje za wsparcie. Poszukam dietetyka

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości