|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 22 :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#904 |
|
Zadomowienie
|
a mi się zapowiada mieszkanie z teściami i nie wiem czy można to jakoś uniknąć...
|
#905 | ||
|
Zakorzenienie
|
No to na dzień dobry bym u Ciebie nie pojadła bo grzybów nie lubię:P
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
TŻ się dopytuje kiedy jesteśmy z panią fotograf umówieni Mój M. stwierdził że on na swoim weselu ma mieć pierogi ruskie i choćby mieli tylko dla niego gotować to mają być i koniec ![]() Ej Ex Ty tu wczoraj przeżywałaś ile PM miała tapety na sobie, a ja dzisiaj po raz kolejny widziałam babkę, która miała 3razy więcej na sobie tego wszystkiego i z daleka było widać, że ma maskę na twarzy i co gorsze to ona tego tyle nakłada na codzień..![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
samo wyobrażenie jest tragiczne |
|
|
|
|
#907 |
|
Zadomowienie
|
jej... szaloneee
Miałam dzień luzu więc nadrobiłam chociaż ten wątek Mam chwilę to napiszę wam relacje ze ślubu i wesela na którym byłam ![]() 1. Państwa Młodych prawie nie było na sali, ciągle gdzieś biegali. Także nie zostawiajcie gości samych bo bez młodych nie ma imprezy ;P 2. Zdjęcia robili z częścią gości chwilę po obiedzie a z resztą po północy gdzie mało kto już wygląda dobrze ![]() 3. Okrągłe stoły - masakra, każdy narzekał ( po północy , ci bardziej odważni sobie te stoły łączyli. Argumenty ? Stoły były takie 14 osobowe więc kontakt z innymi wcale nie był rewelacyjny, jedzenia na stole niewiele się mieściło - może to przez masę napojów w szklanych butelkach. 4. Pierwszy raz się spotkałam na weselu, że rosół może być niedobry ! A ja niestety z tych co na takich imprezach jedzą tylko rosół, kluski śląskie ( lub frytki o ile są , tu nie było nic z tych rzeczy), i krokieta, który podawany jest z barszczem o 3. W między czasie podjadam śledziami. O dziwo nie tylko ja siedziałam głodna a dań było mnóstwo. 5.Dania podawane przez kelnera. Wiecie o co chodzi - według mnie lepiej jak podane jest na stół i każdy sobie weźmie na co ma ochotę. 6.plan z usadzeniem gości do konkretnego stolika zamiast winietek sprawdził się. 7. Wina praktycznie nie było, jedynie wytrawne do obiadu. Nikt nie narzekał na jego brak. 5. Ciepła wodka jest niedobra ![]() 6. Zespół SIWY DYM - przestrzegam, ostrzegam. Masakra ;P Kobieta ubrana jak do snu, piosenek na życzenie nie zagra bo prosili o " czerwone korale" lub coś z disco polo ale ona "jest artystką więc tego nie zaśpiewa". Od 22 zamiast śpiewać włączyli podkład muzyczny i tak sobie leciało ... na zwrócenie uwagi było tylko " jestem zmęczona". ![]() chyba tyle. ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Jeszcze jedno ! W Kościele. Jeśli zamierzacie mówić przysięgę z pamięci to mówcie ją powoli !
Edytowane przez beth007 Czas edycji: 2014-06-26 o 22:43 |
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
beth, masakra, zwlaszcza zespol..
Kreciolek no ba z ta sesja ![]() ogladamy eurotrip z Panem G heh |
|
|
|
#909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do podawania jedzenia przez kelnera to ja się z inną formą nigdy na weselu nie spotkałam i wizaz mnie uświadomił, że może to wyglądać inaczej ale mnie to wsjo ryba nie zwracam uwagi na takie rzeczy w ogóle ze stolikami wpasowałaś się idealnie w dyskusję dzisiejszą ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :conf used: Aaaaale lipa jednym słowem. ale nie martw się na ostatnim weselu co ja byłam też był rosół nie dobry
|
|
|
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha, u mnie stacja kontroli pojazdów jest w tym samym budynku co sala Ale dosłownie 3 kroki od sali jest ładny park i spory zalew Choć nie wiem, czy będę chciała wychodzić, żeby sobie zdjęcie zrobić A na pewno zrobimy pod kościołem kilka fotek, bo jest to piękny kościół na wsi na dużym wzgórzu i wokół kościoła jest sadzawka, piękne kwiaty i różne drzewka
|
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe a daj spokój. Oczu od niej oderwać nie mogłam, bo się zastanawiałam jak ona w tym może wytrzymać i jak wygląda bez tej tony na twarzy
![]() Prawie zawał miałam:P Piszę M. że z panią fotograf się widzimy w poniedziałek jak będzie brzydka pogoda (jak bedzie ładnie to ma plener) a jak nie to najprawdopodobniej w środę. I co mi odpisał? "Spoksik. Mi tam pasuje będzie jedno z głowy" Podmienili mi narzeczonego ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Aga gratulacje dla TZ ![]() oto nowa sukienka ;-) choc juz nie podoba mi sie tak bardzo jak w Mango... ale jest okejka na letnie wieczory bedzie okejka ;-) bałagan brata... ja nie mam w pokoju lustra -_-
|
#917 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czyli jak się dopłaci to już nie jest taką wielką artystką
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#919 |
|
Zadomowienie
|
Nic się nie stało, tylko nikt tego nie mógł zrozumieć i ta magiczna chwila na którą każdy czekał była krótka
Tak tylko mówię z obserwacji, że chyba jednak lepiej po Księdzu powtarzać bo nerwy robią swoje
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oo Eurotrip ![]() Beth dzięki za relacje ![]() Ej a ja wolę jak kelnerzy podają porcjowane jedzenie, bo przynajmniej bitki nie ma, że sąsiad zabrał 3 kawałki czegoś i dla mnie brakło ![]() Ej Wy tu mówicie że PM z nerwów nie je. To ja się aż zaczynam bać, bo ja w nerwach to żrem tony jedzenia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak pracowałam w barze to takie okreslalismy charakterystycznym klepnieciem reki w tył głowy co oznaczało mniej wiecej tyle "jak walniesz to odpadnie"
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie! Byłam na weselu, gdzie PM w ogóle praktycznie nie było. Ani przy stole, ani na parkiecie. Cholera wie, gdzie oni łazili, ale świadków też nie było Ot, imprezka się kręci. Bardzo brzydko to wyglądało. Ja uważam, że PM muszą być na sali non stop i to w widocznym miejscu, a nie w jakichś zakamarkach, czy też kuchni. Duża wina pewnie zespołu, bo to on ma prowadzić imprezę i jakby wołali PM i organizowali coś ciekawego, to by może tyle nie wychodzili. Tak! Ja się obawiam, że coś będzie niedobre :/ Niestety nie ma możliwości degustacji przed weselem, a szkoda :/ U nas winko obowiązkowo półsłodkie i półwytrawne, bo takie przeważnie ludzie wybierają Ja sama lubię wino, także jego brak na weselu by mnie unieszczęśliwił bo bym siedziała o suchym pysku
|
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
ja ze stresu nie jem.. ja zajadam smutki...
beth super relacja!!!
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w kościele ksiądz na różne okazje daje cukierki. fajnie by było jakby u nas na ślubie tak kilka garści rzucił
|
|
|
|
#925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo co dzdzą mi talerz ja zacznę jeść a nagle się okaże, że jednak mogłam zjeść coś innego co bardziej by mi podeszło a nie mam już miejsca? bez sensu troszkę 200zł?!...bez komentarza
|
||
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chwale sie
muffinki z malinami ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1403812396.889059.jpg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#927 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w zespole jest kobieta, ale tworzy duet ze swoim mężem - liderem zespołu U mnie warunkiem posiadania zespołu na weselu była właśnie obecność śpiewającej kobiety Cytat:
W ogóle bez komentarza . . . ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
MNIAMI! ![]() ![]() |
|||
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w zespole tez jest kobieta liderem tez jest jej mąż
gra w nim jeszcze brat Lidera i ktoś tam jeszcze. skład nie zmienny od istnienia zespołu i podobno nie piją ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- ejjj nie śmiejcie sie ze mnie. nigdy nie jadlam muffinek nie wiem na czym polega xD |
|
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej ze mną jest coś nie tak? tylko ja widzę, że to są twarze!!!?? niektóre się uśmiechają, niektóre dziwią
|
|
|
|
|
#930 |
|
Zadomowienie
|
W ogóle hit hitów. Po weselu Pm ( moja ciocia) do mnie, że mi wyśle welon i suknie - welonem nie rzucała żeby mi dac. OK jest taki jak sobie wymarzyłam. Sukni powiedziałam, żeby nie wysyłała bo nie potrzebuje.
Temat olałam i nie było by nic w tym strasznego gdyby nie to, że moja babcia dzień później z żalem dzwoni do mojej mamy, że ja nie chce sukni po cioci, przecież przerobie i będzie super a ciocia dała za nią tyleeee pieniędzy. Mama wściekła tłumaczy jej , że to odpada bo ta sama rodzina i w ogóle jak to tak. A babcia oburzona " nie to nie, chciałam żebyście zaoszczędzili" ! wiem , że kobieta chciała dobrze ale no bez jaj Zawsze traktowała nas jak jakiś biedaków bo jedyni w rodzinie nie mamy kilku zer na koncie ale no...
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

ale jak widać tragedii nie ma

i co gorsze to ona tego tyle nakłada na codzień..

Ot, imprezka się kręci. Bardzo brzydko to wyglądało. Ja uważam, że PM muszą być na sali non stop i to w widocznym miejscu, a nie w jakichś zakamarkach, czy też kuchni.