![]() |
#901 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
nic mi sie nie chce wogóle-kiedys to jeszcze sie rwałam do porządkow solidnych swiatecznych a teraz mi to wisi-przez ta zime nie chce mi sie nigdzie wychodzic bo jak sobie pomysle ze mam sie ubierac jak na syberie a potem mnie wszystko gryzie a jak wejde do marketu to juz szalu dostaje tak goraco i pelno ludzi ktorzy mnie wkurzaja-aaaa.... koszmar-czekam na wiosne wtedy bedzie wszystko normalne-a teraz jakos przezimuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
A ja mam na twarzy uczulenie i nie dosć, ze jest czerwone i strasznie wygląda, to jeszcze zaczęła mi sie z niego łuszczyć skóra, bo zrobiła się nieprzyjemnie sucha i teraz odłazi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#903 |
KWC
|
Jutro musze oddać skończony rozdział do mojej magisterki a nie miałam kiedy go w ogóle napisać.
mój były narzeczony jest zakochany i już wcale o mnie nie myśli. Boli mnie głowa nie mam prezentu gwiazdkowego dla taty chyba mam nadczynność tarczycy, bedę musiała żreć hormony i zrobię się gruba jak beka, buu |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
wlasnie odkrylam (w sumie to wiedzialam o tym od dawna ale wolalam myslec ze tak nie jest) jak bardzo rodzinka we mnie wierzy... wczoraj moja mamusia uraczyla mnie opowiescia o jakies swietnej prywatnej szkole do ktorej moglabym pojsc po liceum... no bo to oczywiste ze na dzienne studia sie nie dostane... jak w ogole moglam tak myslec... i do tego miec chociaz nadzieje...
![]() |
#905 |
Rozeznanie
|
Ja już jestem po zabiegu, na szczęście nie bolało, ale godzinka na stole operacyjnym nie należała do przyjemnych i byłam taka wymęczona, że dosłownie padłam potem, no ale żyję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
No to zaczynam :
* mam dziś zły dzień * z nosa kapie katar jak z otwartego kranu * boli mnie gardło * męczy lekki kaszel * bolą mnie oczy * nie wiem czy chce mi się spać czy nie ![]() * jest mi zimno * za chwilę gorąco * zupa była za słona ![]() * nie chce mi sie chodzić do szkoły ![]() * ogólnie jestem dziś nie do życia
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zadomowienie
|
![]() 1) Nie mam prezentów dla rodziców, moja 24-letnia siostra okazała sie byc na tyle DOROSŁA ze zapomniała co to odpowiedzialnosc, powiedziała ze ona nigdzie jurto nie jedzie. Problem w tym ze samej ciezko mi bedzie jechac (bo miasto w ktorym mozna kupić cos, cokolwiek co moze sie nadawac na prezent oddalone jest na 30 km), obejsc wszystkie sklepy i wrócic obładowana tobołami autobusem. Gdyby raczyła powiadomic mnie wczesniej, ze nigdzie nie pojedzie, pojechałabym sama, a nie czekała tylko na nią. 2) Z TŻtem nie mamy prezentu dla jego chrzesniaka, komplikacja jak wyzej. 3) Wszyscy w domu są jacys naburmuszeni, pomijąjąc fakt ze ja takze, bo niedojrzałosc mojej starszej siostry przechodzi wszelkie oblicza. 4) Rodzice są pokłoceni. 5) Posprzątałam duzy pokój, na reszte nie mam siły. 6) Włosy od tygodnia mam przyklapnięte. 7) Czuje sie obco gdziekolwiek przebywam. 8) To chyba najgorsze Święta w moim życiu, jak mam dzielic się opłatkiem, usiąsc przy swiatecznym stole, czując do własnej siostry niemiłosierną nienawisc.
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
Zaczynają mi się robić worki pod oczami....
Brak snu- z własnego wyboru ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Wtajemniczenie
|
mam nieciekawą sytuacje z geografii w szkole ;/ uczyłam sie naprawde sporo.. widocznie za mało, pokłociłam sie z Tż'em niby juz jest ok, ale ogolnie jakos dziwnie, musze sprzatnac mieszkanie, czuje sie jakos tam .. bezbarwnie
![]()
#910 |
Raczkowanie
|
to teraz ja coś powiem
-nikt mnie nie kocha -ciągle sie kłoce z rodzicami - to moj najiększy problem w tej chwili -kazdy mnie obgaduje od góry do dołu -ciągle mam jakieś problemy(miłosne ,rodzinne,szkolne itp) -jestem beznadziejna -czuje sie nikomu nie potrzebna -wydaje mi sie że lepiej by bylo jak by mnie na tym świecie nie było -łeb mi nawala -jestem głupia i wredna -pieką mnie oczy od płaczu -spac mi sie chce -mam szlaban na komputer,tv i ogólnie wszystko -brzydka jestem -mam takiego doła że nie wiem -kasy brak -brak prezentów na gwiazdke -musze posprzatac w pokoju ale jestem w takim stanie ze nie dam rady... jennifer 777 nie martw sie szkola sie nie nalezy przejmowac!!!
#911 |
Rozeznanie
|
MAM:
-piękny cellulit ![]() -grupy tylek po swietach -lenia giganta NIE MAM: -na nic sily ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Wtajemniczenie
|
po prostu jest mi źle i smutno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Rozeznanie
|
A to ja tez sobie ponarzekam ... ze ze w moim zwiazku nie jest tak jak byc powinno, ze jestem przed okresem i cera swiruje, wlosy sa za chude, mam duzo nauki a mi sie nic nie chce, za oknem ziiimno i jakas chandra mnie lapie. Nawet poranne zakupy poprawily humor tylko na chwileczke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Raczkowanie
|
heh... niedlugo sylwester, a ja nie mam w co sie ubrac, nie mam kasy, niedlugo sesja, a ja nie zajrzalam w ogole do materialow, nic sobie nie powtorzylam, i w tym tygodniu nie bede miala na to czasu,
moje wlosy sa okropne nie chca sie ukladac, sa suche na koncach, ale z powodu pieniedzy nie moge wybrac sie do fryzjera, klopoty z cera i zamaskowaniem niedoskonalosci, czuje sie gruba po swietach, przytylam i nadal mam ogromny apetyt, mam nadzieje, ze jak zacznie sie szkola zgubie gdzies te kilogramy no i jestem samotna... strasznie mi to doskwiera, narzekam na samotnosc, a nawet nie chce mi sie isc na spotkanie z nieznajomym, ech ta zima ![]() jestem chora od 2tygodni, jak nie grypa zoladkowa to jakies przeziebienie, fuuuj byle do wiosny!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Rozeznanie
|
Jest mi smutno bo nikt nie odpowiada na moje pytanie (mój wątek)
![]()
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
Jestem outsiderem...
Życie przecieka mi przez palce ![]() Omijają mnie najciekawsze rzeczy... Czuję się zbędna, smutna i samotna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Kiedy w końcu zacznie mi się układać ??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny powiedzcie mi... czy chłopaki też mają takie problemny jak my, czy oni też narzekają na wygląd, że mają depreskę itp.?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#920 |
Wtajemniczenie
|
głowa boli
zmarzlam podczas 5 godzinnego łażenia po sklepach (nic nie kupilam! ![]() zgubilam kolczyk przez tyle wolnego czasu nie zajrzalam nawet do ksiazek po swietach przytylam i od nowego roku planuje sie odchudzac odnosnie tego przytycia.. przed chwila najadlam sie slodyczy zamiast obiadu heh |
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ten sam problem ![]() ![]() ![]() jest mi smutno nie wiem co robić, bo nie można dopłacić już za kolejną osobę.... ![]() a co do studniowki..to dla mnie juz teraz jedna wielka czarna plama;(
![]() |
#922 |
Raczkowanie
|
teraz ja :
od 15 czekam na kolede i chce wyjsc z domu a tu nic :/ nie wiem w czym isc na sylwestra mam 5 jakis krostek na twarzy <lol> nic nie zrobilam do szkoly przez wolne mam za duzo tluszczu tu i ówdzie brak mi silnej woli mam wory pod oczami zima mnie wykancza ... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
Czeka mnie fatalne kolokwium z syntez, z chemii organicznej. Zero motywacji
![]() A moja Mysz kochana chyba już za długo na tym świecie nie zagości. Kochany szczurek. Ona ma 8 miesięcy, cierpi, a ja nie wiem, jak jej pomóc ![]()
#924 |
Zakorzenienie
|
Użalam się ze łzami w oczach nad tym co było kiedyś
![]() ![]() |
![]() |
#925 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mojej szczurce dzięki Bogu nic nie jest - zdrowa jak ryba... ale trzymam za Twoją kciuki ![]()
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
Widzisz Jaszmurencjo... tak już bywa
![]() Nawet kupia gra nie [pomaga ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
no i ja dalej narzekam spac cala noc nie moglam bo myslalam co z tym sylwestrem
![]() kolezanki nie chca bym je zostawila sama i zrezygnowala z domku bo one pojechaly tam ze wzgledu na mnie i ja nadal sie wycofam ![]() nie chce tam jechac;( bede plakac;(bo znajac zycie pojade tam na sile ![]() ![]()
![]() |
#928 |
Raczkowanie
|
włśnie zgubilam kolczyk ktory dostalam na mikolaja
#929 |
Rozeznanie
|
Koniec wolnego-jutro znow do roboty i do szkoly ...Nie kcem , nie kcem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Raczkowanie
|
ja kak byłam na licencjascie też nie małam kasy na nic nawet na kawe żeby pójsc z kolezankami.one myślały że ich nie lubie a ja poprostu nie miałam kasy i głupio mi było sie perzyznać.Teraz już pracuje i mam kase a one nie mogą znaleść pracy od trzech lat i co? Sytuacja sie odwróciła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.