![]() |
#901 |
Komplikatorka
|
Dot.: czy ktoś szuka pracy?
Bo im się nie opłaca
![]()
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#903 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za odpowiedz
![]() Lepiej wysłać od razu zgłoszenie bo sama zauważyłam ze to jest po prostu walka o pierwszeństwo. Ja jak widzę ze jest 200 wejść na ogłoszenie to mi się odechciewa wysyłać.
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
Tylko tych całych konsultantek od oriflame, avon etc. jest na pęczki. I nie każdy jest stworzony do wciskania towaru.
![]()
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
Ludzie to są bezczelni .. wysłałam CV na normalne ogłoszenie pracy w solarium i dostałam taką odpowiedź :
Witam, praca codziennie 10-18, dwa razy w tygodniu wieczorne spotkania z szefem mam nadzieję że w ramach obowiazków jest Pani w stanie uatrakcyjnić również moje życie prywatne. Nie będę miał nic przeciwko, by mogła Pani umilić swoją osobą wieczory po pracy i na pewno będzie Pani zadowolona decydując się na współpracę ze mną ,proszę o Pani zyczenia-finansowe, Pani wymiary , jak również poproszę o kilka fotografii. żałosne .... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
To z solarium, czy z klubu ze striptizem?
![]()
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
ogłoszenie brzmiało:
Poszukujemy osoby do solarium, młodej , uśmiechniętej. cv tylko ze zdjęciem na adres: rekrutacjase12@****** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie to powinno się gdzieś zgłosić, że taką pracę oferują... Bo to przegięcie.
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chlopak nie umie sobie laski znalesc to mysli ze jego pracownica sie w nim zakocha czy co ? a moze suzka taniej pani na upojne noce?? ale mnie to wneriwlo ja bym to gdzies zgłosiła !
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Raczkowanie
|
ale ludziom tzm szefom szukającym pracownic bije ;/ tez sie spotkałam z takimi odpowiedziami, zamieszczałam gdzies w tym wątku.
Bezczelnośc z tym ;/ az strach czasami do pracy isc czy sie zgłaszac, jak takie rzeczy sie dzieją, haha. jak nie wczesniej taka oferta, to później będzie ;/ Edytowane przez Nadeel Czas edycji: 2009-10-20 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Rozeznanie
|
Ja chyba nie jestem dostatecznie urodziwa, bo na szczęście nic takiego mi się nie zdażyło, w ogóle to dziewne,że do parcy w solarium trezba CV posyłać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A byla podana nazwa firmy????
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
nie .. przecież podałam treść ogłoszenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Wtajemniczenie
|
Czesto sa ogloszenia , gdzie poodany jest tylko mail lub tel -> czesto tez sie okazuje, ze to jacus pajace, ktorym tylko jedno w glowie
Dziewczyny, ja juz nie mam sily...Szukam pracy jako sprzedawca < w poprzedniej pracy rowniez zajmowalam sie sprzedaza, ale nie mam nigdzie tego na pismie> wysylam gdzie sie da, ale cisza.... Juz sama nie wiem, czy nie umiem napisac LM czy co????? ![]()
![]() |
#918 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Czy ktos widzi tu propozycje pracy? ![]() Skoro istnieja watki na ten temat, to przepraszam ze tutaj to umiescilam. Jak napisalam nie siedze na forach dniami i nocami;] Nie widze powodu, dla ktorego mialabym klamac na temat moich dochodow w tej firmie. Jesli nie jestescie w stanie w to uwierzyc, to jest juz tylko wasz problem. Dagunia zapytaj swojej kolezanki czy zna plan marketingowy, jesli zna to dowiesz sie ze 1,5 tys to zadne pieniadze. To, ze ona nie jest w stanie tyle zarobic swiadczy tylko o tym, ze osoba ktora wprowadzila ja do firmy nie przekazala tego czego powinna lub kolezance najprosciej w swiecie nie chce sie pracowac. Co do reklamy.... Chcialam Wam tylko pokazac ze nie trzeba robic z siebie bidaka i plakac nad swoim losem biednego pokrzywdzonego bezrobotnego, ktory nie jest ani studentem ani niepelnosprawnym, za ktorego pracodawca bedzie musial placic wyzsze skladki. Wystarczy wziac sie w garsc i wszystko da sie zrobic. Dziuba85 prosze nie pisz o "wciskaniu towaru" jesli nie wiesz na czym ta praca polega. ![]() Myslalam, ze moj post w czyms Wam pomoze, ale widze ze zrobilam blad piszac go. Życze Wam udanej pracy jako sprzataczki biurowców oraz w charakterze czasoumilaczy w solarium ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Zadomowienie
|
Nie wszyscy się nadają do pracy w sprzedaży bezpośredniej typu Oriflame, Avon czy coś innego. Niektórzy tutaj szukają pracy w swoim wyuczonym zawodzie. Np. ja. Potrafię uczyć, nie potrafię sprzedawać. Jestem takim typem i nic na to nie poradzę.
No, dobra, a gdzie podziała się reszta dziewczyn? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny, od lipca szukam pracy jako studentka zaoczna i co? i wieeeeeeeeeeeeeelkie nic, zmęczona już jestem tym, nie wiem kogo Ci pracodawcy szukają, dlaczego nie mnie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny, od miesiaca szukam pracy i od jakiegos czasu zagladam tu na forum. Szczerze mowiac nigdy nie przypuszczalam ze spotka mnie to co opisywala kilka postow wczesniej Ilena. A tu prosze....
Wczoraj dostalam e-maila z prosba o wyslanie swojego cv niby w zwiazku z oferta pracy na stanowisko asystentka ds. administracji. No i dzis telefon od faceta ktory zaczal od zachwalania swietnych zarobkow po czym dodal ze wlicza w to RELAKS dla siebie ![]() ![]() Jacy ludzie potrafia byc beznadziejno-bezczelni to sie w glowie nie miesci....
![]() |
#922 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko, ze coraz wiecej osob rezygnuje ze wspolpracy............ Sama kiedys sie tym zajmowalam wiec dokladnie wiem jak to wyglada od wew.
![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
U mnie nadal cisza
![]() jutro mam się wstawić w urzędzie pracy, ciekawe co mi powiedzą ![]() u mnie w miejscowości nie ma żadnych ofert ![]() ostatnio pojawiło się ogłoszenie na pracownika ochrony, myslę sobie czemu nie póki co, okazało się że też potrzebne orzeczenie o niepełnosprawności ![]() przesada.... a co u Was dziewczyny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem w Oriflame ale tak dodatkowo bo taka praca to nie dla mnie .. ciągłe spotkania zapraszanie ludzi do współpracy itp .. więc jestem sobie zwykłą konsultantką która dorabia parę groszy (100-200 zł + prezenty od oriflame) ale znam wiele osób co naprawdę zarabiają na tym sporo ale oni to lubią
A wracając do tematu to nikt do mnie nie dzwoni :/ ehh ciężko ... idę zapisze się na prawo jazdy w końcu to jakoś ten czas wykorzystam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
wysłałam dzis CV do znanego sklepu
![]() Dostałam także odpowiedz co mnie bardzo zdziwiło ![]() Że to ogłoszenie jest z kwietnia ![]() ![]() ![]() odpisałam grzecznie ze takie rzeczy na bieżąco sie aktualizuje i ewentualnie usuwa a nie wprowadza w błąd ![]() masakra jakas;p
![]() |
#926 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() A wasz plan marketingowy to oczywiście wciąganie w machinę nowych ludzi... Masz tam umowę o pracę, najlepiej na czas nieokreślony, odkładane składki zdrowotne i na emeryturę? Możesz sobie wziąć kredyt w banku? Edytowane przez kukimonster Czas edycji: 2009-10-22 o 22:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To chyba o Avonie było . edit: własnie doczytałam, ze Oriflame < z rana mało na oczka widzę> edit2: typowy przykład MLM
http://www.youtube.com/watch?v=v7WON...eature=related ![]() ![]() 22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket) ![]() Edytowane przez enii Czas edycji: 2009-10-23 o 06:58 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
ale znalazłam oferte pracy
![]() bardzo ciekawy miała tutuł ![]() Tajemniczy Klient - Praca polega na dokonywaniu obserwacjijakości obsługi klienta w wybranych punktach (sklepach, bankach, salonach itp). oczywiście na terenie mojego miasta, z tym że umowa o dzieło ![]() ![]() ![]() jeszcze znajdłam dwie, ale CV musze wysłac z domu bo tutaj mam inny proglram w kompie ![]()
![]() |
#929 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam koleżankę jestem zapisana pod nią i ona wyciąga ponad 2 tysiaki co 3 tyg ma własna działalność i ma 19 lat .. jak by mi się chciało też bym się zabrała za rekrutacje ludzi ale już mi się to znudziło .. a mówie to po to żeby uświadomić że to naprawdę jest możliwe .. ale jak ktoś nie chce to może sobie być zwykłym konsultantem albo może kupować tylko dla siebie raz w rok .. nie ma żadnych kar .. a może komuś się poszczęści w budowaniu grupy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.