|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||||
|
|
|
#902 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Witam się i ja.
Gianna M Natula Czarodziejka mała RudaEwcia25 przytulas! Już niedługo mąż będzie na dłużej! zophiee ja uwielbiam pepco. Mają fajne ciuszki dla dzieci i fajne rzeczy do domu a ceny fajne. Często też lakiery z sally Hansen za 10 zł złota rączka nasza a za tż fajnie jest czasem potesknic. To pomaga.yssmay fajnie ze udało się sprzedać butki. PannaMagda szaleństwo było i obawa jest 89migotka trochę Ci tych studiów zazdroszczę. Tylko przypominam sobie jaka już stara jestem Lila_27 korzystaj póki możesz poleń się bo zazwyczaj nie masz jak!arletka1313 nie słuchaj, rób po swojemu. To Twoje dziecko i wiesz co jest najlepsze. mysia1986 dobrze że już lepiej. Dbaj tam o siebie. Jeszcze komuś coś miałam... A ja dziś dzień lenia. Siostra pojechała na uczelnię i później od razu do domu, a ja w łóżku, potem kąpiel, bzyku bzyk, potem film, obiad zrobiłam, znów bzyku bzyk, muffiny upiekłam no i dalej się lenię. Potrzebowałam lenistwa A oto mój wczorajszy prezent
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Yss pokaż modele. Podpowiemy
Ruda moj tz bardzo dużo umie sam zrobić, ale brak czasu! Także udziela mi lekcji, ja ewentualnie potem dopytam telefonem i jakoś dajemy radę A że lubię, nawet wychodzi, i $ zaoszczedzona to bardzo się cieszymy! A do zrobienia jeszcze masa rzeczy, tu zasłony, tu rolety, tu lampa. A już nie wspominając o połowie łazienki ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Kluska Hania kuma coraz więcej! Oby ten lęk się nie utrzymywał długo. Powodzenia jutro! ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Arletka no uwielbiam takie komentarze! Najlepiej to od listopada do kwietnia siedzieć w domu! Ech! Nie denerwuj się tym! ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Magda hihi lobuzujecie tam! Odpoczywaj kochana! ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Bobri usypia a ja obejrzę z mamą finał masterchefa! |
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Arletko szkoda Twoich nerw. Niech spada na bambus..mardy sie znalazl.
Zophiee moj Tz caly remont zrobil sam. Zadnego majstra nir wzywal i duzo zaoszczedzilismy. Klusia no Pyza teraz mysli ze kazde Twoje znikniecie swiadczy o tym ze na dluzej zostanie sama. Madra z niej dziewczynka i szybko zrozumie ze wychodzisz ale wracasz. Mili widze ze stosunkowo udany dzien. Mlody cuduje. Padam na jape😢
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- A ja też lubię takie męskie prace
|
|
|
#906 |
|
Wtajemniczenie
|
89migotka to tym bardziej
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Zophee,lilka zazdraszczam ze mamusie sa u was♡ dobrze ze pomagaja odpoczywajcie troszke
![]() Kluska kurcze no Hania juz madra dziewczynka wie co sie dzieje. Tula tez cos wczoraj i dzis po powrocie do domu ciagle mamamamam i lata za mna i tez placz jak znikne z oczu:/ dziwne bo na tyg jak tz wraca to ma mnie gdzies. Mysia domyslam sie ze bedzie teraz problem co dalej a dziadek pewno nie bedzie chcial sam zostac. Za duzo ostatnio za duzo wszystkiego na twoich barkach ![]() Arletko a zabki nie ida? Oby tylko nie gardelko:/ Magda ty szalenco!!! I jak to uff!!! Jakby byly II tez by bylo fajnie ![]() Iza jak tam dzien z Domisiem nacieszylas sie? Ewcia filmiki super Kotik boski ![]() Mili ide odpalic laptop i obejrze prezent ![]() Mnie nawala gardlo migdal powiekszony i jakies ropki na nim:banghead:---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Mili no piekna |
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
No każde wyjście w mojej sytuacji jest dobre
ale może warto poczekać )
|
|
#909 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej! Ja bez humoru, katar męczy, dwudniowa migrena przed @ wróciła
dwa dni męczarni i teraz już plamienie, czyli po staremu jak w zegarku. Drugi dzień mikołaja , więc zamieszanie i goście. A mnie hormony chyba buzują. Smutno mi jakoś. Włączyłam Kubulkowi piosenkę z Krainy lodu i tak się przytulił do mnie, zapatrzył i zasłuchal, nóżką ruszał i tylko spoglądał na mnie ,.a ja świeczki w oczach. Kiedyś bedziemy sobie oglądać bajkę, śpiewać piosenki, taki duży z niego już chłopczyk ![]() Gianka Pogromca odkurzacza nie płacze ani nie ucieka przy czyszczeniu noska. Do tego krzyczy na odkurzacz i wstaje na nogi , idzie do niego trzymając się paluszka odkurzacz się słucha i ucieka pod schody ![]() Tusia to taka Czarodziejka , przekochana jest! Zophiee kota nie ma,.to myszy harcują bobie budowniczy!Kluska Arletka a weź olej teścia, specjalista się znalazł. Zdrówka dla Lenulki Ewcia Kostello to jest cudny i kropka! Trzymaj się kochana, nie długo święta u mąż znowu będzie! |
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Ziajka ja mialam termin@ na wczoraj. Mlody zasypia a ja marze tylko o wannie. Obym sie nie rozkleila. Wiesz ze jak Kostek jeszcze nie chodzil to spacerowal przy odkurzaczu jakby byl pachczem❤ do tej pory bardzo go lubi.
Madziu a K jak zapatruje sie na dzieci? Kasiu mam nadzieje ze w szkole Ok i Ola tez dala rade z babcia. Mili fotki obczaje z kompa. Migocia Ty to wszystko na tip top pozdajesz. Ja sie jutro rano waze... Az sie boje.
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa będzie dobrze
jesteś piękna pamiętaj o tym ! ![]() a co do K. i dzieci on na tak.. ale za jakiś czas on chce zwiedzić jeszcze trochę, firmę rozkręcić.. ale ostatnio zabił mnie zdaniem "(...) bo wiesz chciałbym mniej pracować, wolałbym ten czas spędzić na zabawie z dzieckiem" spojrzałam tylko na niego i zapytałam " czy chciałbyś mi powiedzieć, że jakieś dziecko masz
|
|
#912 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewcia Kostello to dopiero pogromca odkurzacza
nie bój żaby, jutro każdy dodatkowy kg to przez @
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka nie nacieszyłam sie 1 dzien to dla mnie za mało.Dobrze ze w tym tygodniu mam na rano to od 15 bedziemy miec czas dla siebie.Uciekan spac bo jutro o 4 wstaje.
Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Magda K.ci chyba daje sygnaly ze jego zegar biologiczny tyka
![]() Iza no dzien szybko mija ale teraz bedziesz miec pierwsze zmiane to wiecej czasu dla syncia ![]() Ziajka Kubus juz za palce chodzi,matko jak te dzieciaki rosna szybko Cholera by to wziela tak mnie gardlo boli
|
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny poszłam się kapać,rozbieram się a tam co? @ Już wiem czemu mnie tak cyce napierdzielały i czemu podjadłam z Kostuseim czekoladę
---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Mili Pandorka piękna
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() Ewciu W szkole bylam wczoraj, dzis juz odpuscilam. Ola z babcia ok. Dziadek tez byl to szal cial :p Ale jak mnie zobaczyla to juz nic sie nie liczylo tylko ... moje cyce ![]() Mysiu ![]() Gianka zapalenie niby przeszlo ale niekiedy swedzi :/ Klusia to majstrujcie braciszka :p Zophiee bobie Ty. Wiesz mam tam u Ciebie przyjaciol tzn w Twej miejscowosci ![]() Basiu jak tam ? Agabi ? Mili ale Wy to sie ujerzdzacie. Ja Cie nie moge :p Izka ten tydzien bedzie lepszy ![]() Ziajka Kubula nasz Czarodziej, nawe odkurzacz potrafi zaczarowac ![]() My dzis u rodzicow i dziadkow moich. Dziadzius mial urodziny <3 Pozniej skoki ogladalismy o do domu. A tu juz gadka szmatka i tesciowa zaproponowala ze kupi nam dzialke... No ale nie wiem co o tym sadzic
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa.. mam cichą nadzieję, że zabrałaś @ naszym staraczkom
))
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu też mam taką nadzieję
Kasiulka o widzisz jak miło z jej strony-tylko żeby nie za blisko ich domu no i żeby na obietnicach się nie skończyło :P---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Sama jestem ??? Czekam na wieści od TŻta
|
#919 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wybrałam te:
http://allegro.pl/ecco-85252350829-b...874971766.html Cytat:
Kasiu Oby to nie były tylko słowa rzucane na wiatr Zakupy zrobione, nakupowaliśmy pełno rzeczy. Kupiłam silikonowe koszyczki do gotowania jajek w koszulkach. A w aptece Infofem, podobno dobrze robi tym z PCO. Chciała bym żeby mi chociaż cykl przestał tak szaleć. I szampon kupiłam do włosów. No dużo Teraz czekać aż paczka przyjdzie.
|
|
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Yss w szkole gotowalam jajka w koszulkach. ALe byl stres zeby sie nie rozbeblaly😁 czyli humorek w porzadku?
Maz ma byc na1sza na miejscu. No to sobie poszlam spac. Nie moge zasnac poki nie napisze ze dojechal. ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:46 ---------- Yss buciki super. Od razu mi sie cieplo zrobilo jak na nie spojrzalam. Cena mega ale pewnie sa tyle.warte. Oby Ci dobrze sluzyly.
|
#921 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Omg nie nadrobię.
Ogłaszam tylko, że pierwszy raz od jakichś 2 tygodni udało mi się odłożyć Hanię i o tej porze jestem we własnym łóżku ![]() Dobranoc I zarazem Witam Was kochane ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- Yss! W ub roku się na te buty czailam cudne są! I warto Tz sobie teraz w ecci buty wypatrzyl, sprawdził cenę i co???? 800zl no to gruba przesada
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
oby dotrzymała słowa. Cytat:
wygladaja na ciepłe.Wysłane z mojego GT-S5830i
||
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry:-D
Mama wzięła Bobriego na dol a ja mam jeszcze zamiar się zdrzemnąć! |
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Witam sie w beznadziejnym nastroju. Migdal boli tak ze nie moge przelykac i promieniuje do ucha masakra po prostu boje sie o Natke bo za tydz mamy szczepienie.Yss ale butki eskimoski Ewciu tz dojechal bezpiecznie? Zophee o jak super,drzemaj kochana ![]() Kluska brawo za odlozenie Hanulki!!!mam nadzieje ze noc minela dobrze ![]() ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- Kasia wow to tesciowa pojechala!oby teraz dotrzymala slowa! |
|
|
|
#926 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam!
Wczoraj próbowałam jeszcze z apki pisać, ale coś padło ;( kasiab91 no przecież w końcu się staramy wiec musimy nad tym "pracować " a teściowa niech kupuje, co się zastanawiasz Tylko niech od razu na Was zapisze yssmay butki super! Na pewno będzie w nich ciepło i co najważniejsze stabilnie ! RudaEwcia25 jak tam humor ? O której mąż dojechał ? _Kluska_ dla Hanulki Ziajka ale Kubula słodziak ! Jak migrena ?zophiee no to korzystaj na całego !! Kolorowych PannaMagda może to taka aluzja była, ze może jednak już chciałby mieć ? Gianna M o cholender, może do lekarza pójdź od razu ? Jakies leki ? Biedna ... współczuję! No i mamy poniedziałek
|
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
Jestem w pracy, kolejny dzień Zombie. Gianka używałaś już tej odżywki 4lashes? A z dziadkiem jest właśnie odwrotnie... on nikogo nie potrzebuje, nic nie musi jeść ani pic, z nikim gadać nie chce. Wczoraj przez 30 minut z nim siedziałam i sobie milczeliśmy bo nie odpowiadał na żadne moje pytania Mili, miły dzień. Pandora ładna, ja nie lubię kolorowych charmsów. Kluska, brawo z pisanie ze swojego łóżka ![]() Idę po kawe ..
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia o matko
strasznie przezywa pewno w sumie nie dziwie sie nie ja teraz dopiero zamowilam wiec chce zaczac jak przyjdzie bo ta z isa dory to po 2mies byly efekty ale te rzesy co urosly mi ze ja nadal uzywam to mi powypadaly:/lecialy masakrycznie nigdy mi tak rzesy nie wypadaly. A teraz juz ich nie ma i jest ok wiec chce 4lashes sprobowac
|
|
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Mili nie znosze brac lekow:/ jem wlasnie kanapy z masakryczna iloscia czosnku i herbatka z sokiem malinowym. Gardlo owiniete mam nadzieje ze pomoze.
---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Mysia no spodziewam sie tego na poczatku ale jak patrze na firanki Klusi to sie poswiece
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

cały dzień w domu wszyscy siedzimy, zjedliśmy pizze i to chyba jednak za wcześnie było. Ehh

hihi lobuzujecie tam! 

dwa dni męczarni i teraz już plamienie, czyli po staremu jak w zegarku. 

Kasiulka o widzisz jak miło z jej strony-tylko żeby nie za blisko ich domu no i żeby na obietnicach się nie skończyło :P

.

dla Hanulki