|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Witam się i ja.
Gianna M Natula Czarodziejka mała ![]() RudaEwcia25 przytulas! Już niedługo mąż będzie na dłużej! zophiee ja uwielbiam pepco. Mają fajne ciuszki dla dzieci i fajne rzeczy do domu a ceny fajne. Często też lakiery z sally Hansen za 10 zł ![]() ![]() yssmay fajnie ze udało się sprzedać butki. PannaMagda szaleństwo było i obawa jest ![]() 89migotka trochę Ci tych studiów zazdroszczę. Tylko przypominam sobie jaka już stara jestem ![]() Lila_27 korzystaj póki możesz ![]() arletka1313 nie słuchaj, rób po swojemu. To Twoje dziecko i wiesz co jest najlepsze. mysia1986 dobrze że już lepiej. Dbaj tam o siebie. Jeszcze komuś coś miałam... A ja dziś dzień lenia. Siostra pojechała na uczelnię i później od razu do domu, a ja w łóżku, potem kąpiel, bzyku bzyk, potem film, obiad zrobiłam, znów bzyku bzyk, muffiny upiekłam no i dalej się lenię. Potrzebowałam lenistwa ![]() A oto mój wczorajszy prezent ![]()
#903 |
Zakorzenienie
|
Yss pokaż modele. Podpowiemy
![]() Ruda moj tz bardzo dużo umie sam zrobić, ale brak czasu! Także udziela mi lekcji, ja ewentualnie potem dopytam telefonem i jakoś dajemy radę ![]() A że lubię, nawet wychodzi, i $ zaoszczedzona to bardzo się cieszymy! A do zrobienia jeszcze masa rzeczy, tu zasłony, tu rolety, tu lampa. A już nie wspominając o połowie łazienki ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Kluska Hania kuma coraz więcej! Oby ten lęk się nie utrzymywał długo. Powodzenia jutro! ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Arletka no uwielbiam takie komentarze! Najlepiej to od listopada do kwietnia siedzieć w domu! Ech! Nie denerwuj się tym! ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Magda ![]() Odpoczywaj kochana! ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Bobri usypia a ja obejrzę z mamą finał masterchefa! |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
Arletko szkoda Twoich nerw. Niech spada na bambus..mardy sie znalazl.
Zophiee moj Tz caly remont zrobil sam. Zadnego majstra nir wzywal i duzo zaoszczedzilismy. Klusia no Pyza teraz mysli ze kazde Twoje znikniecie swiadczy o tym ze na dluzej zostanie sama. Madra z niej dziewczynka i szybko zrozumie ze wychodzisz ale wracasz. Mili widze ze stosunkowo udany dzien. Mlody cuduje. Padam na jape😢
#905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- A ja też lubię takie męskie prace ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Wtajemniczenie
|
89migotka to tym bardziej
![]()
#907 |
Zakorzenienie
|
Zophee,lilka zazdraszczam ze mamusie sa u was♡ dobrze ze pomagaja odpoczywajcie troszke
![]() Kluska kurcze no Hania juz madra dziewczynka wie co sie dzieje. Tula tez cos wczoraj i dzis po powrocie do domu ciagle mamamamam i lata za mna i tez placz jak znikne z oczu:/ dziwne bo na tyg jak tz wraca to ma mnie gdzies. Mysia domyslam sie ze bedzie teraz problem co dalej a dziadek pewno nie bedzie chcial sam zostac. Za duzo ostatnio za duzo wszystkiego na twoich barkach ![]() Arletko a zabki nie ida? Oby tylko nie gardelko:/ Magda ty szalenco!!! I jak to uff!!! Jakby byly II tez by bylo fajnie ![]() Iza jak tam dzien z Domisiem nacieszylas sie? Ewcia filmiki super Kotik boski ![]() Mili ide odpalic laptop i obejrze prezent ![]() Mnie nawala gardlo ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Mili no piekna ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
No każde wyjście w mojej sytuacji jest dobre
![]() ![]()
![]() |
#909 |
Wtajemniczenie
|
Hej! Ja bez humoru, katar męczy, dwudniowa migrena przed @ wróciła
![]() Drugi dzień mikołaja , więc zamieszanie i goście. A mnie hormony chyba buzują. Smutno mi jakoś. Włączyłam Kubulkowi piosenkę z Krainy lodu i tak się przytulił do mnie, zapatrzył i zasłuchal, nóżką ruszał i tylko spoglądał na mnie ,.a ja świeczki w oczach. Kiedyś bedziemy sobie oglądać bajkę, śpiewać piosenki, taki duży z niego już chłopczyk ![]() Gianka Pogromca odkurzacza nie płacze ani nie ucieka przy czyszczeniu noska. Do tego krzyczy na odkurzacz i wstaje na nogi , idzie do niego trzymając się paluszka ![]() ![]() Tusia to taka Czarodziejka , przekochana jest! Zophiee kota nie ma,.to myszy harcują ![]() Kluska ![]() ![]() Arletka a weź olej teścia, specjalista się znalazł. Zdrówka dla Lenulki Ewcia Kostello to jest cudny i kropka! Trzymaj się kochana, nie długo święta u mąż znowu będzie! |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
Ziajka ja mialam termin@ na wczoraj. Mlody zasypia a ja marze tylko o wannie. Obym sie nie rozkleila. Wiesz ze jak Kostek jeszcze nie chodzil to spacerowal przy odkurzaczu jakby byl pachczem❤ do tej pory bardzo go lubi.
Madziu a K jak zapatruje sie na dzieci? Kasiu mam nadzieje ze w szkole Ok i Ola tez dala rade z babcia. Mili fotki obczaje z kompa. Migocia Ty to wszystko na tip top pozdajesz. Ja sie jutro rano waze... Az sie boje.
#911 |
Zakorzenienie
|
Ewa będzie dobrze
![]() ![]() a co do K. i dzieci ![]() ![]() ![]()
![]() |
#912 |
Wtajemniczenie
|
Ewcia Kostello to dopiero pogromca odkurzacza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Gianka nie nacieszyłam sie 1 dzien to dla mnie za mało.Dobrze ze w tym tygodniu mam na rano to od 15 bedziemy miec czas dla siebie.Uciekan spac bo jutro o 4 wstaje.
Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
Magda K.ci chyba daje sygnaly ze jego zegar biologiczny tyka
![]() Iza no dzien szybko mija ale teraz bedziesz miec pierwsze zmiane to wiecej czasu dla syncia ![]() Ziajka Kubus juz za palce chodzi,matko jak te dzieciaki rosna szybko ![]() Cholera by to wziela tak mnie gardlo boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny poszłam się kapać,rozbieram się a tam co? @ Już wiem czemu mnie tak cyce napierdzielały i czemu podjadłam z Kostuseim czekoladę
![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Mili Pandorka piękna ![]() ![]()
#916 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() Ewciu ![]() ![]() Mysiu ![]() Gianka zapalenie niby przeszlo ale niekiedy swedzi :/ Klusia to majstrujcie braciszka :p Zophiee bobie Ty. Wiesz mam tam u Ciebie przyjaciol tzn w Twej miejscowosci ![]() Basiu jak tam ? Agabi ? Mili ale Wy to sie ujerzdzacie. Ja Cie nie moge :p Izka ten tydzien bedzie lepszy ![]() Ziajka Kubula nasz Czarodziej, nawe odkurzacz potrafi zaczarowac ![]() My dzis u rodzicow i dziadkow moich. Dziadzius mial urodziny <3 Pozniej skoki ogladalismy o do domu. A tu juz gadka szmatka i tesciowa zaproponowala ze kupi nam dzialke... No ale nie wiem co o tym sadzic ![]()
#917 |
Zakorzenienie
|
Ewa.. mam cichą nadzieję, że zabrałaś @ naszym staraczkom
![]()
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
Madziu też mam taką nadzieję
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Sama jestem ??? Czekam na wieści od TŻta ![]()
#919 | |
Wtajemniczenie
|
Wybrałam te:
http://allegro.pl/ecco-85252350829-b...874971766.html Cytat:
![]() Kasiu Oby to nie były tylko słowa rzucane na wiatr ![]() Zakupy zrobione, nakupowaliśmy pełno rzeczy. Kupiłam silikonowe koszyczki do gotowania jajek w koszulkach. A w aptece Infofem, podobno dobrze robi tym z PCO. Chciała bym żeby mi chociaż cykl przestał tak szaleć. I szampon kupiłam do włosów. No dużo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Yss w szkole gotowalam jajka w koszulkach. ALe byl stres zeby sie nie rozbeblaly😁 czyli humorek w porzadku?
Maz ma byc na1sza na miejscu. No to sobie poszlam spac. Nie moge zasnac poki nie napisze ze dojechal. ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:46 ---------- Yss buciki super. Od razu mi sie cieplo zrobilo jak na nie spojrzalam. Cena mega ale pewnie sa tyle.warte. Oby Ci dobrze sluzyly.
#921 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Omg nie nadrobię.
Ogłaszam tylko, że pierwszy raz od jakichś 2 tygodni udało mi się odłożyć Hanię i o tej porze jestem we własnym łóżku ![]() Dobranoc I zarazem Witam Was kochane ![]() ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- Yss! W ub roku się na te buty czailam ![]() ![]() Tz sobie teraz w ecci buty wypatrzyl, sprawdził cenę i co???? 800zl ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
oby dotrzymała słowa. Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S5830i
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry:-D
Mama wzięła Bobriego na dol a ja mam jeszcze zamiar się zdrzemnąć! |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Witam sie w beznadziejnym nastroju. Migdal boli tak ze nie moge przelykac i promieniuje do ucha ![]() ![]() Yss ale butki eskimoski ![]() Ewciu tz dojechal bezpiecznie? Zophee o jak super,drzemaj kochana ![]() Kluska brawo za odlozenie Hanulki!!!mam nadzieje ze noc minela dobrze ![]() ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- Kasia wow to tesciowa pojechala!oby teraz dotrzymala slowa! |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Wtajemniczenie
|
Witam!
Wczoraj próbowałam jeszcze z apki pisać, ale coś padło ;( kasiab91 no przecież w końcu się staramy wiec musimy nad tym "pracować " ![]() ![]() ![]() yssmay butki super! Na pewno będzie w nich ciepło i co najważniejsze stabilnie ! RudaEwcia25 jak tam humor ? O której mąż dojechał ? _Kluska_ ![]() ![]() Ziajka ale Kubula słodziak ! ![]() zophiee no to korzystaj na całego !! Kolorowych ![]() PannaMagda może to taka aluzja była, ze może jednak już chciałby mieć ? ![]() Gianna M o cholender, może do lekarza pójdź od razu ? Jakies leki ? Biedna ... współczuję! No i mamy poniedziałek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
hej.
Jestem w pracy, kolejny dzień Zombie. Gianka używałaś już tej odżywki 4lashes? A z dziadkiem jest właśnie odwrotnie... on nikogo nie potrzebuje, nic nie musi jeść ani pic, z nikim gadać nie chce. Wczoraj przez 30 minut z nim siedziałam i sobie milczeliśmy bo nie odpowiadał na żadne moje pytania ![]() Mili, miły dzień. Pandora ładna, ja nie lubię kolorowych charmsów. ![]() Kluska, brawo z pisanie ze swojego łóżka ![]() ![]() Idę po kawe ..
#928 |
Zakorzenienie
|
Mysia o matko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
Mili nie znosze brac lekow:/ jem wlasnie kanapy z masakryczna iloscia czosnku i herbatka z sokiem malinowym. Gardlo owiniete mam nadzieje ze pomoze.
---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Mysia no spodziewam sie tego na poczatku ale jak patrze na firanki Klusi to sie poswiece ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.