![]() |
#901 |
Zadomowienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Dircik ja tez jednak stawiam na tusz L'Oreal, przy zmywaniu Benefit okazalo sie, ze zbil sie w grudki, ciezko sie zmywa, nie takie cudo, jak mi sie wydawalo na poczatku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
Tusz Benefit do bani(u mnie jak narazie Loreal ten naj..).Podkład fajny,chodz nie KCW.
Kam-Miracle..Oba lubię.I starą i nowa wersję(z pipetką)01 kolor masz?Nie za jasny?To ta kotka po sterylce?Jak nic kocię lekarzy..co się dziwisz kobieto ![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-01-24 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
Torby juz w aucie od kilku godzin
![]() Jeden (ważniejszy) z kominów znalazł się w nie do końca rozpakowanej torbie z Kołobrzegu ...hihi... ![]() Anyzkowa - no cóż SKS dopada mnie czasami...no wiesz w tym wieku ![]() ![]() ![]() ![]() Ok zmykam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Gang Iren
|
Dziewczyny macie może dermaroller? Bo czytam o tym i mnie kusi
![]()
#905 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Aussie czekam w takim razie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i dalej pada..... Kama może nauczcie kota żeby kasę zaczęła do domu przynosić ![]() mój młodszy-Marianek- z uporem maniaka kradnie chusteczki do nosa i wynosi pod wannę ![]() dzisiaj mam dzień lenia ![]()
![]() |
#907 |
Zadomowienie
|
Dircik ktory l'oreal kupilas? Ten so couture?
Wrocilam ostroznie do stosowania eksfoliantow. Zrobilam 2 dni przerwy po retinolu i zapodalam eksfoliant, fajnie usunal suche skorki, podraznienia nie bylo tylko troszke zaczerwienienie. Srebrne serum z retinolem pauli fajne ![]() Dziewczeta moj syn sprzedaje playstation 3, gdyby ktoras byla zainteresowana. Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-01-25 o 12:39 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
Miszka, kolor 01 nie jest za jasny, testowałam
![]() Obie moje kotki sa po sterylce ![]() ![]() Aussie, miłego wypoczynku ![]() Gosia, mam dermaroller, uzyłam 3 razi i stwierdziłam, ze męki to mogę u kosmetyczki znieść, sama się drapać nie musze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zadomowienie
|
Uklika - tak, jest, volume million lashes, so coutore, w fioletowym opakowaniu. Moim zdaniem ten tusz jest rewelacyjny. Co prawda zmywa się z drobny oporem, ale jestem w stanie mu to wybaczyć
![]() Aussie - dobrego odpoczynku, my właśnie robiliśmy zakupy przedwyjazdowe dla dzieci, w sobotę jadą na obóz. Mam nadzieję, że o niczym nie zapomnieliśmy ![]() Co do dermarollera - to ja, podobnie, jak Kama, nie jestem skłonna zadawać sobie bólu samodzielnie. Zresztą po Restylane nie odczuwam potrzeby wykonywania tego typu zabiegów. |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
Jakos nie odczuwam entuzjazmu na myśl o jutrzejszym, cięzkim poniedziałku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]()
![]() |
#912 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry, nadrobilam Was po weekendzie.
Ausii udanego wypoczynku i milego pobytu. Dircikowa pewnie jeszcze nie raz sprawdzisz czy o niczym nie zapomnialas dla dzieci ![]() Uklika jak wlosy ? Fajny efekt ? Tes mi sie taki mix podoba. Anyzkowa zalando i botki na szpilkach ! ![]() Kama Pepe ! Kocham calym sercem ![]() Johambina spoznilam sie na flaszke ? Jak dziewczynki ? Gosia jak spisuje sie szczoteczka? Zadowolona jestes ? Beata Doktor Martin jak ja czekalam na ten serial. Aktor jest niesamowity. O kazdej porze dnia i nocy moge go ogladac jako nieliczny z seriali. My z Tz zrobilismy maraton filmowy. Sobota niedziela Taken 2, 10,000 BC, Kolor purpury, Invictus i Lee Daniels'The Butler. Milego dnia dziewczyny. ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Zapomnialam zapytac, jakie zabiegi robicie na szyje? W ogole, jak pielegnujecie szyje ? Tylko to co na twarz czy specjalne kosmetyki ? |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
30 + 40 + dzień po dniu :-)
Amelia wszystkiego najlepszego.
![]() ![]() ![]() Ja ledwo ledwo po weekendzie. Z jednej strony fajnie ale niektórzy są męczący jak sie rozgadaja Także 2 dni temu potrójne urodziny tu i kolegi( ja , tz i kolegi znajoma ) i do 3 posiedzieliśmy a rano było zderzenie z rzeczywistością bo nie dość ze wstaliśmy o 10 to koło 11 zadzwonił tata tz- a ze juz jest koło nas ( a miał dzwonić jak wyjeżdzał od siebie co by mi dało dodatkowe 20 minut spokojnie ). Ostatnio gdzieś przełożyłam zestaw pędzli ... Gotowa , ubrana , szukam pedLi po całym pokoju , kartony , panika itd nagle mnie olśniło ze jak nowe buty przyszły to wrzuciłam cos do pudełka po butach. Były ... Ale i ojciec był na dole. Cóż poczekał. Pojechaliśmy. I u niego tez potrójne urodziny ![]() Rano dzwoniąc do brata z życzeniami ( mamy w ten sam dzień urodziny) dowiedziałam sie ze kuzynka jednak zmarła zanim ja wybudzili. Ot taki weekend. Teraz czuje ze gardło mnie boli i oby sie nic nie przypaletalo. W każdym razie moja kolekcja książek z przepisami wzbogaciła sie o kolejne 8. ![]() Ah od kolegi na swieta ( a właściwie przed ) dostałam vichy derma blend i muszę przyznać ze jest dobry. Chyba nic nie pomyliłam z nazwa. Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2015-01-26 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Konto usunięte
|
Byłam dzisiaj na kolejnym rodzinnym pogrzebie...Kolejnym, bo poprzedni w sierpniu. Nie wiem, może ja się czepiam, ale czy ksiądz w dżinsach na pogrzebie to nie jest przesada?!? W łikend niech sobie w nich chodzi, nie uczą ich tego?!?
Do tego jeszcze jakaś idiotka, mocno starsza pani, żeby nie było, której co chwilę dzwonił telefon... Mam wrażenie, że kolejne granice - czego, jak to nazwać - kindersztuby?!?, empatii? przyzwoitości? - są przekraczane. Albo już przekroczone. A ja naprawdę może w 19 wieku powinnam żyć. Chociaż nie, za rzadko się myli i chanel 5 jeszcze nie było... ![]() A wyłączenie telefonu na pogrzebie czy teatrze konca świata raczej nie spowoduje... ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-01-26 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Rozeznanie
|
Bardzo Ci wspolczuje Beata.
Slow brak do opisanych przez Ciebie zachowan. Az sie nie chce komentowac ani ksiedza ani wlaczonego telefonu, niedlugo ludzie beda sobie selfi przy grobach strzelac !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
Beti,Irenka-kondolencje!
Amelia- szyję pielęgnuję -tym -co twarz. Jestem pod wrażeniem http://www.paulaschoice.pl/pl/p/RESI...ser-190-ml/278 Konsystencja jakby mleczka.Rozkosz dla skóry-taki demakijaż.Kiedys podobne odczucie miałam przy Kanebo i Environ.Polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Rozeznanie
|
Fajne sa te Kanebo i Shiseido. Mialam kiedys oba ale te do pielegnacji biustu i dekoltu. Nakladalam je i na szyje. Nie wiem co maja w skladzie ale hokus pokus w postaci fajnie napietej aksamitnej skory pojawial sie natychmiast. Szkoda, ze takie drogie... Teraz zaciskam pasa i moge jedynie pomazyc...
---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Na Harleya zbieram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Konto usunięte
|
Ile już masz?
![]() Ja odkładam "piątki" (5 zl polskich ![]() Ktoś mi powiedział, że ponoć piątek nie ma dużo w obiegu i sporo ludzi je odkłada. To tez zaczęłam Ale nie na harleya. Na cappucine Vuittona też raczej nie uzbieram. Nie wiem, ile jeży skarbonek by trzeba. Ale-odkładam. Acz zauważyłam, że ostatnio jakoś rzadziej te piątki wydaja w sklepach..Może faktycznie mniej ich w obiegu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Rozeznanie
|
Ciagle zbyt malo zbyt malo :-(
---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Oj to zbieraj te piatki. Moze niedlugo beda warte kilka razy wiecej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
30 + 40 + dzień po dniu :-)
Ja dwójki zbieram ( ale euro). Na obiektyw. Ale zanim moja ,, świnka" a właściwie krówka sie zapełni to pewnie na przyszłe swieta czy urodziny sobie kupie ten obiektyw.
Dziękuje Miszka. Z lepszych wiadomości to brat w końcu sie miejsca w szpitalu doczekał. Oby teraz dalej mu jakoś poszło. Choć jak sobie pomyśle o tym wszystkim od nowa to juz sie szykuje na jego nastroje i wszystkie ,, przeboje" z służba zdrowia. Współczuje mi cho*** rnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Rozeznanie
|
Irenkaa czekalam na te wiadomosc. Buziaki i usciski dla Twojego brata. Niech sie trzyma cieplo i Ty w tym wszystkim tez.
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
flaszkę chyba zaraz kolejną wyciagnę....
dziewczynki już ok, starszą jeszcze przetrzymam do jutra w domu, młodsza już do przedszkola od dzisiaj poszła.... za to mąż mi dzisiaj pokazał co potrafi.... wylądowaliśmy na SORze na neurologii z podejrzeniem udaru, po tomografii, kroplówkach i milionie spędzonego czasu w szpitalu wróciliśmy do domu..... jednym słowem mam dość, głowa mnie rozbolała od tego wszystkiego..... Beata nie chce nawet komentować takiego zachowania.... brak nie wiem czego, o wychowaniu nie wspominam... właśnie jak siedzialam w szpitalu to z częsttliwością co 15-20min dzwonił jednej pani telefon... jakąś skoczną melodyjką od której za każdym razem podskakiwałam..... jakby nie można było wyłączyć dźwięków..... :/
#923 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Potem dowiedziałam się, że istota ta to radna, przewodnicząca komisji kultury! Miasto litościwie przemilczę, nazwisko tej pani również, nie o Wrocław w kazdym razie chodzi...Nazywanie jej chamem byłoby chyba dla chama obraźliwe.... Szpitalik masz ostatnio,Aśka..Współczuję ... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-01-26 o 16:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
Aśka matuchno.Co się stało mężowi?Tak nagle?Wszystko dobrze?Współczuję...Trzym aj się!
Oszczędzanie może być..zabawne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Rozeznanie
|
Kurcze Johasia dzis faktycznie butla by sie przydala po takim dniu. Oddechnij troche. Wyobrazam sobie jaki stres przezyliscie razem z mezem. Caly dzien w szpitalu. Dobrze, ze juz jestescie w domu. Tz lepiej sie juz czuje ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
tak, mąż w domu... nafaszerowany lekami i kroplówkami....
jutro rano idę po l4 dla niego.....
#927 |
Zakorzenienie
|
Joasia współczuje. I jak maz?
Ja dzis mam taki bol głowy ze staram sie czyms zając co troche a to ogarniam po wczorajszym ( tak tych pędzli szukałam ze wszystko na łożku wyładowało ; czesc rzeczy niestety w kartonach i jest jak jest a ojciec był w drodze ![]() Robie keks na słono , posprzątałam ,i sie lenie. Amelia tez na ta wiadomosc czekaliśmy jak niewiem co. Teraz wszystko od nowa ... Oby z dobrym zakonczeńiem. Sent from my iPad using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Beti, dżinsów u księdza pewnie bym nie zauważyła, ale telefon na pogrzebie to tragedia
![]() Irenka, a tylko zbierasz książki, czy z nich korzystasz przy gotowaniu? Ja mam sporo...i nie korzystam ![]() Szyja u mnie, jak u Beti - dostaje to, co twarz ( i dekolt), ewentualnie to, co na twarz nie podeszło ![]() Johaśka, ale podejrzenie udaru nie potwierdzone? nadcisnienie jest, miazdzyca...? Objawy porazenia były...? |
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |
Zakorzenienie
|
Irenka mąż juz ok... no na tyle na ile powinien...
Cytat:
a na wypisie ma napisane ze przyjęty ze skierowaniem z podejrzeniem udaru..... po TK stwierdzono ze to nic od głowy, ze to bardziej kręgoslup szyjny..... i zalecono dalszą kontrolę w por. neurologicznej.... w czwartek mąż jest zapisany do neurologa.... zobaczymy co dalej
![]() |
#930 |
Zadomowienie
|
Ojej, czyżby blue-monday w tym roku był tydzień później? Takie nagromadzenie niedobrych informacji jednego dnia nie może być przypadkowe.
Irenka, Beti - kondolencje ... Johasia - trzymajcie się z mężem obydwoje dzielnie. Oby szybko zdrowie wróciło do normy, bez takich stresujących niespodzianek. Miszka - a jak Ty się czujesz, lepiej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.