![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 35 - otwarcie sezonu!
Majsterka siedzę i płaczę i nieogarniam. Brak mi słów.
Trzymaj się. Jesteś dzielna i dasz radę ![]() Dorosły człowiek nie mówi nie kocham Cię i nie chce z Tobą być z dnia na dzień. Nie mówi, że liczył że ktoś się zmieni a nie rozmawiał wcześniej i nie mówił co mu przeszkadza. To jest jakieś niewyobrażalne. Jakie to przykre że okazuje się że nikogo nie można być pewnym. Myślałam że takie rzeczy dzieją się w filmach. |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
Boże co za dran. On robi to specjalnie by Cię jeszcze bardziej skrzywdzić a po kiego ch to nie wiem.Niechce się wtrącać...ale bądź twarda.Nie pokaz jemu jak bardzo Cię krzywdzi, niech nie myśli sobie! Znajdź ostatki sił i pokaz, że taki dupek wiednie Ci zgnilym kalafiorem!
#903 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() ![]() Bidny Fi. Nie wiem co w takiej sytuacji powinnas zrobić, na pewno masz jakąś pomoc psychologiczną dla niego, moze tam się udaj.
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zadomowienie
|
Majster- zabrałabym mu kota i to jego wykopała z mieszkania... od pięciu lat wychowywał Filipa i nie wie jak na autystyka wpływają takie zmiany?
Frajer i tyle...uzurpuje sobie prawo do cholera wie czego jakby to była twoja wina ... A NIE JEST! i to niech on płaci za całe wesele,skoro nagle się rozmyślił... |
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie no, nie ogarniam. Nie znałam Was jako pary, w ogóle się nie znamy ale wydawało mi się wirtualnie, że jesteście szczęśliwi, zdjęcia na fb, no ogólnie samo planowanie ślubu przecież można uznać za coś pozytywnego, udanego prawda? A wcześniej coś wskazywało na takie zachowanie, czy to przyszło tak nagle? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zadomowienie
|
Generalnie to on powinien za wszystko pokryć koszty, bo to przez niego nie dojdzie do ślubu.
Jak można być takim pomidorem, żeby zabrać dziecku co nie jest winne kota. MASAKRA :/ ![]()
#907 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz jestem szczęśliwą spełnioną kobietą. Mega zakochaną. Jeśli chciałabyś pogadać to daj znać na priv. Nie chce tutaj na forum roztrząsać wszystkiego. Cytat:
Cytat:
Taka mała rada, może warto w sprawie synka udać się psychologa, pogadać z jego terapeutą. Nawet w przypadku całkowicie dobrze funkcjonującego zdrowego dziecka, w takim przypadkach radzi się psychologa dziecięcego. Nie musisz iść od razu z dzieckiem. warto porozmawiać jak masz mu pomóc. Pamiętaj... szczerze, sama pamiętam z tego okresu, że cokolwiek mówili ludzie nie pomagało "że tak lepiej", "lepiej niż po ślubie", "znajdziesz kogoś". Miałam ochotę strzelać. Mimo, że widziałam dobrą wolę. Powiem tyle, jak byś potrzebowała się wygadać wal do nas. A dobrze, tu ktoś radził salę spróbuj "odsprzedać"
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na Twoim miejscu przestałabym się z nim pacykować, wykopała z mieszkania, kazała płacić za całe wesele, bo to JEGO i tylko i wyłącznie jego wina, ze się nie odbędzie i że stracicie pieniądze. Dlaczego Ty i Twoja rodzina macie płacić za jego fanaberie? Akcja z kotem - kompletna żenada, dno. Nie znamy się osobiście, ale jakbym go spotkała, to bym mu skopała tyłek jak stąd do Księżyca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
Brak mi słów
![]() Czy on juz wytrzeźwiał? Ciężko mi uwierzyć w jego zachowanie, kot.... Może gdy będzie w pracy będziesz mogla wejść do mieszkania i zabrać wszystko wraz z kotem bo z nim i tak ten kot zycia dobrego mieć nie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Wtajemniczenie
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;49580002]to na pewno frustrujące, że w takiej sytuacji trzeba myśleć o kosztach ale też tak uważam, zdecydowanie to on powinien zapłacić za wszystko...[/QUOTE]
Zgadzam się. A jak u Was było z kosztami. Mieliście pokrywać tylko Wy? Czy rodzice też byli do tego zaangażowani? trzeba to jakoś rozwiązać. Przecież, ty nie powinnaś płacić ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Jeszcze pójdzie na policje. Może lepiej niedoszłych teściów poprosić, żeby pogadali z synkiem w sprawie kota.
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Czerwcowa PM
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Prawdziwego faceta poznaje się po tym jak kończy...
![]() |
#915 |
Wtajemniczenie
|
no już kota mógł sobie odpuścić ... uważa że zrobi tym na złość , przecież dla takiego dziecka autystycznego dużo takie coś znaczy na prawdę nie ma on serca
![]() |
#916 |
Czerwcowa PM
|
takie coś znaczy też, że gość jest niezrównoważony psychicznie - mści się na wszystkich wokół za swoje emocje, skrzywdził innych i siebie i teraz sobie z tym nie radzi, więc dobija wszystkich po kolei jeszcze bardziej, tylko patrzeć jak zacznie się wyżywać na swoich rodzicach
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
... choć nie Westwood
|
Czy on w ogóle zdażyl wytrzeźwieć? Może jakies prochy brał? Aż nie chce się wierzyć, że w ciągu kilku dni czlowiek potrfi się zmienić, zmienic pogląd na swoje zycie. Kurcze, jeszcze niedawno Majsterka pisala, że on chce jeszcze dwójkę dzieci
![]()
![]() |
#918 |
Wtajemniczenie
|
Nie wierzę w to co czytam... spędziliście razem tyle lat, był dla Twojego syna ojcem, razem z Tobą wszystko planowal a teraz martwi się o cholernego kota, aby z nim został?! dla mnie nadaje się to do leczenia... i to takiego... konkretnego
![]() Hmm a co do kosztów to jeszcze się tak zastanawiam jak podpisywaliście umowy bo u mnie np na mnie jest sala i zespół, a na narzeczonego fotograf i może jak coś jest na niego to niech sam drań płaci!!! chyba, że podpisywaliście wszystko wspólnie. Myślami jestem z Tobą ![]()
#919 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Też zaczynam się zastanawiać, czy z jego zdrowiem psychicznym wszystko ok. Bo może momentami był J., który chce ślubu, dzieci, a teraz uwidocznił się drugi J., który ma na wszystko wyrąbane. Bo przecież jak jest coś nie tak, to można to ukrywać, nie wspominać, ale żeby snuć na głos plany, których się nie chce?
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że Majsterce jest bardzo ciężko i bez tych analiz... Proponuję, żeby wątek powrócił na stare tory, żeby Majsterce jeszcze nie dokładać zmartwień i przemyśleń. Wiem, że będzie ciężko, ale postarajmy się.
Wysłane z telefonu. |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Konto usunięte
|
Dziwne to.....
Ale albo dziwnie sie zachowywał od pewnego czasu, ale wtedy nie brałby z chęcią udziału w kursie, nie wybierał samochodu, nie podpytywał o zaproszenia.... Nie mógł się przestraszyć Fi, bo jakby się miał przestraszyć to 5 lat temu brałby nogi za pas... Nie zamieszkali razem jakoś niedawno, żeby to mogło być powodem.... Edytowane przez 45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 Czas edycji: 2015-01-03 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I tak przy okazji... czy Ty Kochana nie wypowiadałaś się tu na forum ale w dziale kultury, o książkach właśnie? Bo Ciebie kojarzę, a raczej Twój avek, który zawsze mi się baaardzo podobał ![]()
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
Ja trochę z innej beczki. Dziewczyny, czy przy garniaku zawsze powinna być poszetka?
![]()
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z telefonu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zadomowienie
|
Malwina-popieram.
Napisalam długiego posta i mi skasowalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było a przywiało mnie poruszenie w klubie...
Majsterka tak strasznie, strasznie mi przykro! Nie wyobrażam sobie nawet co możesz czuć. A nie ma chyba żadnych słów jakie mogłyby Ci pomóc. Jedynym "lekarzem" jest czas. Ale jak widać facet okazał się skończonym sk... pomidorowym. Uważam jak większość tutaj, że to on powinien płacić za cały ślub, ale to są już wasze ustalenia. Nie będę pisała, że "dobrze, że teraz" "znajdziesz kogoś" etc. Bo to są puste i nic nie znaczące słowa w takiej sytuacji. Jedyne co mogę powiedzieć to codziennie będzie łatwiej i będzie mniej bolało... Ale do tego potrzebny jest czas
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z telefonu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Wtajemniczenie
|
Hejka...
wpadłam się przywitac w nowym wątku, pożalić, ze ciągle nie mam sukni, pochwalić, że kupiliśmy w starym roku rzutem na taśmę wódkę i z noworocznym postanowieniem, że będę się znowu mocniej udzielała ale aż nie wierzę w to co czytam ![]() Majsterka bardzo Ci współczuję i trzymam za Ciebie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.