|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVII
Neroli jest teraz w promocji 105 zł wiec z kodem -100 będzie połowę kosztowało ewentualnie z kodem na darmowy produkt
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Raczkowanie
|
jest tez neroli w wysylkowej , bierzesz oferte 9PYE2RA10 lub 9PYE2RA12 , jako prezent wpisujesz neroli 50 ml (kod 47606). i masz to za 60 zl:P
Edytowane przez kikamrusia Czas edycji: 2015-02-22 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Naczelna wampirzyca
|
Obiecałam się rozejrzeć za tą Neroli, no ale sama dla siebie nie mam co brać do maja/czerwca, bo jestem obkupiona i nic mnie póki co nie nęci, to ładowanie koszyka na 200 zł i płacenie 100 odpada (bo gdzie potem chować kosmetyki, jak już nie ma gdzie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
Czy oferta na ulotce w stacjonarce (krem do twarzy przeciwzmarszczkowy i krem pod oczy gratis) dotyczy ceny maksymalnej kremu, czy też jeśli jest on w promocji to dostanę go w cenie promocyjnej i do tego dojdzie krem pod oczy gratis?
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Rozeznanie
|
Cena promocyjna i krem pod oczy gratis.
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
#911 |
Zakorzenienie
|
Potrzebuję dezodorantu bez aluminium w składzie - jakie opinie macie o kulkach YR?
warto kupić?
#912 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zadomowienie
|
Zdrowiej to się spocić bez niczego.
![]() ![]()
#914 |
Raczkowanie
|
Potrzebuję eyelinera, więc poszło
![]() Puder sypki / Transparentny beż 1 39.90 zł Eyeliner / Czarny 1 25.90 zł Podręczne trio Szampon ułatwiający rozczesywanie 3 w 1 Odżywka chroniąca blask włosów farbowanych Szampon oczyszczający do włosów przetłuszczających się 24.00 zł Aksamitne mleczko do demakijażu 1 19.90 zł Zestaw Sérum Végétal Zmarszczki & Jędrność 1 PREZENT Torba na zakupy 1 PREZENT Krem odżywiający na dzień 24h 1 PREZENT Prezent niespodzianka 1 PREZENT Łączna cena produktów: 109.70 zł Koszt dostawy: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "LL7284" / - % Razem do zapłaty: 109.70 zł Punkty PAYBACK: 109 |
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Nowe antyperspiranty kulki YR też mają aluminium w składzie: aluminium chlorohydrate. Było już o dezodorantach bez aluminium: Nivea Pure&Natural, Altera/Alverde i inne. Przenikanie przez skórę soli aluminium jest znikome. Radziłabym się raczej przyjrzeć, czy w kuchni nie ma aluminiowych garnków i nie jest używana aluminiowa folia do gotowania/zabezpieczania potraw kwaśnych np. bigosu. Wewnętrzne ścianki puszek z żywnością powinny być warstwą tworzywa sztucznego. O wiele groźniejszą substancją jest Bisfenol A, w skrócie BPA (dian, 2,2-bis(p-hydroksyfenylo)propan). Znajduje się na paragonach fiskalnych, a ilu to z nas zdarzyło się wrzucić taki paragon do torby z żywnością. ![]() "BPA mocno przenika przez skórę. Dobrze byłoby poradzić kobietom ciężarnym, aby osłaniały ręce albo myły je po kontakcie z rachunkami sklepowymi. Z tego samego powodu doradzalibyśmy nie używanie butelek niemowlęcych z tworzywa sztucznego" - powiedział Nature Daniel Zalko. Wnioski Zalko potwierdziło i zarazem uszczegółowiło inne badanie wykonane przez zespół epidemiologa Joe'go Brauna z Harvard University w Bostonie w amerykańskim stanie Massachusetts. Zbadał on koncentrację BPA w moczu 389 ciężarnych kobiet, porównując te dane z wykonywanym zawodem. Największą koncentrację bisfenolu A wykryto w moczu kasjerek sklepowych - 2,8 mg/gram. Nauczycielki miały koncentrację 1,8 mg/ram, podczas gdy robotnice - 1,2 mg/gram. Ten ostatni wynik był niespodzianką, gdyż poprzednie studia wykrywały w moczu robotnic wyższą koncentrację BPA. Zespół Brauna uważa, że paragony stanowią największe zagrożenie dla samych kasjerek, które stale stykają się z nimi. U pozostałych kobiet BPS z kilku rachunków kasowych dziennie sumuje się z dawkami pochodzącymi z butelek i opakowań, co, jak dodaje Braun, "może świadczyć iż w rzeczywistości dawki z tych źródeł mogą być większe niż się przypuszcza".
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-02-22 o 20:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś z Was już dostał ulotkę na marzec ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#919 |
Pani Pech
|
Moja mama nasmarowala sie mleczkiem mdb to caly pokoj i korytarz w tym zapachu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#921 |
Konto usunięte
|
Co to jest vn? ja zużywam bez z serii UMAJ i też pachnie w całym pokoju- dodatkowo piżamę mam przesiąkniętą tym zapachem.
Nowy krem zmarszczki/jędrność/noc cieszy się dużym powodzeniem- w e-sklepie już niedostępny |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Raczkowanie
|
[1=c794f3216fa96d344d93a9c 8b507d0f47f8f8180_61da25c 290477;50392627]Co to jest vn? ja zużywam bez z serii UMAJ i też pachnie w całym pokoju- dodatkowo piżamę mam przesiąkniętą tym zapachem.
Nowy krem zmarszczki/jędrność/noc cieszy się dużym powodzeniem- w e-sklepie już niedostępny[/QUOTE] Wcześniej był niedostępny krem z tej serii na dzień, teraz na noc. Ja zamówiłam zestaw obu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Konto usunięte
|
Ja na dzień raczej nie używam- nocny mam na swojej liście zakupów, ale i tak czekam do marca
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 |
Raczkowanie
|
[1=c794f3216fa96d344d93a9c 8b507d0f47f8f8180_61da25c 290477;50392627]Co to jest vn? ja zużywam bez z serii UMAJ i też pachnie w całym pokoju- dodatkowo piżamę mam przesiąkniętą tym zapachem.
Nowy krem zmarszczki/jędrność/noc cieszy się dużym powodzeniem- w e-sklepie już niedostępny[/QUOTE] Mniemam, że chodzi o Vanille Noire ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Konto usunięte
|
Moja paczka właśnie przyszła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Przyczajenie
|
Dziś dostałam, za zakupy powyżej 6,9 zł. krem do rąk- długotrwałe nawilżenie 75ml. Za zakupy powyżej 49 zł. zegarek z funkcją termometru za 11,9 zł. Do tego -40 na kosmetyk po za tymi z zieloną kropką oraz 2 kosmetyki w cenie 1 również po za tymi zielonymi ococzywiście. Dodatkowo kupon za polecenie nowej osoby oraz kupon dla przyjaciółki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Raczkowanie
|
Dostałam info, że dziś od 19 są Happy Days w YR.
Co to może być? więcej info maja podać po południu.
#928 |
Konto usunięte
|
To zazwyczaj oznacza jakieś obniżki na wybrane produkty
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zadomowienie
|
Ulotka na marzec
Edytowane przez Agnexx Czas edycji: 2015-02-24 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Raczkowanie
|
Chyba załącznik się nie dodał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.