![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
Cytat:
Witamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety....umowe mam na stale (od maja),ale moga mnie wyrzucic i tak. Jeśli mnie wyrzuca to musialabym iść do sadu pracy z wnioskiem o przywrocenie mnie (co mnie nie interesuje bo sie przeprowadzamy:-P), a to wszystko moze ladnych kilka lat trwac. Nie wspominajac juz o tym ze wlasciciel mojego hotelu jest osoba bardzo wplywowa i od 15 lat NIKT nie wygral z nimi w sadzie pracy,lacznie ze sprawami ktore byly oczywiste. Jak ktos ma wypadek w miejscu pracy to pracodawca falszuje papiery ze niby to nie byl dzien pracy tej osoby i też ja wyrzucaja,zeby nie placic chorobowego. Dlatego tak sie bardzo stresuje co bedzie,tym bardziej ze dopiero od maja mam normalna umowe i dopiero dwa miesiace odprowadzaja za mnie normalne skladki (od 1600 euro brutto),wczesniej miałam umowe o staz i skladki odprowadzali od 750e,jesli pojde na bezrobocie jak mnie zwolnia to zamiast 1100e bede miala 500e zasilku :-( Cytat:
A też prawie tylko owoce jem. Tydzien temu zrobilam kopytka i indyka panierowanego i rozpuscilam sie z przyjemnosci haha,ale.nie mam siły codziennie gotowac. Dzisiaj pewnie nalesniki z owocami beda. Aaa i w zwiazku z tym ze dużo tu mamy dziewczyn z problemami z tsh...jakie moga byc konsekwencje zbyt wysokiego w ciazy? Cale zycie mi sie wahalo od 1 do 4,niestety tutaj norma jest do 5.4 i do lekarzy nie dociera ze 4 to raczej dla osoby troche starszej niz 25 lat,w ciazy nawet nie sprawdzaja poziomu,zastanawiam sie czy moga byc jakies konsekwencje jesli mi podskoczy.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2015-07-21 o 12:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
A i z frytkami też tak mam,ostatnio o 23.30 goście weszli do hotelu z torba z McDonald's to prawie sie poplakalam przez to ze mi takiej ochoty narobili haha
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
O ten kolor świetny <3 KLIK ale boję się że będzie się mega szybko brudzić, bo ja jak używam torebki to w kółko tej samej
![]() Ale moja duża torebka z h&m kupiona rok temu przeciera się już na dole i trochu pęka (nie ma co się dziwić - zakupy, praca, jezioro, studia itp wszędzie ją zabieram ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przekonałyście mnie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#909 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
Ten pudrowy róż mi się mega podoba.. Ale to muszę jeszcze z Tż przegadać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Co do jedzenia, z grilla ostatnio zajadam, jednak owoce i warzywa górują (odkąd jestem w ciąży wróciłam do jedzenia mięsa). Jednak nadal mięso odrzuca, początkowo nie mogłam się przyzwyczaić i miałam rewolucje żołądkowe ![]() ![]() Torebki - świetne, sama się zastanawiam. Ktoś pisał na FB, że w biedronce dorwał taką po około 25zł, ale jaka jakość to nie mam pojęcia... Dziewuszki, a jak radzicie sobie z ciuchami? Większość spodni mam z wysokim stanem i uciskają, z kolei legginsy mimo na gumce to czasami również uwierają i szukam jakiś spodni z niskim stanem najlepiej z lekkiego materiału, oddychające. Nie wiem czy jest sens kupować ciążówki, nawet później ze względu że i tak te ciuchy wychodzą naprawdę drogo w porównaniu do innych, np. luźniejszych rzeczy jakie można zakupić. Edytowane przez slut Czas edycji: 2015-07-21 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Baby, z najbardziej hardkorowych to poronienie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Rozeznanie
|
Mi też się podobają te torebki, ale tż-towi mniej. Myślałam żeby kupić taką podróbę na allegro na wakacje, bo potrzebuję takiej torby na wyjazd.
Czy któraś z was zaliczyła dłuższą podróż samochodem w ciąży? Wybieramy się na wakacje do Chorwacji a przeraża mnie myśl spędzenia 12h w samochodzie. Myślałam na zakupem adaptera do pasów dla kobiet w ciąży. Czy miałyście z nim kontakt?
#914 |
Zakorzenienie
|
Ej która tu mówiła o prostym leczo?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Któraś tu miała adaptery i była zachwycona
![]() Ja jeżdżę samochodem i trzymam pas ten na dole bo inaczej mnie mega gniecie i mi źle :/ ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mnie czeka 24 godzinna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podróż autokarem to katorga ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio zaopatrzylam sie w dwie pary spodni w podobnym stylu http://allegro.pl/luzne-spodnie-hare...504298191.html na szerokiej gumie z kieszonkami nie uwieraja i sa przewiewne i lekkie. Dla mnie mega wygodne.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Co do ciuchów pisałam stronę czy dwie wcześniej.. U mnie jest tragedia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Rozeznanie
|
Ja dostałam o siostry takie lniane szerokie spodnie zawiązywane na sznurek w pasie i są super. Noszę je pod brzuszkiem
![]() ![]() Też tak miałyście, że w ciągu tygodnia wyskoczył brzuszek? Dopiero zauważyłam,jak chciałam do pracy założyć sukienkę to miałam brzuszek opięty i w piersiach ciasno :P
#922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardziej sie boje o stopy,bo i tak mam 41 i szerokie,a jak mi sie rozejda to w ogole nie bede mogla butow kupic-i tsk zawsze musze z polski przywiezc bo tu bardzo waskie stopy maja i w zadne buty mi stopa nie wchodzi. O matko,nie strasz mnie...a oni tu wszyscy maja poziom tsh w pupie :-( To my jestesny dziwni bo jesteśmy malzenstwem a nie mamy wspolnej kasy :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]()
#925 |
Zakorzenienie
|
Oj tam frytka w tą czy w tamtą
![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Zaraz Olka wstanie ![]() ![]() do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Rozeznanie
|
Po tych Waszych gadkach o frytkach tez poszlam na stołówkę po frytki, ale byly niedobre
![]() Ja zaczynam sie rozgladac za spodniami ale kiepsko. W H&M jedne spodnie ciążowe 150 zl to troche przesada, zwlaszcza ze potrzebuje chociaz 2 pary. Przymierzalan też haremki ale denerwuja mnie te gumki w kostkach, dziwnie w tym wygladam. Wyglada na to ze musze zainwestowac w sukienki. |
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
A ja skromnie kalafior zajadam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zadomowienie
|
baby - pocieszę cię, że często wysokie TSH w ciąży spada. Ja startowałam z 2,09, a teraz mam 0,6.
Ja fazę na leczo mam od dwóch tygodni. Już dwa gary zrobiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.